tatlım evin çok büyük ve güzel ben özellikle mutfak ve banyona bayıldım, fortmanton ve dolaplarının renkleri hep aynı olmuş çok güzel durmuş iyi günlerde otur tatlım
Çok güzel bir ev olmuş,ben de özellikle mutfak ve banyonu beğendim,evlerde en çok dikkat ettiğim yerler mutfak ve banyo,insanın yarı ömrü mutfakta geçiyor zaten,çok şık olmuş,güle güle oturun bebişinizle birlikte inşallah!
eviniz cok güzel pırıl pırıl yeni ev yeni eşya kokuları burnuma kadar geldi:)) iyi günlerde sağlıkla oturun
çok temiz ve ferah çok güzel....
ağız tadıyla oturun inşallah........
allah bizlerede nasip etsin.........
Tebrik ederim çok zevklisiniz özellikle vestiyer ve mutfak detayları harika.Güle Güle Oturun :)
canım evin çok güzelmiş çok beğendim
özellikle girişte dolaba mutfağa banyoya kısacası heryere:)
iyi günlerde oturun mutluluk içinde..
çok güzel bi yuva
salon perdelerine bayıldım çok şık duruyo canım
güle güle otur :)
eviniz çok güzel
yağızınız da pek tatlı maşalllaaahhh
cok güzelmis eviniz baildim özeliklede mutfaginiza güle güle saglikli sihatli oturun ins bu arada oglunuzada 41 kere masallh
çok güzelmiş allah hayırlı uğurlu etsin inş
ağız tadıyla oturamyı nasip eylesin
benim gibi kirada oturan herkezede kendi evinded oturmayı nasip eylesin
mutfağına ve banyona bayıldım nedense
bende banyo mutfak takıntısı var
çok güzelde döşemişin tertemiz eivn
HERŞEY ŞAHANE GÖZÜKÜYO BEBİŞİNİ ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN YENİLECEK BİŞEY SALON PERDELERİNE, VESTİYER, MUTFAK,BANYONA BAYILDIM HEMEN BİLGİSAYARIMA EKLEDİM KENDİ EVİM FAKAT KÜÇÜK KISMET OLURSA DEĞİŞTİRECEĞİZ FİKİR ALDIM TEŞEKKÜRLER MUTLULUKLAR...a.s.
harika bir evin var canım allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin inşallah
insallah en huzurlu gunlerinizi bu evde gecirirsiniz canim,bakarken gozlerim doldu,sanki hayalimdeki ev doya doya bakmam icin onume gelmisti,cok sanslisin biliyomusun,insallah rabbim benim bebegimede boyle bi oda nasip eder,kendimden vazgectim artik insallah oglumun olur,tekrar gule gule otur canim,tombis oglanida op benim icin
Canim evin inanilmaz guzel, cok ferah ve temiz insanin icin rahatliyor, oglusun da surunur durur artik butun evin icin. Alllahim bir omur agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insAllah.
Ozellikle oturma odana ve mutfagina bayildim!!
cnm her köşen çok güzel..çok emek vermişsn belli..ama ben en çok mutfağında gözm kaldı wlla...bnde ıstıom bnde ıstıom kaydirigubbakcemile3
mutfağına bide o resimlerdeki minik melege bayıldımmmmmmmmm allah ağız tadıyla oturtsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?