Yeni taşındığımız evimizin resimleri...

cok güzelmis eviniz baildim özeliklede mutfaginiza güle güle saglikli sihatli oturun ins bu arada oglunuzada 41 kere masallh

çok güzelmiş allah hayırlı uğurlu etsin inş
ağız tadıyla oturamyı nasip eylesin
benim gibi kirada oturan herkezede kendi evinded oturmayı nasip eylesin
mutfağına ve banyona bayıldım nedense
bende banyo mutfak takıntısı var
çok güzelde döşemişin tertemiz eivn

HERŞEY ŞAHANE GÖZÜKÜYO BEBİŞİNİ ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN YENİLECEK BİŞEY SALON PERDELERİNE, VESTİYER, MUTFAK,BANYONA BAYILDIM HEMEN BİLGİSAYARIMA EKLEDİM KENDİ EVİM FAKAT KÜÇÜK KISMET OLURSA DEĞİŞTİRECEĞİZ FİKİR ALDIM TEŞEKKÜRLER MUTLULUKLAR...a.s.

eviniz çok güzel,güle güle oturun ama bence minik oğlunuz hepsinden daha güzel,Allah bu güzel evde sağlıkla,mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

insallah en huzurlu gunlerinizi bu evde gecirirsiniz canim,bakarken gozlerim doldu,sanki hayalimdeki ev doya doya bakmam icin onume gelmisti,cok sanslisin biliyomusun,insallah rabbim benim bebegimede boyle bi oda nasip eder,kendimden vazgectim artik insallah oglumun olur,tekrar gule gule otur canim,tombis oglanida op benim icin

Canim evin inanilmaz guzel, cok ferah ve temiz insanin icin rahatliyor, oglusun da surunur durur artik butun evin icin. Alllahim bir omur agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insAllah.
Ozellikle oturma odana ve mutfagina bayildim!!

cnm her köşen çok güzel..çok emek vermişsn belli..ama ben en çok mutfağında gözm kaldı wlla...bnde ıstıom bnde ıstıom kaydirigubbakcemile3

mutfağına bide o resimlerdeki minik melege bayıldımmmmmmmmm allah ağız tadıyla oturtsun canım

tatlım evin çok büyük ve güzel ben özellikle mutfak ve banyona bayıldım, fortmanton ve dolaplarının renkleri hep aynı olmuş çok güzel durmuş iyi günlerde otur tatlım

eviniz cok güzel pırıl pırıl yeni ev yeni eşya kokuları burnuma kadar geldi:)) iyi günlerde sağlıkla oturun

çok temiz ve ferah çok güzel....

ağız tadıyla oturun inşallah........

allah bizlerede nasip etsin.........

Tebrik ederim çok zevklisiniz özellikle vestiyer ve mutfak detayları harika.Güle Güle Oturun :)

canım evin çok güzelmiş çok beğendim
özellikle girişte dolaba mutfağa banyoya kısacası heryere:)

iyi günlerde oturun mutluluk içinde..

teker teker çok teşekkür ederim çok sağolun kızlar Allah ım isteyen herkese versin inş

çok güzel bi yuva
salon perdelerine bayıldım çok şık duruyo canım
güle güle otur :)

eviniz çok güzel
yağızınız da pek tatlı maşalllaaahhh

cok güzelmis eviniz baildim özeliklede mutfaginiza güle güle saglikli sihatli oturun ins bu arada oglunuzada 41 kere masallh

harika bir evin var canım allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin inşallah

yardımcı olabiliyorsam ne güzel bende bu siteden bazı örnekler alarak yaptım yorumlarınız için çok teşekkür ederim

ne güzel anlatmışsın duygularını bu sitede bu derecede iyi niyetle yazan kalplerini açan insanların olması çok güzel emin ol bunların daha güzeli senin olacak güzel yüreğin ve bebeğin herşeyin en iyisini hakediyor teşekkür ederim

Canim evin inanilmaz guzel, cok ferah ve temiz insanin icin rahatliyor, oglusun da surunur durur artik butun evin icin. Alllahim bir omur agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insAllah.
Ozellikle oturma odana ve mutfagina bayildim!!

cnm her köşen çok güzel..çok emek vermişsn belli..ama ben en çok mutfağında gözm kaldı wlla...bnde ıstıom bnde ıstıom kaydirigubbakcemile3

mutfağına bide o resimlerdeki minik melege bayıldımmmmmmmmm allah ağız tadıyla oturtsun canım

çok teşekkür ederim sağolun öptüm hepiniziopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

herşey harika....insanın kendi evi olunca zevkine bütçesine göre boyasını dolabını mutfagını banyosunu yaptırıyo iştee....allah huzurla sağlıkla oturmak nasip etsin....sana küçük bi önerim olacak....tabi sana kalmış ama ben olsam öyle yapardım....gardrobunun camlı kapısına içten beyaz yada yatak örtüne uyan bir renkte rustik perde yaptır...harika olur...tek kusur bence o....:)

canım ilk önce yeni evinde allah sağlıklı sıhhatli mutlu bir hayat nasip etsin evin çok güzel. herkesin evini gezdim ama en çok senin evini beğendim ve ilk kez sana yazıyorum herşey çok uyumlu olmuş bayıldım bebişinde çok tatlı.
güle güle otur canım

çok güzel Allah sağlıkla sıhhatle huzurla oturmayı nasip etsin. bebişine maşallah çok şekerrrrr ye onu benim için.

ben cok cok begendim.. begenmemek mümkün degil zaten ne güzel uyum icinde hersey bide ufak bir yavur evine nese katiyor.. güle güle oturun

kisa kesiyorum cünki herseyin güzel hali perde koltuk esyla bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…