Yeni taşındığımız evimizin resimleri...

mutfanıza bayıldım örnek olarak görümceme göstericem oda yenialdıkları evinin mutfasını yaptırıcak fikir olsun die.. sağlıklı huzurlu mutlu güle güle oturun
o minik kuzuyada bayıldım yerimonu ben maşalahhhh...

mutfağını banyonuz çok güzel..yanlız mutfak tezgahındaki çöp kovasını kaldırın bence bakteri üretiyor cünkü..bebiste maşallah pek tatlı

mutfağını banyonuz çok güzel..yanlız mutfak tezgahındaki çöp kovasını kaldırın bence bakteri üretiyor cünkü..bebiste maşallah pek tatlı

teşekkür ederim çok sağol attım gitti çöplüğüopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

canım evın cok güzel güle güle otur yalnız mutfakta tezgahın üzerindekı cöp kovasını kaldırsan daha iyi olr bence

Evine bayildim, özellikle Hol'una,mutfagina ve banyona.. güle güle oturun, huzur, saygi ve sevgi hic eksik olmasin bu güzel yuvanizdaopuyorumnanaktan

o kücük melegi'de cok öpüyorum, yerim onu ben yerim opuyorumnanaktan

Merhaba,eviniz cok guzelmis ozelliklede mutfaginiza bayildim genis mutfaklari cok seviyorum.Allah evinizde omur boyu mutlu ve saglikli yasamayi nasip etsin insallah.Masallahbebeginizde cok tatli benim yerime opun bebisinizia.s.

çok huzurlu bir ev zevkinize hayran oldum gerçekten çok hoş olmuş güle güle oturun mutluluğunuz daim olsun...

gule gule oturun evınız cok guzel olmus.salona ve mutfagı ayrıca cok begendım.oglusunun odasındakı halısıda cok seker

canım ev diye ben buna derim ev kiramı ben kiracıyım çıkmayı düşünüyorum bu evden sonra daha çok istek doğdu içime huzurla otur canım

yavrunla eşinle huzurlu saglıklı günler geçirmen dilegiyle her şey çok güzel

canım evın cok güzel güle güle otur yalnız mutfakta tezgahın üzerindekı cöp kovasını kaldırsan daha iyi olr bence

Evine bayildim, özellikle Hol'una,mutfagina ve banyona.. güle güle oturun, huzur, saygi ve sevgi hic eksik olmasin bu güzel yuvanizdaopuyorumnanaktan

o kücük melegi'de cok öpüyorum, yerim onu ben yerim opuyorumnanaktan

Hoş....ama o salondaki yaramaz dahada hoş...yerimseniben
Hep güzel günlerde oturmanız dileğiyle.

Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin sağlıkl sıhatle

Merhaba,eviniz cok guzelmis ozelliklede mutfaginiza bayildim genis mutfaklari cok seviyorum.Allah evinizde omur boyu mutlu ve saglikli yasamayi nasip etsin insallah.Masallahbebeginizde cok tatli benim yerime opun bebisinizia.s.

ağız tadıyla oturun inş çok hoş

oğluşum ve evim hakkındaki güzel dileklerinize minnettarım çok sağolun:asigim:a.s.:enbuyukkk:

çok güzel olmuş çok ferah güle güle oturun hele o minik kuşa bittim maşallah

hihoyyytcok cok guzel bir evin var gule gule oturun cokda zevkli dosenmis ferah ve ic acici ,temiz mis gibi tek kelimeyle mukemmelopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok huzurlu bir ev zevkinize hayran oldum gerçekten çok hoş olmuş güle güle oturun mutluluğunuz daim olsun...

gule gule oturun evınız cok guzel olmus.salona ve mutfagı ayrıca cok begendım.oglusunun odasındakı halısıda cok seker

canım ev diye ben buna derim ev kiramı ben kiracıyım çıkmayı düşünüyorum bu evden sonra daha çok istek doğdu içime huzurla otur canım

çok güzel canım güle güle ağız tadıyla oyur inşallah

Allah sizi mutlu etsin işallah..Çok temiz düzenli ve bi o kadar da uyumlu bir evin var:teytey:

cok guzel yaa hele mutfaga bittim bittimmm:lepi:

harika bir evin var...

çok güzel olmuş çok ferah güle güle oturun hele o minik kuşa bittim maşallah

hihoyyytcok cok guzel bir evin var gule gule oturun cokda zevkli dosenmis ferah ve ic acici ,temiz mis gibi tek kelimeyle mukemmelopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun Allah daha güzelini sizlere versin inşallah opuyorumnanaktan

evimiz kira değil yeni aldık içini kendimiz yaptırdık zor oldu ama bitti sonunda evin içi boştu dekarasyon yapacaklar birşey sorarlarsa seve seve cvplarıma.s.

güle güle sağlıkla oturun herşey çok güzel..mutfak ve banyo dahada güzel,
ortada dolanan minik kedicik hepsinen güzel :)) iyi günlerde oturun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…