Yeni taşındığımız evimizin resimleri...

harika bir evin var bayıldımmmm ayıltın aynısından bende istiyorummmmmmmmmmm :))))))) tabi o tatlı bebişine deeeeee.. yeni eviniz yeni mutluluklar getirsin işallah..

öncelikle yeni evin hayırlı olsun eksiklerine rağmen çok güzelmiş evin güle güle otur

çok güzel ve renkler uyumlu Allah afiyetle oturmayı nasip etsin inşAllah

evin çok güzel canım. Allah huzurla oturmayı nasip etsin.
mutfak, girişteki vestiyer, banyo dolapların hep aynı renk ve çok hoşuma gitti nerden yaptırdığını öğrenebilirmiyim.

Arzucum, herşey çok güzel olmuş.. yeni evinizde ağız tadı, mutluluk ve sağlıkla dolu günler geçirmeniz dileğiyle...

Son düzenleyen: Moderatör:
çoook süpper allahım bana bir ev nasib etse bende bu tarz döşerim... bide mutfaga hasta oldum ayrıca banyo mutfak ve vestiyerin bir örnek olması çok güzel takım gibi... bide arada dolanan bi böcük vardı onada maşşallah

renkler,mobilya seçimi,uyumu,banyo,mutfak kısaca herşey iç açıcı ve süper gözüküyor... mutluluk ve sağlıkla oturun inşallah...

güle güle sağlıkla oturun herşey çok güzel..mutfak ve banyo dahada güzel,
ortada dolanan minik kedicik hepsinen güzel :)) iyi günlerde oturun..

harika bir evin var bayıldımmmm ayıltın aynısından bende istiyorummmmmmmmmmm :))))))) tabi o tatlı bebişine deeeeee.. yeni eviniz yeni mutluluklar getirsin işallah..

allah agız tadıyla otutursuncok guzel mutfagına bayıldım

çok güzel bir ev özellikle mutfagı çok begendim
allah huzurlu oturmayı nasıp etsın

çok güzel ve renkler uyumlu Allah afiyetle oturmayı nasip etsin inşAllah

evin çok güzel canım. Allah huzurla oturmayı nasip etsin.
mutfak, girişteki vestiyer, banyo dolapların hep aynı renk ve çok hoşuma gitti nerden yaptırdığını öğrenebilirmiyim.

canım mobilyacıya yaptırdık böyle bilinmiş bir firma değil zaten iskeletini herkes yapıyor önemli olan kapak oda pvc kaplama parlak abanoz veya macastar ile parlak beyaz karışımı böyle dersen yaptıracağın yere bilirler çok teşekkür ederim sağol canım

teker teker çok teşekkür ederim kızlar sağolun Allah ım isteyen herkese en güzelini versin sağlıkla mutlulukla inşallahopuyorumnanaktan

Arzucum, herşey çok güzel olmuş.. yeni evinizde ağız tadı, mutluluk ve sağlıkla dolu günler geçirmeniz dileğiyle...

evin çok güzel canım pırıl pırıl gülerek oturun

renkler,mobilya seçimi,uyumu,banyo,mutfak kısaca herşey iç açıcı ve süper gözüküyor... mutluluk ve sağlıkla oturun inşallah...

mervecim çok sağol canım sende taşınıyordun deme sende zevkli gacısındır nasıl oldu kimbilir evin büşramıda öp arayada gelini öpmeyide sıkıştırdım hane :lepi:

çok çok sağolun teşekkür ederimŞeniz

Evinin her köşesi çok güzel çok zevkli döşenmiş belli.Hele mutfağına bittim.Çok harika .Güle güle oturursunuz inşallah. benim oğlanla seninki aynı yaştalar galiba o süs püs kalmadı ne varsa kaldırmak zorunda kaldım ben.Bazı yerlerin taş zemin olması dikaktimi çekti kullanışlı olurmu.Bizde çocukta olduğundan özellikle kışın soğuk olurmu acaba çok.

Allah içinze sindirsin
çok güzel eviniz maşallahh
güle güle oturun inşallah, sağlıkla, mutluluklaa

çok güzel bir evin olmuş canım.güle güle huzurla oturursunuz inşallah.eşyalarında prıl pırıl yepyeni duruolar.yalnız bişi sölücem.tuvaetinin rezervuarını duvara gömme yaptrmışsın ya işte umarım bi sorun çıkmazda duvarını kırmk zorunda kalmzlar.çünkü rezervuarında çıkan bi problemi halletmk için o fayanslar ve duvar kırılıor canım.ama çok şık göründüğüne lafım yok tabikide.güle güle kullan.

çok teşekkür ederim canım sağol düşüncelerin için evet oğlandan sadeydi ev iyice sadeledik kurcalamasın diye
fayans oldu birde ben mutfakta çok halı kullanmadım ek gıdaya geçince çok batıyor silmesi halıdan daha zor oluyor diye az tuttum canım birde kışın için korkmuyorum burası kömür kaloriferli doğalgaz yok ve ev mantolama sistemi uygulanmış çok sıcak oluyormuş inşallah öyle olur kaydirigubbakcemile5

çok sağol canım inşallah çıkmaz ama biz aldığımızda rezervuarı konmuştu umarım bir sorun çıkmaz teşekkür ederimopuyorumnanaktan

girişe ve mutfaga bayıldım..cok guzel..o ufaklıgı da yerım ben yerım opuyorumnanaktan

maşallah evine bende çok beğendim güle güle otur sağlıkla huzurla mutlulukla inşallah

ama şu yerde gezen varya ona asıl maşallah çok ttalıymış bir kere öpebilirmisin benim yerime :))))))))

canımmm evin çok güzel evi gösteren en önemli yer olan mutfak ,banyonun şıklığını tarif edecek kelime bulamadım yaaa mükemmel bir ev olmuşşşş

yeni evinde sağlık ve huzur içerisinde ağız tadıyla bir ömür boyu oturmak nasib etsin allah.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…