yeni toparlanan evlilikte özel yaşam

Ben bu kadar beklemezdim açıkçası. Bir hafta sonra "hooop ne oluyoruz" derdim.
Sen de utangacım diyorsun.
Mecbur bekleyeceksin anladığım kadarıyla.

onu kışkırtacak hareketler davranışlar , kıyafet oturma şekli neyse sen daha iyi bilirsin onu yap ama gözüne soka soka değil dogalmış gibi

sonra kenara çekil ve kafese girmesini bekle ,

onu kışkırtacak hareketler davranışlar , kıyafet oturma şekli neyse sen daha iyi bilirsin onu yap ama gözüne soka soka değil dogalmış gibi

sonra kenara çekil ve kafese girmesini bekle ,

Canım maalesef eşimin kafasında bitiyor istersen yanında çıplak gez istemedi mi istemez ben de böyle olunca uğraşmıyorum açıkçası pek, bir işe yaramıyor çünkü.

Bi çok korunma yöntemi var.
Ki bişeyler yoluna oturmadan korunun riske atmayın derim. çetrefilli zamanlarda bi anlık gaflette yapılan korunmasız ilişkinin zararını ilerde o küçük masum yavrucak çekiyor.
3 seçenek olabilir.
Eşin seni istemiyor
Senin onu istemediğini düşünüyor
Yahut fiziksel hormonal bi sağlık problemi olabilir .
Tavsiye: Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer doğru ama tüm hanımların metodu başka.
bence utanıp sıkılmayı bırakarak işe başlayabilirsin..
Güzel bi yemek hazırla şık giyin(onun duygularını harekete geçirecek tarzda anladın)
Sonra Loş müzikli bi ortam yarat.
Devamını akışa bırak..
Madem kafaya takıylrsun ilk adımı sen at sonrasını ona bırak Hale’n bunlara rağmen tık yoksa al karşına konuş halaaaaa tıkkkk yoksa demek ki vardır bi hayır ona göre yolunu sen belirle..
Ayrıca anlamıyorum insan severse gerçekten ne sıkıntı olursa olsun insan hiç mi sevdiğini arzulamaz..
Çekingen olabilir araya soğukluk girmiş olabilir ama birinizden birinin artık ilk adımını atması lazım..
Tek tavsiyem emin olmadan çocuk yapmayın.. sonra herkesin başı ağrır..

Aslında bir kaç kere kendiliğinden olacaktı ben kendimi çektim belki ondan da çekiniyor eşim, ne olduysa o an istemsizce çektim kendimi bir kaç kere...
Ee daha ne olsun...kendi sorunuza kendiniz cevap vermişsiniz. Adam nerden bilsin sizin istemsizce geri çekildiğinizi. Hem de o nasıl bişey ki? Basbaya beni istemiyor diye düşünüyordur eşiniz.

Bu arada tekrar altını çizelim, adam resmen eşininiz hani..bu kadar çekinecek ne var? Kafanızda kurup sıkılacağınıza, ya seni özlemişim, sen beni hiç özlemedin mi demek çok mu zor?

buralarda mini elbise etek vs birde yerleri gırgırlama meselesi vardı ona bir bakın
aramaya gırgır fantazi yazarsanız çıkar herhalde.. kayıtsız kalamaz eşiniz

şaka bir yana karşılıklı gurur yapıyorsunuz.. siz de adım atabilirsiniz

Canım maalesef eşimin kafasında bitiyor istersen yanında çıplak gez istemedi mi istemez ben de böyle olunca uğraşmıyorum açıkçası pek, bir işe yaramıyor çünkü.
Bunu geç gördüm.. peki hiç bi bi paylaşımınız yok eşinizle öyle iki yabancı gibi misiniz evinizde? Ayrıca çıplak gezeyim istemedi mi istemez demişsiniz öyle durumlarda hiç mi laf atmıyor şakalaşma olmuyor.. öyle odun gibi bakıp kafasını mı çeviriyor..

Haklısınız evet ama biz öyle bir duruma geldik ki iki yabancı olduk aynı evde ve bu durum bir sene sürdü yeniden toparlanıyoruz anca anca...

Ben normalde çekingen değilim ama eşimin yapısı farklı ketum...

Oluyor tabiki yani iyi zamanlarımızda oluyordu. Sonra aramız bozulunca çok denedim hiç bakmadı bile kendimi çok kötü hissettim ve soğudum. Biraz kadınlık gururum kırıldı diyelim.

eşiniz gercekten ketummuş :)) yada başka sorunu var

Yani inanın biz evlenirken bana söylediği iki önemli şey var; biri ailemle iyi olmanız ikincisi cinsellik. Ailesi ile sorun yaşadığımdan beri sekteye uğrayan ikinci kısım sonradan tamamen bitti. Belki de beni gözlemliyor daha önce de aynı sorunları defalarca yaşadığımız için benden emin olmak istiyor bilmiyorum bu da olabilir.

Dediğiniz gibiyim inanın, sarılırım öperim şımarıklık yaparım ama gerisini ondan bekliyorum sanki...

Gece uyurken de sarılıyoruz el eleyiz...

Belki böyle böyle tekrar ısınırız birbirimize...

Sizin yakın olma isteğiniz varsa bunu belli edin... sarılmanın ötesi eşinizin etkilendiğini bildiğiniz birkaç hareket vardır direkt temastansa.
bu konuyu açmayın eşinize sözlü olarak asla problemli ve kusurlu hissedeceği için daha çok uzaklaşmaya neden olabilir.

Genel olarak evde hafif makyaj saç baş yapımı
Giyim olarak özenli olmakta sizi iyi hissettirir

Yani günün yorgnluğuyla
Esin karsisina çıkmamakta fayda var
Beraber sevdiğiniz şeyleri yiyip hazırlamak
Ve en önemlisi kendi mutlulugunuza yatırım yapmak
Tamamiyle ona odaklanmayın yani yoksa beklentiniz büyür ve umutsuzluk artabilir.

sen geri çekildiysen belki hazır olmanı bekliyordur.
bu kadar ihtimal yerine açık konuşun diyeceğim ama eşin ketum.

bekleyip kafanda kuracağına "tenini özledim" de, at kocanı yatağa.

reddederse artık ondan adım atmasını beklersin.

Anlamiyorum sarilip opusuyorsaniz devami nasil gelmiyor bir yildir? Yay gibi gergin olmasi lazimdi libidonuzun
Seviselim falan diye konusmaya ne luzum var? Baslayin opmeye dokunun falan. Gerisi gelir zaten

Bir erkeğin bir yil bekleyeceği ihtimalinin olduğunu sanmıyorum çok uzun süre

ana kuzusuysa bekler :)

bdv de ana kuzusu erkeklerin davranışlarını öğrendik.
Aynen %100 hak veriyorum çünkü hala özgür bir erkek değil bir küçük erkek çocuğu...Görümcemde de aynı sorun varmış sanırım laf arasında kaçırdılar, bunun sebebi bence kv nin hala çocuklarına 5 yaşında gibi davranması. İnternette araştırma yaparken bu tarz ailelerin çocuklarında bu tarz sorunlar olduğunu okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…