- 13 Nisan 2007
- 33.833
- 103.236
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi greengirll
-
Ben bu kadar beklemezdim açıkçası. Bir hafta sonra "hooop ne oluyoruz" derdim.Evet benim korkum da bu...
Şimdilik sarılma öpme el ele sarılarak uyuma vs bunları yapıyoruz zaten. Eşim kendi gelip sarılıyor, uyurken sarılıyor çok yorgun değilse.
Hatta geçen gelip öptü bak dedi öpüyorum artık seni hiç öpmüyorsun derdin, a dedim doğru yolu buldun, sen bulursun da ben bulmaz mıyım dedi şaşırdım...
Belki de kendiliğinden düzelir eşim bayağ ağırkanlı bir insandır, beklemek en iyisi mi sizce?
onu kışkırtacak hareketler davranışlar , kıyafet oturma şekli neyse sen daha iyi bilirsin onu yap ama gözüne soka soka değil dogalmış gibi
sonra kenara çekil ve kafese girmesini bekle ,
Ee daha ne olsun...kendi sorunuza kendiniz cevap vermişsiniz. Adam nerden bilsin sizin istemsizce geri çekildiğinizi. Hem de o nasıl bişey ki? Basbaya beni istemiyor diye düşünüyordur eşiniz.Aslında bir kaç kere kendiliğinden olacaktı ben kendimi çektim belki ondan da çekiniyor eşim, ne olduysa o an istemsizce çektim kendimi bir kaç kere...
buralarda mini elbise etek vs birde yerleri gırgırlama meselesi vardıBen de çok aşırı istekli değilim açıkçası ama bir yerden başlayalım eskiye geri dönelim istiyorum...Belki de o benden bekliyor bilmiyorum ki. Bu konularda çok ketum eskiden beri aşamıyorum oturup konuşamıyoruz, ben de yapı olarak baskın yetiştirildim utanıyorum.
Bunu geç gördüm.. peki hiç bi bi paylaşımınız yok eşinizle öyle iki yabancı gibi misiniz evinizde? Ayrıca çıplak gezeyim istemedi mi istemez demişsiniz öyle durumlarda hiç mi laf atmıyor şakalaşma olmuyor.. öyle odun gibi bakıp kafasını mı çeviriyor..Canım maalesef eşimin kafasında bitiyor istersen yanında çıplak gez istemedi mi istemez ben de böyle olunca uğraşmıyorum açıkçası pek, bir işe yaramıyor çünkü.
Haklısınız evet ama biz öyle bir duruma geldik ki iki yabancı olduk aynı evde ve bu durum bir sene sürdü yeniden toparlanıyoruz anca anca...Ee daha ne olsun...kendi sorunuza kendiniz cevap vermişsiniz. Adam nerden bilsin sizin istemsizce geri çekildiğinizi. Hem de o nasıl bişey ki? Basbaya beni istemiyor diye düşünüyordur eşiniz.
Bu arada tekrar altını çizelim, adam resmen eşininiz hani..bu kadar çekinecek ne var? Kafanızda kurup sıkılacağınıza, ya seni özlemişim, sen beni hiç özlemedin mi demek çok mu zor?
Oluyor tabiki yani iyi zamanlarımızda oluyordu. Sonra aramız bozulunca çok denedim hiç bakmadı bile kendimi çok kötü hissettim ve soğudum. Biraz kadınlık gururum kırıldı diyelim.Bunu geç gördüm.. peki hiç bi bi paylaşımınız yok eşinizle öyle iki yabancı gibi misiniz evinizde? Ayrıca çıplak gezeyim istemedi mi istemez demişsiniz öyle durumlarda hiç mi laf atmıyor şakalaşma olmuyor.. öyle odun gibi bakıp kafasını mı çeviriyor..
eşiniz gercekten ketummuş :)) yada başka sorunu varHayır yaklaşık son bir yıldır.
eşiniz gercekten ketummuş :)) yada başka sorunu var
Dediğiniz gibiyim inanın, sarılırım öperim şımarıklık yaparım ama gerisini ondan bekliyorum sanki...
Gece uyurken de sarılıyoruz el eleyiz...
Belki böyle böyle tekrar ısınırız birbirimize...
sen geri çekildiysen belki hazır olmanı bekliyordur.Yani inanın biz evlenirken bana söylediği iki önemli şey var; biri ailemle iyi olmanız ikincisi cinsellik. Ailesi ile sorun yaşadığımdan beri sekteye uğrayan ikinci kısım sonradan tamamen bitti. Belki de beni gözlemliyor daha önce de aynı sorunları defalarca yaşadığımız için benden emin olmak istiyor bilmiyorum bu da olabilir.
İnşallah...Sorunlar oldupu için normal bir durum bence . Ama yavaş yavaş Aramızdaki buzlar eriyince normale döner .
ana kuzusuysa bekler :)Bir erkeğin bir yil bekleyeceği ihtimalinin olduğunu sanmıyorum çok uzun süre
Bizim libido düşük demek ki ablacım :)Anlamiyorum sarilip opusuyorsaniz devami nasil gelmiyor bir yildir? Yay gibi gergin olmasi lazimdi libidonuzun
Seviselim falan diye konusmaya ne luzum var? Baslayin opmeye dokunun falan. Gerisi gelir zaten
Aynen %100 hak veriyorum çünkü hala özgür bir erkek değil bir küçük erkek çocuğu...Görümcemde de aynı sorun varmış sanırım laf arasında kaçırdılar, bunun sebebi bence kv nin hala çocuklarına 5 yaşında gibi davranması. İnternette araştırma yaparken bu tarz ailelerin çocuklarında bu tarz sorunlar olduğunu okumuştum.ana kuzusuysa bekler :)
bdv de ana kuzusu erkeklerin davranışlarını öğrendik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?