- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.901
- 53
- Konu Sahibi greengirll
-
Aynen öyle...Zaten o kadar saftım ki anlamadım bile, kimse de beni uyarmadı. Ne güzel aileye düşkün ev erkeği diye düşündüm
Şöyle bazı anneler çocuklarına hala 5 yaşında imiş gibi yani büyümüş ve sorumluluklarını almış yetişkinler gibi davranmıyor, her işlerine koşuyor her şeylerini onlardan önce düşünüp hallediyorlar böylece kişiler büyümüyor sorumluluk almıyor ve bu da cinsel açıdan isteksizliğe sebep oluyormuş.annesi 5 yaşındaki çocuk gibi davranıyor bununla ilgili bir yazı okudum internette dedin ya tam olarak ne anlatıyordu. çok merak ettim .
aynı şeyler çünkü ve benimki de 5 yaşında çocuk gibi annesinin yanında
Bence bi akşam çok güzel ve hafif yemeklerden oluşan bi sofra hazırla.
Etrafta çokça mum olsun sende güzel bi kıyafet, hafif bi makyaj, yapılmış saçlar.
Geldiğinde sadece “ birbirimize pek vakit ayıramadık ikimiz için özel bişey yapmak istedim” de. Günün nasıl geçti diye normal sohbetler aç sonra konu bi şekilde romantizme ve sonunda oraya geliyor emin ol.
Mutluluklar diliyorum inşallah huzurlu ve güzel bi evliliğiniz olur
Yok şöyle oldu, ben gittim eşime sarıldım falan eşim erekte oldu bana sarıldı ben kendimi çektim o an istemsiz refleks olarak. Bir kaç kez böyle olunca belki istemiyorum diye düşünüyor olabilir.Eşin de ilk adımı senden bekliyor muhtemelen.
Birkaç defa yaklaşmış ama sen kendini çekmişsin.Bu yüzden çekiniyor olabilir.
Reddedilme korkusu erkekleri frenliyor bazen.
Yooo her sarılınca erekte mi oluyor erkekler, ben çok sarılırım eşime.Yatarken sarildiginizi söylüyorsun, o zaman erekte olmuyor mu eşin? Senin de elin oraya doğru giderse olay başlar heralde
E zaten istemiyormussun kiYok şöyle oldu, ben gittim eşime sarıldım falan eşim erekte oldu bana sarıldı ben kendimi çektim o an istemsiz refleks olarak. Bir kaç kez böyle olunca belki istemiyorum diye düşünüyor olabilir.
Canım ilkte bende çok sorun yaşadım.bosanmaya kadar geldik.
Esim hâlâ anasına çok düşkün.
Ben taktık değiştirdmhala tam olarak istediğim gibi değil ama orta yolu bulmaya çalışın.
Inatlasmayin..
Iletiskmsizlik en büyük sorun..
Hâlâ bana laf sokan günü gününe tutmayan bir kaynanam var
Ama eşime şikayet etmeyi onla bu konuda dertlesmeyi bıraktım.
Kaynanamın veyahut gorumcemin hoşuna gidecek şeyler yapıyorum
Hani bu bir arayıp sormak bile olur..
Ailesinin halini hatrnı sormak.
Bence esin birazda ailesiyle hala sorun yaşayıp yaşamayacağını merak ediyor..
Hafif uzak duruyor.
Ailesi içinde ufak tefek hediyeler ya da bir kek yapıp götürmek. Çaya davet etmek.
Ben mesela kek yapıp goturuyordum kayinbabam hariç m kimse yemiyodu.
En sonunda eşim değer bilmiyorlar götürme onlar sana getiriyor mu demeye başladı.
Yani sen doğru olursan eğri olan ortaya çıkıyor..
E zaten istemiyormussun ki
Yani o kadar uzun süre ilişkiye girmemiş bir adam erekte olur diye düşünüyorum. Ya tabi sarılma derken yatarak sarılmayı kastediyorum, sarılarak uyuruz dediğin için. Yoksa her sarilmada tabiki olmaz öyle birşey :)Yooo her sarılınca erekte mi oluyor erkekler, ben çok sarılırım eşime.
Yani o kadar uzun süre ilişkiye girmemiş bir adam erekte olur diye düşünüyorum. Ya tabi sarılma derken yatarak sarılmayı kastediyorum, sarılarak uyuruz dediğin için. Yoksa her sarilmada tabiki olmaz öyle birşey :)
Bir de şu var, bırak bir seneyi birkaç hafta bosalmayan bir erkek gece uyurken boşalır. Farketmiyor musun böyle birşey?
Teşekkür ederim paylaşımınız için biz de böyle sorunlar yaşadık yeni düzeliyoruz sayılır...Eşim aynen ailesine çok önem veriyor gerçi kv o kadar baskın ki önem verdirtir kendine yani öyle söyleyeyim...
Çok teşekkür ederim, hamilesiniz sanırım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Canım eşine ve kendine bak..
Düzelecek insallah
Amin canım inşallahÇok teşekkür ederim, hamilesiniz sanırım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
MuhtemelenTabiki oluyor ama her zaman değil. Evlenmeden önce nasıl hallediyorsa şimdi de öyle hallediyordur.
Evet :) as usualDogru mu dion kiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?