- 1 Kasım 2012
- 236
- 331
- 103
- Konu Sahibi greengirll
-
tayin meselesini konuştunuz mu?Aynen %100 hak veriyorum çünkü hala özgür bir erkek değil bir küçük erkek çocuğu...Görümcemde de aynı sorun varmış sanırım laf arasında kaçırdılar, bunun sebebi bence kv nin hala çocuklarına 5 yaşında gibi davranması. İnternette araştırma yaparken bu tarz ailelerin çocuklarında bu tarz sorunlar olduğunu okumuştum.
Adam daha evlenmeden önce rengini belli etmiş.Yani inanın biz evlenirken bana söylediği iki önemli şey var; biri ailemle iyi olmanız ikincisi cinsellik. Ailesi ile sorun yaşadığımdan beri sekteye uğrayan ikinci kısım sonradan tamamen bitti. Belki de beni gözlemliyor daha önce de aynı sorunları defalarca yaşadığımız için benden emin olmak istiyor bilmiyorum bu da olabilir.
Şu an için sadece İstanbul olabilme ihtimali var o da birimiz gidersek diğerinin gitmesini garanti edemiyorlar (aynı kurum).tayin meselesini konuştunuz mu?
Aynen öyle...Zaten o kadar saftım ki anlamadım bile, kimse de beni uyarmadı. Ne güzel aileye düşkün ev erkeği diye düşündümAdam daha evlenmeden önce rengini belli etmiş.
Aileye aşırı düşkünlüğünü bile bile evlenmiş olmanız sizin için iyi olmamış maalesef.
Cevap alamayınca konuşmanın pek bir karı olmuyor. Eşim istemediğinde ağzından tek kelime çıkmaz.Bence ne olursa olsun konuşmalısınız siz karı kocasınız cinsellik te evliliğin gözardı edilemez bir parçası bence konusun
hayırlısı artık.Şu an için sadece İstanbul olabilme ihtimali var o da birimiz gidersek diğerinin gitmesini garanti edemiyorlar (aynı kurum).
benim eşim de öyle.. çok iradeli diyorum başka erkekleri duyuncaCanım maalesef eşimin kafasında bitiyor istersen yanında çıplak gez istemedi mi istemez ben de böyle olunca uğraşmıyorum açıkçası pek, bir işe yaramıyor çünkü.
İnanın tek beklentim huzur artık, gerisini bıraktım.hayırlısı artık.
en güzeli beklentisiz, kendin için yaşamak.
evlisin, çalışan kadınsın.
amaaan ye iç, gez toz.
turlara katıl.
kimse için kendini paralamaya değmiyor.
Sizin duygularınız olduğu gibi eşinizin de var. Erkek bu nasıl durur denilir genelde kk da. Bazı erkeklerde kadınlar gibi duygusal olarak yaklaşabiliyor bu konuya.Benim de aklıma bu geliyor ama inanın o soğuma bende de var...Belki de duygularımız karşılıklı ama böyle gitmesinden çekiniyorum, bir yerden başlamalıyız...
Sizin evliliğiniz bitti mi? Yani evli değil de ev arkadaşı gibi olmuşsunuz. Evliliğinizi yürütmek istiyorsanız gurur yapmayın derim çünkü böyle bir evlilik olmaz yaniHayır yaklaşık son bir yıldır.
Dogru mu dion kiz?İçinizi karartmak istemem ama giden cinsel arzularin geri geldiğini hiç görmedim.
O yüzden baştan birbirini yipratmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?