yeni toparlanan evlilikte özel yaşam

Erkekler bir hafta dayanabilirlermis o seye :D
Araniz iyi iken oncedende boylemiydiniz
Kusura bakmayin ama aldatiyo olmasin sonucta bu erkek

Yazin sicakliyla duzelir ,oda olur insallah :KK66:.. Suan kış mevsimde ve havalarin kapalı olmasida etkiler.. Bide yeni yeni duzene girmisiniz..

Ben bu yorgunluk,moral bozukluğu olayının özellikle erkeklerde cinselliği etkilediğini sanmıyorum.bir erkek ya isteklidir( ki genelde bu böyledir)yada isteksizdir sanırım bu isteksizlik eşinizden önceden de varmış.16 yıllık evliligimde eşimin işi gereği 24saat uyumaması,cenaze ve şiddetli kavgalarimiz bile cinsel hayatımızı olumsuz etkilemedi.sanirım bu bize has değil, yani normalde erkeklerin doğasında var bu isteklilik durumu.

Erkekleri ne kavga,ne kıyamet,ne işyerindeki huzursuzluk,ne hava durumu,ne borç etkiler.Onlar bizden biraz daha farklı varlıklar,biz daha duygusalız.O yüzden daha fazla ara açmayın sen adım at,ondan bekleme.1 yıl hiç mi hiç normal degil bir erkek için.

Merhaba kızlar, eşimle son iki yıldır boşanma aşamasına geldiğimiz sorunlarımız vardı (eşimin ailesi kaynaklı), şimdi toparlanıyoruz ama kafamı karıştıran bir konu var sizden destek istiyorum...

Yaşadığımız sorunlar yüzünden son bir yıldır cinsel yaşamamız sıfırlanmıştı, halen de sarılma öpme dışında yakınlaşma yok. Ben yaklaşmaya çekiniyorum istiyorum ki eşim bir adım atsın, o da çok ketum bu konularda, ben de bir şeyler söyleyip sorun yaratıyor havasına girmek istemiyorum.

Zamanla bu da toparlanır mı beklemeli miyim daha önce bunu yaşayanlar var mı...

Bencede ilk adimi esinden beklemelisin ama bu dan siye olmaz odakirilmistir belki sorunlardan dolayi size amasoyle tavseyede bulunayim mesela bir aksam arkadaslarla guzel vakit gecirirsiniz siz de bakimlisinizdir aksam evinize gelir uyurken sarilirsiniz her sey bir elektiriklenmeyle baslar ama siz baslatmis olmazsiniz sadecekali aralanmis olur

Biraz sefkatli olursaniz bir elektiriklenme olabilecegini dusunuyorum ama sakin ilk adimi atmayin sizin ona hher zaman dunden razi oldugunuzu dusunmesin

Merhaba kızlar, eşimle son iki yıldır boşanma aşamasına geldiğimiz sorunlarımız vardı (eşimin ailesi kaynaklı), şimdi toparlanıyoruz ama kafamı karıştıran bir konu var sizden destek istiyorum...

Yaşadığımız sorunlar yüzünden son bir yıldır cinsel yaşamamız sıfırlanmıştı, halen de sarılma öpme dışında yakınlaşma yok. Ben yaklaşmaya çekiniyorum istiyorum ki eşim bir adım atsın, o da çok ketum bu konularda, ben de bir şeyler söyleyip sorun yaratıyor havasına girmek istemiyorum.

Zamanla bu da toparlanır mı beklemeli miyim daha önce bunu yaşayanlar var mı...
Ya niye adım bekliyorsun. Sen yaklaş. Kocan o senin

Eşinle sevişmek istiyor musun?
Evetse, neden ondan adım bekliyorsun?
Anı yaşa, adım attım, taviz verdim diye düşünen tek kadınlar bu ülkede galiba

Bencede seviyosan git konus bence :) icinden gelmiyo bence senin benim gibi.. yoksa coktan adamin ustune ziplamistin :)))

1Yildir nasil hic birliktelik olmadi bence kesinlikle bunu aydinlatman lazim.
Nasil basardi? Her erkek kolay kolay basaramaz bunu. Imkansiza yakin neredeyse.
Her akssam ayni yastiga bas koyulyor ama yakinlasma olmuyor hadi bi iki ay neysede 1 yil cok uzun ya

Benim esimde boyleydi ,sonra ogrendim ki beni 2 yildir aldatiyormus. Cinsellik olmuyorsa dusunulmeli takip et esini. Zaten su erkek aileleri kendi veli nimet sanmasi ayri bir dert. Bende esimin ailseinden yana cok cekiyorum Allah islah etsin boylelerini

Ben de de ayni dert var. 1 buçuk yildir hic.birikte olmadık. Boşanma asamasindayken tekrar deneyelim dedik. Ama yakinlasamadik bir.turlu .. Evet uzun zamandır birliktelik olmaması hep beni de aldatma.şüphesine götürdü fakat emin olamadim..bence içinde istek varsa git yaklaş sonunu düşünmeden. Zaten hala sevgi istek varsa yakınlaşma sırasında anlarsın. Bakarsın icinizde hala bisey var istek arzu sevgi ten.uyumu devam ediyorsa kurtarmak için elinizden geleni yaparsınız. Ben öyle yapacağım. İnsalah hakkinizda hayırlısı olur..

Çok uzun uzadıya düşünülecek tarafı yok aslında anladığım kadarıyla aranızda bir yakınlaşmanın olmasını istiyorsunuz.Madem aynı yatakta da yatıyorsunuz gider yanaşırsınız eşiniz sizden sinyali aldığı gibi karşılık verir zaten .Çekingen bile davransa daha çok yanaşırsınız siz bir şeyleri başlatın alacağınız karşılığa göre kafanızdaki sorular da aydınlanır olay tatlıya bağlanır.İşte bu kadar kolay abartmayalım yani yıllara yaymaya gerek yok

Benzer seyler yasadim ve malesef fazlasiyla senelerim gitti. Sarilmak, öpüsmek var diyorsun...hep mi vardi, yoksa bu "düzelme" döneminde mi gayret gösteriyor?
Daha önce cinsellik, ilgi felan nasildi?
Görümcemde böyle diyorsun acaba aseksüel mi? Benim ex esim ve kardesleride böyle cinsellige karsi isteksizler.
Zor bir durum...aile terapisine esiniz sicak bakiyorsa deneyin derim.

Gerekten toparlandigina inaniyorsan sen de geri durma bazen kadin da yanaşmali cunku helalin

Bildiğim kadarıyla yok. Ama ne zaman ailesi ile alakalı bir sorun olsa isteksiz olurdu, yani özel hayatımıza karıştırır hep bunu.

Bu arada yeni öğrendim ki sanırım görümcem de eşim gibi, ailecek mi böyleler diye düşünüyorum artık.
Gorumcenizin durumunu anlamadım ben

Back
X