- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi greengirll
Sonumuz hayir olsun oleyse, yasasin rahibe hayati :)))Evet :) as usual
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonumuz hayir olsun oleyse, yasasin rahibe hayati :)))Evet :) as usual
Neden yaa. Senin de mi gitti cinsel durtuler?Sonumuz hayir olsun oleyse, yasasin rahibe hayati :)))
Sekssiz yasamak icin daha cok gencim valla bakicazNeden yaa. Senin de mi gitti cinsel durtuler?
Eger öyleyse boşa valla. Sekssiz hayat mı olur
Şöyle Çılgınlar gibi sevisilmeyen ilişki mi olur
Neden yaa. Senin de mi gitti cinsel durtuler?
Eger öyleyse boşa valla. Sekssiz hayat mı olur
Şöyle Çılgınlar gibi sevisilmeyen ilişki mi olur
Merhaba kızlar, eşimle son iki yıldır boşanma aşamasına geldiğimiz sorunlarımız vardı (eşimin ailesi kaynaklı), şimdi toparlanıyoruz ama kafamı karıştıran bir konu var sizden destek istiyorum...
Yaşadığımız sorunlar yüzünden son bir yıldır cinsel yaşamamız sıfırlanmıştı, halen de sarılma öpme dışında yakınlaşma yok. Ben yaklaşmaya çekiniyorum istiyorum ki eşim bir adım atsın, o da çok ketum bu konularda, ben de bir şeyler söyleyip sorun yaratıyor havasına girmek istemiyorum.
Zamanla bu da toparlanır mı beklemeli miyim daha önce bunu yaşayanlar var mı...
Ya niye adım bekliyorsun. Sen yaklaş. Kocan o seninMerhaba kızlar, eşimle son iki yıldır boşanma aşamasına geldiğimiz sorunlarımız vardı (eşimin ailesi kaynaklı), şimdi toparlanıyoruz ama kafamı karıştıran bir konu var sizden destek istiyorum...
Yaşadığımız sorunlar yüzünden son bir yıldır cinsel yaşamamız sıfırlanmıştı, halen de sarılma öpme dışında yakınlaşma yok. Ben yaklaşmaya çekiniyorum istiyorum ki eşim bir adım atsın, o da çok ketum bu konularda, ben de bir şeyler söyleyip sorun yaratıyor havasına girmek istemiyorum.
Zamanla bu da toparlanır mı beklemeli miyim daha önce bunu yaşayanlar var mı...
Gorumcenizin durumunu anlamadım benBildiğim kadarıyla yok. Ama ne zaman ailesi ile alakalı bir sorun olsa isteksiz olurdu, yani özel hayatımıza karıştırır hep bunu.
Bu arada yeni öğrendim ki sanırım görümcem de eşim gibi, ailecek mi böyleler diye düşünüyorum artık.