• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni tuttuğumuz evde kalmak isteyen kaynana?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
nişanlıyım, nişanlımın ailesi farklı şehirde. buraya bayramda gelecekler ve yeni tuttuğumuz evde kalmak istemişler. eşyalarımız da birkaç güne kadar gelecek. siz olsanız ne derdiniz? nedense benim içime sinmiyor daha gelin damat girmemiş eve onlar girecek.

nişanlıyım, nişanlımın ailesi farklı şehirde. buraya bayramda gelecekler ve yeni tuttuğumuz evde kalmak istemişler. eşyalarımız da birkaç güne kadar gelecek. siz olsanız ne derdiniz? nedense benim içime sinmiyor daha gelin damat girmemiş eve onlar girecek.
Başka kalıcak yer kalmadı mı

Ailenizin evine davet edin şuan olmaz deyin nisanliniza

Aslında normal gibi de değil gibi de .. oğullarının evi sonuçta ama daha siz geçmemişsiniz o yönden bana da normal gelmedi

Kalacak yer ayarlamaz ya da önermezseniz insanlar kendi çözümlerini kendileri bulurlar.

Cok tartisilir, bilemedim. Esyalara bisey olmaz bikac gun kalmayla. Ama ne niyetle geliyolar orasi da var.
Gercekten kalacak yerleri yoksa olabilir

Merhabalar canm ben de ilk nişanlıyken çok sorun etmiştim bu durumu.Yurt dışından akrabalar düğüne geleceği için yatacak yer sorun olmuştu kayınvalidemle kayınpederim salondaki koltuğa çarşaf serip yatarız demişlerdi ben istememiştim ama hiç te birşey söylemedim sonradan yatmadılar başka yerler bulundu vs.ama şimdiki aklım olsa hiç bunu kendime dert edinmezdim yaşlı başlı insanlar koltuğu mu yiyeceklerdi sonuçta düşündükçe gülerim o halime.Eşyalar inanın çok değersiz şuan yeni diye ilk eşyalarınız diye size bir başka görünüyor ama bir hafta bile oturduktan sonra gözünüze aynı geliyor o yüzden Allah sağlık sıhhat ve ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah🙏🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X