• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni tuttuğumuz evde kalmak isteyen kaynana?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet muhtemelen ben de hoş bakmazdım duruma ama misafir bereketi diye birşeye inanılır. Belki evinize bereketleri kalacak... En azından kendinizi tesellli edersiniz böyle düşünerek :KK48:

Bir de su var,aile sizin bulundugunuz sehre geliyorsa asagi komsunuza gelmiyor dimi,besbelli ki sizi ve ailenizi ziyarete geliyorlar. Sizden de ses cikmamis,buyrun gelin basimizin uzerinde yeriniz var diyen olmadiysa onlar da bos evde kalmak istemislerdir. Siz misafir etseydiniz madem,şık olurdu

nişanlıyım, nişanlımın ailesi farklı şehirde. buraya bayramda gelecekler ve yeni tuttuğumuz evde kalmak istemişler. eşyalarımız da birkaç güne kadar gelecek. siz olsanız ne derdiniz? nedense benim içime sinmiyor daha gelin damat girmemiş eve onlar girecek.
Hiç bizim düğüne 2 3 kala köyden misafir gelmişti ve evimde kaldılar bana sormadan çok sinir olmuştum kvnin evi varken orda kalmışlardı ama sizin başka şehirde anneniz kabul ederse orda kalsınlar güzel bir dille söylersen anlayışlı olur diye düşünüyorum

Bi hoşluk yapın kalsınlar. Bi çarsaf iki yastık ne olcak ki, atarsınız makineye tertemiz olur. Zaten leş gibi bırakıp gitmezler, dikkat eder onlar da. Maddi sebeplerden kırgınlık yaşamayın. Hatta sizden kıymetli mi tabi kalabilirsiniz derseniz bu yaptığınız hoşluğu kv kp unutsa eşiniz unutmaz.

nişanlıyım, nişanlımın ailesi farklı şehirde. buraya bayramda gelecekler ve yeni tuttuğumuz evde kalmak istemişler. eşyalarımız da birkaç güne kadar gelecek. siz olsanız ne derdiniz? nedense benim içime sinmiyor daha gelin damat girmemiş eve onlar girecek.
Noo asla izin vermen

Ben kabul etmezdim . Eşyaya önem verdiğimden değil aksine kendim de hor kullanırım ama istemezdim . Ailenizin evinde kalsınlar ya da yer ayarlayın . Yeni evlilerin bile evine hemen gidilmez ki daha evlenmemişsiniz bile .

Evi tuttuk eşyalar geldi şehir dışından ani misafir geldi, eşim de o süreçte evimizde kalıyordu. Babam rica etmiş eşime,o da kabul etmiş. Bana niye sormuyorsun diye trip attım babama sana desem kabul etmezdin dedi. Eşim yaşamadığım evi, kullanmadığım nevresimi o misafire kullanmış adam gidince de yıkamış asmış :KK70: sonra düğün arası lazım oldu başka misafirlerde geldi kaldı eşimin tarafından.
Sorun edeceğimi düşündüğüm bir şeyin hakikaten sorun olmadığını anladım. Baktım bir şey eksilmiyor, koltuklarda nevresimlerde tam :KK70:
Tabi özelinizi karıştıracak insanlar ise o ayrı.
Ne kendi annem, ne kayınvalidem daha ev yerleştirirken bile girmediler.

Ayyy benim karşı daireyi de yeni evlenecek bi çift tuttu ama daha düğün olmadı sanırım damadın tüm sülalesi şu an o evde kalıyor ben bugün ben olsam ne yapardım diye düşündüm ne bileyim kendi evimde kendim kalmak isterdim eşyalarım yeni niye ben gelmeden evimde başkaları yatsın kalksın bide evde sigara içiyorlar 🙄

Sanki size mi soracaklar. Bende yeni evlendiğimde evimi dizdim düzelttim kaynanam bornoz almamıştı bana bende yedek havlu bıraktım hani alır diye bekledim. Düğün oldu Evime geldim duşumu aldım baktım havlularm kullanılmış. Deli olmuştum görümcemlr evimde banyo yapmıştı bide benim eşyalrımı kullanmıştı yaa 😈😈😈😈

Abee kaynana ne yaptin bize ahhh kananalar illa bir delirtcekler emannn nabcan da evinize davet edecen yada birakacan orda kalsin koymus kafaya demekki 😄kiskanc kaygana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X