- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.929
- 598
- 30
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Valla bende fark ettimBelalılarım var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende fark ettimBelalılarım var![]()
Hiç bizim düğüne 2 3 kala köyden misafir gelmişti ve evimde kaldılar bana sormadan çok sinir olmuştum kvnin evi varken orda kalmışlardı ama sizin başka şehirde anneniz kabul ederse orda kalsınlar güzel bir dille söylersen anlayışlı olur diye düşünüyorumnişanlıyım, nişanlımın ailesi farklı şehirde. buraya bayramda gelecekler ve yeni tuttuğumuz evde kalmak istemişler. eşyalarımız da birkaç güne kadar gelecek. siz olsanız ne derdiniz? nedense benim içime sinmiyor daha gelin damat girmemiş eve onlar girecek.
Noo asla izin vermennişanlıyım, nişanlımın ailesi farklı şehirde. buraya bayramda gelecekler ve yeni tuttuğumuz evde kalmak istemişler. eşyalarımız da birkaç güne kadar gelecek. siz olsanız ne derdiniz? nedense benim içime sinmiyor daha gelin damat girmemiş eve onlar girecek.
Yorumu okuduktan sonra Emrah'ın Belalım Benim şarkısının dilime dolanması peki, bunu bana yapmayacaktın Kudra HanımBelalılarım var![]()
Abee kaynana ne yaptin bize ahhh kananalar illa bir delirtcekler emannn nabcan da evinize davet edecen yada birakacan orda kalsin koymus kafaya demekkinişanlıyım, nişanlımın ailesi farklı şehirde. buraya bayramda gelecekler ve yeni tuttuğumuz evde kalmak istemişler. eşyalarımız da birkaç güne kadar gelecek. siz olsanız ne derdiniz? nedense benim içime sinmiyor daha gelin damat girmemiş eve onlar girecek.
Ya bence eve bir fare birakamaya gittiO değilde konu sahibi konuyu attı ortaya gitti![]()