• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni tuttuğumuz evde kalmak isteyen kaynana?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nişanlıyım, nişanlımın ailesi farklı şehirde. buraya bayramda gelecekler ve yeni tuttuğumuz evde kalmak istemişler. eşyalarımız da birkaç güne kadar gelecek. siz olsanız ne derdiniz? nedense benim içime sinmiyor daha gelin damat girmemiş eve onlar girecek.
Benim için sorun olmazdı ama sen çok takılıyorsan evinizde ağırlayabilirsiin hem birlikte vakit geçirirken birbirinizi daha iyi tanımış olursunuz aileler olarak

Bizim evde eşim, kardeşi ve kuzenleri kalmıştı.
Kına gecesi bitiminde biz kızlarla eğlenirken onlar da eğlensin diye yiyecek, içeceklerini de hazırlamıştım. Sosyal medyadan fotoğraf paylaşımlarında biri kayınvalideme göstermiş. Kadıncağız telaşla oğullarını bana şikayet etmek için aramıştı:KK53:

Şayet içinize dert olmayacaksa kabul edin. Ama sonrasında üzülürüm derseniz nişanlınızla bir yer ayarlamaya çalışın.

imza atınca ne değişiyor da kalma hakları oluyor şimdi kalamıyorlar
keşke şu eşya bağımlılığından vazgeçsek
hayır kalınca noluyor koltukları mı kemiriyorlar fayansları mı söküyorlar
o koltuğa ilk sizin kıçınız değince arşa mı çıkıyorsunuz

nişanlıyım, nişanlımın ailesi farklı şehirde. buraya bayramda gelecekler ve yeni tuttuğumuz evde kalmak istemişler. eşyalarımız da birkaç güne kadar gelecek. siz olsanız ne derdiniz? nedense benim içime sinmiyor daha gelin damat girmemiş eve onlar girecek.

Saka mi bu 😱😱😱

Kalacak yer ayarlayın onlara bence ayrıca bu konu size nasıl söylendi nişanlınız mı dedi sizinle mi iletişime geçtiler bu mesela çok önemli emrivaki mi yapılıyor ileride daha çok sorun yaşarsınız gibi geldi bana

Benim kardeşim de İstanbul’da evlendi. Düğün öncesi gittiğimiz için ben, eşim, kardeşim, annem babam onun evinde kaldık. Yani sizin kendi aileniz kalsaydı muhtemelen sorun etmeyeceğiniz bir durum ama haklısınız başkaları olunca insan istemiyor. Ama basit bişey büyütmeyin derim kalsınlar ne olacak ki. Düğün öncesi kafanızı bununla yormayın derim. Tatlı telaşları bu tür konularla kaybetmeyin. En güzel zamanlarınızı mutlu ve heyecan dolu geçirin.

Eğer başka kalacak yerleri yoksa ben sorun etmezdim . Zaten eşyaya kıymet veren biri değilim.

Aksi de söz konusu ama. Yanlış hatırlamıyorsam Ben yepyeni eşyaları mahvolanları okudum bu forumda.
Dogrudur yapan vardir mutlaka. Bayramda bulundugum sehre gelen es ailesini benim ailem agirlamali diye dusundum ben esasen. Yani niye geliyorlar bayramda,belli ki dünürlerini ziyarete.

Yatak odasını kilitle diğer yerlerde kalsınlar bari. Heralde geldikleri şehir sizin ve ailenizin olduğu şehir. Bu durumda sizde kalmaları gerekir aslında

Dogrudur yapan vardir mutlaka. Bayramda bulundugum sehre gelen es ailesini benim ailem agirlamali diye dusundum ben esasen. Yani niye geliyorlar bayramda,belli ki dünürlerini ziyarete.
Bayram ziyaretlerini de bayramları da sevmem valla beni bile gerdi bu durum. 😄 ama ben olsam aileme söylerim sizinle kalsınlar diye. Konu sahibi elektrik ve suyu açtırma sakın. Ya da gizli gizli ara eşyalar gelmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X