yeni üçüz anneleri bizde burda paylaşalım gebelik sürecimizi

adet sancısı gibi değilde vajinadan aşağı doğru kemiklerim kırılıyo sanki acaba kalsiyum eksikliğindenmi oluyo diyorum takviye kalsiyum hapı kullanıyomusun sen
salı günü sorcam dr a ilaç isticem ya aslında hiçbi iş yapmıyorum genelde dinleniyorum evdeyim
ha bide progestan fitil kullanıyorum ben erken doğum riskine karşı demişti dr
ya sen bebişlerin ciğer gelişimi için iğne falan vuruldunmu öyle oluyomuş
bide kaç kilo aldın:))

vajinadan aşağı doğru ağrım olmadı bence doktora sor mutlaka bir nedeni vardır. Muayeneyi beklemene gerek yok telefon açabilirsin. Normalde bu dönemlerde ağrılar oluyor 2011-2012 üçüz anne forumlarını okuyorum ağrılı atlatan da var çok ağrısı olmayanda var. çoğu kişi 32. haftayı doldurmuş hatta 35 36 yı görenler var bunlar umut verici oluyor. kalsiyum ve magnezyum desteği alıyorum progestanda kullanıyorum. ciğer geliştirici vermedi henüz verecek mi bilmiyorum. yarın kontrolüm var. erken doğum engelleyici bir ilaçtan bahsetmişti onu verecek yazarım adını. Yalnız ben beslenme konusunda da ek birşeyler yapıyorum. günlük besin kalsiyum alımına dikkat ediyorum süt yoğurt gibi ek olarak kefir tüketiyorum bağışıklık sisitemini kuvvetlendiriyor bebeklerede çok faydalı. saf arı sütü kullanıyorum, avakado yiyorum hamileler için çok faydalıymış birde pepino yiyorum kemik kansızlık ve şeker düzenleyici özelliği varmış bunları internetten araştırabilirsin. bunlarıda yersen belki bünyen kuvvetlenir. Kilo konusunu hiç sorma doktor hatasına maruz kaldım. tiroid teşhisi koydu bana bir ilaç verdi 2 ay kullandım aşırı kilo aldırdı bana 7-8 kg fazlalığım var toplamda 18 kg aldım. doktoru değiştirdim birkaç bir şey daha olmuştu.başlangıç kg çok olmadığı için kaldırabiliyorum şimdi. dizlerime baskı oluyor ayak tabanlarım ağrıyor sadece.

Birde alışverişe başladın mı. ben 26. haftaya kadar bekledim. doktor artık dışarı fazla çıkma alışverişlerini yap deyince başladım yapmaya. bir liste yaptım excelde ne aldığını nelerin kaldığını takip edebiliyorsun hotmail den göndereyim incele. bazılarını internetten bazılarını mağazalardan aldım paslaşırız marka fiyat falan.

Merhaba kızlar,
Bende üçüz hamile old 1 hafta önce öğrendim. Normalde ikiz biliyordum ancak ikizlerden biri bölünerek ikiye çıkmış.
1 kesede 2 tane diğer kesede 1 tane olmak üzere üçüz hamileyim.
İlk öğrendiğimde çok şaşırdım. doktorlar böyle devam etmez tek kese içerisindekileri almamız ve 1 taneyle devam etmemiz gerek dediler. Ama ben bebeklerime asla kıyamam ama korkuyorum bi taraftan.
Bu durum da olan arkadaşlar beni en iyi siz anlarsınız.

Bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı kızlar?

evet yarın şeker yüklemesi ve kontrol var dr a söylicem ağrılarımı kalsiyum ve magnezyum desteği isticem bende beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum hergün yumurta peynir süt yoğurt ceviz yiyorum.avakado ve pepinoyu hiç denemedim ama denicem sağol canım
bende 12 kilo aldım şimdilik ama karnım baya büyüdü yaa herkes doğum yakınmı diye soruyo:)

evet alışverişe önceden başladım iikide erken almışım bu halde gezip dolaşacak dermanım yok gönder inceleyim canım listeyi bazı eksiklerim kaldı onlarıda 2-3 haftaya halledeyim diyorum.bende bazılarını internetten aldım
bu arada hangi şehirdesin?

ben kayserideyim canım beşik ve dolap işini nasıl düşünüyorsun

Beşik işini iyi düşünün derim ben ben kızlar hastaneden cıkmadan odalarını hazırladım üç tane beşik ve bir büyük dolap aldım iyi bir markadan hemde
Ama ne oldu hiç biri yatmadı beşiklerde cünkü benim kızların uykuları çok sorunluydu gece en az 15 kere kalkardık annemle ilk başta zaten yatar vaziyette olan ana kucaklarında yanımızda yatırdık korkuyorduk yanlız bırakmaya çok küçüklerdi
Sonrası zaten 2 sene ugraştım yataklarında uyusunlar diye olmadı şimdi yer yatağı yapıp dördümüz yatıyoruz onlarda mutlular uyudukları için bende
Bence acele etmeyin kızlar ınsan heves ediyor biliyorum ama ben boşuna aldım beşikleri
Üçüz annesi olarak tek bebek anneleri gibi
3/4 uyanan bebeğe gidip bakarsın odasına ama o 3/4 kereyi üçle çarparsan sana yatacak zaman kalmiyor zaten

Bu konu benim kafamı kurcalıyor. Beşikte yatması taraftarıyım. Bende korku falan olmaz ilk birkaç ay aynı odada beşikte sonra ayırabilirim ama şu anda bu imkanımda yok odamız yok annemler burda ancak onlar gittikten sonra oda boşalacak oda en az 1 yaşına kadar diye düşünüyorum. İnş. uyku problemi olmaz ama olacak gibi hamileliğimin başından beri uykusuzluk var daha yeni uyumaya başladım hamileliğin nasıl geçerse bebeğin uyku düzeni öyle olurmuş diyorlar.

ben kayserideyim canım beşik ve dolap işini nasıl düşünüyorsun

Şimdilik bir tane park beşik aldık internetten kampanyadaydı bir tane daha alacağız ikizleri bir beşikte yatırmayı düşünüyoruz ebat olarak büyük olan beşikte sonra gerekirse bir beşik daha alabiliriz zaten doğduklarında çok küçük oluyorlar bir beşiğe bile sığıyorlarmış ilk etapta. Uyku setlerini falan aldım yine internetten. Dolap almadım kendi dolabımdan yer açtım geçici olarak burdan taşınma durumumuz var 1 yıl içinde Bursaya gidebiliriz o zaman alalım diyoruz park beşikte biraz büyüdükten sonra direk genç odası takımı düşünüyoruz zaten park beşikte 3 yaşına kadar büyüyorlarmış önemli olan beşikte yatırabilmek tabi inş. yatarlar. sen ne yaptın ne düşünüyorsun

Ben 3tane park yatak aldim ilk etapta kendi odama birini koyup ucunude yatiririm diye dusunuyorum 3 yasina kadar faln yatsalar besiklerinde yine iyi insallah uykulari duzenli olur canim

Ben 3tane park yatak aldim ilk etapta kendi odama birini koyup ucunude yatiririm diye dusunuyorum 3 yasina kadar faln yatsalar besiklerinde yine iyi insallah uykulari duzenli olur canim

İnş. canım. Doktora gittin mi ne dedi ağrıların için bebeklerin durumları nasıl. ben yeni geldim bebekler iyiler herşey normal çok şükür erken doğum engelleyici ilaç verdi ona başlayacağım.

Bende hiç istemiyordum beraber uyumayı ama baktım olan bana oluyor kabullendim
Benimkiler ilk günden beri uyku sorunları var onun için hiç yatak düzenimiz olmadı kaç kere denedim ama olmuyor zaten çok uyumuyorduk annemle bari yanımızda olsunlar dinlenelim diyorduk
İnşallah sizinkiler uyur çok zor uyumayan bebeklerle uğraşmak
Sende şanslısın annen yanında olacak benim annemde hep yanımdaydı ama bazen ikimiz bile yetişemiyorduk

İnş. canım. Doktora gittin mi ne dedi ağrıların için bebeklerin durumları nasıl. ben yeni geldim bebekler iyiler herşey normal çok şükür erken doğum engelleyici ilaç verdi ona başlayacağım.

Canim dun gittim bebisler iyilermis cok sukur agrilari soyledim calsiyum ve magnezyum verdi baya iyi geldi ilaclar.bide dun 50mglik seker yuklemesi yapildi 157cikti dr yuksek dedi bugun tekrar gittim 100mglik yapildi drum ameliyattaymis gorusemedim ins iyi cikmistir.bide ciger gelistirici igne yaptirdim dun ve bugun.bebisler 700 er gram olmuslar nasil sence haftasina gore iyimi seninkiler 24-25.haftalarda kac gr dilar canim

Sevindim senin ve bebişlerin iyi olmasına. bendede 50 lik yükleme yapıldı normal çıktı. ciğer geliştiriciyi anlamadım çok erken değil mi neden yaptı dün bende sordum doktora 30. haftada yapacağız dedi. 25. haftaya göre kiloları normal benimkiler 26. haftada 900 civarındaydı artık çok hızlı alıyorlar. Haftalık gelişimi gebelik org.den takip edebilirsin ben oraya bakıyorum boy kg yazıyor karşılaştırıyorum. Benimde diz ağrım arttı dizimi kırıp eğilmeye korkuyorum çok acıyor inş. doğum sonrası geçer. Arada halsizlik falan oluyor yine normalmiş bunlar. 28. hafta bitti artık çok şükür mutlu oluyorum böyle hafta devirince darısı başına.

bende Antalyalıyım cnm ağustosta vitale hastanesinde doğum yaptım bişey sormak istersen sorabilirsin ali fuat beydi doktorum...

Teşekkür ederim. Ben medikal parka gidiyorum orda doğum yapanlar memnun küvez sayısıda iyi malum 3 tane olunca önem kazanıyor böyle şeyler kurumsal hastane şimdilik memnunun seninki de üçüz mü

Aslında ben şanslı olduğumuzu düşünüyordum çocuklar çok olunca birbirlerini oyalarlar diye düşünüyordum öyle olmuyor mu

Saol canim bilmiyorumki bende netten arastirdim bu igneyi 24te olanda var 28de 30da olanda var.halsizlik bendede oluyo ya normalmis sizinde iyi olmaniza sevindim cnm valla bende hafta sayiyorum insallah 32 yi geceriz

Saol canim bilmiyorumki bende netten arastirdim bu igneyi 24te olanda var 28de 30da olanda var.halsizlik bendede oluyo ya normalmis sizinde iyi olmaniza sevindim cnm valla bende hafta sayiyorum insallah 32 yi geceriz

İnş. inanıyorum ben ilk başta doktorlar öyle bir korkutmuşlardı ki sanki 5. ayda düşük yaparsın hepsini kaybedersin erken doğum olur gibi yorumlar vardı 5. ay ister istemez stres yapmışım atlatınca çok sevinmiştim. şimdi 29. haftaya girdik çok şükür ben artık umutluyum erken doğum olsa bile 7. ay bitti artık yaşayabilirler diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…