yeni üçüz anneleri vaarmıı!!!..

merhaba kızlar ben de 3 üz annesiyim 12 nisan da doğum yaptım. yazdıklarınızı okudum ben eskişehirliyim doğumumu burda tıp fakültesinde yaptım. doktorum da H.METE TANIR ismini vermek istedim ben memnun kaldım çünkü. ayrıca zübeyde hanım kapandı bütün doktorlar devlet hastanesine ya da özel hastanelere dağıldılar. eğer burda doğum yapacaksanız bi prof. tercih edin ve tıp fakültesine gidin. turgay beyi de çok ii diyorlar ama biz ona gitmedik. bilgilendirmek istedim bebekler açısından önemli devlet hastanesinde olcak iş değil çok fazla ilgilenmiyorlar onlarda tıp fakültesine yönlerdiriorlar zaten . hayırlısıyla allah kurtarsın sizi inşallah.

canım ben çalışıyordum işten çıktım çok internete giremiyorum ama internet alıcaz eve o zaman bol bol görüşürüz yada dediğin gibi telle görüşebiliriz de biz haftaya eskişehire gidicez ben sana ayrıntılı yazarım yada konuşuruz sende gelişmeleri aktarırsın görüşmek üzere :)

sağol bilgilerin için senin yardımına çok ihtiyacıımız var biz turgay beye gitmiştik daha önce haftaya tekrar gidicez şimdi 19+4 olduk 20 haftada tekrar gelin demişti ama turgay bey özel hastanedeymiş o yüzden sizin için pahalı olur demişti.bizim burdaki doktorumuz z.hanımdaki bir doktora yönlendirdi.senin nasıldı hamileliğin nasıl sorunlarla karşılaştın?kaçıncı haftada doğum yaptın?nelere dikkat etmeliyiz yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler:)

tamam canım haberlerini bekliyorum
benimde geçen hafta kontrolum vardı bebiş ler iii allaha şükür ama dr m 34 35. haftalara gelebilirsem burda doğum yaparız dedi
bilemiyorum artık o haftaları görebilecekmiyim şimdi 24+4 olduğum halde zorlanmaya başladım karnım çok hızlı büyüyor

kızlar benim bir sorunum var ben 19+5 günlük hamileyim bebeklerde şimdilik 2 erkek 1 kız erkeğin biri aşağı tarafta plasentası çok aşagıdaymış erken doğum riski çok dedi doktor sizlerde böyle bir sorun oldumu napmam lazım çok korkuyorum 28 haftaya gelsen şükret dedi doktor erken doğum olmasını istemiyorum çok korkuyorum

shewall cim benimde17. haftamda kanamam gelmişti doktorum alttaki bebeğin plesentası aşağıda ondan oluyor demişti devamlı yatak
istirahatı verdi allaha şükür geçti bebekler büyüdükçe yukarı çekilebiliyor kanaman yoksa korkma ama hiç iş görmemen devamlı yatman gerekiyor benim riskli olduğu için hiç kalkmıyorum kontrollerim haricinde 2 aydır hiç evden çıkmadım
yani demek istediğim ayakta fazla kalmazsak 34 35. haftaları bulabiliriz umudunu kaybetme bol bol dua et...

cnm bende 22+6 haftalığım 7 kg ile hamile kaldım şuan 78 kiloyum bebeklerim 2kız 1 erkek . allahım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşş...

aramıza hoşgeldin inşallah bebişlerimizi hayırlısı ile kucağımıza alırız
üçüzlere hamile olduğumu ilk öğrendiğimde doktorum birinin alınması için çok ısrar etmişti ama biz böyle bişeyi aslakabul etmedik
bende sadece kendimi üçüzlre hamile zannediyordum bu sitede siz üçüz anneleri ile tanıştıkça moral buluyorum

ne demek önemli değil :) evet anladım turgay bey özel hastahanede. z. hanım kapandı ordaki bütün dr ler devlet doğum hastahanesine gitti ve özel hastahanelere size hangi dr yi önermişlerdi? ben 33. haftada doğum yaptım. ilk 4,5 ay çok istifra ettim daha sonra yemeğe başladım. ve erken doğum riski olduğu için hep evdeydim dinlendim doktorum hep istirahat demişti.pek fazla sorunlu geçirmedim diyebilirim. ama son 30 haftayı geçince ödem başladı ve ayaklarım çok şişmişti ve ağırlaşmıştım son zman çok zorlanmıştım oda 3 tane olmasından kaynaklanıor sanırım. benden de size tavsiye doktorunuz ne derse yapın çok iyi dinleyin ve kendinizi hiç yormayın ev işi misafirlik filan bunlar önemsiz şeyler çocuklarınız için hep dinlenin daha güzel haberlerle alıyorsunuz bebişlerinizi kucağınıza :)

"Sıra Dışı Annelik Buluşmaları 1: İKİZ AİLELERİ, Bu Cumartesi KÜTAHYA'dayız. saat 10:30'da MEDCEZİR RESTORANT'a BEKLERİZ. iletişim: siradisiannelik@gmail.com"

kızlar nerelerdesiniz bugün 26.haftamızı doldurduk hergün biraz daha ağırlaşıyorum ödemlerimde arttı evden biryere çıkamıyorum canım çok sıkılıyor

üçüz anne adayları nerelerdesiniz nasıl geçiyor günleriniz

Bizim iyi geçiyor çok şükür, ufak tefek şeyler dışında pek sıkıntımız yok.
Gezmemden eksik kalmıyorum şimdilik pek.
Ağırlaşmadan tadını çıkartayım diyorum. :)
Salı günü kontrolümüz var inşallah.
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

kızlar nerelerdesiniz bugün 26.haftamızı doldurduk hergün biraz daha ağırlaşıyorum ödemlerimde arttı evden biryere çıkamıyorum canım çok sıkılıyor

mrb canım intenete çok giremiyorum. maşallah iyysin inşallah zamanında saglıklı bir şekilde dogum yaparsın.Bizde şu an 22. haftadayız yarın turgay beye gidicez ayrıntılı ultrason için aynı zamanda ayşe hanımın tavsiye ettigi doktora gıdıcez bakalım hepimiz için hayırlısı ne ise o olur ınsallah

hepimiz için dua ediyorum arkadaşlar bizimde perşembe günü kontrolümüz var
haberlerinizi bekliyorum morel oluyor
buarada benim ödemlerim çok arttı tuzsuz yiyorum bol su içiyorum ama geçmiyor
sizdede varmı nasıl geçecek bu

Merhabalar,

Bugün kontrolümüz vardı.
Bebeklerin üçü de çok iyi maşallah.
Ense kalınlıkları, organları, gelişimleri, her şey sorunsuz görünüyor şu an.
Doktor ikili ve üçlü test yapılmayacağını söyledi. İki hafta sonrası için perinatolojiden ayrıntılı ultrason istedi.
İnşallah onda da bir sorun çıkmaz.
Bir de vitamin ve kan ilaçlarına başlayacağım artık.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Sevgiler..

selam arkadaşlar;
bizimde bugün kontrolümüz vardı 27+5 günlük olduk bebişlerin 3üde iyiler maşallah
dr.muz 3 hafta sonraya randevu verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…