selam arkadaşlar;
bizimde bugün kontrolümüz vardı 27+5 günlük olduk bebişlerin 3üde iyiler maşallah
dr.muz 3 hafta sonraya randevu verdi
Muzari merhaba,
Ben de üçüz bebeklerime hamileyim.25 hafta oldu,dün kontrol vardı,800 gr kadar olmuşlar..Bizim kontrollerimiz iki haftada.
Ben 4.tüp bebek denemesinde hamile kaldım üçüzlere.
Senin haftan benden ileri,sendeki gelişmeleri takip etmek isterim.
merhaba canım allah tamamını erdirsin
ben doğal yolla üçüzlere hamile kaldım
bebeklerin kiloları 1000 ile 1300 gr. arsında bizim dr. umuz hep aydan aya vermişti kontrolleri ilk defa 3 hafta sonra gelin dedi.
senin hastane nasıl (özel,devlet,fakülte)?
benim hamileliğim de pek şikayetim olmadı ama son iki haftadır mide yanması ve ayaklarımda ödem oluştu
bunun dışında iyiyiz.
Aslında bu kontrolde dr. a ciğerleri geliştirici iğneyi soracaktım ama unutmuşum...
merhaba arkadaşlar ben bugün 30+1 haftaya girdim 20 gün daha dayansam çok güzel olcak diyorum ödem yok vücudumda öyle büyük sıkıntılarımda yok kpssye hazırlanıyordum sınavda bitti şimdi rahat rahat dinlenebilirim siz neler yapıyorsunuz alışverişleri tamamladınız mı günü yakın olanlar?...
28+2 haftalık olduk
arkadaşlar biz alış verişimizin çoğunu tamamladık sayılır tabi hepsini biz almadık annemler ve kayınvalidemler aldılar
3 adet hastane çıkışı
10 15 kadar çıt çıtlı badi
3 biberon 3 emzik
10 paket bez
6 paket uni baby ıslak mendil
9 det battaniye
zbın takımları penye takımları vs.
mobilyaları yaptırıyoruz 2 3 haftaya gelir heralde
kendim için
önden düğmeli pijama takımı
boydan gecelik
terlik, yatak koruyucu
hasta bezi vs.
Selam ben sizlerden biraz küçüğüm..7+0 daha benim.. 3üz olduğunu duyduğumda kahkahalarla güldüm sevinçten :) zaten 2iz istiyordum 3üz süpriz oldu :) bebekler şimdilik sağlıklı geliştiği için sonlandırmayı ne doktorum ne biz asla düşünmüyoruz.. kütahyadayım bende :)
kütahya'da 3üz patlaması olacak o zaman desene :)) kent hastanesinde volkan aksakallı var ona gidiyorum canım. sen kime gidiyorsun? Allah hepimizinde sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah :)
selam canım bende kütahyalıyım bir arkadaş daha var üçüz bekleyen heralde bu sene kütahyanın üçüz senesi
sen hangi dr.a kontrole gidiyorsun?
mrb arkadaşlar diğer üçüz annesi benim :) benimde doğal yolla oldu. Şimdi 24 haftadayız.benim doktorum ayşe soloroğlu ama eskişehir devlet hastanesinde doğum yapıcaz.telefonlarımızı alıp görüşsek ya da bir yerde buluşabilsek konuşsak çok iyi olur ben çok giremiyorum internete ama inşallah yakında eve bağlatıcaz inşallah o zaman görüşürüz
kızlar son dönemdeyiz 32+5 oldum haftaya alıncaklar artık sanırım nefes almam baya zorlaştı sıkıntılar sonlara yaklaştıkca arttı artık inşallah bebişlerimizi sağ salim alırız kucağımza....
kızlar son dönemdeyiz 32+5 oldum haftaya alıncaklar artık sanırım nefes almam baya zorlaştı sıkıntılar sonlara yaklaştıkca arttı artık inşallah bebişlerimizi sağ salim alırız kucağımza....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?