yeni üçüz anneleri vaarmıı!!!..

selam arkadaşlar;
bizimde bugün kontrolümüz vardı 27+5 günlük olduk bebişlerin 3üde iyiler maşallah
dr.muz 3 hafta sonraya randevu verdi

Muzari merhaba,
Ben de üçüz bebeklerime hamileyim.25 hafta oldu,dün kontrol vardı,800 gr kadar olmuşlar..Bizim kontrollerimiz iki haftada.
Ben 4.tüp bebek denemesinde hamile kaldım üçüzlere.
Senin haftan benden ileri,sendeki gelişmeleri takip etmek isterim.

merhaba canım allah tamamını erdirsin
ben doğal yolla üçüzlere hamile kaldım
bebeklerin kiloları 1000 ile 1300 gr. arsında bizim dr. umuz hep aydan aya vermişti kontrolleri ilk defa 3 hafta sonra gelin dedi.
senin hastane nasıl (özel,devlet,fakülte)?
benim hamileliğim de pek şikayetim olmadı ama son iki haftadır mide yanması ve ayaklarımda ödem oluştu
bunun dışında iyiyiz.
Aslında bu kontrolde dr. a ciğerleri geliştirici iğneyi soracaktım ama unutmuşum...

canım ben ilk üç ay çok zorlandım,şimdi daha rahatım.Mide bulantısı ve yanması korkunçtu.
hastane özel bir üniversite hastanesi,doktorumuz da harika bir insan.
ben hep yatmak durumundayım,sadece ihtiyaçlar için kalkıyorum,zaten ne zaman arabaya binsem tansiyonum düşüyordu yakın zamana kadar..son altı ayda hastane dışında bir kere dışarı çıktım,öğretmenim ama ikinci dönem hiç okula gidemedim.hayırlısı bakalım.
o iğneden hiç bahsetmedi doktor,ben de gidince sorarım
inşallah şikayetlerin kısa zamanda geçer,genelde ödem oluyormuş ne yazık ki..
üçüz anneleri ile ilgili bu sitedeki tüm yazılanları okudum neredeyse,hamileliği,doğumu,bebek bakımı....işimiz zor Allah yardımcımız olsun

ah bugünler geçmek bilmiyo sanki 2 gündür nabzım çok hızlı tansiyonumda da gel git yaşıyorum
acaba arkadaşlar tansiyon normalde kaç olmalı?
annemle altlı üstlü oturuyoruz bana annem bakıyo sağolsun arada kayınvalidemde geliyo onlar olmasa işim çok zor
allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin
bugün 28. haftayı doldurduk gözüm 32 de 4 haftayıda bi geçirsek son 5 aydır dr. kontrolu dışında evden çıkmıyorum
sıcaklarda gelince çekilmez oluyor. inanırmısınız artık tatili gezmeyi rüyalarımda yapıyorum
aslında ev hanımıyım ama gezmeyi sosyal yaşamayı çok severim önceden hergünüm dolu dolu geçerdi
sizlerde pek giremiyorsunuz nete heralde ben can sıkıntımı nette dolaşarak gidermeye çalışıyorum
neyse çok uzattım ben yine uğrarım hoşçakalın...

merhaba arkadaşlar ben bugün 30+1 haftaya girdim 20 gün daha dayansam çok güzel olcak diyorum ödem yok vücudumda öyle büyük sıkıntılarımda yok kpssye hazırlanıyordum sınavda bitti şimdi rahat rahat dinlenebilirim siz neler yapıyorsunuz alışverişleri tamamladınız mı günü yakın olanlar?...

28+2 haftalık olduk
arkadaşlar biz alış verişimizin çoğunu tamamladık sayılır tabi hepsini biz almadık annemler ve kayınvalidemler aldılar
3 adet hastane çıkışı
10 15 kadar çıt çıtlı badi
3 biberon 3 emzik
10 paket bez
6 paket uni baby ıslak mendil
9 det battaniye
zbın takımları penye takımları vs.
mobilyaları yaptırıyoruz 2 3 haftaya gelir heralde
kendim için
önden düğmeli pijama takımı
boydan gecelik
terlik, yatak koruyucu
hasta bezi vs.

İnşallah 20 günden bile çok dayanabilirsin.
Ödemin olmaması da güzel, benim de doğumum sonbahara geleceği için diyetisyen fazla ödemin olmaz büyük ihtimalle demişti.
İnşallah hepimiz sıkıntısız geçiririz.

Maşallah, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepsini.
Ama diyorlar ki pijama almayın. Hem muayene ve tuvalette zor oluyormuş, hem de sezeryan olursa dikişleri acıtıyormuş.
Önü düğmeli gecelik iyi oluyormuş.

yarın 29. haftayı dolduruyoruz ödemlerim biraz azaldı ama karnımda çok kasılma oluyor
kasıldıkları zaman bütün vücuduma ateş basıyor sıkıntı giriyor
arkadaşlar sizdede kasılma varmı
acaba bu kasılmalar neden oluyor 10 gün sonra kontrolümüz var dr a bi sorucam

Selam ben sizlerden biraz küçüğüm..7+0 daha benim.. 3üz olduğunu duyduğumda kahkahalarla güldüm sevinçten :) zaten 2iz istiyordum 3üz süpriz oldu :) bebekler şimdilik sağlıklı geliştiği için sonlandırmayı ne doktorum ne biz asla düşünmüyoruz.. kütahyadayım bende :)

selam canım bende kütahyalıyım bir arkadaş daha var üçüz bekleyen heralde bu sene kütahyanın üçüz senesi
sen hangi dr.a kontrole gidiyorsun?

kütahya'da 3üz patlaması olacak o zaman desene :)) kent hastanesinde volkan aksakallı var ona gidiyorum canım. sen kime gidiyorsun? Allah hepimizinde sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah :)

kütahya'da 3üz patlaması olacak o zaman desene :)) kent hastanesinde volkan aksakallı var ona gidiyorum canım. sen kime gidiyorsun? Allah hepimizinde sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah :)

ben tavşanlıdayım devlet hastanesinde dr.atilla bey e gidiyorum ilk zamanlar medline hastanesinde ayşe solaroğlu na gidiyorduk
düşük tehlikesi olduğu için kendisi tavşanlıda devam etmemizi söyledi
eskişehirde tıp fakültesindeki perinatolog h.mete tanır var onada gitmiştik ama uzak olduğu için vazgeçtik
şimdilik burada devam ediyoruz dr.dan memnunuz

selam canım bende kütahyalıyım bir arkadaş daha var üçüz bekleyen heralde bu sene kütahyanın üçüz senesi
sen hangi dr.a kontrole gidiyorsun?

mrb arkadaşlar diğer üçüz annesi benim :) benimde doğal yolla oldu. Şimdi 24 haftadayız.benim doktorum ayşe soloroğlu ama eskişehir devlet hastanesinde doğum yapıcaz.telefonlarımızı alıp görüşsek ya da bir yerde buluşabilsek konuşsak çok iyi olur ben çok giremiyorum internete ama inşallah yakında eve bağlatıcaz inşallah o zaman görüşürüz

slm arkadaşlar rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun
bugün 30 haftalık olduk salı günü kontrolüm var
bakalım dr.umuz ne diyecek muayne günlerini iple çekiyorum
sanki bebişlerim beni orada bekliyor gibi geliyor onları görünce çok heycanlanıyorum
allah herkese bu duyguları yaşatsın......

merhaba arkadaşlar 30+3 haftalık olduk
bugün kontrolüm vardı allaha şükür bebişler iyi
dr.a ciğer geliştirici vurulacakmıyım diye sordum gerek yok dedi
sonra ne olduysa iğneyi verdi bugün ciğer geliştirici iğnemi de oldum
12 saat arayla 2 tüp vuruldum haftaya aynı şekilde tekrar olucaz
15 gün sonra tekrar kontrolüm var inşallah hastaneye almaz
üçüz anneleri nerelerdesiniz haftası önde olanlar
haberlerinizi bekliyorum

shewalll sanırım muzari43'ün bahsettiği, kütahyadaki diğer 3üz anneside sensin.. Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini.. Bende baştan Seda hanıma gidiyordum sonra bazı sebeplerden dolayı onu bıraktım ve Volkan beye devam ettim çokta memnunum doktorumdan.. Çok iyi olur aslında görüşsek, ama hepimizin hamilelikleride riskli hamilelik olduğu için dışarı çıkabileceğimizi sanmıyorum. Sizler çıkabiliyor musunuz doktor haricinde? Ben şuan zaten İStanbul'dayım annemlerin yanında.. Bayram sonrası bi sıkıntım olmazsa dönücem Kütahya'ya.. Ama orada da hep yatıcam sanırım. Çünkü benim bebekler 3üzden 4üze çıktılar ve bayramdan hemen önce 2si sonlandırılacaklar.. Sonlandırılma işleminden sonra bir süre hep yatmam gerekiyormuş..

kızlar son dönemdeyiz 32+5 oldum haftaya alıncaklar artık sanırım nefes almam baya zorlaştı sıkıntılar sonlara yaklaştıkca arttı artık inşallah bebişlerimizi sağ salim alırız kucağımza....

Canım inşallah senin de bebeklerin için de en iyisi olur.
Eminim zordur bu zamanlar.
Sıcak hava zaten çok etkiliyor, Allah yardımcın olsun.
Sağ salim kavuşursunuz inşallah.

ne zamandır girmeyince bende seni doğum yaptı zannetmiştim
hadi inşallah hayırlısıyla bugünleride atlatırsın
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sayılır bende 31+2 haftalık oldum
bizi habersiz bırakma dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…