kızlar son dönemdeyiz 32+5 oldum haftaya alıncaklar artık sanırım nefes almam baya zorlaştı sıkıntılar sonlara yaklaştıkca arttı artık inşallah bebişlerimizi sağ salim alırız kucağımza....
kızlar son dönemdeyiz 32+5 oldum haftaya alıncaklar artık sanırım nefes almam baya zorlaştı sıkıntılar sonlara yaklaştıkca arttı artık inşallah bebişlerimizi sağ salim alırız kucağımza....[/QU
allah yardımcın olsun canım bebeklerini sağsalim kucağına alırsın inşallah iyi haberlerini bekliyoruz
canım ne gibi sıkıntıların oldu şu ana kadar ben 26+3 şu anda ve ayak el şişmelerim çok ve ellerimde uyuşmalar çok bunlar normal mi sizdede oldu mu?
merhaba canım dr.um el ayak şişmeleri normal demişti eğer tansiyonun çıkarsa iyi değil tansiyonunu sürekli ölç
benimde ayaklarım çok şişiyor sıfır tuzsuz yiyorum çok zor oluyor ama katlanıyoruz ve ayakların sarkık oturma devamlı uzat faydası oluyor..
bizim dr.da aniden izine çıkmış izinden sonrada dönmez diyorlar çok morelim bozuldu dr.a bi dr.a güveniyosun bağlanıyosun sonra seni yarı yolda koyuyo
şimdi çok kararsızız nerde doğum yapıcağımıza
kızlar bilgisayarım bozuldu giremiyorum cuma günü allah nasip ederse doğuma giricem 34.haftada dua edin ......
merhaba kızlar merakımı maruz görün üçüz hamileler normal yollamı oluyor yoksa tüp bebekle mi??
merhaba kızlar merakımı maruz görün üçüz hamileler normal yollamı oluyor yoksa tüp bebekle mi??
bu kötü olmuş canım ama moralini bozma biz burda ayşe hanıma gidiyoruz ama doğumu eskişehir devlet hastanesinde yapıcaz inşallah oradaki imkanlar yeni doğan yoğun bakımı falan çok iyi istersen oraya gidebilirsiniz hala geç değil sıra alın bu güne kadar olan bütün tahlillerinizi götürün zaten sadece doğum olucak bilgilerin olsa yeter doktorumun ismi yusuf öztürk ona gidebilirsiniz isterseniz haberleşelim tamam allah yardımcın olsun
sağol canım bilgilendirdiğin için bende eskişehire gitmeyi çok istiyorum ama eşimi birtürlü ikna edemedim illaki ya tavşanlı yada kütahya diyor bende artık kütahyada doğuma karar verdim
ama kent hastanesi ve evliyaçelebi arasında kararsız kaldık kent hastanesinde volkan beyi tavsiye ediyorlar devlet hastanesinin dr.larını tanımıyorum senin iyi bildiğin varsa tavsiye edbilirmisin
özel msj hakkım olursa daha iyi haberleşiriz henüz öel msj atamıyorum
zaten bayağı ağırlaştım evde olduğum müddetçe yazmaya çalışırım inşallah 35. haftayı tamamlarız allah yardımcımız olsun
kızlar kafanızı karıştırmak gibi olmasında eskişehir bana hiç cazip gelmiyor. Gerçi orada nereye gitmeyi düşünüyorsunuz bilmiyorum ama. Hoş gerçi ben sonlandırmadan sonra istanbuldan kütahyaya dönebileceğimi de bilmiyorum daha, eğer kütahyaya dönersem yine volkan beye devam edicem kesinlikle. ilk aşılama yapıldığında ben bayan bi doktora gidiyordum. aşılamadan sonra bende ohss diye bi sendrom oluştu, rahimimin içi su toplamaya başladı karnım 9 aylık hamile karnı gibi oldu. sayısız yumurtam oldu. o zaman ki gittiğim bayan doktorum beni hemen eskişehir osmangazi üniversitesine gönderdi. 1 gece yoğun bakımda kaldım 1 hafaya yakında serviste yattım. sürekli öğrencilerin elinde olmaktan nefret ettim. bir çok insan üniversite hastanesini tavsiye eder her şey için ama ben Allah bir daha düşürmesin diyorum oralara.. kadın doğum yoğun bakımda yatarken hep görüyordum doğumlara falan hep öğrenciler giriyorlardı. açıkcası korkarım ben öyle şeyden. sonrasında hemen ohss sendromum geçmedi eskişehirdekiler eve yolluyorlardı beni, eve gelince sıkıntım oluyordu bayan doktoruma gidiyordum beni hemen yine eskişehire gönderiyordu artık git gel sinirlerim bozuldu. volkan beye geçtim. volkan beyde üniversite hastanesine falan gitmene gerek yok dedi. bana yapmam gerekenleri söyledi. evde sürekli bol sıvı alıp hep göbek çevremi ölçüyordum. gün aşırıda kontrole çağırdı ve öylece çok rahat atlattık o olayı. daha sonra bi pazar günü acile gittik ve o günde o bayan doktor nöbetçiymiş. ultrasyonda 3üzlerimi görmek ona nasip oldu. e aşılamayıda o yapmıştı tabi :) hemen bana orada 1 tanesini sonlandırmak zorundasın dedi. ertesi gün volkan beye gittik yine sonlandırmaya gerek yok dedi gidebildiğimiz kadar gidicez dedi. yani demek istediğim muzari43 sen bence volkan beyde yap doğumunu. benim doğumum orada olur mu bilmem ama gerçekten çok güvendiğim bi doktor volkan bey
kızlar kafanızı karıştırmak gibi olmasında eskişehir bana hiç cazip gelmiyor. Gerçi orada nereye gitmeyi düşünüyorsunuz bilmiyorum ama. Hoş gerçi ben sonlandırmadan sonra istanbuldan kütahyaya dönebileceğimi de bilmiyorum daha, eğer kütahyaya dönersem yine volkan beye devam edicem kesinlikle. ilk aşılama yapıldığında ben bayan bi doktora gidiyordum. aşılamadan sonra bende ohss diye bi sendrom oluştu, rahimimin içi su toplamaya başladı karnım 9 aylık hamile karnı gibi oldu. sayısız yumurtam oldu. o zaman ki gittiğim bayan doktorum beni hemen eskişehir osmangazi üniversitesine gönderdi. 1 gece yoğun bakımda kaldım 1 hafaya yakında serviste yattım. sürekli öğrencilerin elinde olmaktan nefret ettim. bir çok insan üniversite hastanesini tavsiye eder her şey için ama ben Allah bir daha düşürmesin diyorum oralara.. kadın doğum yoğun bakımda yatarken hep görüyordum doğumlara falan hep öğrenciler giriyorlardı. açıkcası korkarım ben öyle şeyden. sonrasında hemen ohss sendromum geçmedi eskişehirdekiler eve yolluyorlardı beni, eve gelince sıkıntım oluyordu bayan doktoruma gidiyordum beni hemen yine eskişehire gönderiyordu artık git gel sinirlerim bozuldu. volkan beye geçtim. volkan beyde üniversite hastanesine falan gitmene gerek yok dedi. bana yapmam gerekenleri söyledi. evde sürekli bol sıvı alıp hep göbek çevremi ölçüyordum. gün aşırıda kontrole çağırdı ve öylece çok rahat atlattık o olayı. daha sonra bi pazar günü acile gittik ve o günde o bayan doktor nöbetçiymiş. ultrasyonda 3üzlerimi görmek ona nasip oldu. e aşılamayıda o yapmıştı tabi :) hemen bana orada 1 tanesini sonlandırmak zorundasın dedi. ertesi gün volkan beye gittik yine sonlandırmaya gerek yok dedi gidebildiğimiz kadar gidicez dedi. yani demek istediğim muzari43 sen bence volkan beyde yap doğumunu. benim doğumum orada olur mu bilmem ama gerçekten çok güvendiğim bi doktor volkan bey
canım benimde özel mesaj hakkım yok henüz o yüzden yazamıyorum.Kent hastanesindeki volkan çok iyi ama yeni doğan yoğun bakımı yok orda bence yeni doğan yoğun bakımı olan bir yeri öyle tercih et. bizim üçüz çünkü neyin ne olacağı belli olmaz o yüzden yeni doğan yoğun bakımı olan hastaneyi tercih et bence tabi doğduktan sonra çocuk doktoruda önemli o yüzden onları falan ayarlayın evliya çelebi devlet hastanesinde benim bildiğim nadi bey var ona çok iyi diyorlar ben gitmedim hiç ona ama en iyisi o diye duydum isterseniz onuda değerlendirin gene sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım ben hergün giriyorum nete bakarım mesajlarına allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyorum.
canım ne gibi sıkıntıların oldu şu ana kadar ben 26+3 şu anda ve ayak el şişmelerim çok ve ellerimde uyuşmalar çok bunlar normal mi sizdede oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?