O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
- #1.981
slm kızlar ;
denizcim ne güzel bebişine kavuşmana az kaldı allahın izniyle inş önce sen bizlerde senin peşinden burda sevincimizi paylaşırız...Ne güzel temizlikler yapılmış yemekler yapılmış afiyet bal şeker olsun güle güle kirletin evlerinizi bende miskinlikten kurtulursam inş bende temizlik yapıcam...
aynı manyak duygular bende de var sanki bu ara olacak gibi geliyor nedense hayır 1 yıldır denedik tık yok 1 ayda olacak sanki... dedim ya manyadım kafayı sıyırdım ben ya... sanırım sende :))))kafamçokkarıştı
özlemcim misafirlerle koşturuyo şimdi ne guzel yani simdi oh ohhhh
bizde katı meyve sıkacagı aldık buugun kızlar havuç sıkacam esime hergün iyi miii
zaten epeydir istiyordum degişik meyvleri sıkmak bazen meyve yemeğe fırsat kalmıyor bi süre hevesle sıkarız simdi.
yarın da incir alıcam hergün yicemmmmmm
maşallah özlemim gidiyor kilolar ne güzel bi foto cekilde görelim di mi ama
nasıldı misafirler güzel geçti mi
bir bebekle ne kadar küçükken temas kurarsan ilerde seni öyle cok hatırlıyormus o yuzden yegenim küçükken biz cok kucakladık simdi masallah tanıyor.
ecrin de seni ondan tanıyordur ne guzel iletişim kurmam bi de kendi bebeğin olsa neler yaparsın nasıl olursun
strese girmicem desemde elimde değil ki
ciddi ciddi yardım almayı dusunuyorum yaaa
özlemcim yine acıktım yaaaaaakaydirigubbakcemile3
benden size söylemesi burp kızacak ama avatar a gitmiş
ayrıca 5 dk öncede facedeymiş ama yine buraya ugramamıs
benden size söylemesi burp kızacak ama avatar a gitmiş
ayrıca 5 dk öncede facedeymiş ama yine buraya ugramamıs
bu hafta kesin yapıcam valla bulmam lazım fırsat yoksa
bi yerlelrim siser:icecream:
niye manyakca olsun ki zamanı geldi demekki hissediyorsunuz işte...
benim zamanım gelme herhalde ben hissetmiyorum bişeyler
ne güzel anlamı varmış ya bilmiyordum bende böyle hediye mucize gibi anlamları olan bir isim istiyorum yaaaa
teşekkür ederim canım dmek hemen yıkamak gerek tamam canım yıkarım elma sıktık cok guzel oldu birazdan havuc sıkacam posalardanda kek salata filan yapayım diyorum ziyan olmasın
bebek kokusu cok guzel oluyor yaaa guzel bi akşam oldu senin için desarj oldun umutlar topladın
bende cok dediğim dedik çaldıgım düdük diyenlerdenimdir ama tecrübelilere de saygı duyar dinlerim.belki kousursam rahatlarım diyorum bunalıyorum bazen..
becerikli arkadasım iki aile agırlamıs oh ala
öddem ha cok tatlı yaaaa annelik alıstırmaları bu
bizim gördüğümüz fotolarda zaten zayıfsın sekerim bence ama görücez heralde 34 beden filan olucan
sende koy kızın olursa canım gerçi telaffuzu zor biraz ama ecren olarakta kullanılabiliyormuş .... onu söylemek daha kolay sanki:)))
ayy ne tutumlusun maşallah ancak o posa kof kalıyor haberin olsun salata olmaz ama kekte olabilir...
evet ya bebiş kokusu çok güzel inşallah benmde olurda içime çeke çeke koklarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?