Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mrb nursimcim sen diğerleri gibi olmadın takıldın bise... inşallah hep kalırsın bekleriz yani...

niye manyakca olsun ki zamanı geldi demekki hissediyorsunuz işte...
benim zamanım gelme herhalde ben hissetmiyorum bişeyler

hadi bakalım hayırlı olsun güle güle kullanın... sık tabi vitamin işte... hem havuç suyu çoooooooooook güsel oluyo.... bende yiyorum kür mür yapamam... havuç suyu iyide temizliği zor valla suyunu içmeden yıka sonra izi kalıuor ve çıkmıyor...

maşallah özlemim gidiyor kilolar ne güzel bi foto cekilde görelim di mi ama
nasıldı misafirler güzel geçti mi

yoook istediğim gibi olmadan foto falan yok daha yuvarlanıyorum:))),,

evet gittiler ecrini koklaya koklaya öptüm oyunlar oynadı şarkılar söyledim kısacası çooooook eğlendim..
bu arada ecrin allahın hediyesi demek....

ya ben bebekler bayılıyorum çok seviyorum çocukta bunu istiyor zaten eee öyle oluncada seviyor tabi... öyle böyle değil ya ilgisi ben yap demeden yapmıyor diğer arkadaşlar da yap deyince yok öddem desin diyor... :))) 2 aile ağırladım bugün biri komşum hani yeni hamiş olan....

strese girmicem desemde elimde değil ki
ciddi ciddi yardım almayı dusunuyorum yaaa

alabilirsin aslında bende düşündüm bir ara... ama bende şöyle birşey var kim ne derse desin ben dediğimi yaparım...hihoyyyt

ne güzel anlamı varmış ya bilmiyordum bende böyle hediye mucize gibi anlamları olan bir isim istiyorum yaaaa
teşekkür ederim canım dmek hemen yıkamak gerek tamam canım yıkarım elma sıktık cok guzel oldu birazdan havuc sıkacam posalardanda kek salata filan yapayım diyorum ziyan olmasın

bebek kokusu cok guzel oluyor yaaa guzel bi akşam oldu senin için desarj oldun umutlar topladın

benden size söylemesi burp kızacak ama avatar a gitmiş
ayrıca 5 dk öncede facedeymiş ama yine buraya ugramamıs

vayyy demek öyle bende sorarım ona... zopalık desene... klava:

bende cok dediğim dedik çaldıgım düdük diyenlerdenimdir ama tecrübelilere de saygı duyar dinlerim.belki kousursam rahatlarım diyorum bunalıyorum bazen..

becerikli arkadasım iki aile agırlamıs oh ala
öddem ha cok tatlı yaaaa annelik alıstırmaları bu

bizim gördüğümüz fotolarda zaten zayıfsın sekerim bence ama görücez heralde 34 beden filan olucan

niye manyakca olsun ki zamanı geldi demekki hissediyorsunuz işte...
benim zamanım gelme herhalde ben hissetmiyorum bişeyler

ay yok canım ya nerdeeeeeeeee... inşallah :CüvCüv: oluruz...:Saruboceq:

ben ispiyoncu oldum örtmenim ama napıyım o da gelsin istiyorum nete girip face girip buraya ugramıyınca kızıyorum zopa atmak istiyorum

sende koy kızın olursa canım gerçi telaffuzu zor biraz ama ecren olarakta kullanılabiliyormuş .... onu söylemek daha kolay sanki:)))

ayy ne tutumlusun maşallah ancak o posa kof kalıyor haberin olsun salata olmaz ama kekte olabilir...

evet ya bebiş kokusu çok güzel inşallah benmde olurda içime çeke çeke koklarım...

200. sayfamız hayırlı uğurlu olsunnnolumunekankayizsmile

evet konuşmak benide rahatlatır ama karşımdaki insanın dediğinin gerçekten çok mantıklı gelmesi lazım kolay ikna olamam ben inatçıyım azcık eee kova burcu dik kafalı oluyor ve inatçı:)))

öddem ya fatma var komşum onada batta diyor çok şeker ya...

yok canım ya sonrasında tahmininde çok daha fazla kilo aldım çooooooook mutsuzum bu nedenle...

anlam supermiş ama söylemesi çok zor bi de cok var ben öyle herkeste olunca sevmiyorum canım

bazen tutumlu oluyorum ya havuc posasına yag limon denerim bi olmazsa kek kurabiye
belki kasıklarım sırf posa yemek için faydalı sonucta posa

olucak arkadasım sende içine cekiceksin mis gibi kokusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…