Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben ispiyoncu oldum örtmenim ama napıyım o da gelsin istiyorum nete girip face girip buraya ugramıyınca kızıyorum zopa atmak istiyorum

aynı bizim öğrencilere benziyorsun valla:)) onlara canım bak o senin arkadaşın böyle şeyler yapma çok ayıp diyorum ama nafile 2 dakikada satıyorlar :)))

AMA sen haklısın canım bende kızıyorum burpa artık sormuyorum nerdesin diye önce döveyim sonra belki sorarım...aklinialirimsmile

cocukların en tatlı ozelliği zaten konusmaları cok sevimli oluyor

hiç girmese nete bende daha anlayıslı olabilirim ama bizi biraz bırakmak isitiyor işleride bahane ediyor gibi geldi.okuyunca kızıcak biliyorum ama zaten okusun diye yazıyorum.böyle bişey varsada acıkca yazabilir zaten o zaman daha az kötü hissederiz kendimizi

valla tatile filan giderken sizin yolunuz düşersede bende beklerim çok sevinirim...

biraz eşime vericem bilgisayarı sonra yine gelicem byeee

evet son dönemlerde çok var bende ceylin i çok beğeniyordum ama o da çok var artık... dr um zaten dedesi olacam diyor kızım olursa soyadını koyacağım gökçe öyle dedi benden hatıra olsun diye ayy olsunda koyarım valla hem anlamını da beğendim telaffuzu da güsel...

evet posa yararlı ye canım.... limon tat katar dene bakalım...

inşallah hepimiz çekeceğizi çimize o cennet kokusunu....:Saruboceq:

bilemiyorum ki canım ya ama dediklerine bakılırsa haklısın gibi... yapar mı dersin? bana yapmaz gibi geliyor ama .... eğer öyleyse yedim onu...

ii geceler kızlar ben okuyana kadar gitmişsiniz... ben buralardayım kızlar gündüz çalışınca gündüz gece çalışırkende sabaha kadar burda oluyorum canı sıkılan gece uykusu kaçan olursa beklerim ...
bebingcim ayın 18i gibi adet olucam 2. günü dr agidip 2. aşılamama start vericem inş bizde problem yok sebepsiz diyolar, bu arada hayırlı olsun meyve sıkacağın benden sana tavsiye limon ve portakalın kabuğunu soyup 1 elma 2 havuç 4-5 tane portakal 1 limon süper oluyo,havuç suyunu eşime içireyim dedim beğenmedi ancak böyle içiyo;
özlemcim bırakmam merak etme burayı sizin sohbetleriniz hoşuma gidiyo hepiniz çok şekersiniz...

canım ya sağol sende çok şekersin:))) havuç ssuyu tek başınada güzel ben severim ama ... seninde tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerinide alacağız bu sayfadan..:Saruboceq:

inş özlemcim 21 aydır bekliyorum...o haberi almaya meleğime koklamaya az kaldı inanıyorum içimden bi ses çok beklemeyeceksin diyor...inş isteyen tüm arkadaşlarımda çok belklemez...geçen arkadaşımla konuşuyoruz bir oğlu var 10 aylık peşine hemen ikinciyide yapıyımda beraber büyüsünler dedi. çok üzüldüm nispet yapar gibi geldi... burda beni anlayan neler hissettiğimi bilen arkadaşlarım var o yüzden buradan ayrılamıyorum burdan bi mutlu haber aldığımda yada en basitinden drda geldiğinizde gelişmeleri yazmanız yumurtam şu kadar olmuş demeniz beni mutlu ediyor yada yumurtalar büyümemiş demeniz beni çok üzüyor sizle yaşıyorum üzüntünüzü yada sevincinizi....burdaki arkadaşlarım beni yakın arkadaşlarımdan daha ii anlıyorlar...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bebingim yerim seni kız gül gül öldürdün beni gittim evet gittim ama faceye 5 dakikada girip çıkıyorum bizim sayfamıza okadar kısa sürede gir çık yapamıyorum bir göz atayım desem 45 dakikadan az zamanda çıkamıyorum ne yapayım ama şimdi artık mecburiyetten giriim bir ses vereyim dedim mazeret dile getireyim kızlar kızmasın bana dedim
yazılanları okumuyor sadece yazıyorum ama 51. sayfada özlemin bebingden alıntısını görünce bebingin benden bahsettiğini anladım ona baktım :)))))
kızlar geçen haftasonu şehir dışındaydım biliyorsunuz yani gitmeden evi temizlemiştim geldiğimde temizleme fırsatım olmadı çamaşır ütü ertesi gün iş ve hep geç saatte eve geldim yurt dışı projeleri ile ilgili toplantılar oldu 7 yıllık evlilik hayatımda ilk defa böyle evimi temizleyemediğim yemek yapamadığım bir hafta geçirdim kah dışarda yedik kah birşeyler kızartarak haftayı geçirdik avatarada dışarda yemek yediğimiz bir akşam dayanamayıp girdik :))))
ama haftaya biraz daha rahatım okul kapandı bu hafta kursa gideceğim gün sayısı artacak ama evde geçireceğim vakitte artacak tüüm birikmişleri okuyacağım merak ettiğim çook şey var hele denizlede ilgilenemedim tedavisinde umarım herşey yolunda gidiyordur
yarın muhtemelen özellikle birşey çıkmazsa pazartesi çarşamba kurs var salı okulda tooplantı var ama perşembe cuma yapabilirsem işe hiç gitmemeyi düşünüyorum hem ders çalışmaya hemde forumda rahaat rahat takılmaya fırsat bulurum inşallah
bu arada eşim havuç kürü yapmaya devam ediyor ben soğan kürüne başladım ama iiiiiiiiiiiiiiiğğğğğğğğğğğğğreeeeeeeeeeennnnnnçççççççççç
hepinizi çok seviyorum kızlar I will be back coming soon :)))))

evet canım bz burada çok iyi bir bütün oluştuduk ve birbirimizin herşeyi olduk:))) benimde içimden gelen sesler var ama bilemiyorum inşallah doğru doğuyordur ve inşallah hepimiz alırız kısa bir süre sonra bebişlerimizi kucağımıza.... benimde bir arkadaşım vardı bende ondan1 ay sonra doğum yapacaktım onunki oldu benimki karnımda öldü sonrasında çok saçma şeyler yaşadım aldığım kiloları hep kaç kez söylediğim halde yüzüme vurdu yine bir arkadaş toplantısında tüm uyarılarıma rağmen devam edince azarladım ve o gün bu gündür çıkardım hayatımdan benim yaşadıklarımı bilipte görmeyen bana yar olmayan arkadaşım olmayı aslında hiç haketmemiş şimdi mi çokkkkkkkkkkkkk rahatım valla... ben sevdim mi çok severim hatta annem arkadaşların için ölürsün der ama silincede silerim dönüşümde olmaz...

oooo burpum ya sen takılır mıydın bize? seni varya kesin döveceğiz haberin olsun çünkü tam zopalıksın sen.... izin verdik diye bu kadar da olmaz yani... işini aksatıyorsun bak sarı zarf geliyor ona göre:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…