O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
- #2.001
ben ispiyoncu oldum örtmenim ama napıyım o da gelsin istiyorum nete girip face girip buraya ugramıyınca kızıyorum zopa atmak istiyorum
yakın olsa gelir yerdim valla
ellerine saglık
200. sayfamız hayırlı uğurlu olsunnnolumunekankayizsmile
anlam supermiş ama söylemesi çok zor bi de cok var ben öyle herkeste olunca sevmiyorum canım
bazen tutumlu oluyorum ya havuc posasına yag limon denerim bi olmazsa kek kurabiye
belki kasıklarım sırf posa yemek için faydalı sonucta posa
olucak arkadasım sende içine cekiceksin mis gibi kokusunu
cocukların en tatlı ozelliği zaten konusmaları cok sevimli oluyor
hiç girmese nete bende daha anlayıslı olabilirim ama bizi biraz bırakmak isitiyor işleride bahane ediyor gibi geldi.okuyunca kızıcak biliyorum ama zaten okusun diye yazıyorum.böyle bişey varsada acıkca yazabilir zaten o zaman daha az kötü hissederiz kendimizi
valla tatile filan giderken sizin yolunuz düşersede bende beklerim çok sevinirim...
biraz eşime vericem bilgisayarı sonra yine gelicem byeee
ii geceler kızlar ben okuyana kadar gitmişsiniz... ben buralardayım kızlar gündüz çalışınca gündüz gece çalışırkende sabaha kadar burda oluyorum canı sıkılan gece uykusu kaçan olursa beklerim ...
bebingcim ayın 18i gibi adet olucam 2. günü dr agidip 2. aşılamama start vericem inş bizde problem yok sebepsiz diyolar, bu arada hayırlı olsun meyve sıkacağın benden sana tavsiye limon ve portakalın kabuğunu soyup 1 elma 2 havuç 4-5 tane portakal 1 limon süper oluyo,havuç suyunu eşime içireyim dedim beğenmedi ancak böyle içiyo;
özlemcim bırakmam merak etme burayı sizin sohbetleriniz hoşuma gidiyo hepiniz çok şekersiniz...
inş özlemcim 21 aydır bekliyorum...o haberi almaya meleğime koklamaya az kaldı inanıyorum içimden bi ses çok beklemeyeceksin diyor...inş isteyen tüm arkadaşlarımda çok belklemez...geçen arkadaşımla konuşuyoruz bir oğlu var 10 aylık peşine hemen ikinciyide yapıyımda beraber büyüsünler dedi. çok üzüldüm nispet yapar gibi geldi... burda beni anlayan neler hissettiğimi bilen arkadaşlarım var o yüzden buradan ayrılamıyorum burdan bi mutlu haber aldığımda yada en basitinden drda geldiğinizde gelişmeleri yazmanız yumurtam şu kadar olmuş demeniz beni mutlu ediyor yada yumurtalar büyümemiş demeniz beni çok üzüyor sizle yaşıyorum üzüntünüzü yada sevincinizi....burdaki arkadaşlarım beni yakın arkadaşlarımdan daha ii anlıyorlar...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?