Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebing canım sen kalkmadın mı hala.....

ya ben dedim vakitlice girmek lazım diye iki saat oldu çıkamadım forumdan ama bir hinlik yaptım eşimi saçlarını kestirmeye berbere yolladım birde arabayı yıkat dedim başka türlü tepemden ayrılmazdı vallaha benim eşim tam çocuk bir dakika tuvalette bile nefes aldırmaz hep onunla ilgili bir şeyler yapmamı ister ondanda giremiyorum fazla ben hep o evde yokken giriyordum yada onu iki dakika bir şeylerle ilgilendirtiyordum
ben işten girebilseydim siz beni görün asıl sayfaları ben doldururdum eski iş yerimizde kendi kişisel pc mi getirmiştim işe benim dışımda kimse kullanamıyordu bütün gün takılıyordum osıralar başka bir foruma takılıyordum kadın hastalıkları forum diye bir yer vardı ama buradaki dostluğun dörtte biri yoktu tabiki
hehe acısını çıkaraym bir haftanında pişman edeyim sizi okumaktan gözlerinizi pörtletip geyiğe vurayım
derken bile ingilizce vicdan yaptı bana çalışmam gerekiyor ama okulun kapanmış olmasına güveniyorum bu hafta bol bol çalışırım inşallah

denizcim salı günü büyük gün 5 tane içinde 4 tane başarılı yumurta yeter artar sana inşallah allahım sen güldür artık şu topiğin yüzünü semracım boncukum dışında pop corn gibi hamile kalalım artık peşi sıra

denizcim yumurta tooplarken hafif anestezi veriyorlar kafan iyi oluyor sakın kendini kasma benim canım acımıştı çünkü rahmim ters herşeyim ters olduğu gibi ama sende böyle bir sıkıntı olmaz inşallah sonrasındada mutlaka yat dinlen tuvalet sonrası ağrım olmuştu bneim ama kesinlikle kötü bir ağrı değil sadece bir işlem gördüğünü hissettiriyor sana sonra çarşamba günü hastaneden seni arayacaklar ve yumurtanın döllenip döllenmediğini inşallah döllenecek bildirecekler sana
döllendikten sonra bölünmeye başlayacak embriyon inşallah bölünebildiği kadar çok bölünür nekadar çok bölünürse bu arada benimki bir tane olduğu için tekil bahsediyorum senin inşallah 5 tane olacak embriyoların ne kadar çok bölünürse okadar çok kaliteli ve tutunma şansın yüksek olacak transferini cumaya sarkıtırlarsa blast denilen en yüksek kaliteli 6-8 hücreli embriyo transfer edecekler anlamına geliyor ama genelde böyle bir bekleme yapmıyorlar cünkü embriyo dayanamıyabiliyor sabun köpüğü gibi düşün benim embriyom 2. gün anca döllendi 3. gün anca bölündü 4. gün anca 3 hücreli olabildi ve transfer edilebildi ya ben çok şansızlıklar yaşadım dönüp arkama baktığımda ilk aşılamada kimyasal gebelikte olsa nasıl bir mucizeymiş şimdi ona inanamıyorum inşalllah sen bu sıkıntıları yaşamazsın
herşey yolunda gider. Transferdede sıkışık olmalısın ama benim tavsiyem bir buçuk pet şişe su içmen yeterli aksi taktirde transferden sonra çok sıkışıkta olmak çok kötü oluyor hem rahme baskı yapıyormuş buda olumsuz etkiliyor hemde bir an önce tuvalete gitmek istiyorsun benim sana tavsiyem transferden sonra ameliyathanede beklerken hastabakıcıdan bir tas iste ve çişini yap sonrasında tuvalete gitmen gerekiyor yada sonda bağlamalarını iste ama en pratiği tas
sonrada evde iki gün dinlen ağır kaldırma ilişki yok ve 12 gün sonrasındada bize güzel haber ver

yaa özlem bana kızmayın yauv çok yoğundum ben ne yapayım hem ben istanbulda yaşıyorum işe gitmem 1,5 hatta bazen 2 saat dönüşüm öyle salak sorumluluk sahibi olduğum içinde herkez dersini en geç 4 te bitirirken ben 6 da bitiriyorum herkezin haftalık 12 saat dersi varken benim üzerine ek ücret almamama rağmen 30 saat dersim var yani ben zati bi salaam bide siz vurmayın bana yaaa birde yetmiyormuş gibi kurs meselesini taktım popoma öküz gibi ödevler veriyor hoca üstelik bu hafta izin günümde toplantı vardı gene okuldaydım

bukadar yoğunlukta birde kürlerle uğraşıyoruz hergün bir bardak havuç suuyu sıkıyoruz eşime hergün katı meyve sıkacağının binlerce parçasını temizlemekten fitil oluyoruz mutfakta batıyor çok külfetli bir iş öncesinde keçi boynuzu kürü uygulamıştı eşim ona ben hiç karışmıyordum tencerede kaynatıp suyunu içiyordu ama bu çok zor faydasına gelince
keçiboynuzu sayıyı arttırıyormuş
eşimin aşılamalarda 30 milyon çıkıyordu sayı kürden sonra tüpte 79 milyon çıktı sayıyı arttırdı ama eşimde hareketli % 5 hatta bazen 0 çıkıyordu bu havuçta hareketi arrttırıyormuş bakalım bukadar emeğe gene avucumuzumu yalıyacağız
bende soğan kürüne başladım iğrenç ama nasıl iğrenç çok kötü cidden çekilir şey değil kızlar ama çok faydası varmış bakalım ne olacak

aaaa kızlar sabahtan beri kimse yok zopalayacam sizi haaa birtek ben varım sayfada allah alaaaah hep ihmal hep ihmal nereye kadar bende olmasam
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

semracım göbüş büyüdümü faceye resim istiyorum ben banane hemen çektirip koyun anlamam vallaha ama nazar değer diye korkuyorsan haklısın ona bir şey diyemem gerçekten nazar deyiyor ozman haklısın derim

ohh evim mis gibiii temiiiz çamaşırlar yıkandı bir posta katlandı üütülendi alışverişimi yaptım
ana!!!!!!!!!!! yemek yapmam lazım şimdi aklıma geldi tam altım kuru sırtım pek diyecektim aklıma yemek geldi ben gideyim yemek yapayım siz şimdi merak edersiniz karnıbahar pişireceğim yanında çorba ve brüksel lahanası haşlayıp salata için hazırlayacağım ama bu yemek yarına işten gelince yemek üzere ben öyle pazardan yapar yemeği pazar günü yedirmem eşime hafta sonu kızartma yaparım genelde bazen kumpir yaparız bazen kalamar şöyle birayla yenecek tarz şeyler yaparım haftasonu tencere yemeği pek yemeyiz ama hafta içi mutlaka geçtğimiz hafta hariç tencere yemeği yaparım bu akşamda arkadaşlarla buluşacağız dışarda yeriz muhtemelen
gideyim yemek yaapayım ben kızlar

slm kızlarr
dün çok dişim ağrıdı ağladım durdum
bana diçci yolları görünüyo sanırım
nefret ediyorum dişci den

selam kızlar iyi pazarlar herkese
yeni yılı gezmeklerle actım butun sene gezicem inşallah.
uyuyarak girmek ters etki yapıyormus demekki
arkadaslar geldi sehir dısından kahvaltıya gittik okadar yedim ki kıpırdayamıyorum
bi yandan farmville yapıyorum tabi çalışıyorum bugun biliyorsunuz klasikleşti artık

oooooooooooo burp hanım gelmiş duymus isyanlarımızı
zopadan mı korktu acaba
helal sana iyi yazmısın devam et şekerim

mavicim gecen haftada dişin agrımıştı enfeksiyonlar önemli bizim için lütfen korkunu bir kenara bırak ve iş ilerlemeden git dişciye ne kadar gecikirsen canın okadar cok acır korkmayan da yok su dişciden valla
bizlerin de bütün özellilkleri birbirine benziyo valla

nursi,m cim hadi bakalım hayırlısı canım az kalmıs adetinede tedavinede inşallah guzel sonuclarını alırız bu sefer.tarifini de deniycem benim eşim sevdi havuc suyunu o yuzden sıkıntımız yok tabi her parcayı tek tek yıkamak dısında

bi ben kalmısım yaaa herkesler kaybolmus nerledesiniz şekerler
semracım bi günaydın demiş kaybolmusun okadar soru soruyom sana
sonra merak etmiyorsunuz diyorsun bi cevap ver sorularıma

özlemcim yorgunluğun bugun mü çıktı yoksa yine güzel yemekler mi yapıyorsun

burpcum valla supermen gibisin yemek temizlik kurs bebek iş
10 parmak 50 marifet senin ki
çok özledik seni söylenmeye başladık ki geldin
yoksa yanmıstın sen

burp cum senin zayıf olmanın sırrı sanırım bu sebze den oluşan tencere yemeklerin.maalesef ben protein ve karbonhidrat düşkünüyüm onlar olmadan doyamıyorum ne kadar zor durumum anlamıssınızdır

amanın denizcim yine yokkkk
kötü birsey yoktur inşallah gezmelerdedir
merak ettim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…