Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bi ben kalmısım yaaa herkesler kaybolmus nerledesiniz şekerler
semracım bi günaydın demiş kaybolmusun okadar soru soruyom sana
sonra merak etmiyorsunuz diyorsun bi cevap ver sorularıma

doğru söylüyosun canım ben ara ara açıp giriyorum pcyi.çok çamaşır işim var onları halletmeye çalışıyorum ablamla.2 hafta sonra tamamen evdeyim allah izin verirse..ev temizliği var annemler gelicekler şehir dışından çok çalışıyorum kusura bakmayın canım ama hafta içi akşaları yazıyorum genelde ben o zaman daha rahatım.sen neler yapıyosun?

yine ben kızlar bugün pek keyfim yok
eşim de kavga edecek yer arıyosun diyo azcık dışarı çıksam iyi olacak heralde cuma dan beri sigara içmiyorum ya ondan heralde pek bi huzursuzum sebepsiz yere
öptüm hepinizi azcık dışarda dolanalım uğrarım yine

bütün erkekler öyle canım:))) okulun kapansın çalışman daha rahat olur inşallah olacak ....:lepi:

Şekerler,ben geldim.Dün gece saat 02.00 de indik izmire.Kabus gibiydi yolculuk.Uçak beşik gibi sallandı ve ızmir-Ankara arasını 1 saat 40 dakikada geldik.Bir an hiç inemeyeceğimizi düşündüm.Neyse,dün sınava girdim.Öyle zor sorular geldi ki çakıldım kaldım resmen.Sınav sorularının sadece yarısını bilebildim.Diğer yarısının sorularını da inanın heyecandan hatırlamıyorum bile.Ama psikolojim berbattı.Bugün biraz daha iyiyim.Hayırlısı nasıl ve ne ise öyle olur inşallah.Gönlümden hep kazanmak geçiyordu ama bakalım sonuçlar açıklanır zaten bu hafta.Sizlerin keyfi de iyidir umarım.Çok fazla geçmişe bakamadım,hemen birseyler yazmak istedim.Geldim artık nasıl olsa yazışırız....

kızıyoruz valla zopamız hazırklava: evet istanbulda yaşamak çok zor bencede... ama bu bizi kesmez haberin ola...

yap bakalım bizde yapıyoruz faydası olur inşallah... bende incir yiyorum kür falan yapamam ben:))) birde çamfıstığı 8 tane :))) yeni duydum çamfıstığı gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş hem taşıması kolay hem heryerde yenebilir... ben 8 tane yiyorum çünkü diyetteyim siz istediğiniz kadar yiyin:)))

aaaa kızlar sabahtan beri kimse yok zopalayacam sizi haaa birtek ben varım sayfada allah alaaaah hep ihmal hep ihmal nereye kadar bende olmasam
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

aman ya bir gün girdin müfettiş kesildin başımıza:))) şimdi sana o söylediğin hep ihmal hep ihmali iade ediyorum şekercim...

hep öyle değil miyiz hah tamam deyip otururuz sonra da ay şunuda yapmam lazım diye oturamayız:))) bizim işimiz hiç bitmez... benimde ütüm var dağlar kadar hemde kaç posta yıkadım hepsi beni bekliyooooooo((
bu arada bayağı hafif besleniyouz tam benlikmiş ya ...

gez tabi tatlım ya... çok yeme ama :))) sonrası malum....

özlemcim yorgunluğun bugun mü çıktı yoksa yine güzel yemekler mi yapıyorsun

yok canım ya yorgun değilim bunlar tatlı yorgunluklar... evi süpüreyim diyorum eşimde temiz diye itiraz ediyor oturuyorum şimdilik olmazsa yemekten sonra süpürürüm...

burp cum senin zayıf olmanın sırrı sanırım bu sebze den oluşan tencere yemeklerin.maalesef ben protein ve karbonhidrat düşkünüyüm onlar olmadan doyamıyorum ne kadar zor durumum anlamıssınızdır

evet ya bende nerde kalorili birşeyler var onları seviyorum ama burpun yemekleri şimdilik tam bana göre:)))

börek çörek dururken sebze hiç cazip gelmezdi ama artık öyle değil....

ayyy benimde ütüm çok(( bende tatil olsun diye bekliyorum mutfak ve yatak odası beni bekliyor ilk hafta yoğun olurum 2. hafta dinlenirim inşallah ... ankara ya gideriz hava iyi olursa:))boshayallersmile

gez canım ya at şu üstünden stresini...

hayırlısı olsun canım ya sıkma canını....

kimse yok bende çıktım görüşürüz sonra...

bende öyle yapmayı düşünüyorum artık can sıkmak dert etmek yok ama gerçekten dilimde değil bu çok rahatım nedense anlamsız bir rahatlık aşılamalarda çok sıkıntı yapmıştım ama şimdi rahatım akşam arkadaşlara gittik öğrendim bu otel dalgasını tanıtım yapıp devremülk satmaya kalkıyorlarmış çıkar meselesi işimiz olmaz zaten bunlarla uğraşacak vaktimizde yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…