bi ben kalmısım yaaa herkesler kaybolmus nerledesiniz şekerler
semracım bi günaydın demiş kaybolmusun okadar soru soruyom sana
sonra merak etmiyorsunuz diyorsun bi cevap ver sorularıma
ya ben dedim vakitlice girmek lazım diye iki saat oldu çıkamadım forumdan ama bir hinlik yaptım eşimi saçlarını kestirmeye berbere yolladım birde arabayı yıkat dedim başka türlü tepemden ayrılmazdı vallaha benim eşim tam çocuk bir dakika tuvalette bile nefes aldırmaz hep onunla ilgili bir şeyler yapmamı ister ondanda giremiyorum fazla ben hep o evde yokken giriyordum yada onu iki dakika bir şeylerle ilgilendirtiyordum
ben işten girebilseydim siz beni görün asıl sayfaları ben doldururdum eski iş yerimizde kendi kişisel pc mi getirmiştim işe benim dışımda kimse kullanamıyordu bütün gün takılıyordum osıralar başka bir foruma takılıyordum kadın hastalıkları forum diye bir yer vardı ama buradaki dostluğun dörtte biri yoktu tabiki
hehe acısını çıkaraym bir haftanında pişman edeyim sizi okumaktan gözlerinizi pörtletip geyiğe vurayım
derken bile ingilizce vicdan yaptı bana çalışmam gerekiyor ama okulun kapanmış olmasına güveniyorum bu hafta bol bol çalışırım inşallah
yaa özlem bana kızmayın yauv çok yoğundum ben ne yapayım hem ben istanbulda yaşıyorum işe gitmem 1,5 hatta bazen 2 saat dönüşüm öyle salak sorumluluk sahibi olduğum içinde herkez dersini en geç 4 te bitirirken ben 6 da bitiriyorum herkezin haftalık 12 saat dersi varken benim üzerine ek ücret almamama rağmen 30 saat dersim var yani ben zati bi salaam bide siz vurmayın bana yaaa birde yetmiyormuş gibi kurs meselesini taktım popoma öküz gibi ödevler veriyor hoca üstelik bu hafta izin günümde toplantı vardı gene okuldaydım
bukadar yoğunlukta birde kürlerle uğraşıyoruz hergün bir bardak havuç suuyu sıkıyoruz eşime hergün katı meyve sıkacağının binlerce parçasını temizlemekten fitil oluyoruz mutfakta batıyor çok külfetli bir iş öncesinde keçi boynuzu kürü uygulamıştı eşim ona ben hiç karışmıyordum tencerede kaynatıp suyunu içiyordu ama bu çok zor faydasına gelince
keçiboynuzu sayıyı arttırıyormuş
eşimin aşılamalarda 30 milyon çıkıyordu sayı kürden sonra tüpte 79 milyon çıktı sayıyı arttırdı ama eşimde hareketli % 5 hatta bazen 0 çıkıyordu bu havuçta hareketi arrttırıyormuş bakalım bukadar emeğe gene avucumuzumu yalıyacağız
bende soğan kürüne başladım iğrenç ama nasıl iğrenç çok kötü cidden çekilir şey değil kızlar ama çok faydası varmış bakalım ne olacak
aaaa kızlar sabahtan beri kimse yok zopalayacam sizi haaa birtek ben varım sayfada allah alaaaah hep ihmal hep ihmal nereye kadar bende olmasam
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ohh evim mis gibiii temiiiz çamaşırlar yıkandı bir posta katlandı üütülendi alışverişimi yaptım
ana!!!!!!!!!!! yemek yapmam lazım şimdi aklıma geldi tam altım kuru sırtım pek diyecektim aklıma yemek geldi ben gideyim yemek yapayım siz şimdi merak edersiniz karnıbahar pişireceğim yanında çorba ve brüksel lahanası haşlayıp salata için hazırlayacağım ama bu yemek yarına işten gelince yemek üzere ben öyle pazardan yapar yemeği pazar günü yedirmem eşime hafta sonu kızartma yaparım genelde bazen kumpir yaparız bazen kalamar şöyle birayla yenecek tarz şeyler yaparım haftasonu tencere yemeği pek yemeyiz ama hafta içi mutlaka geçtğimiz hafta hariç tencere yemeği yaparım bu akşamda arkadaşlarla buluşacağız dışarda yeriz muhtemelen
gideyim yemek yaapayım ben kızlar
slm kızlarr
dün çok dişim ağrıdı ağladım durdum
bana diçci yolları görünüyo sanırım
nefret ediyorum dişci den
selam kızlar iyi pazarlar herkese
yeni yılı gezmeklerle actım butun sene gezicem inşallah.
uyuyarak girmek ters etki yapıyormus demekki
arkadaslar geldi sehir dısından kahvaltıya gittik okadar yedim ki kıpırdayamıyorum
bi yandan farmville yapıyorum tabi çalışıyorum bugun biliyorsunuz klasikleşti artık
oooooooooooo burp hanım gelmiş duymus isyanlarımızı
zopadan mı korktu acaba
helal sana iyi yazmısın devam et şekerim
tuanay bugun dönüyor diy mi
özlemcim yorgunluğun bugun mü çıktı yoksa yine güzel yemekler mi yapıyorsun
burp cum senin zayıf olmanın sırrı sanırım bu sebze den oluşan tencere yemeklerin.maalesef ben protein ve karbonhidrat düşkünüyüm onlar olmadan doyamıyorum ne kadar zor durumum anlamıssınızdır
doğru söylüyosun canım ben ara ara açıp giriyorum pcyi.çok çamaşır işim var onları halletmeye çalışıyorum ablamla.2 hafta sonra tamamen evdeyim allah izin verirse..ev temizliği var annemler gelicekler şehir dışından çok çalışıyorum kusura bakmayın canım ama hafta içi akşaları yazıyorum genelde ben o zaman daha rahatım.sen neler yapıyosun?
yine ben kızlar bugün pek keyfim yok
eşim de kavga edecek yer arıyosun diyo azcık dışarı çıksam iyi olacak heralde cuma dan beri sigara içmiyorum ya ondan heralde pek bi huzursuzum sebepsiz yere
öptüm hepinizi azcık dışarda dolanalım uğrarım yine
Şekerler,ben geldim.Dün gece saat 02.00 de indik izmire.Kabus gibiydi yolculuk.Uçak beşik gibi sallandı ve İzmir-Ankara arasını 1 saat 40 dakikada geldik.Bir an hiç inemeyeceğimizi düşündüm.Neyse,dün sınava girdim.Öyle zor sorular geldi ki çakıldım kaldım resmen.Sınav sorularının sadece yarısını bilebildim.Diğer yarısının sorularını da inanın heyecandan hatırlamıyorum bile.Ama psikolojim berbattı.Bugün biraz daha iyiyim.Hayırlısı nasıl ve ne ise öyle olur inşallah.Gönlümden hep kazanmak geçiyordu ama bakalım sonuçlar açıklanır zaten bu hafta.Sizlerin keyfi de iyidir umarım.Çok fazla geçmişe bakamadım,hemen birseyler yazmak istedim.Geldim artık nasıl olsa yazışırız....
denzicim transferden sonra lütfen dinlen prensesler gibi hiçbirseye dokunma ya hayatında kaç kere olucak ki.3-4 gun bencede yat sonra da iş yapma gez dolaş kafanı dagıt bugun bir programda izledim doktor öyle dedi bişeylerle ugrassınlar ki vakit gecsin dedi psikoloji cok onemli çok etkiliyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?