moral bozmak yok doktorlar gaz vermek istemiyor her ihtimale karsı inşallah hepsi iyi cıkacak
slm kızlar
deniz inşallah hep güzel haberler vereceksin!!!!!!!!!!!!!!
tatil konusu nu anlamadım bugün çok yoruldum da
dün yazmıştık balık yaptık diye özlemcim hamsi:))))
bugün baştan aşağıya çamaşır suyu yaptım yarın ayağımı uzatıp yatıcam
haaa bu arada önümüzdeki hafta kayınvalidem geleceklaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
ne kadar kalır bilmiyorum bi de kayınpederim
aslında aramız kötü değil ama ne biliym işte çok ta ısınamıyorum :1no2::1no2:
salı gelseler yada çarşamba
hafta sonuna dönerler çok kalmazlar zaten doktora görünmeye geliyo
kötü gelin oldum yaaaaaaa
neyse bunaltmıym sizi
sabaha kadar döndüm durdum bugün burdan bi arkadaşımı gördüm rüyamda yani uyumuyodum ama rüya gibi bişi gördüm hemen haptan sonra hamile kalıcam ne güzel diye çok sevindim gözüm açık tı
nerden biliyosam o kadar eminim ki kalacağımdan sevinçten uyuyamadım
şimdi saçma geliyo rüya desem değil gerçek desem değil
tuhaf bişi işte
slm kızlar ;
denizcim ne güzel bebişine kavuşmana az kaldı allahın izniyle inş önce sen bizlerde senin peşinden burda sevincimizi paylaşırız...Ne güzel temizlikler yapılmış yemekler yapılmış afiyet bal şeker olsun güle güle kirletin evlerinizi bende miskinlikten kurtulursam inş bende temizlik yapıcam...
özlemcim misafirlerle koşturuyo şimdi ne guzel yani simdi oh ohhhh
bizde katı meyve sıkacagı aldık buugun kızlar havuç sıkacam esime hergün iyi miii
zaten epeydir istiyordum degişik meyvleri sıkmak bazen meyve yemeğe fırsat kalmıyor bi süre hevesle sıkarız simdi.
yarın da incir alıcam hergün yicemmmmmm
denizicim napıyor acaba gezmeye mi gitti kii
tuanayım sınavlarla mesgul inşallah keyfi yerindedir.dön artık arkadasım özledik seniiii
burp de fırsat bulur inşallah bu hafta bi görünür
canım benim sen gel ben sana neler yaparım:))) bende çok severim misafiri de gezmeyi de ama vakit olmayınca olmuyor işte...
ben kokluyorum onları:))) 3 hafta oldu 5 kilo gitti:)))
evet 2 yaşında daha yeni yeni cümleler kuruyor aramızda süper bir iletişim var anneside diyor seni çok seviyor diye ilk tanıştığımızda 3 aylıktı bende ona diyorum kokumdan tanıyor diye:)) valla uykusu gelince kalktılar artık ne zaman mıncıklarım bilemiyorum ama bu gece bayağı deşarj oldum...
kaliteli olur sıkma canını hem bize 1 tane bile yeter değil mi? olacak dualarım seninle:))
çalışan bir bayan olarak pratik ve leziz yemekleri bilmem gerek:)))
fırında tavuk ha afiyet olsun bende çok severim:))
vişne jölenin içine yazdan buzluğa attığın vişneler varsa onlardan da koy çok güzel oluyor...
strese girmicem desemde elimde değil ki
ciddi ciddi yardım almayı dusunuyorum yaaa
benden size söylemesi burp kızacak ama avatar a gitmiş
ayrıca 5 dk öncede facedeymiş ama yine buraya ugramamıs
bu hafta kesin yapıcam valla bulmam lazım fırsat yoksa
bi yerlelrim siser:icecream:
bende öyle yapmayı düşünüyorum artık can sıkmak dert etmek yok ama gerçekten dilimde değil bu çok rahatım nedense anlamsız bir rahatlık aşılamalarda çok sıkıntı yapmıştım ama şimdi rahatım akşam arkadaşlara gittik öğrendim bu otel dalgasını tanıtım yapıp devremülk satmaya kalkıyorlarmış çıkar meselesi işimiz olmaz zaten bunlarla uğraşacak vaktimizde yok....
bak şimdi benden sana yıldızlı pekiyi bravo arkadaşım tebrik ediyorum seni durmak yok yola devam..:sm_cool:
hiç girmese nete bende daha anlayıslı olabilirim ama bizi biraz bırakmak isitiyor işleride bahane ediyor gibi geldi.okuyunca kızıcak biliyorum ama zaten okusun diye yazıyorum.böyle bişey varsada acıkca yazabilir zaten o zaman daha az kötü hissederiz kendimizi
kimden bahsediyorsunuz ben anlamadım yaaa((
evet son dönemlerde çok var bende ceylin i çok beğeniyordum ama o da çok var artık... dr um zaten dedesi olacam diyor kızım olursa soyadını koyacağım gökçe öyle dedi benden hatıra olsun diye ayy olsunda koyarım valla hem anlamını da beğendim telaffuzu da güsel...
evet posa yararlı ye canım.... limon tat katar dene bakalım...
inşallah hepimiz çekeceğizi çimize o cennet kokusunu....:Saruboceq:
tamam tatlım bir dahaki yaza inşallah benim eşim vişne ve çukulatalı şeyleri sevmiyor meyveli favorisi bend ebayılırım vişneli çukulatalı yemediği için kendimize pek yapmıyorum misafir geldiğinde çeşit olsun diye..ayy semra vuracak bizi yemekten bahsettik hep..
inş özlemcim 21 aydır bekliyorum...o haberi almaya meleğime koklamaya az kaldı inanıyorum içimden bi ses çok beklemeyeceksin diyor...inş isteyen tüm arkadaşlarımda çok belklemez...geçen arkadaşımla konuşuyoruz bir oğlu var 10 aylık peşine hemen ikinciyide yapıyımda beraber büyüsünler dedi. çok üzüldüm nispet yapar gibi geldi... burda beni anlayan neler hissettiğimi bilen arkadaşlarım var o yüzden buradan ayrılamıyorum burdan bi mutlu haber aldığımda yada en basitinden drda geldiğinizde gelişmeleri yazmanız yumurtam şu kadar olmuş demeniz beni mutlu ediyor yada yumurtalar büyümemiş demeniz beni çok üzüyor sizle yaşıyorum üzüntünüzü yada sevincinizi....burdaki arkadaşlarım beni yakın arkadaşlarımdan daha ii anlıyorlar...
muhabbet sarmıyordur artık olabilir sıkmanın anlamı yok isteyen gelir ben sormuyorum artık napalım zorluyormuş gibi geliyor bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?