Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
moral bozmak yok doktorlar gaz vermek istemiyor her ihtimale karsı inşallah hepsi iyi cıkacak

inşallah canım ya perşembe büyük gün eşim yanımda olacak ama sonra yerleştirme sırasında olamayacak galiba öyle bir denk geldi ki cuma kısa süreli bir göreve gitmek zorunda çok istemiştim onuda olmasını bakalım ayarlamaya çalışacak..inşallah yanımda olur..

sağol canım inşallah aman boşver zaten gereksiz birşey.

biz aynı moddayız seninle aramız bozuk değil ama gelme ya da gitme muhabbetleri oldu mu banada stres basıyor..

gerçek olacak inşallah bir gün bazen banada oluyor öyle
çok komik ama dün rüyamda merkezde kadının biriyle kavga ettim elimde ilaç torbam o benim diyor bende benim diyorum torbayı bir o çekiştiriyor bir ben uyandım baya bir güldüm kendi kendime..
inşallah ilacın bittikten sonra hemen hamile kalacaksın..

amin canım inşallah az kalmıştır sizde arkadan gelirsiniz..

güle güle sık meyveleri tatlım ne güzel yapmışsın hem senin hemde de eşin için çok iyi olur haiş kalırsam bende alacam...

denizicim napıyor acaba gezmeye mi gitti kii

tuanayım sınavlarla mesgul inşallah keyfi yerindedir.dön artık arkadasım özledik seniiii

burp de fırsat bulur inşallah bu hafta bi görünür

aynen tatlım miskin miskin otururken arkadaşlar aradı çay içmeye gittik 1 de geldik bugünde baya miskiniz evin içinde hava yağmurlu kapalı ..

canım benim sen gel ben sana neler yaparım:))) bende çok severim misafiri de gezmeyi de ama vakit olmayınca olmuyor işte...
ben kokluyorum onları:))) 3 hafta oldu 5 kilo gitti:)))

bak şimdi benden sana yıldızlı pekiyi bravo arkadaşım tebrik ediyorum seni durmak yok yola devam..:sm_cool:

kimden bahsediyorsunuz ben anlamadım yaaa((

tamam tatlım bir dahaki yaza inşallah benim eşim vişne ve çukulatalı şeyleri sevmiyor meyveli favorisi bend ebayılırım vişneli çukulatalı yemediği için kendimize pek yapmıyorum misafir geldiğinde çeşit olsun diye..ayy semra vuracak bizi yemekten bahsettik hep..

benden size söylemesi burp kızacak ama avatar a gitmiş
ayrıca 5 dk öncede facedeymiş ama yine buraya ugramamıs

muhabbet sarmıyordur artık olabilir sıkmanın anlamı yok isteyen gelir ben sormuyorum artık napalım zorluyormuş gibi geliyor bana..

oh be canım ya nihayet rahat gördüm ya seni... senin rahatlığının sebebini ben biliyorum senin içine doğdu olacak bak özlem dediydi dersin:)))) aşılama gibi değil sonuçta bu şansın daha fazla.... olacak inşallah:Saruboceq::CüvCüv:

demekki birbirmizden habersiz aynı şeyleri düşünmeye başlamışız...

deniz deniz deniz....favorım hala..

aman hep onların zevkine göre yapıyoruz tamam ok ama bizim isteklerimiz ne olacak onları kim yapacak? o nedenle kendi istediklerini de erteleme .:)))

canım send ebizdensizn artık birbirni anlayan insanlarız sadece çocuk için değil her sorunda umarım gönlündekiler gerçek olur..bizde şahit oluruz bu duyguya..

muhabbet sarmıyordur artık olabilir sıkmanın anlamı yok isteyen gelir ben sormuyorum artık napalım zorluyormuş gibi geliyor bana..

ne yalan söyleyeyim bazen banada öyle geliyor ama işi var diyede pek birşey diyemiyorum:)) ara sıra giriyor ve kendini özlettiriyor sonuçta bizde sevmesek istemeyiz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…