Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ya varya ne kadar benzer şeyler yaşamışız bende çıkardım hayatımdan böyle birini..1 ay sonra doğum yapacak ilkini düşürdü yanından ayrılmadım haziranda ameliyat oldum hastaneyi bırak eve bile kaç gün sonra geldi birde hamile kaldı o sıralarda bana demez mi nispet yapmak istemiyorum ama ben hamileyim salak ben anca sevinirim niye üzüleyim..gereksiz insanları çıkarmak lazım..

Son düzenleme:
canım ya kıyamam canını çekitrdim önce özlem sonra ben kusura bakma ...

aslında bazen iyide yapıyoruz farkında olmadan... neden mi ne yapacağını bilemeyen benim gibilere iyi oluyor okuldan gel ne yapacağım diye düşün derdinden kurtuluyorum en azından ertesi gün yaparım diyorummmm...

deniz deniz deniz....favorım hala..

deniz her zaman favori bende çok severim ama küçük görümcem şimdiden ambargo koydu evlenmeden önce bebeğin adını koydu:))) DENİZ SU....... bu nedenle ben seçemem artık((

evet canım ya bir kere geliyorum dünyaya kimseyi çekemem benim derdim bana yeter...bayanssulusmile

yine yaptın yapacağını herksei idare ettin valla günahını almışım..
sağol canım bilgiler için.. toplma perşembeye kaldı arada okuyamadın herhalde şu anda görünen toplancak olan 4 yumurta var canım perşembe toplanırsa cuma ya da pazartesi tarnsfer olur herhalde iğneler mahvetti inşallah güzel haberler veririm ..

oh ne güzel yapmışsın..canım ne güzel keyif yapmışsınızdır ..

amanın denizcim yine yokkkk
kötü birsey yoktur inşallah gezmelerdedir
merak ettim yaaa

gece geç yattık eşim evdeyse o gün evde uyunur zaten bende severim geç yatar geç kalkarız 1 de kalktık bugün valla napalım hava soğuk kapalı yapacak birşey yok evimizin tadını çıkartıyoruz..

ya evet birde nispet yapar gibi.... ona inat doğuramadım ya yanarım yanarım ona yanarım...

canım benim sıkma kendini ebnde az da olsa içiyordum tamamen bırakmak zor geldi insanı çok etkiliyor ama benim sebebim var tüp bebek diye şartlandırdım ya kendimi belki de o yüzden inşallah sende rahatlarsın bir an önce..

inşallah bu yıl hepimize uğurlu gelir artık o kokuyu istiyorum ... hergün koklamak ve sımsıkı sarılmak istiyorum şu biyolojik saat dedikleri şey bende manyak hızlı çalışmaya başladı... ne yapacağım bilemiyorum...

canım inşallah geçmişsindir stresten böyle düşünüyorsundur..gönlünden geçen ne varsa hayırlısıysa olsun dediğin gibi..dineln sen artık iş güç sınav hırpalandın..

MAVıcim ya bu meryem suresini günde bir kez mi okuyorsun? öncesinde namazı falan var mı? öncesinde neler yapılıyor tam olarak anlatır mısın?

kızlar ben incirden sonra çamfıstığınada başladım ara sırada ceviz ve fındık tüketiyorum...

burpun tam olarak tarihi belli mi? ben hatırlamıyorum çünkü...

mavi gezmekten eve gelemedi sanırım :)) açılma fazla çankırı büyük kaybolursun yoksa... :))))))))))

inşallah ondandır özlemcim ya bu insanın elinde olan birşey değilmiş bunu anladım içinden geliyor rahatlık ya da kendini sıkmak böyel olduğum için mutluyum inşallah sonuda güzel olur..

canım dün yemekte arkadaşlarım vardı onun kızı ecrin den bahsettim de:)))

sonrasını okumamıştım ya anlayamadım benimde arkadaşın kızı var adaşım..beni acayip seviyor bende inanıyorum küçükken nasıl başlarsa öyle gidiyor..

tuanayım sen canını hiç sıkma hayırlısı buymuş dersin ne yapalım... hem diğerlerinin iyi geçtiği ne malum? belki de şans sana güler belli mi olur? olmazsa da olmasın ya dünyanın sonu değil ya ... eşin yardımcı olsa sana .. eşinle çalışmak istemiyor musun? sıkıcı mı olur diyorsun?

inşallah ondandır özlemcim ya bu insanın elinde olan birşey değilmiş bunu anladım içinden geliyor rahatlık ya da kendini sıkmak böyel olduğum için mutluyum inşallah sonuda güzel olur..

İNŞALLAH... bence bu rahatlık seni huzura kavuşturacak emin ol... darısı bize inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…