evet canım bz burada çok iyi bir bütün oluştuduk ve birbirimizin herşeyi olduk:))) benimde içimden gelen sesler var ama bilemiyorum inşallah doğru doğuyordur ve inşallah hepimiz alırız kısa bir süre sonra bebişlerimizi kucağımıza.... benimde bir arkadaşım vardı bende ondan1 ay sonra doğum yapacaktım onunki oldu benimki karnımda öldü sonrasında çok saçma şeyler yaşadım aldığım kiloları hep kaç kez söylediğim halde yüzüme vurdu yine bir arkadaş toplantısında tüm uyarılarıma rağmen devam edince azarladım ve o gün bu gündür çıkardım hayatımdan benim yaşadıklarımı bilipte görmeyen bana yar olmayan arkadaşım olmayı aslında hiç haketmemiş şimdi mi çokkkkkkkkkkkkk rahatım valla... ben sevdim mi çok severim hatta annem arkadaşların için ölürsün der ama silincede silerim dönüşümde olmaz...
canım ya kıyamam canını çekitrdim önce özlem sonra ben kusura bakma ...
deniz deniz deniz....favorım hala..
ya varya ne kadar benzer şeyler yaşamışız bende çıkardım hayatımdan böyle birini..1 ay sonra oğum yapacak ilkini düşürdü yanından yarılmadım haziranda ameliyat oldum hastaneyi bırak eve bile kaç gün sonra geldi birde hamile kaldı o sıralarda bana demez mi nispet yapmak istemiyorum ama ben hamile miyim salak ben anca sevinirim niye üzüleyim..gereksiz insanları çıkarmak lazım..
denizcim salı günü büyük gün 5 tane içinde 4 tane başarılı yumurta yeter artar sana inşallah allahım sen güldür artık şu topiğin yüzünü semracım boncukum dışında pop corn gibi hamile kalalım artık peşi sıra
denizcim yumurta tooplarken hafif anestezi veriyorlar kafan iyi oluyor sakın kendini kasma benim canım acımıştı çünkü rahmim ters herşeyim ters olduğu gibi ama sende böyle bir sıkıntı olmaz inşallah sonrasındada mutlaka yat dinlen tuvalet sonrası ağrım olmuştu bneim ama kesinlikle kötü bir ağrı değil sadece bir işlem gördüğünü hissettiriyor sana sonra çarşamba günü hastaneden seni arayacaklar ve yumurtanın döllenip döllenmediğini inşallah döllenecek bildirecekler sana
döllendikten sonra bölünmeye başlayacak embriyon inşallah bölünebildiği kadar çok bölünür nekadar çok bölünürse bu arada benimki bir tane olduğu için tekil bahsediyorum senin inşallah 5 tane olacak embriyoların ne kadar çok bölünürse okadar çok kaliteli ve tutunma şansın yüksek olacak transferini cumaya sarkıtırlarsa blast denilen en yüksek kaliteli 6-8 hücreli embriyo transfer edecekler anlamına geliyor ama genelde böyle bir bekleme yapmıyorlar cünkü embriyo dayanamıyabiliyor sabun köpüğü gibi düşün benim embriyom 2. gün anca döllendi 3. gün anca bölündü 4. gün anca 3 hücreli olabildi ve transfer edilebildi ya ben çok şansızlıklar yaşadım dönüp arkama baktığımda ilk aşılamada kimyasal gebelikte olsa nasıl bir mucizeymiş şimdi ona inanamıyorum inşalllah sen bu sıkıntıları yaşamazsın
herşey yolunda gider. Transferdede sıkışık olmalısın ama benim tavsiyem bir buçuk pet şişe su içmen yeterli aksi taktirde transferden sonra çok sıkışıkta olmak çok kötü oluyor hem rahme baskı yapıyormuş buda olumsuz etkiliyor hemde bir an önce tuvalete gitmek istiyorsun benim sana tavsiyem transferden sonra ameliyathanede beklerken hastabakıcıdan bir tas iste ve çişini yap sonrasında tuvalete gitmen gerekiyor yada sonda bağlamalarını iste ama en pratiği tas
sonrada evde iki gün dinlen ağır kaldırma ilişki yok ve 12 gün sonrasındada bize güzel haber ver
slm kızlarr
dün çok dişim ağrıdı ağladım durdum
bana diçci yolları görünüyo sanırım
nefret ediyorum dişci den
selam kızlar iyi pazarlar herkese
yeni yılı gezmeklerle actım butun sene gezicem inşallah.
uyuyarak girmek ters etki yapıyormus demekki
arkadaslar geldi sehir dısından kahvaltıya gittik okadar yedim ki kıpırdayamıyorum
bi yandan farmville yapıyorum tabi çalışıyorum bugun biliyorsunuz klasikleşti artık
amanın denizcim yine yokkkk
kötü birsey yoktur inşallah gezmelerdedir
merak ettim yaaa
yine ben kızlar bugün pek keyfim yok
eşim de kavga edecek yer arıyosun diyo azcık dışarı çıksam iyi olacak heralde cuma dan beri sigara içmiyorum ya ondan heralde pek bi huzursuzum sebepsiz yere
öptüm hepinizi azcık dışarda dolanalım uğrarım yine
Şekerler,ben geldim.Dün gece saat 02.00 de indik izmire.Kabus gibiydi yolculuk.Uçak beşik gibi sallandı ve İzmir-Ankara arasını 1 saat 40 dakikada geldik.Bir an hiç inemeyeceğimizi düşündüm.Neyse,dün sınava girdim.Öyle zor sorular geldi ki çakıldım kaldım resmen.Sınav sorularının sadece yarısını bilebildim.Diğer yarısının sorularını da inanın heyecandan hatırlamıyorum bile.Ama psikolojim berbattı.Bugün biraz daha iyiyim.Hayırlısı nasıl ve ne ise öyle olur inşallah.Gönlümden hep kazanmak geçiyordu ama bakalım sonuçlar açıklanır zaten bu hafta.Sizlerin keyfi de iyidir umarım.Çok fazla geçmişe bakamadım,hemen birseyler yazmak istedim.Geldim artık nasıl olsa yazışırız....
oh be canım ya nihayet rahat gördüm ya seni... senin rahatlığının sebebini ben biliyorum senin içine doğdu olacak bak özlem dediydi dersin:)))) aşılama gibi değil sonuçta bu şansın daha fazla.... olacak inşallah:Saruboceq::CüvCüv:
canım dün yemekte arkadaşlarım vardı onun kızı ecrin den bahsettim de:)))
inşallah ondandır özlemcim ya bu insanın elinde olan birşey değilmiş bunu anladım içinden geliyor rahatlık ya da kendini sıkmak böyel olduğum için mutluyum inşallah sonuda güzel olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?