aman hep onların zevkine göre yapıyoruz tamam ok ama bizim isteklerimiz ne olacak onları kim yapacak? o nedenle kendi istediklerini de erteleme .:)))
ne yalan söyleyeyim bazen banada öyle geliyor ama işi var diyede pek birşey diyemiyorum:)) ara sıra giriyor ve kendini özlettiriyor sonuçta bizde sevmesek istemeyiz değil mi?
sonrasını okumamıştım ya anlayamadım benimde arkadaşın kızı var adaşım..beni acayip seviyor bende inanıyorum küçükken nasıl başlarsa öyle gidiyor..
evet ya bende nöbetçiyken falan yapıyorum artık napayım geçen gün kek yaptım söylemesi ayıp üstüne çukulata sosu bir sürü lfa etti iki dilim yedi bende ona bi sürü laf ettim bir daha yapmayacağım diye zaten ona puaca yaparken yüzüğümü kaybettim..yine kabak ban patladı ben mi kaybettim yüzüğü diyor komediyiz yani:))
deniz her zaman favori bende çok severim ama küçük görümcem şimdiden ambargo koydu evlenmeden önce bebeğin adını koydu:))) DENİZ SU....... bu nedenle ben seçemem artık((
ya evet birde nispet yapar gibi.... ona inat doğuramadım ya yanarım yanarım ona yanarım...
tabiki sevdiğimiz için o da bizi seviyor ama gerçekten durumu zor allah kolaylık versin..
kızlar ben incirden sonra çamfıstığınada başladım ara sırada ceviz ve fındık tüketiyorum...
inşallah bu yıl hepimize uğurlu gelir artık o kokuyu istiyorum ... hergün koklamak ve sımsıkı sarılmak istiyorum şu biyolojik saat dedikleri şey bende manyak hızlı çalışmaya başladı... ne yapacağım bilemiyorum...
burpun tam olarak tarihi belli mi? ben hatırlamıyorum çünkü...
hadi ya benimde ekorkum o konuşmadığım arkadaş biraz kıskanç bilin mi ( ay hanımın çiftliğinde mustafa varya hastayım ben ona bilin mi diyor ya) bir ay sonra doğurcak bir deniz koysun parçalıcam onu:))
sevdiğimi biliyordu çünkü ne yapacak merakla bekiyorum insanın asabı bozulur ya..
boşversene çocuk düştü ben ağladım umrunda değil onun sırf kocası çocuk isterde bir daha olmaz kendisinden boşanır diye yaptı çocuk ne aptalca...
evet ya unutmuşum işler değişince ne oldu şu sizin yüzük?
o zaman kekin yarısına dök ikinizin de dediği gibi olsun... opuyorumnanaktan
özlemcim bunlar kilo yapmıyor değil mi?
aminnnnn canım inşallah bu duyguyu yaşamak hakkımız allahım inşallah bu haktan mahrum bırakmaz bizleri..
bende hatırlamıyorum şubat diyordu herhalde bir siklus daha geçecek...
inşallah hepsinden yüzünün akıyla çıkar... sen facede bize yazdıklarını gördün mü? ... ben ve bebing yorum yaptık.. sende gör derim... af dilemiş deyim ben:))) telafi edecekmiş...
canım ya yapmaz mı ama diyetisyen sayılarını verdi:)))
ara öğünde
kuru incir 2 adet
kuru kayısı 4 adet
hurma 4 adet
fındık 8 adet
çamfıstığı 8 adet
birinden birini tercih ediyorsun... hepsini değil:)))
birde öğle gibi tüketirsen sorun yok....
ugün süpürgeyi açtım süprüge torbasını döktüm son umut yok valla..her yere baktık buzdolabı bulaşık mak çamaşır mak mutfakta yanyana altlarında biraz boşluk var çekmeden baktık hep ama görünen birşey yok..
kısmet aramıyorum artık napalım mayısta badana yapmak istiyorum o zamana kadar almayacağım eğer o zamanda bulamazsam ondan sonra alırım artık..annem mardine gitmişti gezmeye çok güzel margazit taşlı alyans getirmişti gezmeye giderken takıyordum şimdi artık günlük hayatta da takıyorum napıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?