Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aman hep onların zevkine göre yapıyoruz tamam ok ama bizim isteklerimiz ne olacak onları kim yapacak? o nedenle kendi istediklerini de erteleme .:)))

evet ya bende nöbetçiyken falan yapıyorum artık napayım geçen gün kek yaptım söylemesi ayıp üstüne çukulata sosu bir sürü lfa etti iki dilim yedi bende ona bi sürü laf ettim bir daha yapmayacağım diye zaten ona puaca yaparken yüzüğümü kaybettim..yine kabak ban patladı ben mi kaybettim yüzüğü diyor komediyiz yani:))

ne yalan söyleyeyim bazen banada öyle geliyor ama işi var diyede pek birşey diyemiyorum:)) ara sıra giriyor ve kendini özlettiriyor sonuçta bizde sevmesek istemeyiz değil mi?

tabiki sevdiğimiz için o da bizi seviyor ama gerçekten durumu zor allah kolaylık versin..

sonrasını okumamıştım ya anlayamadım benimde arkadaşın kızı var adaşım..beni acayip seviyor bende inanıyorum küçükken nasıl başlarsa öyle gidiyor..

evet diyorum ya kokuna alışıyor diye.... benim içinde çok farklı ecrin çünkü evime gelen ilk bebekti:)) çocuk çok geldi ama onun yeri ayrı ilk olmasıda önemli sanırım:))))

evet ya unutmuşum işler değişince ne oldu şu sizin yüzük?

o zaman kekin yarısına dök ikinizin de dediği gibi olsun... opuyorumnanaktan

deniz her zaman favori bende çok severim ama küçük görümcem şimdiden ambargo koydu evlenmeden önce bebeğin adını koydu:))) DENİZ SU....... bu nedenle ben seçemem artık((

hadi ya benimde ekorkum o konuşmadığım arkadaş biraz kıskanç bilin mi ( ay hanımın çiftliğinde mustafa varya hastayım ben ona bilin mi diyor ya) bir ay sonra doğurcak bir deniz koysun parçalıcam onu:))
sevdiğimi biliyordu çünkü ne yapacak merakla bekiyorum insanın asabı bozulur ya..

ya evet birde nispet yapar gibi.... ona inat doğuramadım ya yanarım yanarım ona yanarım...

boşversene çocuk düştü ben ağladım umrunda değil onun sırf kocası çocuk isterde bir daha olmaz kendisinden boşanır diye yaptı çocuk ne aptalca...

tabiki sevdiğimiz için o da bizi seviyor ama gerçekten durumu zor allah kolaylık versin..

inşallah hepsinden yüzünün akıyla çıkar... sen facede bize yazdıklarını gördün mü? ... ben ve bebing yorum yaptık.. sende gör derim... af dilemiş deyim ben:))) telafi edecekmiş...

aminnnnn canım inşallah bu duyguyu yaşamak hakkımız allahım inşallah bu haktan mahrum bırakmaz bizleri..

yapar mı yapar ama ben olsam yapmam sonuçta benim sevdiğim isimler yok mu canım... kendini bilmez birinin yapacağı bir iş o bence...

boşversene çocuk düştü ben ağladım umrunda değil onun sırf kocası çocuk isterde bir daha olmaz kendisinden boşanır diye yaptı çocuk ne aptalca...

nasıl bir sevgi yada nasıl bir evlilik ki bunlarınki? çocuk olmazsa olmaz nedir yani eşinden daha mı önemli?

evet ya unutmuşum işler değişince ne oldu şu sizin yüzük?

o zaman kekin yarısına dök ikinizin de dediği gibi olsun... opuyorumnanaktan

ugün süpürgeyi açtım süprüge torbasını döktüm son umut yok valla..her yere baktık buzdolabı bulaşık mak çamaşır mak mutfakta yanyana altlarında biraz boşluk var çekmeden baktık hep ama görünen birşey yok..

kısmet aramıyorum artık napalım mayısta badana yapmak istiyorum o zamana kadar almayacağım eğer o zamanda bulamazsam ondan sonra alırım artık..annem mardine gitmişti gezmeye çok güzel margazit taşlı alyans getirmişti gezmeye giderken takıyordum şimdi artık günlük hayatta da takıyorum napıyım..

özlemcim bunlar kilo yapmıyor değil mi?

canım ya yapmaz mı ama diyetisyen sayılarını verdi:)))
ara öğünde
kuru incir 2 adet
kuru kayısı 4 adet
hurma 4 adet
fındık 8 adet
çamfıstığı 8 adet

birinden birini tercih ediyorsun... hepsini değil:)))
birde öğle gibi tüketirsen sorun yok....

inşallah hepsinden yüzünün akıyla çıkar... sen facede bize yazdıklarını gördün mü? ... ben ve bebing yorum yaptık.. sende gör derim... af dilemiş deyim ben:))) telafi edecekmiş...

yok açmadım daha size laf yetiştireyim maşallah dolmuş sayfalar..bakarım şimdi..

hmm tamma o zaman sen bilirsin zaten işini bende öğrenmiş oluyorum sayende..

neyse canım ya.... olsun ne yapalım inşallah bulursun ama bulamazsan hayatında bir değişiklik yaparsın hem çok güzel yüzükler çıktı....bayanssulusmile

hadi ben çıktım face de takılam azcık sonra yemek vakti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…