Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geel diiiiiiiim
dolandık geldik yemek yedik çamaşır attım
koştum size
özlem duayı hergün 1 kere okuyacaksın 40 a tamamlanacak adet olunca nolacak bilmiyorum
ben başladım 40 olmadan hamile kaldım
sadece okudum namazı falan yok heralde yani ben bilmiyorum
ramazan dı seminer zamanıydı ben normal namazımı kılıyodum ramazan da şevk gelir ya insana
incir e ben de çok inanıyorum taze incir alıyoduk hergün 4-5 tane yemiştik hem eşim hem ben faydası oldumu bilemem
sömestr tatili bitsin de doktora gidiym kist geçtiyse incir yemeye başlıcam kuru inciri de sevmem pek(

deniz transfer cuma olursa müjdeyi sömestr tatilinde alıcaz
yaaaa ben istanbul da olursam giremem çatlarım nasıl tebrik edicem ben seni (((((((((

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn..................
bende attım budün 2 posta birde kuruyanlar var ... offf offfffff kim yapacak bu dağ gibi ütüyü.....
bende başlayım yarın inşalllah bana da faydası olur...:Saruboceq:
evet bende hamile kalmadan önce çok yemiştim ama bilmeden:)) sonra duyunca vay be bilmeden neler yapmışım dedim:)))
kuru inciri sevmiyorum ama 2 tane yiyorum ne yapalım en azından tadı o çaylar kadar kötü değil....

ben de hep düşünüyorum hamile kaldığım ay diğer aylardan farklı ne yaptım diye
bi incir var bi de dua
sanırım daha çok incir yememiz ve daha çok dua etmemiz lazım
aaaay hemencik zaman geçse de gelse ya bizim bebekleeeerrr

ben çok iyi hatırlıyorum ömrümde hiç yemediğim kadar incir yedim hemde ballı ballı:))) oyy ağzım sulandı valla.... bende dua ettim ve yeme içme düzenimi değiştirdim daha düzenli ve dengeli yedim ....

allah nazarlardan saklasın sizi kızlar masallah oğleden sonra cosmussunuz.pazar tembelliği anca geçmiş sanırım tek tek cevaplarınızı yarın yazabilicem..

bugun sureyi bende sorayım demiştim hayret sen sormussun özlemcim .çok sasırdım okuyunca.reglim bitsin baslayacagım bende

ne zor yaw hiç bitmiyor işlerimiz yemek bulaşık camasır temizlik ütü bla bla blaa erkek olsaydım diyorum bazen ne rahat olurdum ya
sürekli aynı işleri yapmak bu kısır döngü beni acayip rahatsız ediyor ya
kabullenemedim gitti bu işleri kafamda varlıkları bile yoruyor ya
bazen okumayan hayatı bilmeyen köylü kızlarından olmak istiyorum ben ya
hem onlar catır catır doguuruyorlarr üçer beşer

tuanayım hoşgeldin...
havaların kötü olması hemen etkiliyor ucak yolculugunu ben korkuyorum bu inememe durumu yüzünden karayolunda ayagın yere basıyor olması rahatlatır beni her zaman yolun uzaması umurumda olmaz
biran önce su sınavın ayrıntılarını ve amaclarını ögrenmek isitiyorum ona göre
ayrıca yeni yıldan 10 gun daha yedik artık daha cok gireceksin sözün var biliyorsun
özledim seni yaaa

amanın incir almayı unuttummmm
yarın unutmamam lazım ya

denizcim bosver arama zaten.nasolsa cıkacaksa cıkar biyerlerden.zaten sen bu ay hamile kalacaksın ve yuzuk takamazsın artık biraz parmakların sisecek doktorlar istemiyor ani bir şişme olursa tehlikeli oluyor biliyorsun boşverrrr

biliyorsunuz benimde daha önceden size bahsettiğim biri vardı o da dogurur yakında ne koyacak cok merak ediyorum yaaa
manyak insanlar hayatta niye evlendikleri niye cocuk sahibi oldukları belli değil napalım bunlarda hayatın bir parcası bizde öğreniyoruz böyle

özlemcim ben bu saydıgın çerezlerin hepsini aynı anda daha adeti fazla olarak yemek istiyorum ama bunlar bana kilo olarak dönmesin istiyorum yaaaa

bende yarın başlayacağım netten araştırdım var bayağı uzun ama olsun :)) dua sonuçta yakarış işte... inşallah bu kez kabul olur...

bitmez nankör çünkü ev işi:))))))))
bir daha dünyaya gelirsem tercihte sunulursa erkek olacağım....
evet düşünmekten bile yoruluyoruz...
köylününde işi hiç bitmez bir de tarla ve hayvanları ekle onu bırak burada bile köylerde evde suyu olmayıp çeşmede yıkayanlar var....
benim çalıştığım yerde bir kadın var velimiz birgün bana dert yanmaya gelmiş çocuğundan derken konu konuyu açtı ... bana hoca hanım biliyor musun benim 10 yıl çocuğum olmadı sonra rabbim peşpeşe 6 kız verdi dedi dondum kaldım ve başka bir velininde 6 yıl sonra olduğunu söyledii şaşırdım kaldım... yani olmaz değil oluyor ama zamanı var işte ...

özlemcim ben bu saydıgın çerezlerin hepsini aynı anda daha adeti fazla olarak yemek istiyorum ama bunlar bana kilo olarak dönmesin istiyorum yaaaa

sende çok şey istiyosun yaaaaaaaaaalülülülülülü

deniz transfer cuma olursa müjdeyi sömestr tatilinde alıcaz
yaaaa ben istanbul da olursam giremem çatlarım nasıl tebrik edicem ben seni (((((((((

evet tahminim 28-30 ocak gibi tahlil günü olur sizde tatilde olacaksınız yaa banane o tarihlerde bul bir net gir ama tebrik edecem demişsin ya edemezsen..off onu düşünmek bile istemiyorum arkadaşım ya..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…