ne zor yaw hiç bitmiyor işlerimiz yemek bulaşık camasır temizlik ütü bla bla blaa erkek olsaydım diyorum bazen ne rahat olurdum ya
sürekli aynı işleri yapmak bu kısır döngü beni acayip rahatsız ediyor ya
kabullenemedim gitti bu işleri kafamda varlıkları bile yoruyor ya
bazen okumayan hayatı bilmeyen köylü kızlarından olmak istiyorum ben ya
hem onlar catır catır doguuruyorlarr üçer beşer
allah nazarlardan saklasın sizi kızlar masallah oğleden sonra cosmussunuz.pazar tembelliği anca geçmiş sanırım tek tek cevaplarınızı yarın yazabilicem..
bugun sureyi bende sorayım demiştim hayret sen sormussun özlemcim .çok sasırdım okuyunca.reglim bitsin baslayacagım bende
denizcim bosver arama zaten.nasolsa cıkacaksa cıkar biyerlerden.zaten sen bu ay hamile kalacaksın ve yuzuk takamazsın artık biraz parmakların sisecek doktorlar istemiyor ani bir şişme olursa tehlikeli oluyor biliyorsun boşverrrr
bende yarın başlayacağım netten araştırdım var bayağı uzun ama olsun :)) dua sonuçta yakarış işte... inşallah bu kez kabul olur...
selam kızlar guzel bir hafta geciririz inşallah.
bu hafta cok heyecanlı bizim için denizimiz gitgide yaklasıyor ppozitif sonuca..
hersey cok guzel olacak diy miiii
bugune guzel basladım bende rüyamda öyle güzel bir denizde yüzüyordum ki gerçekten dinlendim suda sanki gercek gibiydi....
selam kızlar guzel bir hafta geciririz inşallah.
bu hafta cok heyecanlı bizim için denizimiz gitgide yaklasıyor ppozitif sonuca..
hersey cok guzel olacak diy miiii
bugune guzel basladım bende rüyamda öyle güzel bir denizde yüzüyordum ki gerçekten dinlendim suda sanki gercek gibiydi....
hayrolsun canım ya çok güzel bir rüya görmüşsün bende görüyorum ama hatırlamıyorum çoğunu hatta geçen gece uyandım kendime anlattım sabaha unutmayayım diye ama yinede unuttum..
benim kitabımda yokmuş meryem suresi netten baksak doğru olur mu acaba?
SELAM KIZLAR DOKTORDAN GELDİM COK MORALİM BOZUK BU AY ASILAMA TEDAVİİSİNE BASLIORDUM MENOGON AMPUL 75LİK KULLANIORDUM 1TOZ 1SU HERGÜN BUGUN 10.GÜNÜM ADETLE BERABER ADETİN 3.GÜNÜ BASLADK 7TANE İĞNE KULLANDM DOKTOR BİRİ 11 2TANE 9.5 MMLİK ÖLLÇTÜ YANİ ANLAYACAGINIZ COK KÜÇÜKLER...NORMALDE 15OLMASI LAZIM PERŞEMBE TEKRAR CAGIRDI PERŞEMBE ZATEN 13 14.GÜNÜM OLCAK NEZAMAN CATLAMA İĞNESİ OLUCAM NEZMAN ASILAMA UUMUDUM BİİTİİ....İĞNEYİDE KESTİ...COK YUMURTA OLUSUOR DEDİ..ÖNEMLİ OLAN YUMURTA OLUSMASI DEĞİL AZ VE ÖZ OLMASI BİLİORSUNUZ BENİM OLUSUOR AMA KÜÇÜK KÜÇÜKLER NEE YARICAKLAR ÜÇTANE ÖLÇTÜ İŞTE KIZLAR 11 9.5 9.5 İĞNEMDE KESİLDİ.....PERŞEBEYE KADAR BÜYÜYECEĞİNİDE SANMIORUM NAPICAM YARDIMCI OLUN LÜTFEN KIZLAR BİŞE SÖLEYİN KIZLARboshayallersmile
burpcum işte daha önce bana gün söylemediler ben kendim tahminde bulunup salı toplanır demiştim 1 ocakta adet oldum perşembe adetin 14. günü bu da normal yumurta toplamak için yarın son kontrol eşimme de perhiz verdiler salı akşamıda çatlatma iğnesini vurdurucam
cumartesi 14 mm civarındaydılar acaba yarına kadar aşırı büyüyüp geçmezler sınırı..
SELAM KIZLAR DOKTORDAN GELDİM COK MORALİM BOZUK BU AY ASILAMA TEDAVİİSİNE BASLIORDUM MENOGON AMPUL 75LİK KULLANIORDUM 1TOZ 1SU HERGÜN BUGUN 10.GÜNÜM ADETLE BERABER ADETİN 3.GÜNÜ BASLADK 7TANE İĞNE KULLANDM DOKTOR BİRİ 11 2TANE 9.5 MMLİK ÖLLÇTÜ YANİ ANLAYACAGINIZ COK KÜÇÜKLER...NORMALDE 15OLMASI LAZIM PERŞEMBE TEKRAR CAGIRDI PERŞEMBE ZATEN 13 14.GÜNÜM OLCAK NEZAMAN CATLAMA İĞNESİ OLUCAM NEZMAN ASILAMA UUMUDUM BİİTİİ....İĞNEYİDE KESTİ...COK YUMURTA OLUSUOR DEDİ..ÖNEMLİ OLAN YUMURTA OLUSMASI DEĞİL AZ VE ÖZ OLMASI BİLİORSUNUZ BENİM OLUSUOR AMA KÜÇÜK KÜÇÜKLER NEE YARICAKLAR ÜÇTANE ÖLÇTÜ İŞTE KIZLAR 11 9.5 9.5 İĞNEMDE KESİLDİ.....PERŞEBEYE KADAR BÜYÜYECEĞİNİDE SANMIORUM NAPICAM YARDIMCI OLUN LÜTFEN KIZLAR BİŞE SÖLEYİN KIZLARboshayallersmile
burpcum sana acil sorum var tabi baska bilen varsada cevaplasın.bu havuc suyuna yag damlatmak gerkliymiş dogru mu ve bu kür ne kadar uygulanancakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?