herzaman destegiz birbirimize.cok heyecanlıyım senin için.buyümez sanırım o kadar cok yüzdün yüzdün kuyruguna geldin hadi bakalım.ilaç kısmı da bitti bekleme kısmına geliyoruz adım adım ne kadara maloldu canım bu tedavi
bugun menüde ne var kızlar acaba
SELAM KIZLAR DOKTORDAN GELDİM COK MORALİM BOZUK BU AY ASILAMA TEDAVİİSİNE BASLIORDUM MENOGON AMPUL 75LİK KULLANIORDUM 1TOZ 1SU HERGÜN BUGUN 10.GÜNÜM ADETLE BERABER ADETİN 3.GÜNÜ BASLADK 7TANE İĞNE KULLANDM DOKTOR BİRİ 11 2TANE 9.5 MMLİK ÖLLÇTÜ YANİ ANLAYACAGINIZ COK KÜÇÜKLER...NORMALDE 15OLMASI LAZIM PERŞEMBE TEKRAR CAGIRDI PERŞEMBE ZATEN 13 14.GÜNÜM OLCAK NEZAMAN CATLAMA İĞNESİ OLUCAM NEZMAN ASILAMA UUMUDUM BİİTİİ....İĞNEYİDE KESTİ...COK YUMURTA OLUSUOR DEDİ..ÖNEMLİ OLAN YUMURTA OLUSMASI DEĞİL AZ VE ÖZ OLMASI BİLİORSUNUZ BENİM OLUSUOR AMA KÜÇÜK KÜÇÜKLER NEE YARICAKLAR ÜÇTANE ÖLÇTÜ İŞTE KIZLAR 11 9.5 9.5 İĞNEMDE KESİLDİ.....PERŞEBEYE KADAR BÜYÜYECEĞİNİDE SANMIORUM NAPICAM YARDIMCI OLUN LÜTFEN KIZLAR BİŞE SÖLEYİN KIZLARboshayallersmile
deniczim hayırlı olsu tedavin inşallah.gerçekden yeni yıllın ilk denemesini sen yapıcaksın inşallah olur,emekleriniz boşa gitmez.insan böyle durumlarda para falan görmüyor gözü.inşallah değicek canım . . .
yaaa kızlar ben bu soğan hikayesine çok kıl kaptım yaa çalışanlar için akşam iki kere uygulama var ben işten bugün erken geldim hemen yaptım birde yatarken yapacağım nasıl iğrenç kokuyor anlatamam şimdi ılınmaya bıraktım burnumun direği kırılıyor stres yapıyor nasıl içeceğğim diye halbuki işten gelince şöyle bailysli bir nescafe yapardım kendime hayat keyfimiz kalmadı neymiş velet yapacağız deli gibi pparalar harcıyoruz niyeymiş bebek olacakmış artık kafam atıyor yaa uffffffffffffff
bugün yazdıklarını bende düşündüm yataktan kalkmak istemedim hiç uyandık eşimde diyor ki hadi kalkalım kahvaltı hazırlamıcan mı benimki boğaz düşkünü off dedim bir sürü iş hiç bitmiyor benim işler yarın havada yağmurlu çamaşırda kurumaz yap yap bitmiyor işler birde siz çalışıyorsunuz ben çalışırken daha düzenliydim valla evde daha bir zor geliyor iş yapmak..
ne diyosun umrumda bile olmaz:))ya mavim sen özlem cümlelerde o kadar kesin konuşuyorsunuz ki eşimde bugün izin konusu açıldı hepsini bir doğumda kullanırım ekim gibi diyor herkes çok inandı bende tabiki allahım utandırmasın inşallah..
amin Allah kabul etsin şimdiden..
kızlar şimdi girdik eve cadolozlar doldurmuşsunuz yine sayfaları benimde yanıbaşımda soğan suyu ılık ılık ıyyyyyyyyyyy öğğğğğğğğğğğ yiırja klgmjıpo6mujuuhystrgfpir beni bekliyor burnumu sızlata sızlata eşim çok ısrar ediyor öğğğğğğğğğğğ içemiyorum ben ama faydası çokmuş erken menepoza
oda havuç suyu içiyor malum
deniz perşembe demek yumurta toplama demek neden peki ?
benimki bu ay adet olduktan sonra tedavi ilaçlar dolapta beklemede
bebing sende killolu değilsinki hem ben o yemekleri yapıyorumda yiyormuyum bir sor bana :)))
ama cocukken ağzıma koymazdım sebzeyi şimdi çok seviyorum
ööğğğğğğğğğğğğğ bu arada soğan suğyuuuuuu yudumladıııııııııııııım öppppğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
ığppppppğpoooğğğğğğğğğğğğğğğ
sopğandan nefret ediyorum bu kür bitsin evime sokarsam ne olayım
tuanay sınav sonucunu alana kadar sevdiğin şeyleri yap takma kafana bende çok sınava girdim hayatım boyunca ve onlarcası beni bekliyor seni çok iyi anlıyorum sen elinden geleni yaptın inşallah sonucu iyi olur başarırsın
özlemcim semracım siz beni savunmuşsunuz saolun beni tanıyamadınızmı daha vaktim olsa girmez olurmuyum hiç ben gün içinde yaptıklarımı bir yazsam acırsınız vallaha artık sitem etmeyin olurmu ben elimden geldiğince vakit yaratmaya çalışıyorum iş yerimde girebilsem zaten hiç öyle bir sorun yaşamam ufukta notebook göründü zaten bana
öjğğğğğğğğğğğğğğ gene soğan suyu içtippğğğğğğğğğğğğğğm
acaba yarın ağzım kokarmı hıyar kocam içeyim diye kokmuyor diyor ama bilmiimki güvenmiyorumda ona bu konuda rezillik vallaha kokarsam
size bir şey daha diyecektim aama unuttum iyi geceler diyeyim bari yarın görüşürüz cancişler
selam kızlar guzel bir hafta geciririz inşallah.
bu hafta cok heyecanlı bizim için denizimiz gitgide yaklasıyor ppozitif sonuca..
hersey cok guzel olacak diy miiii
bugune guzel basladım bende rüyamda öyle güzel bir denizde yüzüyordum ki gerçekten dinlendim suda sanki gercek gibiydi....
burpcum sana acil sorum var tabi baska bilen varsada cevaplasın.bu havuc suyuna yag damlatmak gerkliymiş dogru mu ve bu kür ne kadar uygulanancakkk
benimle baraber bu heyecanımı paylaştığınız için çok sağolun..inşallah yaklaştığımız pozitif sonuçtur..
burpcum işte daha önce bana gün söylemediler ben kendim tahminde bulunup salı toplanır demiştim 1 ocakta adet oldum perşembe adetin 14. günü bu da normal yumurta toplamak için yarın son kontrol eşimme de perhiz verdiler salı akşamıda çatlatma iğnesini vurdurucam
cumartesi 14 mm civarındaydılar acaba yarına kadar aşırı büyüyüp geçmezler sınırı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?