Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaaa kızlar ben bu soğan hikayesine çok kıl kaptım yaa çalışanlar için akşam iki kere uygulama var ben işten bugün erken geldim hemen yaptım birde yatarken yapacağım nasıl iğrenç kokuyor anlatamam şimdi ılınmaya bıraktım burnumun direği kırılıyor stres yapıyor nasıl içeceğğim diye halbuki işten gelince şöyle bailysli bir nescafe yapardım kendime hayat keyfimiz kalmadı neymiş velet yapacağız deli gibi pparalar harcıyoruz niyeymiş bebek olacakmış artık kafam atıyor yaa uffffffffffffff

bugün iğne faslı bitti..yarın çatlatma olur tek..
kullandığım ilaçlar

3000 ünite puregon,900 ünite menogon
5 günde erken çatlamaması için iğne kullandım toplam 2800 lira

ilk gün 500 liralık ilaç verdiler destek ilacı en son gittiğimde salıya kadar kullanacaksın dediler elimde ilaç yoktu dedim çok oldu ne kadar daha alacağız dedim hemşirede depodan kendine gelen numunelerden getirdi allah razı olsun yani kısacası bizden 1800 lira çıktı 1000 liralık ilaç numuneden verdiler 1800 ü 6 ya böldüler ayda 300..
merkezede 1000 lira verdik perşembede 2200 verceğiz

tam 5000 lira bizden çıkan eğer yardım etmeselerdi 6000 lira falan gidecekti..
bunlar raporsuz rapor olsaydı ilaç fiyatı olarak herhalde yarı yarıya düşerdi birde 300 ünite başlamanın faydası var daha yüksek doz kullansaydım biterdik herhalde:))

bugun menüde ne var kızlar acaba

bugün menüde birşey yok eşim nöbetçi öğleden sonrada arkadaştaydım pastalar börekler şiştim iyice..
ordan anneme gittim tartı var annemde bir tartıldım ki 61 kilo..şoktayım en son 58 din eşim geldikten sonra çok aldım sigarayaıda tamamen kesince boğaza verdim kızlar inşallah pozitif sonucu göreyimde kendime çeki düzen getirmem lazım...

deniczim hayırlı olsu tedavin inşallah.gerçekden yeni yıllın ilk denemesini sen yapıcaksın inşallah olur,emekleriniz boşa gitmez.insan böyle durumlarda para falan görmüyor gözü.inşallah değicek canım . . .

bebingcimde güzel söylemiş
şimdi biz ne desek boş bu zamanlardan bizde geçtik gördüm başka bir sayfada açmışsın bu kadar telaş yapma burdaki herkes en az bir aşılama hatta tüp bebek yapanlarda var..ben 2 aşılama geçirdim hapla iğnesiz 11. gün 20 mm çok güzel yumurtalar oldu da ne oldu ikiside tutmadı şimdi tüp bebekteyim şu anda da çok güzel yumurtalar var ama belki olmayacak sen en yaparsan yap elinden gelen birşey olmaz seni anlıyorum aslında bende çok telaşlıydım aşılamada heyecan yapıyorsun ama ne kadar telaş yaparsan sonu hüsran oldu mu daha kötü oluyorsun...bizden yardım beklemişsin ama biz sadece manevi olarak sana destek olabiliriz inşallah gelişir bir bakarsın ben çok okudum son 2-3 günde atak yapıp büyüyen hatta bende şu anda kendim için ondan korkuyorum ya çok büyürse diye..
sen ne yaparsan yap sonuç değişmeyecek sıkma canını çok fazla..

canım çok sağol öyle tabi sonu tek olumlu olsunda önemli değil..

haklısın canım eğer kendine çok stres yapacaksan bence bırak içme..faydası olacağına birde stres yapıyorsun olumsuz etkiler seni..
napalım nelere katlanıyoruz sende çok çektin sıkıntı yaşadın inşallah bu son deneme olsun ve peş peşe güzel haberler verelim önce ben sonra sen..:))

özzlemm nerdesin kelebek şekerim:))
ben şimdi takıldım birazdan ezel vakti eşimde yok ohh onu getir bunu götürsüz bir ezel seyredicem...bebingcim sen de yoksun hadi bakalım gece gelince görüşürük..

valla aynen katılıyorum yaz tatilinde aman nasılsa yaparım zaten evdeyim diye hep ertelerim sonrada hepsiyle birden uğraşırım... zamanında yapsak hiç zor olmayacakta tembellki başa bela... bende dağ gibi ütüleri yaptım evi süpürdüm yemekti temizlikti derken ancak oturabildim((

demekki onunda içine doğmuş:))):CüvCüv::ecrin_bebek::Saruboceq::lepi:

bence pişmiş soğan kokmaz... ama kokusunu içerken tahmin edebiliyorum(( neyse ya şifadır deyip içeceğiz ne yapalım...

deniz iyidir derler suyu berraksa hayırlısı bakalım da birde freuda göre anlatsam mı:)))

deniiiizzzz kara kara düşünüyorum şimdi ben
nasıl tebrik edicem seni 15 tatil de yaaaafffffffffffffffffffffffff
olacak arkadaşım inan lütfen
aslında bişeye çok sevinmek ya da üzülmek çok yanlış
ben karar almıştım çok sevinip üzülmicektim
önce bebek olmuyo diye üzüldüm sonra hamile kaldım niye üzülmüşüm diye üzüldüm ve hamile kaldım diye çok sevindi
sonrası yine başa sardık
şimdi bebeğim oluyo mu olmuyo mu anlamadım?????????????
neyse boşverelim beni
sen çok sevinme ama inan bence geliyo 2010 un ilk bebeği
peşinden geliyoruz ona göre

ııııııııııııııııııyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy soğanı 1 kere içebildim
çok iğrenç kokuyo tadı berbat değil ama kokusu yetiyo
napiym benim kisti de hap geçirsin

kızlaar geçmiştir inşallah kistim yaaa hap ta az kaldı 23 ünde bitiyo ıııyyyyy adet te tam 15 tatile denk geliyo
aaaaaa
bi de yumurtlama zamanımda tam tatil dönüşüne denk geliyo:))))))))))
hayırlısı artık tatil dönüşü hemen doktora kist geçmiştir inşallah dua edin bana kitsin iğrenç kist

burpcum sana acil sorum var tabi baska bilen varsada cevaplasın.bu havuc suyuna yag damlatmak gerkliymiş dogru mu ve bu kür ne kadar uygulanancakkk

canım ya yağı falan bilmiyorum ama 1 ay keçiboynuzu sonra 1 ay havuç suyu diye biliyorum ve ikisi aynı anda olmuyormuş...

özlem müfettişler kızılırmak ta diyolar öyle mi kız????
bu hafta sonuna doğru bize gelebilirlermiş

notumu motumu girdim az önce yıl sonu işim bitti davranış ders hallettim
bastım zayıfı okumayanlar deli ediyo beniiii
okul u bitirdim sayılır tabi karneye kadar 4 harf daha vermem lazım
ben de meryem suresine başlıyom bugün 15 tatil girince yarım kalacak ama şimdiden okıym da ısınıym dimi:))))

benimle baraber bu heyecanımı paylaştığınız için çok sağolun..inşallah yaklaştığımız pozitif sonuçtur..

ne demek canım ya tabiki yanında olacağız .... daha hamileliğin nasıl geçiyor ikizler ne alemde onları soracağız:)))olumunekankayizsmile

sınırda mı var ya sınırı geçmek demek çatlamsı olur zaten... bence sorun olmaz drlar hesaplamıştır canım... sen sıkma canını, düşünme bunları....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…