Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende netten buldum türkçe hemde:)))

mecburuz ne yapalım:)))

yok canım ya olsun da veririsin ya daha mı önemli?

özzlemm nerdesin kelebek şekerim:))
ben şimdi takıldım birazdan ezel vakti eşimde yok ohh onu getir bunu götürsüz bir ezel seyredicem...bebingcim sen de yoksun hadi bakalım gece gelince görüşürük..

fıstığım ya yeni oturdum daha başına... benimkide izler şimdi ee doğal olarak bende...

inşallah geçmiştir canım ya ama bence sorun kalmamıştır.... yola devam...

yok ya ben hiç öyle birşey duymadım hem onlar bize geldiler ya bir daha mı geliyorlarmış amann gelsinler herşeyim tam benim sorun yok .... benim herşey tamam karne basacağız tek o kaldı.... ısın ısın:))))

ii akşamlar kızlar nasılsınız maşşaalllaaahhhh herkes pozitif düşünüyor herşey yolunda gidecek inş...işe geldim ve hemen topiği açtım sabaha kadar buradayım....

hemen çıkıyorum veee meryem suresine başlıyorum türkçesi çok güzel ben bayılıyodum okumaya
iiiiinşallah 40 a tamamlamadan hamile kalırız ama bu defa hamile kalsam da 40 a tamamlıcam:)))

ii akşamlar kızlar nasılsınız maşşaalllaaahhhh herkes pozitif düşünüyor herşey yolunda gidecek inş...işe geldim ve hemen topiği açtım sabaha kadar buradayım....

hoşgeldinnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ben okuyup gelene kadar gitmeyin tamam??????????????

bende siz gibi öğretmen olmayı çok istiyodum ama kıl payı kaçırdım. polis oldum ama işimi çok seviyorum...

aaaaa ben size asıl haberi vermedim ya:)) nasıl unuturum... bugün okuldan geldim eşim bana maya tüp bebekten aradılar dedi ben şu mynet varya onun üzerinden öylesine bir form doldurup göndermiştim 1000. kişiye ücretsiz tüp bebek diyorlardı:)) şansımı deneyim dedim ve indirim kazanmışım ne diyeceğimide şaşırdım eşime:))) o da beklemek durumunda olduğumuzu söylemiş onlarda mart sonuna kadar hakkınız saklı kalır gelin görüşelim demiş... eşimde biz deneyelim yaza kadar diyor( ne diyeceğimi bilemedim ... sizce ne yapayım ne biliyorsunuz bu merkez hakkında... DENıZden sonra yeni yıl piyangosu bana da vurdu... sıra diğerlerinde ha bu arada 2100 liraya mal olacakmış herşey dahil... ilk görüşme de ücretsimiş ... şaşırdım ya ne yapayım ki eşim martta aşılama yaptıralım diyor offffffffffff kafam karıştı...

iyi ara ara katılırım bende sana....

:CüvCüv:
hemen çıkıyorum veee meryem suresine başlıyorum türkçesi çok güzel ben bayılıyodum okumaya
iiiiinşallah 40 a tamamlamadan hamile kalırız ama bu defa hamile kalsam da 40 a tamamlıcam:)))

dur bakayım bende okuyayım bakayım bayılacak mıyım? yoksa uzun okurken mi bayılırım az sonra kararımı açıklarım...:Saruboceq::CüvCüv:

valla özlemcim ben mesleğimi çok severek yapıyorum ama üniversiteyi o hayalle okumuştum kısmet burdaymış çok şükür rabbime yine bişekilde çalışmayı nasip etti emeklerim boşa gitmedi....

ben okudum allah kabul etsin inşallah gerçekten bilerek okuyor olmak daha etkileyici....

valla özlemcim ben mesleğimi çok severek yapıyorum ama üniversiteyi o hayalle okumuştum kısmet burdaymış çok şükür rabbime yine bişekilde çalışmayı nasip etti emeklerim boşa gitmedi....

tabi canım ya çalışıyorsun bir işin var ne halde olanlar var şükredelim halimize bence...:Saruboceq:

özlem ben de okudum :)) kaldı 39:))))))
canım bence tüp bebek düşünme daha ameliyat çok yeni çünkü 6.ay hatta 1 sene de bile fayda gören var tüp için acele etme
indirim falan hikaye bence
sen bekle yaza kadar gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…