O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
- #2.181
hayrolsun canım ya çok güzel bir rüya görmüşsün bende görüyorum ama hatırlamıyorum çoğunu hatta geçen gece uyandım kendime anlattım sabaha unutmayayım diye ama yinede unuttum..
benim kitabımda yokmuş meryem suresi netten baksak doğru olur mu acaba?
örtmenim nerdesin
yaaa kızlar ben bu soğan hikayesine çok kıl kaptım yaa çalışanlar için akşam iki kere uygulama var ben işten bugün erken geldim hemen yaptım birde yatarken yapacağım nasıl iğrenç kokuyor anlatamam şimdi ılınmaya bıraktım burnumun direği kırılıyor stres yapıyor nasıl içeceğğim diye halbuki işten gelince şöyle bailysli bir nescafe yapardım kendime hayat keyfimiz kalmadı neymiş velet yapacağız deli gibi pparalar harcıyoruz niyeymiş bebek olacakmış artık kafam atıyor yaa uffffffffffffff
bugün menüde birşey yok eşim nöbetçi öğleden sonrada arkadaştaydım pastalar börekler şiştim iyice..
ordan anneme gittim tartı var annemde bir tartıldım ki 61 kilo..şoktayım en son 58 din eşim geldikten sonra çok aldım sigarayaıda tamamen kesince boğaza verdim kızlar inşallah pozitif sonucu göreyimde kendime çeki düzen getirmem lazım...
özzlemm nerdesin kelebek şekerim:))
ben şimdi takıldım birazdan ezel vakti eşimde yok ohh onu getir bunu götürsüz bir ezel seyredicem...bebingcim sen de yoksun hadi bakalım gece gelince görüşürük..
ııııııııııııııııııyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy soğanı 1 kere içebildim
çok iğrenç kokuyo tadı berbat değil ama kokusu yetiyo
napiym benim kisti de hap geçirsin
kızlaar geçmiştir inşallah kistim yaaa hap ta az kaldı 23 ünde bitiyo ıııyyyyy adet te tam 15 tatile denk geliyo
aaaaaa
bi de yumurtlama zamanımda tam tatil dönüşüne denk geliyo:))))))))))
hayırlısı artık tatil dönüşü hemen doktora kist geçmiştir inşallah dua edin bana kitsin iğrenç kist
özlem müfettişler kızılırmak ta diyolar öyle mi kız????
bu hafta sonuna doğru bize gelebilirlermiş
notumu motumu girdim az önce yıl sonu işim bitti davranış ders hallettim
bastım zayıfı okumayanlar deli ediyo beniiii
okul u bitirdim sayılır tabi karneye kadar 4 harf daha vermem lazım
ben de meryem suresine başlıyom bugün 15 tatil girince yarım kalacak ama şimdiden okıym da ısınıym dimi:))))
ii akşamlar kızlar nasılsınız maşşaalllaaahhhh herkes pozitif düşünüyor herşey yolunda gidecek inş...işe geldim ve hemen topiği açtım sabaha kadar buradayım....
ii akşamlar kızlar nasılsınız maşşaalllaaahhhh herkes pozitif düşünüyor herşey yolunda gidecek inş...işe geldim ve hemen topiği açtım sabaha kadar buradayım....
hemen çıkıyorum veee meryem suresine başlıyorum türkçesi çok güzel ben bayılıyodum okumaya
iiiiinşallah 40 a tamamlamadan hamile kalırız ama bu defa hamile kalsam da 40 a tamamlıcam:)))
bende siz gibi öğretmen olmayı çok istiyodum ama kıl payı kaçırdım. polis oldum ama işimi çok seviyorum...
valla özlemcim ben mesleğimi çok severek yapıyorum ama üniversiteyi o hayalle okumuştum kısmet burdaymış çok şükür rabbime yine bişekilde çalışmayı nasip etti emeklerim boşa gitmedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?