TESSEKKÜR EDERİM...EVET KONU ACTIM SAOLUN TAKİP ETTİĞİNİZ İÇİN...ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİNbebingcimde güzel söylemiş
şimdi biz ne desek boş bu zamanlardan bizde geçtik gördüm başka bir sayfada açmışsın bu kadar telaş yapma burdaki herkes en az bir aşılama hatta tüp bebek yapanlarda var..ben 2 aşılama geçirdim hapla iğnesiz 11. gün 20 mm çok güzel yumurtalar oldu da ne oldu ikiside tutmadı şimdi tüp bebekteyim şu anda da çok güzel yumurtalar var ama belki olmayacak sen en yaparsan yap elinden gelen birşey olmaz seni anlıyorum aslında bende çok telaşlıydım aşılamada heyecan yapıyorsun ama ne kadar telaş yaparsan sonu hüsran oldu mu daha kötü oluyorsun...bizden yardım beklemişsin ama biz sadece manevi olarak sana destek olabiliriz inşallah gelişir bir bakarsın ben çok okudum son 2-3 günde atak yapıp büyüyen hatta bende şu anda kendim için ondan korkuyorum ya çok büyürse diye..
sen ne yaparsan yap sonuç değişmeyecek sıkma canını çok fazla..
İSMİM DEĞİŞMİOR CNM....SAOL BUARADA ..merhaba biz< simdi sana ne söylesek bos önce ismini değiştir umutsuz demişssin bile.bizler yeni yıla yeni umutlarla girdik çünki
olabilir hepimiz cok zor seyler yasadık ama yılmadık sen daha basında koyuveriyorsun böyle olmaz arkadasım silkelen kendine gel
hadi hayırlısı canım güzel gelişmelerini bekliyor olacağız
okadarda küçük değil tatlım iki günde zaten 2 mm büyüyor ve 15. güne kadar çatlamadan dayanırsa yumurtalar yeterli boyuta varmış olacaklar sen hiç moralini bozma moral çok önemli
özlem ben de okudum :)) kaldı 39:))))))
canım bence tüp bebek düşünme daha ameliyat çok yeni çünkü 6.ay hatta 1 sene de bile fayda gören var tüp için acele etme
indirim falan hikaye bence
sen bekle yaza kadar gelecek inşallah
özlemcim valla ben olsam tüp denerim cünki sansın daha yuksek bi görüşün bakalım indirimde önemli bence.asılama parasına denk geliyor nerdeyse.örtmenim derken seni kastetmiştim sekerim.
mavicim gittin mi dişçiye senn
Allah kabul etsin arkadaslar dualarınızı
valla aynen katılıyorum yaz tatilinde aman nasılsa yaparım zaten evdeyim diye hep ertelerim sonrada hepsiyle birden uğraşırım... zamanında yapsak hiç zor olmayacakta tembellki başa bela... bende dağ gibi ütüleri yaptım evi süpürdüm yemekti temizlikti derken ancak oturabildim((
deniiiizzzz kara kara düşünüyorum şimdi ben
nasıl tebrik edicem seni 15 tatil de yaaaafffffffffffffffffffffffff
olacak arkadaşım inan lütfen
aslında bişeye çok sevinmek ya da üzülmek çok yanlış
ben karar almıştım çok sevinip üzülmicektim
önce bebek olmuyo diye üzüldüm sonra hamile kaldım niye üzülmüşüm diye üzüldüm ve hamile kaldım diye çok sevindi
sonrası yine başa sardık
şimdi bebeğim oluyo mu olmuyo mu anlamadım?????????????
neyse boşverelim beni
sen çok sevinme ama inan bence geliyo 2010 un ilk bebeği
peşinden geliyoruz ona göre
ne demek canım ya tabiki yanında olacağız .... daha hamileliğin nasıl geçiyor ikizler ne alemde onları soracağız:)))olumunekankayizsmile
sınırda mı var ya sınırı geçmek demek çatlamsı olur zaten... bence sorun olmaz drlar hesaplamıştır canım... sen sıkma canını, düşünme bunları....
hamarat arkadaşım bunların hepsini okuldan gelince mi yaptın tebrik ediyorum seni..
inşallah canım ya o günü sabırsızlıla bekliyorum..
yok canım ya olsun da veririsin ya daha mı önemli?
hemen çıkıyorum veee meryem suresine başlıyorum türkçesi çok güzel ben bayılıyodum okumaya
iiiiinşallah 40 a tamamlamadan hamile kalırız ama bu defa hamile kalsam da 40 a tamamlıcam:)))[/QUO
allah kabul etsin canım..
fazla büyüyorlar ya erken çatlamaz herhalde 5 gün iğne vurduk erken çatlamasın diye hayırlısı artık ak mı kara mı yarın belli olacak öğlen giderim gelincede yazarım hemen..
ya değil tabi zaten düzenli yürüyüşlere falan başlarım dengeli beslenme derken hallederiz...
aaaaa ben size asıl haberi vermedim ya:)) nasıl unuturum... bugün okuldan geldim eşim bana maya tüp bebekten aradılar dedi ben şu mynet varya onun üzerinden öylesine bir form doldurup göndermiştim 1000. kişiye ücretsiz tüp bebek diyorlardı:)) şansımı deneyim dedim ve indirim kazanmışım ne diyeceğimide şaşırdım eşime:))) o da beklemek durumunda olduğumuzu söylemiş onlarda mart sonuna kadar hakkınız saklı kalır gelin görüşelim demiş... eşimde biz deneyelim yaza kadar diyor( ne diyeceğimi bilemedim ... sizce ne yapayım ne biliyorsunuz bu merkez hakkında... DENİZden sonra yeni yıl piyangosu bana da vurdu... sıra diğerlerinde ha bu arada 2100 liraya mal olacakmış herşey dahil... ilk görüşme de ücretsimiş ... şaşırdım ya ne yapayım ki eşim martta aşılama yaptıralım diyor offffffffffff kafam karıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?