Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar,iyi akşamlar.Herkes maşallah pek bir hareketli,soğan kürleri,dualar,bitkisel ve manevi her türlü şifayı uyguluyoruz.Allah yardımcımız olsun.Ya ben bu bebek olayını fazla kafamdan çıkarmışım herhalde,aklıma bile gelmiyor.Şu an aklım fikrim sınavda.Olumlu sonuçlanır inşallah.Ama şansım yüzde 50.Yani kendimi çok kaptırmamam gerekiyor.Ben bebek olayı için ne yapacağımı bilmiyorum.Allah izin verirse,şubat ayında aşılama yaptırayım diyorum.Ama kararsız kaldım.Neyse 1 ay daha var.Karar veririz herhalde.
Kızlar bu arada Meryem suresini arapça ama türkçe yazılış şekliye okuyacaksınız.Surenin orijinal indiriliş şekli odur çünkü.Arapça biliyorsanız,tabii ki daha makbul.Duanın anlamı başka bir sey,duanın kendisi başka birsey.Yasin kitaplarında o dua yok.Googleden aratın çıkıyor zaten.Allah hepimizi gönlümüzdekilere kavuştursun.
Denizcim yaa,tatlı annişkom,ne çok yakışacak sana hamilelik bir bilsen.Az kaldı cnmcım hem de çok az mutlu haberi almana.Hayat,asıl şimdi başlıyor.Kaçız olacak bakalım.Beklemek heyecan verici.Hele mutlu sona ulaşmak dünyalara bedel.
Öslemim cnm yaa,bence tüp için hemen acele etme.6 ay bir geçsin bakalım.Hayat mucizelerle doludur.Umarım mucizelerin hepsi bizi bulur.
Burpum,turp ye,onun tadı daha ne güzel:))Soğanla hamile kalan o kadar çok ki,neden olmasın.Şifanın nerden,nasıl ve hangi yolla geleceği hiiiiiççç belli olmaz.Ben de denemeye karar vermiştim.Soğanı kaynattım.Ilımaya bıraktım.Ben ona baktım,o bana baktı.ıııı--ıııhhh olmadı.ıçemedim.Çok istedim,olmadı.Belki sonra denerim dedim,ama cesaretim gelmedi.Arkadaşım başladı.2. gün çok kanaması oldu.hatta 5 gün sürdü.Adetinden 1 hafta sonra başlamıştı.Bu veletler gerçekten canımıza okuyor...
Bebinggg,ingggg,inggg,ingggg nasılsın kuzucuğum???
Mavicim,senin umutların çok yüksek.Herşeyin başı umutlu olmak ve asla kötümserliğe düşmemek.Sen bu düşüncelerle çok fazla artı kazanacaksın bebek olayında.Gör bak,bitsin haplar,hemen hamilesinnnn,demedi deme!!!!

TESSEKKÜR EDERİM...EVET KONU ACTIM SAOLUN TAKİP ETTİĞİNİZ İÇİN...ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
İSMİM DEĞİŞMİOR CNM....SAOL BUARADA ..

:1hug:CNM SAOL COK TEŞŞEKR EDERM RABBİM GÖNLNE GÖRE VERSN İNŞALLAH:Saruboceq:

benimde kaldı39:)))
şimdilik düşünmüyorum ama birkaç ay sonra düşünmeye başlarım eğer olmazsa tabi:)))
bilemiyorum gidip göreceğiz ilk görüşme ücretsiz nasıl olsa:)))

tuanaycım biz manevi ,bitkisel herşeyi deniyoruz inşallah faydası olur:)) bu kadar insan azmettik sonuçta ALLAH ellerimiz boş çevirmesin inşallah... bende kararsız kaldım ne yapacağım bilemiyorum süpriz bir haber oldu sonuçta... bakalım ya ruhum ne diyecek:)))
seninde kafandan atman uzaklaşman iyi olmuş ... bence şubatta dene bende kısmet olursa martta deneyeceğim sonra tüp yaparız belki....

özlemcim valla ben olsam tüp denerim cünki sansın daha yuksek bi görüşün bakalım indirimde önemli bence.asılama parasına denk geliyor nerdeyse.örtmenim derken seni kastetmiştim sekerim.

mavicim gittin mi dişçiye senn

Allah kabul etsin arkadaslar dualarınızı

tuanaycım yazmanı özlemişim valla.daha cok bizimle ol lütfen.senin için ne hayırlısıysa o olsun hakkında
arkadasım

burp cum cok mutlu oldum senide sayfamızda görünce.ben yıllardır pişmiş soğan yemem resmen görünce içim fena oluyor o yuzden sana imreniyorum helal olsun ne diyim inşallah iyi gelir

canım ya aslında benim aklımı asıl çelen konu da bu zaten vereceğim neden %50-60 yerine % 15 lk bir tedaviye vereyim diyorum tabi herşey allahın bileceği iş dua edip dilemekten başka çıkar yok O ol derse olur... öğretmenim canım benim canım benim:))))

hamarat arkadaşım bunların hepsini okuldan gelince mi yaptın tebrik ediyorum seni..

karışık duygular içindeyim umarım sonu güzel olur yarın büyükten bir önceki gün:))allah bir daha yaşatmasın çok zor...canını sıkma sende girebildiğin zaman tebrik edersin umarım hayal kırıklığı yaşamazsın..

sınırda mı var ya sınırı geçmek demek çatlamsı olur zaten... bence sorun olmaz drlar hesaplamıştır canım... sen sıkma canını, düşünme bunları....

fazla büyüyorlar ya erken çatlamaz herhalde 5 gün iğne vurduk erken çatlamasın diye hayırlısı artık ak mı kara mı yarın belli olacak öğlen giderim gelincede yazarım hemen..

fazla büyüyorlar ya erken çatlamaz herhalde 5 gün iğne vurduk erken çatlamasın diye hayırlısı artık ak mı kara mı yarın belli olacak öğlen giderim gelincede yazarım hemen..

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin... sen kesin gelirsin de ben o haberi hemen alamam ((( 15 te ancak geliyorum....opuyorumnanaktan ama dualarım seninle...:Saruboceq:

canım tabrik ederim bence kaçırma derim aşılama içinde aynı ücrete yakın vereceksiniz inşallah gerek kalmaz o zamana kadar olur ama bence yaptırın ya biz bak hiç iğneli aşılama yapmadan geçtik herşey dahil 2100 ne güzel ya bak bebing sormuştu ben yazdım ne kadar gittiğini ordan pay biç..bence iyi düşünün ve karar verin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…