Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim içimden kız geçti nedense sağlıklı olsunda hiiiiç önemli değil...

canım çok haklısın ama isyan etme lütfen...insanın çıldırmaması mümkün değil hep üst üstemi gelir ama bir gün kırılıcak bu..allah sevdiği kullarına bu dünyada eziyet edermiş bende böyle avutuyorum kendimi...

inşallah canım ya kendiliğinden geliverir de bütün sıkıntılar uçup gider hayatından...

kızlar yordunuz beni valla işim gücüm vardı takılıp kaldım akşam giremedim maşallah döktürmüşsünüz bundan sonra aksatmak yok olmuyor böyle...ya benimde adetimin 3. günü ama bitti gibi hiç böyle olmazdı aşılamalardan sonra bile gün olarak biraz gecikti ama hep 4-5 gündü valla problem çıkmasından sıkıldım artık bende başlıycam ağzımı bozmaya burp gibi hiç iyi olmuyacak:)))kendinize iyi davranın kızlar görüşmek üzere

çok utandım valla(((((((((((((((
hamile kalınca bırakmıştım sigareyı
doktor kürtaj deyince ona sarıldım eşim de çok kızıyo bunaltma beni oyalanıyorum diyorum ses çıkaramıyo aşkım üstelik o içmiyo
denicem yeni yılda bırakmayı
bugün kürtajdan sonra 28.günüm adet yok(içime kurt düşüyo hamilemiyim diye saçma biliyorum ama panik işte:))))))))))))))))))
ben de 27 yaşındayım
2.5 yıllık evliyim
biz de korunduk 1.5 yıl hatta bi keresinde bi kaza yaşadık:))))))))))) tam korunamadık koşa koşa gittim ertesigün hapı aldım hemen olacakmış gibi((((

canım ya neye bakacaksın bende böyle uğraşlardan hoşlanırım aslında ... merak ettim söyle bakalım ay yoksa bizimde pinimiz var:) 12 şubat 80 doğumluyum... hadi bakalım..

bende öyle yapıyorum...

denizcim coşmuşsun maşallah ... hep böyle ol inşallah...

bırak tabi canım ya kendine zarar herşeyden önce..... evet ya bende ilk 2 yıl deli gibi kornuyordum dediğin gibi hemen olacakmış gibi...

canlarım yazılarını yanıtladım ama budün canım çok sıkkın anlatmıştım ya 3-4 aylık bir köpişimiz var diye bugün komşumuz gezsin diye bırakmış caninin biri ezmiş minik paşamı yazarken bile boğazım düğümleniyor ne çabuk allışmışım meğer ben ona ... çok üzgünüm ve tarifi mümkün değil... paşa gitti işte tutunacak bir o vardı o da bıraktı hemde minicikti ada... hafta sonu onunla oynamak bütün yorgunluğumu alırdı canım ya çok üzdün beni...

kızlar ya saçma ama ben korkuyorum yeniden hamileysem diye adet te gelmeyince 28.gününde biliyorum gecikmesi çok normal hatta gecikmiş bile sayılmaz ama korkuyoruuuuuuuuuuuuuuuumm
adetim gelsin de rahatlıym benden başka kimsenin gelmesin bebeler gelsin:)))))))))))

aralık ayını artık gerçekten sevmiyorum geçen yıl 26 aralıkta bebişimi bugün 9 aralıktada arkadaşımı aldılar benden( ya gerçekten tarif edemiyorum bu durumu ağlamaktan yordun beni paşam oysa hep neşe verirdin bana....

yazık paşacığa(((((((((((((((
Başın sağolsun canım ama zaten hamilelikte sakıncalı olabilir hemen hamile kal da acın hafiflesin inşallah:))))

yazık paşacığa(((((((((((((((
Başın sağolsun canım ama zaten hamilelikte sakıncalı olabilir hemen hamile kal da acın hafiflesin inşallah:))))

canım ya bahçemizdeydi zaten evde değildi .... her okula gidiş gelişimde beni karşılardı ( herşeyin yeri farklı ama ... biri bebiş diğeri minik bir dost....:gitme:

tuanay canım tabi adını hemen satısa cıkarırız sen bizi boşşlama lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…