selam özlem,bebing,deniz ve burp iyimisiniz kızlar?ben çok yorgunum yaaaaaa...
kimseler yok bebingcim sadece ve herzamanki gibi sen varsın..bu hafta sonu bebeğin cinsiyetini öğrenicez,merak ediyorum,geçen gittiğimde göstermedi,uyuyodu.sağlıklı olması önemli ama yinede merak iste.sizce ne olur kızlar???
kızlar geçmiyor sindiremiyorum başından beri biliyordum ama neden diyorum içim çok acıyor ve artık çok yoruldum çok üzgünüm 32 yaşına geldim torunumumu doğuracağım çığlık atmak istiyorum tüm bardakları tabakları fırlatmak istiyorum
valla eşimi zorlamak istemiyorum.sonucta o istemeden hamile kalmam dogru olmaz. o surecte ve sonrasında bana yardımcı olmaz diye korkuyorum.sonucta ilişkim daha önemli.hem dinlensin vucudum.2-3 ay sabrederim sonra yine yumusatmaya calışırım.belkide kendiliğinden oluverir.adet gunum geldi bakalım bugun yarın olmam gerekli.bi belirti aramıyorum ama umut devam ediyor
denizcim tedavin tekrar hayırlı olsun....
cok guzel gecmiş görüşmen.güzel seyler sölemiş doktorların
Kızlar,nasılsınız bakalım,sizin hızınıza yetişebilmem mümkün değil,o yüzden sakın adımı satışçıya falan çıkarmayın:)
Bebing sağolsun,sayfanın önemli şahsiyetlerinden:)Öslemcimde liderlik etti,yeni sayfada buluşturuverdi bizi.Şu aralar insanın pin kodu analizine takmış bulunmaktayım,formüller üzerinde çalışıyorum.Öslem bana doğum tarihini net olarak söylesene,bir şey bakacağım
buu yeni yılda 3 dileğim temenni etcem
allahım kabuul ettttttttt:Saruboceq:
evet aynen canları sağ olsun iki gündür ağlamaktan helak oldum..
canım çok haklısın ama isyan etme lütfen...insanın çıldırmaması mümkün değil hep üst üstemi gelir ama bir gün kırılıcak bu..allah sevdiği kullarına bu dünyada eziyet edermiş bende böyle avutuyorum kendimi...
çok utandım valla(((((((((((((((
hamile kalınca bırakmıştım sigareyı
doktor kürtaj deyince ona sarıldım eşim de çok kızıyo bunaltma beni oyalanıyorum diyorum ses çıkaramıyo aşkım üstelik o içmiyo
denicem yeni yılda bırakmayı
bugün kürtajdan sonra 28.günüm adet yok(içime kurt düşüyo hamilemiyim diye saçma biliyorum ama panik işte:))))))))))))))))))
ben de 27 yaşındayım
2.5 yıllık evliyim
biz de korunduk 1.5 yıl hatta bi keresinde bi kaza yaşadık:))))))))))) tam korunamadık koşa koşa gittim ertesigün hapı aldım hemen olacakmış gibi((((
canlarım yazılarını yanıtladım ama budün canım çok sıkkın anlatmıştım ya 3-4 aylık bir köpişimiz var diye bugün komşumuz gezsin diye bırakmış caninin biri ezmiş minik paşamı yazarken bile boğazım düğümleniyor ne çabuk allışmışım meğer ben ona ... çok üzgünüm ve tarifi mümkün değil... paşa gitti işte tutunacak bir o vardı o da bıraktı hemde minicikti ada... hafta sonu onunla oynamak bütün yorgunluğumu alırdı canım ya çok üzdün beni...
yazık paşacığa(((((((((((((((
Başın sağolsun canım ama zaten hamilelikte sakıncalı olabilir hemen hamile kal da acın hafiflesin inşallah:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?