Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugn bizim yeğen cok uzmuş ablamı saatlerce mızırdanmıs yaka silkmiş ablamda.aman dedim bende ne için ugrasıyorum.sonra düşündüğümden utandım.bende karmakarısık duygulara kapılıyorum.sanki hırs oldu.istediğim bişeyi yapmak peki gerçekten isityormuyum..itiraf ediyim mi kızlar size.doktorum bekleyecek zamanın yok demeseydi suan düşünmüyor olurdum.beklerdim.vücüdumu aklımı bu kadar yormazdım.ama ulaşamazsam istegime birgün diye cok ama cok aceleci davranıyorum.çok istiyor triplerine girdim.belki gerçekten istemediğim iiçin olmuyor.bilmiyorum belki olmama ihtimali bunları dedirtiyor.

mavi umut olsun sigarayı bırakman gerektiğini bend ebirkez daha hatırlatmak istedim.sana ne deme.sigara hamile kalamama gibi düşük anomali gibi pek cok seye etki ediyor.yıllarca sigara içmiş biri olarak bebek istiyorsan kendi sağlığını bir kez daha düşün d erim ben

neyse canım ya bu sonuçta ikinizin vereceği karar inşallah o süreçte de olurda üzmez sizi... dinlen bakalım hem nadasa bırakılan tarlada verimli olmuyor mu sonuçta:)opuyorumnanaktan

ya canım senin yaşın kaç ki zamanın yokmuş ya öyle şey mi olur... istiyoruz diye buradayız değil mi? istemesek bir derdimiz olmasa birbirimizi nasıl bulurduk düşünsene..

aaaa mavi sigara mı içiyormuş hiç dikkat etmemiştim ... kızarız bak sana mavicimklava: hem o olacak bebişe yazık değil mi? lütfen canım ya dikkat etmelisin..... yooookkkk anlaştık mı?

33 yasındayım 28 yasında evlendım 18 ocak beklenen dogum tarıhı ınsallah kızım olacak ayrıca esıme kecıbynuzu yedırdım bırde kenzul ars duasını ve 11000 defa ıhlas suresını arkadasımın dogumuna gırdım gobek bagından bır damla kanı ayagıma damlattım ama en onemlısı vaktı geldı healde yaradanım ol deyınce hepsı bahane dularımız sukurle sonuclanır ınsallah herkese ıyı geceler

tarlada olduk sayende özlemcim.çok güldüm valla..

yaşım küçük canım 26.doktorlar öyle dedi.yaşla ilgisi yok dediler.

o yazdıklarım içinde bazen düşünüyorum gercekten sizle paylaşmak istedim.

ibem cok az kalmış adı ne olucak kızının

denizcim tedavin tekrar hayırlı olsun....

cok guzel gecmiş görüşmen.güzel seyler sölemiş doktorların

iyi gecler kızlar ben yatıyorum.eve geldiğimden beri pasta yapıyorum acayip yoruldum

canım ya ne güzel az kalmış ne olacak kızımızın adı? allah ne zaman ol dere o zaman oluyor dua tamam ama gerisi bahane .... ha yapmıyormuyuz yapıyoruz merdivenle gökyüzüne çık kesin olur deseler onu bile yapmaya çalışırız :) değil mi.... seninkiler bayağı çeşitliymiş valla... keçiboynuzu nasıl yedi benimki suyunu içiyor. yeniyor mu ki o...

güldürebildiysem ne mutlu bana... evet ya ben o yaşta yeni evlenmiş ve 2 yıl çocuk falan istemiyorum diye diretmiş hatta adetim 15 gün gecikince eyvah yoksa deyip üzülmüştüm... kafaya bak ya bu kadar zamanda ne değişti... dr lara bakma herşeyi söylüyorlar başka drada git bence... nadas bebing seni...

iyi gecler kızlar ben yatıyorum.eve geldiğimden beri pasta yapıyorum acayip yoruldum

neden o kadar pasta yaptın ki hem hani bize... ellerine sağlık ne güzel olmuştur onlar şimdi benim içinde ye 1 tane :)

bende çıkıyorum çenem düştü ...

Kızlar,nasılsınız bakalım,sizin hızınıza yetişebilmem mümkün değil,o yüzden sakın adımı satışçıya falan çıkarmayın:)
Bebing sağolsun,sayfanın önemli şahsiyetlerinden:)Öslemcimde liderlik etti,yeni sayfada buluşturuverdi bizi.Şu aralar insanın pin kodu analizine takmış bulunmaktayım,formüller üzerinde çalışıyorum.Öslem bana doğum tarihini net olarak söylesene,bir şey bakacağım

buu yeni yılda 3 dileğim temenni etcem

allahım kabuul ettttttttt:Saruboceq:

ben önermedim canım ön görüşme yaptığımda durumu anlatınca dünde muayene ve tahlillerden sonra doktor dedi..hatta doktor ne dedi biliyor musun hemen iğneler başlayalım trnasferi falan bu ay palaım nasılsa geçen ay doğum kont. kullanmışsın dedi bende eşim yok dedim çünkü zaman olarak yetişemiyebilir 18 inden önce gelmesi mümkün değil o yüzden tekrra doğum kont.vitamin falan verdi ocak 2 gibi falan hesabıma göre iğneler başalıayacak..sağ taraf iyş dedi çünkü 2. ameliyatım sağdan laparaskopi olmuştu ilki soldan açık olunca çok zarar görmüş sağdan iyi yumurtalar buluruz dedi bilmiyorum artık inşallah dediğin o güzel haberi veririm sizlere...

gerçekten çok zor düşünsene canım ya kokusunu çine çektiğin bir gün sebepsiz elinden kayıveriyor ve hiçbir şey onu geri getiremiyor ne kadar acı... rabbim kimseye yaşatmasın...:Saruboceq:

amin canım aminnnnn...

canım aynı şey banada oldu 2 aşılamadan sonrada kullandım ve dediğin gibi oldu bu ay olmadı ama dediğin gibi çok iğrençti...

evet aynen canları sağ olsun iki gündür ağlamaktan helak oldum..

inşallah canım allah gönlünde ne varsa bütün dileklerini versin benim yeğenim de 2 ye gidiyor bazen okuldan ben alıyorum valla allah kolaylık versin çok zor:))

canım napıcaksın bizim hesabımızla yukardakinin hesabı tutmaz ki önce hayırlısını versin emin ol ondada bir hayır vardır hep öyle düşün şu meseleyi hallettikten sonra sen yine mesleğinde güzel yerlere gelirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…