valla eşimi zorlamak istemiyorum.sonucta o istemeden hamile kalmam dogru olmaz. o surecte ve sonrasında bana yardımcı olmaz diye korkuyorum.sonucta ilişkim daha önemli.hem dinlensin vucudum.2-3 ay sabrederim sonra yine yumusatmaya calışırım.belkide kendiliğinden oluverir.adet gunum geldi bakalım bugun yarın olmam gerekli.bi belirti aramıyorum ama umut devam ediyor
bugn bizim yeğen cok uzmuş ablamı saatlerce mızırdanmıs yaka silkmiş ablamda.aman dedim bende ne için ugrasıyorum.sonra düşündüğümden utandım.bende karmakarısık duygulara kapılıyorum.sanki hırs oldu.istediğim bişeyi yapmak peki gerçekten isityormuyum..itiraf ediyim mi kızlar size.doktorum bekleyecek zamanın yok demeseydi suan düşünmüyor olurdum.beklerdim.vücüdumu aklımı bu kadar yormazdım.ama ulaşamazsam istegime birgün diye cok ama cok aceleci davranıyorum.çok istiyor triplerine girdim.belki gerçekten istemediğim iiçin olmuyor.bilmiyorum belki olmama ihtimali bunları dedirtiyor.
mavi umut olsun sigarayı bırakman gerektiğini bend ebirkez daha hatırlatmak istedim.sana ne deme.sigara hamile kalamama gibi düşük anomali gibi pek cok seye etki ediyor.yıllarca sigara içmiş biri olarak bebek istiyorsan kendi sağlığını bir kez daha düşün d erim ben
33 yasındayım 28 yasında evlendım 18 ocak beklenen dogum tarıhı ınsallah kızım olacak ayrıca esıme kecıbynuzu yedırdım bırde kenzul ars duasını ve 11000 defa ıhlas suresını arkadasımın dogumuna gırdım gobek bagından bır damla kanı ayagıma damlattım ama en onemlısı vaktı geldı healde yaradanım ol deyınce hepsı bahane dularımız sukurle sonuclanır ınsallah herkese ıyı geceler
tarlada olduk sayende özlemcim.çok güldüm valla..
yaşım küçük canım 26.doktorlar öyle dedi.yaşla ilgisi yok dediler.
o yazdıklarım içinde bazen düşünüyorum gercekten sizle paylaşmak istedim.
ibem cok az kalmış adı ne olucak kızının
iyi gecler kızlar ben yatıyorum.eve geldiğimden beri pasta yapıyorum acayip yoruldum
denizciğim kısa protokolü sen önermedin dimi canım benim
benim yumurta rezervlerim az olduğu için kısa protokol olmam gerekmiyormydu diye tatava yaptım doktoruma iki aşılamadada çok güzel gelişti yumurtaların en iyi protokol uzun protokol dedi
yani canım benim kuşkulandırmak istemem ama sen özel olarak istemediysen sol yumurtalığının işlevinin azalmasından dolayı istemiş olabilir doktorun ama belki ben senin mesajını yanlış anladım sanki sen eşinin yokluğundan dolayı kısa istemişsin gibi anladım
canım benim tek istediğim kısa yada uzun ama senden istediğim pozitif haberi senden ve tüm kızlardan
gerçekten çok zor düşünsene canım ya kokusunu çine çektiğin bir gün sebepsiz elinden kayıveriyor ve hiçbir şey onu geri getiremiyor ne kadar acı... rabbim kimseye yaşatmasın...:Saruboceq:
şimdi aklıma gelmişken çoooooook iğrenç bir şeyden bahsedeceğim inşallah siz böyle bir deneyim yaşamazsınız tedaviden sonra adet olmayıp hamile kaldığınız için ama benim başıma geleni söyliyeyim
mide bulandırıcı ve iğrençti
transferden sonra vajinal jel kullanıyorsunuz düzenli olarak onlar birikiyor birikiyor birikiyor ve bebek tutmayıp adet olduğunuzda o jel adet kanı ile karışıyor ve iğrenç parçalar halinde düşüyor bu herkezde oluyormuş kızlar tam bir tranvaydı benim için koca koca çamur parçaları gibi sorrrrrry midenizi bulandırdım ama her ayrıntıyı bilmek istersiniz diye düşündüm
allah onlara sabır ve güç versin biz sıcak yuvalarımızda uyurken onlar vatanı uğruna neler yaşıyorlar kim bilir... allah hepsine can sağlığı versin....
evet ya bırakmayalım kokoşluğu... ama abartmayalımda:)
selam kızlaar,yeni geldim okuldan
bu sene 1.sınıf okutuyorum öldürüyolar beni ses soluk kalmıyo ama bi güzel yanı var okul varken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum çabucak böyle gelsin geçsin şubat gelsin mart gelsin bebeğim gelsin:))
maviumutolsun canım boşver sömestr tatilini falan eğer doktorun risk görmüyorsa korunma derim işine göre ayarlanma ben doktorlarım barın barın rezervlerin az çocuk yap demesine rağğmen 4 yıl korundum aptal gibi nedenmiş aman kariyermiş nah kariyer millet çatır çatır yapıyor mesela benim şubatta yaptıracağım tüp bebek en son yaptırmam gereken ay çünkü hem tutarsa ekime denk geliyor doğum resmen bir dönem kaybettirecek bana asistanım var ama tek başına dersi idare ettiremiyor yerime birini almaları çok kötü olur benim için ve özel üniversitede çalışıyorum üstelik ekim ayında sınavım var ve daha onlarca olumsuz şey var ama ben genede denemek istiyorum zaten işlerim aksi gider eminim çocukta bu ay tutar uygun bir dönem değil ya :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?