Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim sizde herkes yolunu belirledi.ama benim belirsiz.çünki eşim istemiyor.bende zorlamıyorum.kendi haline bıraaktık anlıcagın

kimseler yok bebingcim sadece ve herzamanki gibi sen varsın..bu hafta sonu bebeğin cinsiyetini öğrenicez,merak ediyorum,geçen gittiğimde göstermedi,uyuyodu.sağlıklı olması önemli ama yinede merak iste.sizce ne olur kızlar???

vay bilirkişi prof.dr bebing her zamanki gibi .... bilirsin sen bilirsin.... opuyorumnanaktan

burp cum serbestsin dedik mokunu cıkarmısın sende.
sen su isyanlardan vazgecmediğin sürece bebegin olmayacak sanırım.
valla ben öyle hissediyorum
iyice sıyırdın sen.darılmada.beynin su kaynatcak yakında.

bebingcim olsun ya rahatlatsın kendini bunlarda geçecek bir neler atlattık bir kere... şu konuda katılıyorum artık yaradaa isyan yok....:Saruboceq: var

özlemcim sizde herkes yolunu belirledi.ama benim belirsiz.çünki eşim istemiyor.bende zorlamıyorum.kendi haline bıraaktık anlıcagın

canım ya biraz da öyle olsun bakalım belkide çocuk saldım çayıra mevlam kayıra aşamasında gelir belli mi olur:):CüvCüv:

ama tatlım bende hep buradaydım sen yoktun denk getiremiyoruz ki... ay ne güzel ya yerim ben onu önceden hep kızı olacak diyordum ama şimdi karasızım valla içimede doğmuyor:) ama öncelikle sağlıklı olsun allah kucağına almayı nasip etsin....

canım oazaman senin için dualarımız 10 10 10 inşallah bebişini kucağına istediğin tarihte alırsın tatlım
akademisyenlik bela bir iş tatlım yaa bende bu bebek meselelerinden boşladım ama arada bir kongre iki sergide yaptım haksızlık etmemek lazım kendime ama kafamı çok oyalıyor bu tedavi süreci konsantrasyonum bozuluyor

vala dediğin gibi bizim hiç suçumuz yokmuş gibi kimbilir ağacın ayağı nerdedir allahın işi gücü yok benim ağacın ayağını yokedecek kızlar cozur cozur çarpılacağım haa yakındır

selam özlem,bebing,deniz ve burp iyimisiniz kızlar?ben çok yorgunum yaaaaaa...

tatlı yorgunluk bu olsa gerek annesi dinlendir bebişini

bende onu diyorum ya biz ne halt etmeye uğraşıyoruz delimiyiz ağrımamış başımızı ağrıtıyoruz resmen :)))

burp cum serbestsin dedik mokunu cıkarmısın sende.
sen su isyanlardan vazgecmediğin sürece bebegin olmayacak sanırım.
valla ben öyle hissediyorum
iyice sıyırdın sen.darılmada.beynin su kaynatcak yakında.

yaaaaaaaaaaa benim cezai ehliyetim var kapı gibi lazerli mikroenjeksiyonlu puregonlu tedaviden kapı gibi negatifi daha dün almışım az bile isyan ettim babamda hasta daha ne olsun ben kaynatmayayımda kim kaynatsın
şaka bir yana hala içim acıyor çok üzgünüm ve dayanamıyorum

bebingin eşin neden istemiyor tatlım ikna et eşini vakit kaybetmeyin bizi anlat pişmanlar de benim aklım olsa hemen başlardım tedaviye

semracım ablamla aynı anda hamile kaldınız az önce ablamın oğlunun olacağını öğrendim ilk bebeği kızdı allah sağlıklı bebişler nasip etsin senin ne olacak çok merak ediyorum

kızlar geçmiyor sindiremiyorum başından beri biliyordum ama neden diyorum içim çok acıyor ve artık çok yoruldum çok üzgünüm 32 yaşına geldim torunumumu doğuracağım çığlık atmak istiyorum tüm bardakları tabakları fırlatmak istiyorum

ay nereden gelir aklına böyle şeyler torun ha ... canım ya senin yaşında daha yeni evlenenler bile varken ne olur böyle düşünme... sakin ol canım ya 3 aşağı 5 yukarı aynı yaştayız ( bu arada bana kızma ben seni 34 diye biliyordum ki daha gençmişsin ve ben buna çok sevindim ha neden bilmiyorum ama içim umut doldu tekrar:))

doktorum risk görmüyo ama kan pıhtılaşma testimin sonucu gelsin istiyorum olur da o çıkmadan hamile kalırsam panik yaparım bişi varsa bişi olursa diye o yüzden onu görmek istiyorum eşim de beklemeyelim diyo ama korkum ağır basıyo onca ay uğraş olsun diye şimdi de korun çok zoruma gidiyo ama neyse bi adet olıym karar veririm
senin de hayırlısı olsun tutsun da zamanı pek önemli değil bizden geçti artık doğum şu aya denk gelsin iznimi kullaqnıym falan olsun sağlıklı doğsun da zamanı önemli değil
Bol şanslar sana şubatta birlikte hamile kalırız inşallah

ben geçen hafta kontrole gittim rahim kalınlaşmış dedi 10 mm olmuş bu bi bebeğin tutunması için uygun kalınlıkmış
yarın 4 hafta olucak kürtaj olalı adet gelir heralde yavaş yavaş:))))))))))
inşallah hepimizin meleği gelir sağlıkla gelişir ve sağlıklı doğar:)))

inşallah canım ya... ama bana 3 ay bekle deemişti dr um rahmin toparlanması için ... sanırım sizin şubatta 3 ay doluyor değil mi? ... inşallah olur canım ya benim de geçen yıl aralık 26da olmuştu benim kara günüm o gün... daha sonrada korunduk vb sebeplerden sonra olmadı işte... inşallah hepimiz bu yılda hamiş kalırız... ayyy artık olsun ya...:CüvCüv:

canım ya benim kürtajdan sonra geç olmuştu adetim 42. gün falandı... gecikirse panik yapma çünkü olabiliyormuş ama inşallah sen yaşamazsın.... sanırım 2 aya kadar ilk adet için normal sayılabiliyormuş ama ikinci de aynı süre kadar sürerse sorun oluyor tıpkı benim olduğum gibi kürtajdan sonra adetlerim çok düzensizleşti ki eskiden gün aksatmazdım valla... birazda psikolojimin bozukluğu herşeyi üstüste getirdi lütfen sen öyle yapma ve kendini rahat bırak ... baksana bana neredeyse 1 yılımı yedim bu yüzden... lütfen kendine dikkat et....

biliyorum gecikecek gibi sanki doktor yumurtlama olmuş dedi ama ......
benim de düzenliydi bakalım neler olacak bugün göğdüm ağrıdı hamileykenki gibi çok korktum ya yine hamileysem diye olmaz ama panik yapıcam ya :))
malesef sigara içiyorum antibiyotik aldım faranjit için falan filan adet geciktikçe bu soru geliyo aklıma halbuki olmaz korunuyoruz
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan zor işte
Allah emeklerimizi dualarımızı boşa çıkarmasın
göndersin bebeklerimizi inşallah

inşallah canım ya inşallah bir an önce verir rabbim bizi bekletmez artık...opuyorumnanaktan

valla eşimi zorlamak istemiyorum.sonucta o istemeden hamile kalmam dogru olmaz. o surecte ve sonrasında bana yardımcı olmaz diye korkuyorum.sonucta ilişkim daha önemli.hem dinlensin vucudum.2-3 ay sabrederim sonra yine yumusatmaya calışırım.belkide kendiliğinden oluverir.adet gunum geldi bakalım bugun yarın olmam gerekli.bi belirti aramıyorum ama umut devam ediyor

semracım senin kızın olucak gibi geliyor bana.ya belki de oğlan bilemedim...sağlıklı olsunda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…