selam özlem,bebing,deniz ve burp iyimisiniz kızlar?ben çok yorgunum yaaaaaa...
selam semracım.biz iyiiyiz valla.isyan umut stres ortaya karısık işte.sende su koyverme daha cok yorgunluklar bekliyor seni...uykusuz geceler aglama krizleri ama kokusunu duyunca gececek merak etme...ben de cok biliyormuş gibi yorum yaptım
burp cum serbestsin dedik mokunu cıkarmısın sende.
sen su isyanlardan vazgecmediğin sürece bebegin olmayacak sanırım.
valla ben öyle hissediyorum
iyice sıyırdın sen.darılmada.beynin su kaynatcak yakında.
özlemcim sizde herkes yolunu belirledi.ama benim belirsiz.çünki eşim istemiyor.bende zorlamıyorum.kendi haline bıraaktık anlıcagın
tuanay satısta yine bizi
kimseler yok bebingcim sadece ve herzamanki gibi sen varsın..bu hafta sonu bebeğin cinsiyetini öğrenicez,merak ediyorum,geçen gittiğimde göstermedi,uyuyodu.sağlıklı olması önemli ama yinede merak iste.sizce ne olur kızlar???
ay tutsun ya önemseme zaten kesin tutar bende de öyledir nedense ...burp ben 10.10.2010 da doğum yapacağım haberin olsun :) ay nedense birkaç gündür bu tarihe taktım eşimde 9 ekim doğumlu bebişimde babasından 1 gün sonra olmakla kalmaz güzel de bi tarih olur allahım duy sesimi ne olur ... bizi de gööööööööörrrrrr.... benim görümcemde üniversitede görevli onunda herşey bitti derken yeniden ve çok daha iyi bir dereceyle başladı yükseldi herşey kader kısmet işte o da devlet üniversitesinde .. yaz boyu arşivden çıkmadı yayın için yetiştiremedi bir sürü sorun oldu şimdi terfi etti ... her olumsuzluk öyle devam edecek değil yani... ayy asistanını değiştir fettan birini bul:)
sen beni güldürdün allahta seni güldürsün emi... kıl oluyor demek sana ha:) küçük emraha tepten koptum zaten... hemde tek çekmece olsa yine iyi kaç taneyi hakaldım valla.... ya varya herşeyi allahtan biliyoruz sanki bizim hiç suçumuz yk değil mi bazı olaylarda kimbilir nereye soktuk ta çıkaramıyoruz... sonra da vay hep mi ben diye ufacık bir şeyde bile sorun çıkarıyoruz..
selam özlem,bebing,deniz ve burp iyimisiniz kızlar?ben çok yorgunum yaaaaaa...
selam semracım.biz iyiiyiz valla.isyan umut stres ortaya karısık işte.sende su koyverme daha cok yorgunluklar bekliyor seni...uykusuz geceler aglama krizleri ama kokusunu duyunca gececek merak etme...ben de cok biliyormuş gibi yorum yaptım
burp cum serbestsin dedik mokunu cıkarmısın sende.
sen su isyanlardan vazgecmediğin sürece bebegin olmayacak sanırım.
valla ben öyle hissediyorum
iyice sıyırdın sen.darılmada.beynin su kaynatcak yakında.
özlemcim sizde herkes yolunu belirledi.ama benim belirsiz.çünki eşim istemiyor.bende zorlamıyorum.kendi haline bıraaktık anlıcagın
kimseler yok bebingcim sadece ve herzamanki gibi sen varsın..bu hafta sonu bebeğin cinsiyetini öğrenicez,merak ediyorum,geçen gittiğimde göstermedi,uyuyodu.sağlıklı olması önemli ama yinede merak iste.sizce ne olur kızlar???
kızlar geçmiyor sindiremiyorum başından beri biliyordum ama neden diyorum içim çok acıyor ve artık çok yoruldum çok üzgünüm 32 yaşına geldim torunumumu doğuracağım çığlık atmak istiyorum tüm bardakları tabakları fırlatmak istiyorum
maviumutolsun canım boşver sömestr tatilini falan eğer doktorun risk görmüyorsa korunma derim işine göre ayarlanma ben doktorlarım barın barın rezervlerin az çocuk yap demesine rağğmen 4 yıl korundum aptal gibi nedenmiş aman kariyermiş nah kariyer millet çatır çatır yapıyor mesela benim şubatta yaptıracağım tüp bebek en son yaptırmam gereken ay çünkü hem tutarsa ekime denk geliyor doğum resmen bir dönem kaybettirecek bana asistanım var ama tek başına dersi idare ettiremiyor yerime birini almaları çok kötü olur benim için ve özel üniversitede çalışıyorum üstelik ekim ayında sınavım var ve daha onlarca olumsuz şey var ama ben genede denemek istiyorum zaten işlerim aksi gider eminim çocukta bu ay tutar uygun bir dönem değil ya :))))
canım inşallah bu kez de dedikleri doğru çıkar bunu buradaki herkes çok ister emin ol çünkü hepsi deli gibi bizden olanların bebişi olduğunu duyunca seviniyorlar SEVİNİYORUZ...
canım benim 12 haftalıktı bebiş kürtajdan sonra rahimde inceliik olduğu için 3 aydan fazla korunun dendi... temmuz gibi başladık temmuzda yumiş gelişmedi, ağustosta 1 aşılama, eylül yumiş gelişmedi, ekim oooo çok gelişti ohss dolayısıla ertelendi ,kasımda adet olmayı bekleyerek geçti derken aralık hsg nedeniyle ertelmek gerek dendi inşallah ocakta olacak dua edin ne olur ....
bu arada bende öğretmenim valla herşey ondan önce gelir gerkirse izin alırım baş koymuşum ben bu yola :) inşallah senin meleğinde gelir tatlım..
ben geçen hafta kontrole gittim rahim kalınlaşmış dedi 10 mm olmuş bu bi bebeğin tutunması için uygun kalınlıkmış
yarın 4 hafta olucak kürtaj olalı adet gelir heralde yavaş yavaş:))))))))))
inşallah hepimizin meleği gelir sağlıkla gelişir ve sağlıklı doğar:)))
canım ya benim kürtajdan sonra geç olmuştu adetim 42. gün falandı... gecikirse panik yapma çünkü olabiliyormuş ama inşallah sen yaşamazsın.... sanırım 2 aya kadar ilk adet için normal sayılabiliyormuş ama ikinci de aynı süre kadar sürerse sorun oluyor tıpkı benim olduğum gibi kürtajdan sonra adetlerim çok düzensizleşti ki eskiden gün aksatmazdım valla... birazda psikolojimin bozukluğu herşeyi üstüste getirdi lütfen sen öyle yapma ve kendini rahat bırak ... baksana bana neredeyse 1 yılımı yedim bu yüzden... lütfen kendine dikkat et....
biliyorum gecikecek gibi sanki doktor yumurtlama olmuş dedi ama ......
benim de düzenliydi bakalım neler olacak bugün göğdüm ağrıdı hamileykenki gibi çok korktum ya yine hamileysem diye olmaz ama panik yapıcam ya :))
malesef sigara içiyorum antibiyotik aldım faranjit için falan filan adet geciktikçe bu soru geliyo aklıma halbuki olmaz korunuyoruz
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan zor işte
Allah emeklerimizi dualarımızı boşa çıkarmasın
göndersin bebeklerimizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?