Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim basın sağolsun ya.ah knasıl dikat etmez kıyarlar anlamam ki.ayı çok memlekette...

mavicim hemen bırak sigarayı....biz bak sürekli sorarız.kendine zarar verme lütfen...

ne yazcagımı unuttum yine.arkadasım gebelik testi yapsana.

özlemcim başın sağolsun.üzülme daha fazla..kendine dikkat et.ya ben burdayken kimse oluyooo.bu yeni sayfada kimseyle denk gelemiyorum

canım merhaba.öncelikle hoşgeldin sayfamıza.ben sanırım senin bişkaç yazını okumuştum(haziran anneleri)topiğinden.anlamadığım neden sen bukadar korkuyorsun?bebek düşünmüyormusun anlayamadım da..

arkadaşlarım heralde aranızda en küçük benim 23 yaşındayımm.ben büyüklerime saygı duyuyorum sizde bana sevgi gösterinnnn...ilgiye ihtiyacım varrrr........)

özlemcim naber?seninle bişey paylaşmak istiyorum.bende öğretmen çocuğuyum ama bizim okuldaki öğretmenleri sevmiyorum hiç.çok gıcıklar.özellikle sınıf öğretmenleri.tutturmuş bikaçı çocuklara kantinden bişey almayın diye..evden getirsinlermişş,çocuklar kantinden yiyince ii gelişemiyolarmışş....çok biliolar.kızıyorum valla..hemde bizimkisi gibi bir kantin..meyveler,cevizler neler satmıyoruzki.ayda 6 milyr sırf okul ve ilçeye kira ödüyoruz.sizde de varmı böyle şeyler?

hoşbulduk:))
bebek istiyorum istemez miyim ama daha yeni kürtaj oldum kan pıhtılaşma testi yaptırıcam yine gider diye korkuyorum ve geçen hafta antibiyotik aldım hafta sonu ev temizledim çamaşır suyu yağ çözücü ve bir sürü kimyasal
korkuyorum es kaza yine hamile olurum da o da gider diye şubata kadar korunalım diyoruz ama şubat olmasa da bu ay çok erken kürtaj çok yeni
ondan çok korkuyorum kendimi yine hamile gibi hissediyorum psikolojiktir biliyorum ama atamıyorum içimden

ne yazcagımı unuttum yine.arkadasım gebelik testi yapsana.

sanırım test yapacak kadar gecikmedi daha bugün 28.gün ama allak bullak oldum kürtajdan sonra gecikebilirmiş doğalmış
ne garip yaşam olsun diye dualar ederkek olmasın diyorum şimdi

kızlar öncelikle şu şehit haberlerini sizinle paylaşmak istiyorum içim yandı vallaha sıvasız evde fakirlikten zaten ölen gencecik delikanlı askerden ona verdikleri 129 liranın 100 lirasını ailesine yolladığını izledim insanın gerçekten inanası gelmiyor allah hepsine rahmet eylesin şehitlerimizin.

ya tatlım biz ünv. mezun olduk eşim askere gitti gelir gelmez evlendik ve aptal gibi 4 yıl korunduk birde diyordumki aman allah korusun hamile kalırsam aldırırım bak şu saflığıma hatta ara kanamalar ile ilgili seval taşdemire gitmiştim o benim kafamın etini yedi aman hemen korunmayı kes kesinlikle korunmanı tasvip etmiyorum diye ben genede dinlememiştim aptal kafam

canım anladığım kadarı ile ilk düşüğün inşallahta son düşüğün olur iki düşüğe kadar bildiğim kadarı ile risk altında görmüyorlar böyle durumlarda ama sen genede içgüdülerini dinle tatlım en azından dediğin gibi test sonuçların çıkana kadar

aynı duyguları ve soruları bende okadar çok sorguluyorumki canım paydalar ortak ama cevabını hiç bir zaman bulamadım

benimde sol yumurtalığım nanay nedense oradaki rezervlerim az ve orada fazla yumurta oluşmuyor ve bana hep bir ameliyat geçirip geçirmediğimi soruyorlar halbuki hiç bir nedeni yok bilinen kendiliğinden bizim bilmediğimiz bir nedenden işlevini azaltmış tedaviden önce sağ yumurtalıklarımızla şerefe yapar öyle başlarız seninle :))) umarım iki taraftada başarılı yumoşlar gelişir. Kısa protokol en kolay protokol daha az iğne yemiş oluyorsun ve daha çok yumurta geliştirebiliyorlarmış. Hadi hayırlısı tatlım.

canım aynı şey banada oldu 2 aşılamadan sonrada kullandım ve dediğin gibi oldu bu ay olmadı ama dediğin gibi çok iğrençti...

evet canım ben de çok iğrendim bir türlü unutamıyorum .

evet aynen canları sağ olsun iki gündür ağlamaktan helak oldum..

canım benim bir kadın en az kocası kadar askerdir allah yardımcın olsun tatlım gerçekten özveri isteyen bir meslek eşinin mesleği ve ailendede çok asker varmış ne bayramları ne seyranları var bunu biliyorum allah kolaylık versin ve onları başımızdan eksik etmesin.

inşallah tatlım özellikle şu dönemde insan emeğinin karşılığını alamayınca çok üzülüyor.

oy güzelim köpüşüm
bende istiyorum ama bundan dolayı ölürde üzülürüm ve bakamam diye cesaret edemiyorum almaya. Ama bahçedede olsa hamilelikte hiç hayvanlarla bulunmamak gerekiyormuş bir vesile oldu ama keşke ölmeseydi köpüş keşke kaçmış olsaydı seni çok iyi anlıyorum ama allah köpüşünü aldı bebiş verir sana teselli için inşallah yazın benim ördeğim ölmüştüde nasıl ağlamıştım fena oluyor bu hayvanların acısıda üzme kendini tatlım düşünmemeye çalış

ben aralık ayında doğdum eskiden çok severdim ama bu sene bende nefret ettim

arkadaşlarım heralde aranızda en küçük benim 23 yaşındayımm.ben büyüklerime saygı duyuyorum sizde bana sevgi gösterinnnn...ilgiye ihtiyacım varrrr........)

sen bizim çıtır annemizsin :)))

anladım canım.allah herşeyi gönlüne göre versin.nasıl olsa bebeğin oluyor bence zamanı önemli değil.bira ara vermen daha iyi olur.vücudun kendini toparlar.inşallah şubatta sende tekrar bu duygu tatarsın.kendine ii bakk.

özlemcim başın sağolsun.üzülme daha fazla..kendine dikkat et.ya ben burdayken kimse oluyooo.bu yeni sayfada kimseyle denk gelemiyorum

canım sağol ya ben bu sayfaya okuldan geldikten sonra giriyorum bu da 15-16 arası oluyor genlde işim yoksa tabi...

ayyy miniğim ya biz seni zaten çok seviyoruz...opuyorumnanaktan

canım ya bizim böyle bir sorunumuz yok ... ya şu gdo lu ürünlerden sonra insanlar panik yaptılar sözde aldıkları unda mısırda vsde yok sanki:) ha tamam bizde bazen kızıyoruz ama bunun nedeni kola cips vb şeyler için yoksa diğer şeylere neden karışalım ki... ha beslenme saatinde evden gelenleri tercih ediyorlar o başka onada birşey demiyoruz... e çocuklar sürekli acıkıyorlar zaten:))) bizim istanbuldaki gibi büyük kantinlerimiz yok minicik bir yer oluyor buralarda .... hem ne güzel sizde ceviz bile varmış tam benlik valla... ayy bende sınıf öğretmeniyim ama hiçte öyle gıcıklıklar yapmadım:) ama sağlıklı denilen ve ailelerinde tercih edebileceği şeyleri sunarsanız sanırım bu sorun ortadan kalkar... öğretmenlerle konuşun o gün ne getirmeleri isteniyorsa onu yapın tabi imkanınız varsa... çünkü eski okulumda valla ne istesek yapıyorlardı sağolsunlar... ha ne istersek derken pratik sağlıklı ve doyurucu şeyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…