kızlar ya saçma ama ben korkuyorum yeniden hamileysem diye adet te gelmeyince 28.gününde biliyorum gecikmesi çok normal hatta gecikmiş bile sayılmaz ama korkuyoruuuuuuuuuuuuuuuumm
adetim gelsin de rahatlıym benden başka kimsenin gelmesin bebeler gelsin:)))))))))))
canım merhaba.öncelikle hoşgeldin sayfamıza.ben sanırım senin bişkaç yazını okumuştum(haziran anneleri)topiğinden.anlamadığım neden sen bukadar korkuyorsun?bebek düşünmüyormusun anlayamadım da..
ne yazcagımı unuttum yine.arkadasım gebelik testi yapsana.
ay nereden gelir aklına böyle şeyler torun ha ... canım ya senin yaşında daha yeni evlenenler bile varken ne olur böyle düşünme... sakin ol canım ya 3 aşağı 5 yukarı aynı yaştayız ( bu arada bana kızma ben seni 34 diye biliyordum ki daha gençmişsin ve ben buna çok sevindim ha neden bilmiyorum ama içim umut doldu tekrar:))
doktorum risk görmüyo ama kan pıhtılaşma testimin sonucu gelsin istiyorum olur da o çıkmadan hamile kalırsam panik yaparım bişi varsa bişi olursa diye o yüzden onu görmek istiyorum eşim de beklemeyelim diyo ama korkum ağır basıyo onca ay uğraş olsun diye şimdi de korun çok zoruma gidiyo ama neyse bi adet olıym karar veririm
senin de hayırlısı olsun tutsun da zamanı pek önemli değil bizden geçti artık doğum şu aya denk gelsin iznimi kullaqnıym falan olsun sağlıklı doğsun da zamanı önemli değil
Bol şanslar sana şubatta birlikte hamile kalırız inşallah
bugn bizim yeğen cok uzmuş ablamı saatlerce mızırdanmıs yaka silkmiş ablamda.aman dedim bende ne için ugrasıyorum.sonra düşündüğümden utandım.bende karmakarısık duygulara kapılıyorum.sanki hırs oldu.istediğim bişeyi yapmak peki gerçekten isityormuyum..itiraf ediyim mi kızlar size.doktorum bekleyecek zamanın yok demeseydi suan düşünmüyor olurdum.beklerdim.vücüdumu aklımı bu kadar yormazdım.ama ulaşamazsam istegime birgün diye cok ama cok aceleci davranıyorum.çok istiyor triplerine girdim.belki gerçekten istemediğim iiçin olmuyor.bilmiyorum belki olmama ihtimali bunları dedirtiyor.
ben önermedim canım ön görüşme yaptığımda durumu anlatınca dünde muayene ve tahlillerden sonra doktor dedi..hatta doktor ne dedi biliyor musun hemen iğneler başlayalım trnasferi falan bu ay palaım nasılsa geçen ay doğum kont. kullanmışsın dedi bende eşim yok dedim çünkü zaman olarak yetişemiyebilir 18 inden önce gelmesi mümkün değil o yüzden tekrra doğum kont.vitamin falan verdi ocak 2 gibi falan hesabıma göre iğneler başalıayacak..sağ taraf iyş dedi çünkü 2. ameliyatım sağdan laparaskopi olmuştu ilki soldan açık olunca çok zarar görmüş sağdan iyi yumurtalar buluruz dedi bilmiyorum artık inşallah dediğin o güzel haberi veririm sizlere...
canım aynı şey banada oldu 2 aşılamadan sonrada kullandım ve dediğin gibi oldu bu ay olmadı ama dediğin gibi çok iğrençti...
evet aynen canları sağ olsun iki gündür ağlamaktan helak oldum..
canım napıcaksın bizim hesabımızla yukardakinin hesabı tutmaz ki önce hayırlısını versin emin ol ondada bir hayır vardır hep öyle düşün şu meseleyi hallettikten sonra sen yine mesleğinde güzel yerlere gelirsin...
canlarım yazılarını yanıtladım ama budün canım çok sıkkın anlatmıştım ya 3-4 aylık bir köpişimiz var diye bugün komşumuz gezsin diye bırakmış caninin biri ezmiş minik paşamı yazarken bile boğazım düğümleniyor ne çabuk allışmışım meğer ben ona ... çok üzgünüm ve tarifi mümkün değil... paşa gitti işte tutunacak bir o vardı o da bıraktı hemde minicikti ada... hafta sonu onunla oynamak bütün yorgunluğumu alırdı canım ya çok üzdün beni...
aralık ayını artık gerçekten sevmiyorum geçen yıl 26 aralıkta bebişimi bugün 9 aralıktada arkadaşımı aldılar benden( ya gerçekten tarif edemiyorum bu durumu ağlamaktan yordun beni paşam oysa hep neşe verirdin bana....
arkadaşlarım heralde aranızda en küçük benim 23 yaşındayımm.ben büyüklerime saygı duyuyorum sizde bana sevgi gösterinnnn...ilgiye ihtiyacım varrrr........)
hoşbulduk:))
bebek istiyorum istemez miyim ama daha yeni kürtaj oldum kan pıhtılaşma testi yaptırıcam yine gider diye korkuyorum ve geçen hafta antibiyotik aldım hafta sonu ev temizledim çamaşır suyu yağ çözücü ve bir sürü kimyasal
korkuyorum es kaza yine hamile olurum da o da gider diye şubata kadar korunalım diyoruz ama şubat olmasa da bu ay çok erken kürtaj çok yeni
ondan çok korkuyorum kendimi yine hamile gibi hissediyorum psikolojiktir biliyorum ama atamıyorum içimden
özlemcim basın sağolsun ya.ah knasıl dikat etmez kıyarlar anlamam ki.ayı çok memlekette...
ne yazcagımı unuttum yine.arkadasım gebelik testi yapsana.
özlemcim başın sağolsun.üzülme daha fazla..kendine dikkat et.ya ben burdayken kimse oluyooo.bu yeni sayfada kimseyle denk gelemiyorum
BURPcum bebeğim nerdesin yine yoksunnnnnn...
arkadaşlarım heralde aranızda en küçük benim 23 yaşındayımm.ben büyüklerime saygı duyuyorum sizde bana sevgi gösterinnnn...ilgiye ihtiyacım varrrr........)
özlemcim naber?seninle bişey paylaşmak istiyorum.bende öğretmen çocuğuyum ama bizim okuldaki öğretmenleri sevmiyorum hiç.çok gıcıklar.özellikle sınıf öğretmenleri.tutturmuş bikaçı çocuklara kantinden bişey almayın diye..evden getirsinlermişş,çocuklar kantinden yiyince ii gelişemiyolarmışş....çok biliolar.kızıyorum valla..hemde bizimkisi gibi bir kantin..meyveler,cevizler neler satmıyoruzki.ayda 6 milyr sırf okul ve ilçeye kira ödüyoruz.sizde de varmı böyle şeyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?