Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

iyide canım sizin dr size 3 haftalık cinsel perhiz koymadı mı enfeksiyon riskine karşı ne ara hamile kaldın sen...

iyide canım sizin dr size 3 haftalık cinsel perhiz koymadı mı enfeksiyon riskine karşı ne ara hamile kaldın sen...

doktor 2 hafta verdi zaten korunduk hamile olmam imkansız aslında benimki boşa stres ama atamıyorum işte aklımdan

burpum ya evet şehitlerimize allahtan rahmet acılı ailelerine de baş sağlığı diliyorum allahım ne zor birşeydir kimbilir ya kimseye yaşatmasın... evet adamcağız sadece 29 lira ile geçinirken biz imralıdaki bebek düşmanının odasının cm karesinin bilmem kaçmış onlarla uğraşalım daha değerliler ya çünkü... elime verseler günah falan demem gözümü bile kırpmadan gebertirim valla.. artık sabrımız gerçekten taştı...
gelelim korunma konusuna evet neyi koruduysak artık:)) canım seni bilemiyorum ama aslında bende daha çok ben bakamam duygusu ağır basıyordu bilemezdimki bu kadar sahiplenebileceğimi bilsem bekler miydim hiç...
evet köpişim gitti ve ben bir daha böyle bir şey yapmam çünkü ister istemez bağlanıyorsun ve sonu böyle olunca çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook üzülüyorsun....

burpum sen aralıkta mı doğdun OLAMAAAAAAAZZZZZZZZZZZZ.... AMA SENı SEVıYORUM BEN....

mavicim sen nerde görevlisin şimdi?

biz her sınıfın beslenme çizelgesine göre hazırlıyoruz cips zaten satmıyoruz kola mecburen çünkü lisede var.bütün öğretmenler kantine yönlendiriyor ama 2 tanesii...çok fena..neyse olsun onlarıda görmemezlikden geliyoruz biz..

özlemcim bende aralık doğumluyum 23 aralık..benide seviodun hani vazgeçersin şimdi senn..:1rolleyes:

AŞKLARIM ben uyuyorum herkese iyigeceler.sizleri çoookk seviyorum.byy..sositososito

2 tanesinide boşver y koca okulmuş sonuçta:) aslında o çocuklarda gelirler sen hiç merak etme sonuçta yasaklar tatlıdır :)

iyi geveler sana tatlı rüyalar.........

özlemcim bende aralık doğumluyum 23 aralık..benide seviodun hani vazgeçersin şimdi senn..:1rolleyes:

ay inanmıyorum ya bu kadar olur ha... hepi topu 4-5 kişiyiz ve şimdilik ikisi aralık... ben bu ayı sevmiyorummmmmmmm ama sizi seviyorum fikrimi değiştirmedim:)

mavicim sen nerde görevlisin şimdi?

çankırı da (((((((((malesef
hi sevmiyodum burayı 2 yıl bitti 3.yılımız alıştım artık ama yine de iyi bi yer değil pek bişi
yok o yüzden tatiller de anneme kaçıyorum istanbul a:))))

öslem bütün secereni çıkardım,hazır msın dinlemeye,pardon okumaya???

Canım öncelikle en temel özelliklerinden bahsedeyim;Öncelikle organize etmek senin için çok önemli.Herşeyi organize etmeye bayılıyorsun,ama bu senin doğanda var.ıyimser,canlı, neşeli,samimi,dürüst bir insansın.Ciddi bir insansın.Hayvanseverliğin en önemli özelliklerinden.Herşeyini planlamaya bayılıyorsun.Sessiz ama talepkar bir yapın var.Başkaları senin şişkin bir egoya sahip olduğunu sanabilir,ama senin yapın böyle.Bir işi en iyi şekilde yapmak çok önemli.Ayrıntıları görmeden bile projenin sonunu görebilecek sezgisel bir yeteneğin,kıvrak bir zekan var.Son derece dürüstsün.Senin için hayatta en önemli şeyler duygular.
Yakın arkadaşlarına ve ailene karşı ise,nazik davranmaya çalışan,dışa dönük ve mizahi yeteneği gelişmiş,analitik ve entellektüel yönü gelişmiş bir kişilik özellikleri sergiliyorsun.Konuşkan ve mantıklısın.
Gelelim kendine bile ititraf edemediğin ya da sadece kendine sakladığın özelliklere,değişken ruh halini,zama zaman mantıksız düşüncelerini,ağzı sıkı ve ağırbaşlılığını kendine saklıyorsun.
Yaşamdaki en büyük alman gereken dersin ise,özgüvenini geliştir.Güvensizsin.Tam tersi gibi davransan da güven sorunu yaşıyorsun.Bunu aşman gerekiyor.Takıntılısın.Hesapçı davranmaktan da vazgeçmelisin.Buyurganlığını ortadan kaldırırsan,senin için işler daha kolay yürüyecek.Bir de kendini kurban gibi hissetmekten vazgeç.Bu derslere dikkat et.Bunları aşman pek çok sorunu kökünden halletmen demek.

Öslem,şimdi sana vereceğim tarihlere çok dikkat.Bu tarihlerde hayatında hep yeni başlangıçlar,yer değişiklikleri,iş, yada farklı alanlarda hep önemli olaylar oldu.Hayatında iz bırakan olaylar dizisi söz konusu;
1985
1994
2003
Dikkat et.2008 yılı senin için çok fazla ders içeren,sancılı bir yıl oldu.Ders alman gereken bir yıl oldu.
2009 yılında dikkatin daha çok içine ve öğrenmeye yöneldi.Kendi içinde ki resmi,geçen yıllardan daha ayrıntılı bir şekilde keşfetmeye başladın.Herşey daha ruhsal bir anlam taşıdı.Bir şekilde,inziva alanlarında,geçmiş yıllarda,işinle ilgili yapman gerekenler konusunda,aklında yeterince net olmayan konular bir anlamda netleşmeye başladı.
2010 da ise,2009 da edindiğin dersler üzerinde düşünmye başlayacak ve artık pekçok şeyin yerli yerine oturacağını göreceksin.Bu yıl tadilat var evde.Yııllardır yapmayı planladığın şeylerin,yavaş yavaş oluşmaya başladığını göreceksin.
2012 en önemli yılın olacak.

tuanay bana da bkarmısın lütfeeeen((((((((((((
6 haziran 82
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

semracım iyiyim canım sen uyuyorsun simdi.tatlı uykular.
benim bebek magazam var.bebek alısverişinde danısabilirsin....

ne guzel kantin sizinki meyve ceviz iflan hiç biz öyle kantinler görmedik.kirasıda cok mus yaaaaa

bugun hiçbirinizi yakalayamadım kızlar....

burpcum ben öyle cok etkileniyorum ki izlemiyorum haberleri doğru yapmadıgımı biliyorum ama dayanamıyorum

ne guzel sayfaları doldurmusuunuz.okumak cok guzel oluyorda sonra ne yazacagımı bilemiyorum.
pastaları dun birini ananeme birini kayınvalideme yaptım.cok severim mutfakta olmayı epeydir yapmamısım hamlamısım valla ondan yoruldum.sizlerede yaparım.çocuklarınıza doğum gunu pastası yapar yollarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…