O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
hoşbulduk:))
bebek istiyorum istemez miyim ama daha yeni kürtaj oldum kan pıhtılaşma testi yaptırıcam yine gider diye korkuyorum ve geçen hafta antibiyotik aldım hafta sonu ev temizledim çamaşır suyu yağ çözücü ve bir sürü kimyasal
korkuyorum es kaza yine hamile olurum da o da gider diye şubata kadar korunalım diyoruz ama şubat olmasa da bu ay çok erken kürtaj çok yeni
ondan çok korkuyorum kendimi yine hamile gibi hissediyorum psikolojiktir biliyorum ama atamıyorum içimden
iyide canım sizin dr size 3 haftalık cinsel perhiz koymadı mı enfeksiyon riskine karşı ne ara hamile kaldın sen...
doktor 2 hafta verdi zaten korunduk hamile olmam imkansız aslında benimki boşa stres ama atamıyorum işte aklımdan
canım ya bizim böyle bir sorunumuz yok ... ya şu gdo lu ürünlerden sonra insanlar panik yaptılar sözde aldıkları unda mısırda vsde yok sanki:) ha tamam bizde bazen kızıyoruz ama bunun nedeni kola cips vb şeyler için yoksa diğer şeylere neden karışalım ki... ha beslenme saatinde evden gelenleri tercih ediyorlar o başka onada birşey demiyoruz... e çocuklar sürekli acıkıyorlar zaten:))) bizim istanbuldaki gibi büyük kantinlerimiz yok minicik bir yer oluyor buralarda .... hem ne güzel sizde ceviz bile varmış tam benlik valla... ayy bende sınıf öğretmeniyim ama hiçte öyle gıcıklıklar yapmadım:) ama sağlıklı denilen ve ailelerinde tercih edebileceği şeyleri sunarsanız sanırım bu sorun ortadan kalkar... öğretmenlerle konuşun o gün ne getirmeleri isteniyorsa onu yapın tabi imkanınız varsa... çünkü eski okulumda valla ne istesek yapıyorlardı sağolsunlar... ha ne istersek derken pratik sağlıklı ve doyurucu şeyler...
biz her sınıfın beslenme çizelgesine göre hazırlıyoruz cips zaten satmıyoruz kola mecburen çünkü lisede var.bütün öğretmenler kantine yönlendiriyor ama 2 tanesii...çok fena..neyse olsun onlarıda görmemezlikden geliyoruz biz..
özlemcim bende aralık doğumluyum 23 aralık..benide seviodun hani vazgeçersin şimdi senn..:1rolleyes:
mavicim sen nerde görevlisin şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?