Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dıs tak dıs tak,herkes de harıl harıl okurmuş yazılanları...

Kızlar size tezahür sanatının ince ayrıntılarını öğreteyim mi?

bende siz gibi öğretmen olmayı çok istiyodum ama kıl payı kaçırdım. polis oldum ama işimi çok seviyorum...

ne güzel ben daha şanssızım öğretmenliği kıl payı kaçırdım hatta kazandım ama gitmedim salak gibi edebiyat diye..polisliğide boydan kaybettim..:))

gözlerime inanamıyorum herkes buralarda
yataga yatmıstım seytan dürttü neti açtım amanın burdasınız

Kuantum düşünce gücüyle biraz ilgiliyim de arkadaşlar,isterseniz güzel bir paylaşımda bulunabiliriz burada.Bildiklerimi sizlerle paylaşmaktan zevk alırım,herşey pozitif düşünce gücü adına olacak neticede...

needen olmasın tuaanyım bizde yeni birşeyler katarız hayatımıza.

denizcim yarında hayırlı haberlerini bekliyoruz arada kontrol edicem

burp cum cok mutlu oldum senide sayfamızda görünce.ben yıllardır pişmiş soğan yemem resmen görünce içim fena oluyor o yuzden sana imreniyorum helal olsun ne diyim inşallah iyi gelir

yemeğin içine ne koyuyorsun arkadaşım soğansız mı yapıyorsun yoksa:?

yemeğin içine ne koyuyorsun arkadaşım soğansız mı yapıyorsun yoksa:?

10 yılı gecti pişmiş soğan yemeyeli yemeklere sarımsak yada farklı baharat koyuyorum zaten sebzenin kendi saf tadını severim ben.işim cok zor soğanlı yemeklere dayanamıyorum

sen var ya herşeyin en iyisini o kadar çok hak ediyorsun ki inşallah gönlündekilerin hepsi olacak iş çocuk ne varsa...
hepimiz hakediyoruz..fazla geç kalma ne yapacaksan yap aşılama mı olur tüp mü olur neyse çocuk olayını biraz aklından çıkarman iyi olmuş ama yoldan çıkma sakın bak polis var aramızda ona göre:))

bak o moda girdin bile:))) :CüvCüv:

evet siz soktunuz sonu kötü olursa kahrımıda siz çekersiniz ona göre alsanaalsanasmile

canım sen merak etme bende o saatten önce geleceğimi sanmıyorum gelsem de yazmam bebingde çatlasın.))

10 yılı gecti pişmiş soğan yemeyeli yemeklere sarımsak yada farklı baharat koyuyorum zaten sebzenin kendi saf tadını severim ben.işim cok zor soğanlı yemeklere dayanamıyorum

ya inanamıyorum ben sana bende soğan az geliyor gözümede 2 tane koyuyorum ama içten gelen birşey benimd ehayatımda yemediğim tek şey süt ve yoğurt kaymağı..iğrendin mi bir kere çok zor...

öğret tatlım benim ihtiyacım var:))

eyvah bebing çatlasın dedim o yok zannettim ama yakalandım.))

düşünüyorum ve bayağı düşüneceğim gibi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…