Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlısı olsun özlemcim hepimiz için..
madem herkes kaçmış bende kaçayım iyi geceler yarın görüşürüz inşallah iyi haberlerle gelicem...

evet siz soktunuz sonu kötü olursa kahrımıda siz çekersiniz ona göre alsanaalsanasmile

canım sen merak etme bende o saatten önce geleceğimi sanmıyorum gelsem de yazmam bebingde çatlasın.))

yaktım seni deniz hanım cekecegin var benden senin.kıtır kıtır yicem ben seni demek catlacaksın beni öyle olsun...kaydirigubbakcemile

hayatım cok zor bu soğan yuzunden gittiğim yerlerde hiçbirsey yiyemem canımın cektiği bişeyi dısarıda yiyemem ama napıyım pişmiş soğanın kokusuna görünüşüne dayanamıyorum iste:1no2::1no2:

dün gece sayfayı kalabalık görünce bu muhabbet koyu olur sabaha okumakta zorlanırım dedim ama beklediğim gibi olmamıs benim arkamdan herkes tüymüş
sizi gidiler sizi

tuanyım gerisi gelmemiş.hepimiz merakla paylaşımlarını bekliyoruz

ben simdi bir tarlama bakayım sonra yine görüşürüz

evet siz soktunuz sonu kötü olursa kahrımıda siz çekersiniz ona göre alsanaalsanasmile

canım sen merak etme bende o saatten önce geleceğimi sanmıyorum gelsem de yazmam bebingde çatlasın.))

canım benim inşallah yeni yılın en güzel haberini ve hediyesini senden alacağız....:Saruboceq:

ya inanamıyorum ben sana bende soğan az geliyor gözümede 2 tane koyuyorum ama içten gelen birşey benimd ehayatımda yemediğim tek şey süt ve yoğurt kaymağı..iğrendin mi bir kere çok zor...

bende kaymak yiyemem ıııııyyyyyyyyy........

çok ilginç ya....:uhm:

ne yalan söyleyeyim bende böyle sanıp umutlanmıştım ama olmamışşşşşşboshayallersmile

DENıZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ne yaptın canım ya meraktan çatladım valla....

aman ya kimse yok yine(( bende çıktım o zaman

Kızlar ben geldim,merak etmeyin,istediğiniz dosyaları hazırlıyorum.Ders ders gelecek.O yüzden lütfen sizden rica ediyorum herkes sıfır hiç kullanılmamış bir ajanda alsın kendine.Çünkü bu bizim çok ama çooook özel defterimiz olacak.Akşama ders başlıyorrrrrr:))

ooo heyecanlandım simdiden aksamı bekliyoruzzz

kızlar anca geldim daha yemek yok evde sokak terliği oldum valll sabah erken kuaföre gittim ordan hastaneye bazı ilaçlar verdiler onları devlet karşılıyormuş hadi askeri hastaneye onları yazdırmaya birde araba var olmasa gece yarısı eve ulaşırım herhalde...gelelim sadede..

solda sıfır derler ya o hesap solda hiçbirşey yok
sağda hani 4 tane güzel vardı 1 tane ufak geliyordu ya arkadan o ufak büyümüş onların arkasında bir ufak daha varmış o da büyümüş 6 tane bomba gibi oluvermişleralkisalkisalkis
doktora dedim ki az değiller değil mi doktor deli misin dedi bir taraftan 6 tane çok iyi dedi öbür tarafta olsaymış kaçtane alırdık dedi neyse ..bugün 23 de çatlatma iğnem var kabadan onu kendim yapamam polikliniğe yaptırcaz artık ..perşembe sabah 10 da merkezdeyiz yumurtalar toplanacak sonra cuma günü arayacaklarmış bilgi vermek için duruma göre cumartesi ya da pazartesi transfer olacakmış..
aslında zamanım yok ama kısaca şok olduğum birşey anlatacağım insanlar delirmiş artık
bir kızla tanıştım merkezde 32 yaşında 2 yaşında kız çocuk annesi tepeden tırnağa para akıyor kadından belli sonra başladı konuya onunda bugün son kontrolmuş perşembe yum.toplanacak ama kıbrısta neden mi erkek bebek için...
eşi erkek diye deliriyormuş o yüzden hiç bir sorun yok ama burayla bağlantılı kıbrısta merkezle anlaşmışlar burda yasak ya cinsiyet tayini yüzdesi çok yüksekmiş birde kız olursa milyondolarlık tazminat davası açacaklarmış burda iğneleri kontr. oldu bende her gittiğimde gördüm aynı zamanda başlamışız tedaviye bugün kıbrısa uçuyorlarmış para deli gibi zaten 15 milyar vermişler erkek olsun diye ya olmazsa dedim ksımet dedi..eee şimdi de kısmet
bence çok yanlış değil mi siz ne düşünüyorsunuz ben kaç saattir etkisinden kutrtulamadım valla kendimi unuttum onun yüzünden..
neyse şimdi çok mutluyum bugün bir daha giremezsem alınmayın çok işim var yarın bol bol görüşürüz öptüm hepinizi..

özlemcim deniz beni catlatıcaktı meraktan seni catlattı oh olsun işteeee

canım ya çok sevindim ben sana aşılamamdan örnek vermiştim hatırlarsan:)) ve gelişecek demiştim o sonradan gelenler gelişiyor sen seviniyorsun ama ben onlar yüzünden aşılama olamamıştım(( her durumda beklentin farklı işte ... insanoğlu diyoruz ya.....
ben allah bana neyi kısmet ederse kabulümdür der çekilirim biz evlat için yanıp tutuşurken adam cinsiyet tayin ediyor ... allah akıl fikir versin hayırlı sağlıklı olsun demiyorda...

ben yemek yapıyorum sonra görüşürüz........

ama ben burp u görmüştüm herhalde denize baktı cıktı
simdi tuanyım burdaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…