Kızlar,iyi akşamlar.Herkes maşallah pek bir hareketli,soğan kürleri,dualar,bitkisel ve manevi her türlü şifayı uyguluyoruz.Allah yardımcımız olsun.Ya ben bu bebek olayını fazla kafamdan çıkarmışım herhalde,aklıma bile gelmiyor.Şu an aklım fikrim sınavda.Olumlu sonuçlanır inşallah.Ama şansım yüzde 50.Yani kendimi çok kaptırmamam gerekiyor.Ben bebek olayı için ne yapacağımı bilmiyorum.Allah izin verirse,şubat ayında aşılama yaptırayım diyorum.Ama kararsız kaldım.Neyse 1 ay daha var.Karar veririz herhalde.
Kızlar bu arada Meryem suresini arapça ama türkçe yazılış şekliye okuyacaksınız.Surenin orijinal indiriliş şekli odur çünkü.Arapça biliyorsanız,tabii ki daha makbul.Duanın anlamı başka bir sey,duanın kendisi başka birsey.Yasin kitaplarında o dua yok.Googleden aratın çıkıyor zaten.Allah hepimizi gönlümüzdekilere kavuştursun.
Denizcim yaa,tatlı annişkom,ne çok yakışacak sana hamilelik bir bilsen.Az kaldı cnmcım hem de çok az mutlu haberi almana.Hayat,asıl şimdi başlıyor.Kaçız olacak bakalım.Beklemek heyecan verici.Hele mutlu sona ulaşmak dünyalara bedel.
Öslemim cnm yaa,bence tüp için hemen acele etme.6 ay bir geçsin bakalım.Hayat mucizelerle doludur.Umarım mucizelerin hepsi bizi bulur.
Burpum,turp ye,onun tadı daha ne güzel:))Soğanla hamile kalan o kadar çok ki,neden olmasın.Şifanın nerden,nasıl ve hangi yolla geleceği hiiiiiççç belli olmaz.Ben de denemeye karar vermiştim.Soğanı kaynattım.Ilımaya bıraktım.Ben ona baktım,o bana baktı.ıııı--ıııhhh olmadı.İçemedim.Çok istedim,olmadı.Belki sonra denerim dedim,ama cesaretim gelmedi.Arkadaşım başladı.2. gün çok kanaması oldu.hatta 5 gün sürdü.Adetinden 1 hafta sonra başlamıştı.Bu veletler gerçekten canımıza okuyor...
Bebinggg,ingggg,inggg,ingggg nasılsın kuzucuğum???
Mavicim,senin umutların çok yüksek.Herşeyin başı umutlu olmak ve asla kötümserliğe düşmemek.Sen bu düşüncelerle çok fazla artı kazanacaksın bebek olayında.Gör bak,bitsin haplar,hemen hamilesinnnn,demedi deme!!!!
burp cum cok mutlu oldum senide sayfamızda görünce.ben yıllardır pişmiş soğan yemem resmen görünce içim fena oluyor o yuzden sana imreniyorum helal olsun ne diyim inşallah iyi gelir
fazla büyüyorlar ya erken çatlamaz herhalde 5 gün iğne vurduk erken çatlamasın diye hayırlısı artık ak mı kara mı yarın belli olacak öğlen giderim gelincede yazarım hemen..
beklenilen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır:))):lepi:
haklısın canım eğer kendine çok stres yapacaksan bence bırak içme..faydası olacağına birde stres yapıyorsun olumsuz etkiler seni..
napalım nelere katlanıyoruz sende çok çektin sıkıntı yaşadın inşallah bu son deneme olsun ve peş peşe güzel haberler verelim önce ben sonra sen..:))
aaaaa ben size asıl haberi vermedim ya:)) nasıl unuturum... bugün okuldan geldim eşim bana maya tüp bebekten aradılar dedi ben şu mynet varya onun üzerinden öylesine bir form doldurup göndermiştim 1000. kişiye ücretsiz tüp bebek diyorlardı:)) şansımı deneyim dedim ve indirim kazanmışım ne diyeceğimide şaşırdım eşime:))) o da beklemek durumunda olduğumuzu söylemiş onlarda mart sonuna kadar hakkınız saklı kalır gelin görüşelim demiş... eşimde biz deneyelim yaza kadar diyor( ne diyeceğimi bilemedim ... sizce ne yapayım ne biliyorsunuz bu merkez hakkında... DENİZden sonra yeni yıl piyangosu bana da vurdu... sıra diğerlerinde ha bu arada 2100 liraya mal olacakmış herşey dahil... ilk görüşme de ücretsimiş ... şaşırdım ya ne yapayım ki eşim martta aşılama yaptıralım diyor offffffffffff kafam karıştı...
ama ben burp u görmüştüm herhalde denize baktı cıktı
simdi tuanyım burdaaaa
kızlar anca geldim daha yemek yok evde sokak terliği oldum valll sabah erken kuaföre gittim ordan hastaneye bazı ilaçlar verdiler onları devlet karşılıyormuş hadi askeri hastaneye onları yazdırmaya birde araba var olmasa gece yarısı eve ulaşırım herhalde...gelelim sadede..
solda sıfır derler ya o hesap solda hiçbirşey yok
sağda hani 4 tane güzel vardı 1 tane ufak geliyordu ya arkadan o ufak büyümüş onların arkasında bir ufak daha varmış o da büyümüş 6 tane bomba gibi oluvermişleralkisalkisalkis
doktora dedim ki az değiller değil mi doktor deli misin dedi bir taraftan 6 tane çok iyi dedi öbür tarafta olsaymış kaçtane alırdık dedi neyse ..bugün 23 de çatlatma iğnem var kabadan onu kendim yapamam polikliniğe yaptırcaz artık ..perşembe sabah 10 da merkezdeyiz yumurtalar toplanacak sonra cuma günü arayacaklarmış bilgi vermek için duruma göre cumartesi ya da pazartesi transfer olacakmış..
aslında zamanım yok ama kısaca şok olduğum birşey anlatacağım insanlar delirmiş artık
bir kızla tanıştım merkezde 32 yaşında 2 yaşında kız çocuk annesi tepeden tırnağa para akıyor kadından belli sonra başladı konuya onunda bugün son kontrolmuş perşembe yum.toplanacak ama kıbrısta neden mi erkek bebek için...
eşi erkek diye deliriyormuş o yüzden hiç bir sorun yok ama burayla bağlantılı kıbrısta merkezle anlaşmışlar burda yasak ya cinsiyet tayini yüzdesi çok yüksekmiş birde kız olursa milyondolarlık tazminat davası açacaklarmış burda iğneleri kontr. oldu bende her gittiğimde gördüm aynı zamanda başlamışız tedaviye bugün kıbrısa uçuyorlarmış para deli gibi zaten 15 milyar vermişler erkek olsun diye ya olmazsa dedim ksımet dedi..eee şimdi de kısmet
bence çok yanlış değil mi siz ne düşünüyorsunuz ben kaç saattir etkisinden kutrtulamadım valla kendimi unuttum onun yüzünden..
neyse şimdi çok mutluyum bugün bir daha giremezsem alınmayın çok işim var yarın bol bol görüşürüz öptüm hepinizi..
ohhohhohh burp cum gelmiş nasıl mutlu oluyorum seni görünce anlatamam.
sonucta ilk seninle tanısıp kaynastık hepimiz..
ben soğanı görmeye dayanamıyorken senin içmene gercekten imreniyorum.eşin cok sanslı.tabi sende cok sanslısın o da ihmal etmiyor havuc suyunu.bu arada 1 ay mi içilecek bu havuc suyu.eşinin sayıs arttıgında ne kadardır içiyordu
iyi ki hatırllattın sokak terliği yılın lafı olarak sectim inanılmaz güzel yaaa
benimde en yakın zamanda bi sokak terliği olmam lazım işler birikti çünki hergün erteliyorum erteledikçe artıyor...
akıllı arkadasım burp hiçbirseyi atlamıyor tabikide dondurmalısın böyle bir imkanın varsa düşünsene bi daha cocuk istideginde zaten hazırda bekleyecekler
canım benim bende bukadar uzun soluklu iyi dostluklar edineceğimi hiç düşünmemiştim o topiğği açarken umarım bu birliktelik bebeklerle taçlanır (evliliklerde denir ya öyle oldu :)))
bebingim sayı keçi boynuzu ile arttı onu bayağıdır yapıyordu keçiboynuzu pekmezi belki bir yıldır yiyor ama yazdan beri 21 günlük setler halinde keçiboynuzu suyu kaynatıp içti düzenli olarak sonra son 3 haftadırda havuç suyu deniyor havuç suyuda hareketliliği arttırıyormuş inşallah işe yarar bu sıkıntılar soğan benim için tam bir tramva oluyor ama eğer bu işe yaramayan bir şeyse allah ibrahim saraçoğlunu davul etsin emiii
her türlü angarya işleri halletmeliyiz bebişlerden önce ben bugün gidip dişimi çektirdim 20 yaş dişim kırılmıştı geçenlerde hemen ondankurtuldum bugün
bugun kü menüde neler var sekerimcokacimcoookcokacimcoook
Kızlar,iyi akşamlar.Herkes maşallah pek bir hareketli,soğan kürleri,dualar,bitkisel ve manevi her türlü şifayı uyguluyoruz.Allah yardımcımız olsun.Ya ben bu bebek olayını fazla kafamdan çıkarmışım herhalde,aklıma bile gelmiyor.Şu an aklım fikrim sınavda.Olumlu sonuçlanır inşallah.Ama şansım yüzde 50.Yani kendimi çok kaptırmamam gerekiyor.Ben bebek olayı için ne yapacağımı bilmiyorum.Allah izin verirse,şubat ayında aşılama yaptırayım diyorum.Ama kararsız kaldım.Neyse 1 ay daha var.Karar veririz herhalde.
Kızlar bu arada Meryem suresini arapça ama türkçe yazılış şekliye okuyacaksınız.Surenin orijinal indiriliş şekli odur çünkü.Arapça biliyorsanız,tabii ki daha makbul.Duanın anlamı başka bir sey,duanın kendisi başka birsey.Yasin kitaplarında o dua yok.Googleden aratın çıkıyor zaten.Allah hepimizi gönlümüzdekilere kavuştursun.
Denizcim yaa,tatlı annişkom,ne çok yakışacak sana hamilelik bir bilsen.Az kaldı cnmcım hem de çok az mutlu haberi almana.Hayat,asıl şimdi başlıyor.Kaçız olacak bakalım.Beklemek heyecan verici.Hele mutlu sona ulaşmak dünyalara bedel.
Öslemim cnm yaa,bence tüp için hemen acele etme.6 ay bir geçsin bakalım.Hayat mucizelerle doludur.Umarım mucizelerin hepsi bizi bulur.
Burpum,turp ye,onun tadı daha ne güzel:))Soğanla hamile kalan o kadar çok ki,neden olmasın.Şifanın nerden,nasıl ve hangi yolla geleceği hiiiiiççç belli olmaz.Ben de denemeye karar vermiştim.Soğanı kaynattım.Ilımaya bıraktım.Ben ona baktım,o bana baktı.ıııı--ıııhhh olmadı.İçemedim.Çok istedim,olmadı.Belki sonra denerim dedim,ama cesaretim gelmedi.Arkadaşım başladı.2. gün çok kanaması oldu.hatta 5 gün sürdü.Adetinden 1 hafta sonra başlamıştı.Bu veletler gerçekten canımıza okuyor...
Bebinggg,ingggg,inggg,ingggg nasılsın kuzucuğum???
Mavicim,senin umutların çok yüksek.Herşeyin başı umutlu olmak ve asla kötümserliğe düşmemek.Sen bu düşüncelerle çok fazla artı kazanacaksın bebek olayında.Gör bak,bitsin haplar,hemen hamilesinnnn,demedi deme!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?