Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizicm cok sevindim 6 tane cok iyi ya üçüz mü olacak yoksa
ne guzel arkadasım hayırlı sonuclanır inşallah.....

inanamıyorum denizcim yazdıklarına yaaa
cinsiyet seciyorlar ha
yuh diyorum baska birşey demiyorum.
çok paraları varsa daha hayırlı işlerde kullanabilirler diy mi ama

ya soğan öyle böyle değil benim için iğreeeenç bir taaat

burp cum cok mutlu oldum senide sayfamızda görünce.ben yıllardır pişmiş soğan yemem resmen görünce içim fena oluyor o yuzden sana imreniyorum helal olsun ne diyim inşallah iyi gelir

ya canım bende öyle iğreniyorum ama kociş çok ısrar ediyor okadar önemsiyorki bu bebek olaynı bende kıyamıyorum ona içiyorum

fazla büyüyorlar ya erken çatlamaz herhalde 5 gün iğne vurduk erken çatlamasın diye hayırlısı artık ak mı kara mı yarın belli olacak öğlen giderim gelincede yazarım hemen..

deniz ne olur bize güzel haber veeer üzerindeki misyon büyük opuyorumnanaktan benim tedavimin başarısı senin tedavinin başarısına bağlı moralini yüksek tut ve o mükemmel haberi ver bize

beklenilen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır:))):lepi:

hele bukadar çok beklemişken :)

evet canım temmuz ayından beri yaşadıklarımı düşününce ben bunlara nasıl göğüs germişim diye düşünüyorum maddi manevi inanılmaz kayıplar verdim elde var sıfır bu tedavi benim son şansım en az 1 yıl 3. tüp bebeği yapamayız evde aldık çünkü herşey üs üste geldi korkunç paralar harcadım sen şimdi beni daha iyi anlıyorsun ben günde 450 doz puregon bastım 13 gün boyunca

ben kk dan gördüğüm kadarı ile çok başarılı bir merkez ama şu indirim olayını kendine aman kaçırmayayım diye vesvese yapma çünkü kampanyalar her zaman her yerde var bizde ekolaydan bir form doldurmuştuk bizi aradılar çekilişte kazanamadınız ama teselli armağanı ankarada ilk görüşme ücretsiz ve tüp bebek tedavisinde indirim yapacağız dediler bende istanbulda yaşadığımı elimi sallasam tüp beebek merkezine çarptığını ve ilk görüşmenin her yerde ücretsiz olduğunu söylediğimde hiç ısrarcı olmadılar bana bolşans dilediler :))) ama maya tüp bebek için çok iyi şeyler duydum bir görüş istersen derim ben ama önce bir aşılama yaptır tatlım senin yaptırcağın ilk aşılamada hamile olacağını düşünüyorum

ama ben burp u görmüştüm herhalde denize baktı cıktı
simdi tuanyım burdaaaa

burdaydım burdaydım laptop kucağımda tam alıntılarımı yaptım cevap yazacağım ablam aradı oooh 40 dakika konuştuk :))))

unutmadan kopardı şu sokak terliği lafın beni onu belirteyim :)))
yumoşlarına maşallah geleceğin bebeği onlar artanları dondur mutlaka şimdiden konuş doktorunla allahım helecanlandım derleduuum haağğğğğğ
o erkek erkek diye yırtınan çift eminim erkek yapar ve serserinin önde gideni olur bin pişman olurlar o işlemi yaptırdıklarına ilahi adalet

ohhohhohh burp cum gelmiş nasıl mutlu oluyorum seni görünce anlatamam.
sonucta ilk seninle tanısıp kaynastık hepimiz..
ben soğanı görmeye dayanamıyorken senin içmene gercekten imreniyorum.eşin cok sanslı.tabi sende cok sanslısın o da ihmal etmiyor havuc suyunu.bu arada 1 ay mi içilecek bu havuc suyu.eşinin sayıs arttıgında ne kadardır içiyordu

iyi ki hatırllattın sokak terliği yılın lafı olarak sectim inanılmaz güzel yaaa
benimde en yakın zamanda bi sokak terliği olmam lazım işler birikti çünki hergün erteliyorum erteledikçe artıyor...

akıllı arkadasım burp hiçbirseyi atlamıyor tabikide dondurmalısın böyle bir imkanın varsa düşünsene bi daha cocuk istideginde zaten hazırda bekleyecekler

istatiksel olarak günlük ortalama mesaj sayım 7.69 muşzemuszemus

canım benim bende bukadar uzun soluklu iyi dostluklar edineceğimi hiç düşünmemiştim o topiğği açarken umarım bu birliktelik bebeklerle taçlanır (evliliklerde denir ya öyle oldu :)))
bebingim sayı keçi boynuzu ile arttı onu bayağıdır yapıyordu keçiboynuzu pekmezi belki bir yıldır yiyor ama yazdan beri 21 günlük setler halinde keçiboynuzu suyu kaynatıp içti düzenli olarak sonra son 3 haftadırda havuç suyu deniyor havuç suyuda hareketliliği arttırıyormuş inşallah işe yarar bu sıkıntılar soğan benim için tam bir tramva oluyor ama eğer bu işe yaramayan bir şeyse allah ibrahim saraçoğlunu davul etsin emiii

her türlü angarya işleri halletmeliyiz bebişlerden önce ben bugün gidip dişimi çektirdim 20 yaş dişim kırılmıştı geçenlerde hemen ondankurtuldum bugün

bu kadar işinin arasına onuda sıkıstırdın helal sana ne diyim.ama cok dogru bu tür angaryalardan kurtulmak lazım

sayfamızın gururu bitanecik nazar boncugumuz semra burda

bugun kü menüde neler var sekerimcokacimcoookcokacimcoook

soğan çorbası, soğan kavurma, soğanlı bulgur pilavı, soğan salata , soğan soslu muhallebi:)))

ay nasıl isterim gelmeni bir bilsen.....:)))

şaka şaka ..... çorba , nohut, pilav, salata ..... biz Türklerin baştacı yemekleri :))) cokacimcoook

ben kk dan gördüğüm kadarı ile çok başarılı bir merkez ama şu indirim olayını kendine aman kaçırmayayım diye vesvese yapma çünkü kampanyalar her zaman her yerde var bizde ekolaydan bir form doldurmuştuk bizi aradılar çekilişte kazanamadınız ama teselli armağanı ankarada ilk görüşme ücretsiz ve tüp bebek tedavisinde indirim yapacağız dediler bende istanbulda yaşadığımı elimi sallasam tüp beebek merkezine çarptığını ve ilk görüşmenin her yerde ücretsiz olduğunu söylediğimde hiç ısrarcı olmadılar bana bolşans dilediler :))) ama maya tüp bebek için çok iyi şeyler duydum bir görüş istersen derim ben ama önce bir aşılama yaptır tatlım senin yaptırcağın ilk aşılamada hamile olacağını düşünüyorum[/QUOTE]

bende iyi şeyler duydum ama bilemiyorum ki... benim tahminim bizi tercih etmeleri kendiliğinden oluşan gebeliğim çünkü onlarda oluru olan hastayı tercih ederler şayet olursa ünlerine ün katarlar... vay efendim bu sene şu kadar yakaldaık diye:)) alıma bunlarda geliyor gidip görüşeceğim bakalım ne diyecekler... bende önce aşılama düşünüyorum eşimde öyle istiyor.... kısmet birazdan meryem suresini okuyacağım...

semracım canım sen nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik, kızımız nasıl? umarım herşey yolundadır.. dualarını esirgeme ne olur çoooooooooook ihtiyacımız var... kızınla dua edin gelirken bizede minik melekler getirsin:))) öptüm ikinizideeeeeeee

iiinşallllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım benim hep birlikte yaşarız hamilelik mutluluğunu
aaayyyyyyyyyyyyyyyyyy heyecanlandım yineeee

deniz hadi hayırlısı geri sayıma başlıcaz yakında:)))

bebing gitmedim dişçiye ağrımıyo artık ve çok korkuyorum bi daha ağrırsa o zaman gidicem

kızlar bugün bütüüün şehri dolandım arabayla
park yeri bulamadım girmediğim sokak kalmadı
usta oldum çok seviniyorum

Allah ım bebeğinin cinsiyetini seçmek için tedavi olanlarla bizleri karıştırma yarabbim bizi onlardan ayır
ve hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…