Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sayfamızın gururu bitanecik nazar boncugumuz semra burda

evet tatlım işten gelir gelmez biber dolması yaptım sabahdan beri gözümün önünden geçiyordu en sonunda yedimmmmmmmmmmm...ohhh rahatladım...ama sen çıkmışsın dünden beri yazılanları okuyordum canım..sen nasılsın iyisin dimi canım?

canım benim biz çok iyiyiz.karnımız doydu şuan bol bol oynuyoruz.beb hep dua ediyorum canım.yüce rabbim szilerinde kucağını boş bırakmayacak inşallah...kzımda dua ediyordur eminim..

senin şu tüp bebek işine gelince,kesinlikle beklemelisin daha çok yeni.eminim gerek kalmayacak.sonuçta tüp bebekde alınan ilaçlarda çok ağır,tabi aşılamadakilerde öyle.bence bekle.o indirim falan fasa fiso inanma sakın.en az 6-8 ay beklemelisin,bizimde doktorumuz öyle demişti ama benim eşim ancak 6 ay bekleyebildi deneyelim dedi şansımıza oldu ama doktorumuz bekleyin normal yoldan olacak demişti....iyikide denemişim aşılamayı ama bence sen bekle tüp için çok erkenn bence...

burpcum ve bebingim ben acayip soğan hastasıyım eşimde aynen sizin gibi....

ben yemekelre 2 tane doğruyorum(2 kişilik yemeğe)hala gözüme az geliyor.aynı şeyi soğan kürü için diyemem bende aşılama öncesi denemiştim bi kaç gün içtim çok berbatttttttttt...ama içine limon sıkarak deneyin en azından tadı biraz kırılıyor,ama kesinlikle için çok iyiymiş,eşim ibrahim saraçoğlunu tanıyor o kesinlikle deneyin dedi bende denedim belkide faydası oldu,bide keçibonuzu eşimde o süreçte onu yapmıştı,başka hiçbişey yapmadık o kıtır kıtır keçiboynuzu yedi bende lıkır lıkır soyan-limon suyu içtim...

burpcum senin okulun tatile girdi dimi?haftayada bizimkiler giriyor inşşşşşşşşaaaalllllaaahhhh!!!!!!!!!!!!

sen nasılsın?yoğunlukdan bize zaman ayırdığın için çok sağol.seni özlüyoruz.

denizcim çok sevindim canım.inşallah herşey güzel olucak.sende bebişine kavuşacaksın.gelişmelere bakılırsa az kaldı meleğenin gelmesine.innnşşşşaaalllaaahhhhh...

cinsiyet seçenlere PPPPPPPPPPPPEEEESSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!
görmüyorlarmı çevrelerindeki özürlü çocukları allaha ku konuda karışılrmı.allahım ne verirsen hayırlısı verr..
BEN KZIIMI ÇOOK SEVıYORUM,HAYATTA AYIRMAAM NE KIZ NE ERKEK..

bugün az kalsın kaza yapıyordun işten gelirken.karnımı sıkıyor diye emniyet kemeri takmıyorum ama bana ders oldu artık takıcam.istanbul trafiğinden minübüs ve taksiciler defolsun!!bayan görünce insanın önüne kırıveriyolar gerizekalılar.çok korktum bebeğime bişey olucak diyee.trafikde çok dikkat edelim arkadaşlar lütfen..

bende çıkıyorum kimsecikler kalamamış..

yarın haftanın tam ortasındayızz...ne güzel az kaldı tatile..

öptüm hepinizi..

bizde şimdilik öyle düşünüyoruz....

bayılırım biber dolmasınaaaaaaaaaacokacimcoook

geçmiş olsun canım ya sen dikkat et emniyeti elden bırakma... zaten herşye sebep o minibüsçüler değil mi? manyak hepsi ya heryerde aynı değişen birşey yok genleri aynı hepsinin tek gen var öküzlük...

inanamıyorum denizcim yazdıklarına yaaa
cinsiyet seciyorlar ha
yuh diyorum baska birşey demiyorum.
çok paraları varsa daha hayırlı işlerde kullanabilirler diy mi ama

sağol canım ama üçüz olamsın ya ikiz bari olsun

ya ne diyorsun akdın ne diyor biliyor musun birde açıklama var vicdan rahatlatmak için ev için araba için para ayırıyoruz bunun için mi ayırmayacağız olmazsa 15 bin çöpe attık der geçeriz diyor..şok oldum allah akıl fikir versin..

istatiksel olarak günlük ortalama mesaj sayım 7.69 muşzemuszemus

tebrik ediyorum seni arkadaşım..

dondurma meselesinden emin değilim 6 sınım hepsi kaliteli çıkıp döllenecek mi bakalım içinden 3 tane adam akıllı çıksında napalım bakalım perşembeden sonra neler bekliyor bizi..

unutmadan kopardı şu sokak terliği lafın beni onu belirteyim :)))
yumoşlarına maşallah geleceğin bebeği onlar artanları dondur mutlaka şimdiden konuş doktorunla allahım helecanlandım derleduuum haağğğğğğ
o erkek erkek diye yırtınan çift eminim erkek yapar ve serserinin önde gideni olur bin pişman olurlar o işlemi yaptırdıklarına ilahi adalet[/QUOTE]

öyle valla sokak terliği çalışamdığım halde zar zor yetişiyorum her yere çarşı alışverişte bend ebizimki pek sevmez ama bundan sonra o yapacak artık sorumluluk alam vakti geldi ama kıyamam perşembeden salı ya izin almış evde bana baksın diye..tarnsferdede yanımda olacak nasip olursa..

dediğin çok doğru ilahi adalet inşallah hayırlısı olur onlar için..

geçmiş olsun canım kurtulmuşsun ne güzel..

afiyet şeker olsun yarasın bebişimize bayılırım biber dolamsına eşim yemiyor yapmıyorum bende anneme sipariş veriyorum..canım çekti valla..

geçmiş olsun tatlım ya dikkat et hatta bundan sonra araba kullanmamaya çalış mümkün olduğunca..allah korusun bebişimizi ve seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…