sayfamızın gururu bitanecik nazar boncugumuz semra burda
semracım canım sen nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik, kızımız nasıl? umarım herşey yolundadır.. dualarını esirgeme ne olur çoooooooooook ihtiyacımız var... kızınla dua edin gelirken bizede minik melekler getirsin:))) öptüm ikinizideeeeeeee
Allah ım bebeğinin cinsiyetini seçmek için tedavi olanlarla bizleri karıştırma yarabbim bizi onlardan ayır
ve hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et
canım benim biz çok iyiyiz.karnımız doydu şuan bol bol oynuyoruz.beb hep dua ediyorum canım.yüce rabbim szilerinde kucağını boş bırakmayacak inşallah...kzımda dua ediyordur eminim..
Senin şu tüp bebek işine gelince,kesinlikle beklemelisin daha çok yeni.eminim gerek kalmayacak.sonuçta tüp bebekde alınan ilaçlarda çok ağır,tabi aşılamadakilerde öyle.bence bekle.o indirim falan fasa fiso inanma sakın.en az 6-8 ay beklemelisin,bizimde doktorumuz öyle demişti ama benim eşim ancak 6 ay bekleyebildi deneyelim dedi şansımıza oldu ama doktorumuz bekleyin normal yoldan olacak demişti....iyikide denemişim aşılamayı ama bence sen bekle tüp için çok erkenn bence...
evet tatlım işten gelir gelmez biber dolması yaptım sabahdan beri gözümün önünden geçiyordu en sonunda yedimmmmmmmmmmm...ohhh rahatladım...ama sen çıkmışsın dünden beri yazılanları okuyordum canım..sen nasılsın iyisin dimi canım?
bugün az kalsın kaza yapıyordun işten gelirken.karnımı sıkıyor diye emniyet kemeri takmıyorum ama bana ders oldu artık takıcam.istanbul trafiğinden minübüs ve taksiciler defolsun!!bayan görünce insanın önüne kırıveriyolar gerizekalılar.çok korktum bebeğime bişey olucak diyee.trafikde çok dikkat edelim arkadaşlar lütfen..
özlemcim deniz beni catlatıcaktı meraktan seni catlattı oh olsun işteeee
inanamıyorum denizcim yazdıklarına yaaa
cinsiyet seciyorlar ha
yuh diyorum baska birşey demiyorum.
çok paraları varsa daha hayırlı işlerde kullanabilirler diy mi ama
istatiksel olarak günlük ortalama mesaj sayım 7.69 muşzemuszemus
canım benim bende bukadar uzun soluklu iyi dostluklar edineceğimi hiç düşünmemiştim o topiğği açarken umarım bu birliktelik bebeklerle taçlanır (evliliklerde denir ya öyle oldu :)))
bebingim sayı keçi boynuzu ile arttı onu bayağıdır yapıyordu keçiboynuzu pekmezi belki bir yıldır yiyor ama yazdan beri 21 günlük setler halinde keçiboynuzu suyu kaynatıp içti düzenli olarak sonra son 3 haftadırda havuç suyu deniyor havuç suyuda hareketliliği arttırıyormuş inşallah işe yarar bu sıkıntılar soğan benim için tam bir tramva oluyor ama eğer bu işe yaramayan bir şeyse allah ibrahim saraçoğlunu davul etsin emiii
her türlü angarya işleri halletmeliyiz bebişlerden önce ben bugün gidip dişimi çektirdim 20 yaş dişim kırılmıştı geçenlerde hemen ondankurtuldum bugün
kızlar bugün bütüüün şehri dolandım arabayla
park yeri bulamadım girmediğim sokak kalmadı
usta oldum çok seviniyorum
evet tatlım işten gelir gelmez biber dolması yaptım sabahdan beri gözümün önünden geçiyordu en sonunda yedimmmmmmmmmmm...ohhh rahatladım...ama sen çıkmışsın dünden beri yazılanları okuyordum canım..sen nasılsın iyisin dimi canım?
Allah ım bebeğinin cinsiyetini seçmek için tedavi olanlarla bizleri karıştırma yarabbim bizi onlardan ayır
ve hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et
bugün az kalsın kaza yapıyordun işten gelirken.karnımı sıkıyor diye emniyet kemeri takmıyorum ama bana ders oldu artık takıcam.istanbul trafiğinden minübüs ve taksiciler defolsun!!bayan görünce insanın önüne kırıveriyolar gerizekalılar.çok korktum bebeğime bişey olucak diyee.trafikde çok dikkat edelim arkadaşlar lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?