denizcim çok sevindim canım.inşallah herşey güzel olucak.sende bebişine kavuşacaksın.gelişmelere bakılırsa az kaldı meleğenin gelmesine.innnşşşşaaalllaaahhhhh...
cinsiyet seçenlere PPPPPPPPPPPPEEEESSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!
görmüyorlarmı çevrelerindeki özürlü çocukları allaha ku konuda karışılrmı.allahım ne verirsen hayırlısı verr..
BEN KZIIMI ÇOOK SEVİYORUM,HAYATTA AYIRMAAM NE KIZ NE ERKEK..
Denizcim,tatlım kıymatlım.Şu ana kadar herşey umduğumuz ve istediğimiz gibi gelişiyor.Rabbim,devamını da böyle getirsin.Ki getirecek,çok mutlu olacağız çooooook.Sanki bana transfer yapılacak yaaa,çok heyecanlıyım çoooookkk...
Bu arada kızlar,hep destek olmaktan,olumlu düşünmekten söz ediyoruz yaaa,bugün pozitif düşünme ve kuantum olumlama üzerine olan verilerimi sizlerle paylaşmaya başlıyorum ve hemen 1. ders geliyor,lütfen uzun diye okumamazlık ya da ders çalışmamazlık etmeyin,zinciri kırmayın.Şurada hep birlikte voltranı oluşturacağız...Ve işte ilk ders....
unutmadan kopardı şu sokak terliği lafın beni onu belirteyim :)))
yumoşlarına maşallah geleceğin bebeği onlar artanları dondur mutlaka şimdiden konuş doktorunla allahım helecanlandım derleduuum haağğğğğğ
o erkek erkek diye yırtınan çift eminim erkek yapar ve serserinin önde gideni olur bin pişman olurlar o işlemi yaptırdıklarına ilahi adalet
kzılar söylemeyi unuttum bende başladım meryem suresine dün ilkini yatmadan önce okudum birazdan ikinciyi okuyacağım indirdim yazıcıdan çıkarttım 98 tane değil mi yanlışlık olmasın..
Denizcim,tatlım kıymatlım.Şu ana kadar herşey umduğumuz ve istediğimiz gibi gelişiyor.Rabbim,devamını da böyle getirsin.Ki getirecek,çok mutlu olacağız çooooook.Sanki bana transfer yapılacak yaaa,çok heyecanlıyım çoooookkk...
Bu arada kızlar,hep destek olmaktan,olumlu düşünmekten söz ediyoruz yaaa,bugün pozitif düşünme ve kuantum olumlama üzerine olan verilerimi sizlerle paylaşmaya başlıyorum ve hemen 1. ders geliyor,lütfen uzun diye okumamazlık ya da ders çalışmamazlık etmeyin,zinciri kırmayın.Şurada hep birlikte voltranı oluşturacağız...Ve işte ilk ders....
özlemim soğan menüsüne bayıldım yaaa
bu arada sen lokanta gibi menü çıkarıyorsun tebrik ediyorum ya
ya ben baslayamadım bu duayaaa kıskanıyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?