Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar be çıkıyorum eşim hala bana bakıyor korktum valla...:)))

özlemim bitse reglim baslıcam ben çifter okusam size yetişsem olurmu acaba

tuanyım bekliyoruz devamını
düşünüyorumda bende hayatımda yasdıgım olumsuzlukları hep kendim çagırdım sanırım ne düşündüysem basıma geldi.hangi olumsuzluk aklıma gelse basıma da geldi.adını koyamazdım bu durumun ama simdi daha iyi oturtuyorum.ben acayip negatifimdir çocuklugumdan beri hatta annemi suclarım stresli hamilelik geçirmişssin ben böyle olmusum diye.ben evlenme fikrim yokken bile cocugum olmazsa diye düşünürdüm bazen istemezdim abuk subuk konusurdum.nasılda dökülüyorum şimdi diymi....

bu gerceklerle yüzleşmek içimi acıttı.ama iyi de oldu.
bazen cocuk aglaması duysam aman olmasa daha mı iyi diyorum sanırım bu yuzden olmuyor
basıma gelen hastalıkların hep hayalini kurardım ben ve sonra da aynılarını yasardım manyakca gelebilir ama inanın böyle.aynı şekilde düşüncemle yendiğim şeylerde oldu bi anlatsam size agzınız acık kalır
yaa ben ne yapmısım kendime böyle hayret bişey ya
Allahım nasıl bir beynimiz var bizim.
düşünce gücüyle tedavi diye bi kitap okumustum yıllar önce onu bulsam iyi olucak galiba

özlemim bitse reglim baslıcam ben çifter okusam size yetişsem olurmu acaba

valla bilemiyorum ki canım ya bu işi mavide öğrendik ona sor:))) aman 3 gün sonra biter seninkide....opuyorumnanaktan

aynı ben ya....

evet ya beynimize nasılda hükmediyoruz hani ben geçen gün yazmıştım kim ne derse desin ben yine kendi bildiğimi okuyorum diye valla öyle yapıyorum hükmediyorum resmen... eşimde diyor şu kafanı azcık az çalıştır diye:))) ben çok kurarım hani kendim yazarım oynarım derler ya o cinsten.... ama bu da beynimi çok yoruyor gerçekten ve başım ağrıyor hep çok yönlü düşünürüm bir düşüncemin mutlaka alternatifi vardır ama yapmam gereken tek şey ODAKLANABİLMEK.... işte o zaman zafer:lepi: benim olacak...

dayanamadım geri geldim.sanki yazdıkların içime doğdu cevap vermek için şeytan dürttü.
tez konusu olacak valla bu işin sonunda bizim cocuk sahibi olma calışmalarımız.okadar karmaşık ki..
benim eşimde derki yazdın senaryoları hem yazarsın hem oynarsın ben de arada kaynarım der....

ne kadar birbirimize benziyoruz hergün sasırtıyor bu durum beni.

özlemim sen gitmişsin ama hala yanıda yeşil yanıyorrrr

aynen ya beni dürttü:)))

burada bulunmamız ve kopmamamız belki de birbirimize çok benzememizdendir....opuyorumnanaktan

bebing inşallah yine dürttürmem:))) ben çıktım iyi gecelerrrrrrrrrrr

kesin çıktım :))) kesin ha inanın:))))

afiyet şeker olsun çıtır annemize

okadar iğrençki soğan suyu şap sürsem tadı düzelmez bende başka bir şeyle karıştırmıyorumki etkisi bozulmasın bu 4. gün ovulasyon dönemimde olmama rağmen akıntı yok çok akıntı yaparmış normalde yani bana etkilemedi akıntıdanda anladığım kadarı ile bende bu ayda yumurta yok benim halim ne olacak bilmiyorum (

burpcum senin okulun tatile girdi dimi?haftayada bizimkiler giriyor inşşşşşşşşaaaalllllaaahhhh!!!!!!!!!!!!

sen nasılsın?yoğunlukdan bize zaman ayırdığın için çok sağol.seni özlüyoruz.

canım benim bizde finaller var ama tatile girsekte biz işe gidiyoruz ama ders günleri gibi akşam 7 lere kadar ders işlemiyorum tabiki 4-5 saat uğrayıp geleceğim

aman semacım kemerini ihmal etme çok önemli iki adımlık yola bakmıyor malesef kaza sen çok iyi kullansanda öküzün teki gelip seni haklıyor allah korusun bazen istanbul trafiğinde iken büyük baş hayvanları direksiyona oturtsan böyle araba kullanırlar diye hayal ediyorum sonra beni sinirlendiren arabanın bir ahırın önüne parkettiğini sahibinin arabadan inip ahıra gidip otladığını düşünüyorum
birde benim karadenizli damarım kabarır sıkıştıranı iki kat sıkıştırırım banane gel çarp derim iyicene inatlaşırım bir gün başıma bir şey gelecek ama

tatlım yazılı alanı seçip kopyalayıp masaüstünde açmış olduğun word dosyasına koopyala istediğin zaman açar okursun daha da temiz çıkış alırsın

tatlım emin ol herkezin kafasında böyle şeyler geçiyor ben artık herşeye inancımı yitirdim pozitif düşünceyede duayada evrende herşey belli oluyor zaten şimdiye kadar yaşadıklarımı kesinlikle ben çekmedim ben bukadar kötüsünün başıma geleceğine asla inanamazdım allaha inancım sonsuz kadere inanıyorum tamamen yazılmışsa oluyor yazılmamışsa olmuyor istediğin kadar yırtın artık benim için dualar şükürden ibaret herhangi bir şey istemeyeceğim istediğim şeylerin zaten yazılmışsa olacağına ve benim dualarımın etkili olmayacağına inanıyorum ki öyle oluyor gördüğüm kadarı ile inanma nedenimde bu
sizinle tanışmadan önce temmuz ayı aşılama topiğinde bir kız vardı hepimiz gibi çok istiyordu 40 tanemi ne namaz kıldı daha fazlada olabilir dikkatimi çekmişti hatta ona aşılamadan sonra bu kadar namaz kılarsan yat kalk tutacağı varsada tutmaz demiştim ama hep takip ettim onun sonucunu negatif sonuç aldı ne bileyim siz bana bakmayın kızlar inançlarınızı yitirmeyim dediğim gibi psikolojidede geçer
kapaklı kavanozun içine pireleri atarlar alttanda ısıtmaya başlarlar yavaş yavaş pireler ısındıkça zıplar ve kavanozun kapağına kafayı çarparlar daha sonraki sn lerde zıplamaları kafayı kapağa çarpmayacak yükseklikte olur daha sonra kapağı açarlar ancak pireler okadar yükseğe sıçramayı bıraktıkları için ısıya rağmen aynı yüksekliğe kadar sıçrayıp kavanozda ısıya maruz kalmaya devam ederler
heralde bana olanda bu

ya bende bu yaşadıklarımı ciddi ciddi farklı isimle kitap haline getirmeyi planlıyordum aama onun yerine kendi bıranşımda kitap yazarım doçentliğime faydası olur diye vaz geçtim aslında iiyide satar para kazanırdım ama vakit yok siz yazın kızlar

kızlar suçlamayın kendinizi bebek sahibi olabilen hatunlar bizden daha olumlu daha maharetli değil her insanın kafasından geçen düşüncelerdir bunlar kah olur kah olmaz ona kalsa deli gibi bebek olmasını hayal ediyoruz neden olmuyor
şimdi diceksinizki senin işin yokmu kafamızı bulandırıyorsun aforoz edeceksiniz beni :)))
hele tuanay ellerine sağlık ne kadar faydalı şeyler hazırlamış göndermiş ama ben umudumu yitirdim yaşadıklarıma karşı kızgınlığım had safhada heralde önce bu kızgınlıktan ve sorgulamadan kafamı kurtarmalıyım aslında vaktim olsa terapiye giderdim çünkü önümdeki tüp bebek tedavisinin başarısız olacağına yumurtaların gelişmeyeceğine okadar eminimki çünkü hiç aksi durum olmadıki hep birşeyler ters gitti o yüzden olumlu bir şey istesemde düşünemiyorum ama düşündüğüm için değilde zaten sürekli böyle şeyler yaşadığım için aklıma gelenin bu olduğuna inanıyorum evet özlemim hemfikiriz kim ne derse desin bildiğimizi okuyoruz
evet tuanay yardım et bize terapi yap meditasyona inanıyorum bende bizim işyerinde akşamları kursu var raiki plates falan yapıyorlar ama geç saate kalmak istemediğim için katılmıyorum belki faydası olurdu ama bu yoğunlukta bana lüks böyle şeyler

çok konuştum ben ders çalışayım bugün bütün gün ingilizce çalışacağım akşamüzeri temizlik harika bir gün beni bekliyor ben nasıl olumlu olayım hieaaaağğğğ

Öncelikli istediklerim

Sağlıklı bir bebek
İngilizceyi alabilip doktoramı tamamlayabilmek
Evin taksitlerini ödeyebilmek

Teşekkür ettiklerim

Mükemmel kocam
Ailem
Yeteneğim
Yetenekli bir kocamın olması
Mesleğim ve çalıştığım ortamın keyifli olması
Yeni evim ve arabam
Kısırlık haricinde bir sağlık problemimizin olmayışı
Mükemmel kocam için bir teşekkür daha etmek istedim

evet tuanayım işe yaradı valla güne olumsuz başlamıştım ama teşekkür ettiklerimin listesi elde etmek istediklerimin listesinden daha uzunmuş demekki durumum okadarda kötü değilmiş :)))))
hadi kızlar sizde yapın işe yarıyor

günaydın şekerler...
burp um kolay gelsin iyi çalısmalar sana
yazdıklarına asla karsı cıkamam yasadıkların öyle agır seylerdiki belki bizler kaldıramazdık.
isyanların yakarışların negatif düşüncelerin o kadar normal ki...
keşke yardım alabilsen eminim çok iyi gelirdi.
sen güçlüsün zaten ama yardımla daha kolay atlatabilirdin.
önce dibe vurmak gerektiğine inanırım ben anacak sonra yeniden güçlenerek çıkabiliriz...
herşey istediğin gibi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…