Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet özlemcim o kadar birbirimize benziyoruz ki infertilite sorunumuz bile varrrr

denizicm sen nasıl kıpır kıpır sındır simdi ben olsam heyecandan catlarım yaa
burda yerimde duramıyorum.yumurtalar saklanabilirse sakla az bir fiyat farkı oluyormus ama bence atlama bu durumu doktora sor

ya sorma temizlik heyecanı sabahtan beri mavoldum eğilemiyorum karnım kasıklarım çok ağrıyor işkence oldu bugün bu temizlik hadi dedim bugün yapayım bir daha uzun süre kendim yapamam annem ben yaparım diyor ben şimdi dipten bir geçeyimde yazık kadın sonra yorulmasın akşam çatlatma iğnesini oldum çok ağrı yaptı gece..allahım artık sonuçlansında beklemeye geçelim..

canım eşimde dondurma konusunda aynı şeyi söyledi fakat herşey yarın konuşulur ama ben yeterli olacağını sanmıyorum iki yumurtalıktan çıksaydı 12 tane falan o zaman belki ama 6 taneden mutlaka en az 1-2 tanesi kalitesiz olabilir ya da döllenmeyebilir ne bileyim işte ilerisini düşünemiyorum artık..allahım bir tane verirse ikinciyi zaten düşünmeyiz ama iki tane verirse başımızla beraber hemde süper olur ama üçüz olursa allah yardım etsin:)))

hayatımızda herşey kaderin dışındakiler zaten bizim elimizde değil mi kendi kendimize yapıyoruz bende olumsuzlukları çok çağırırım aynıyız ya eşimde der senaryoyu kurdun kafanda biz de oynuyoruz ama genelde bu kurmaların sonu tartışmayla biter..
birazda bizim elimizde olumlu düşünmek ama yapamıyoruz işte..

aaa bir açtım ki herkeste bir olumsuzluk havası
tamam oynayacak havamız yok ama hep böyle olmak ta işe yaramıyor..
burpcum senin yaşadıkların o kadar ağır ki herkesin kaldırabileceği şeyler değil üstüne birde hayat koşuşturmacası ama belkide rahat düşünebilmek için hayatındaki bazı şeylerden vazgeçmek gerekebilir mesela çocuk olduğunda iş nasıl olur diyorsun daha şimdiden bunları düşünüyorsun bu daha baştan bir olumsuzluk sonra hiç yumurtam oluşmayacak mi..haklısın herşeyi pozitif düşünemeyecek kadar negatiflik yaşadın..inşallah bunların hepsi geçecek
ben buna inanıyorum
neden mi?
kendimi bildiğim yaştan itibaren yani 5-6 falan evveliyatı da vardır eminim hiç mutlu büyümedim hep hayatımın böyle geçeceğini düşündüm kendimi hep dışarı attım üniversitede bir çıktım ve evlenene kadar izmire dönmedim ta ki eşimle tanışıp nişanlanınca artık başka şehirde tek başıma yaşamamı istemedi...hep mücadele ettim uğraştım ama hep hayırlısını istedim eşimle tanıştık ee tabi aşk var sevgi son safhada hep evlilik konusunda kendime hayırlısı ise olsun dedim...küçükkende büyüyene kadar hep şey derdim hani sorunlu yetişenler ben evlenmeyeceğim der ya ben aksine evleneceğim ve benim çok mutlu bir yuvam olacak....
yani eşimi tanıyana dek hayatımı olumsuz mutsuz geçirdim ama hep mutluluğu hayal ettim ve gerçekleşti.
seninde hayatında hayal ettiğin çocuk dışında herşey olmuş

çoğumuz ortak yönleri zaten bunlar..
harika bir eşimiz
düzenli gelirimiz evimiz arabamız var

fakat çocuğumuz yok hayatta malesef her şey dört dörtlük değil..Allah ta bizi böyle sınıyor malesef
yoklukla parasızlıkla kötü bir evlilikle değil de bununla ama inşallah bu sınavı geçeriz..

olumsuz düşünmek yok bebingle özlem dediğiniz gibi çok fazla ortak yönümüz olduğu için burdayız kimse aynı olamaz ama aynı kafa yapısına sahip olabilir..inşallah şu 1 sene içerisinde hepimiz bunu başaracağız..

evet ben duamı okudum şimdi allah kabul etsin hepimizinkini inşallah.... etti 3.....

canım benim şu aralar hep bir tırmalama aşamasındayım hiç bir şey kolay gelmiyor hazırlandığım sınav öyle böyle zor değil öyle bir dil sınavıki amerikalılar bile zayıf alabiliyormuş akademik bir sınav ve benim dile karşı yeteneğim hiç yok binlerce kelime bilmek gerekiyor sabah gözümü açtığımdan beri çalışıyorum bir tek bir şeyler atıştırmak ve foruma girmek için kaldırdım kafamı dersten çok sıkıldım dışarıdada yağmurlu ve karanlık hava var ben yaz insanıyım sevmiyorum kışı e kasvet yapmayayımda ne yapayım dediğin gibi ben yardım alabilsem iyi olurdu ama vakit yok ben yardımı sizden alıyorum iyiki varsınız

denizcim korkutmayayım seni ama asıl sen ağrıyı yarın gör şaka şaka okadar olmasa bile tuvalete gidip gelmek sıkıntı olmuştu bana adım attıkça yumurtaların alındığını hissettiriyordu bana ben yinede kendini yorma keşke temizlik yapmasaydın diyorum canım bırak dağınık kalsın yorma kendini :)) seni çok iyi anlıyorum bende dayanamıyordum ama eşim bana çok kızıyordu kendisi yalap şalap yapıyordu iyice kızdırıyordu beni ya bana izin ver yada adam gibi yap diyordum
çatlatma iğnesini vuranın eli ağırdır muhtemelen becerememiştir kasa denk getirmiştir bana owirtel vermişlerdi bir keresinde allaam ne güzel di aynı lucrin gibi kendinden enjektörlü bir iğne idi karnımdan yapıvermiştim ama sonrasında gene kalçadan vermişlerdi
ya deniz bana bak adam gibi döllensin şu embriyoların vallahi burada öyle bir hal aldıkki artık benim senin farketmiyor o yüzden teselli falan veremem inanki çökerim çünkü kendim gibi hissediyorum resmen eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile senin sevincin bizim sevincimiz ama eskisi gibi teselli olabilirmiyiz bilemiyorum cümleten dağılırız heralde o yüzden aman gözünü seveyim 6 tane yumurtan var benimkinin 3 katı şansın var demek oluyor bunlardan 6 sıda döllensin mümkünse ve 3 ünü dondursunlar 3 üde 8 hücreli blast embriyo olsun transferden sonra annelerine tutunsun ikizin olsun inşallah valla kendim için istiyorsam namerdim opuyorumnanaktan

canım denizcim kesinlikle hiç bir şey dört dörtlük değil insan pek çok şeye katlanıyor ama bebek olmaması ağır geliyor çünkü bu doğamızda var diğer her şey öyle yada bu şekilde elde edilebilir hallolabilir katlanılır şeyler ama bebek olmadımı olmuyor ve bu çoook uzun ve zahmetli süreçlere yayılıyor birde üzerine çevrende bu imkanı zahmetsizce elde edenleri görünce kahroluş ikiye katlanıyor başarısızlık hissine ben pek alışkın değilim belki kaldıramadığım nokta da bu

denizcim zorluklar yerini mutlu bir yuvaya bırakmış ve inşallah bu yuvan ömür boyu seni mutlu edecek başarıları ile gururlandıracak mükemmelliği ve ışıltısı ile hayrı ile ailenize neşe katacak bir evlat nasip olur sana inşallah şu an o evlat hatta çatlamak üzere yarın babasının spermi ile buluşacak ve bir iki gün sonra her ne olursa olsun içine evladın yerleştirilecek allah sonunu güzel nasip eder inşallah

kızlar suçlamayın kendinizi bebek sahibi olabilen hatunlar bizden daha olumlu daha maharetli değil her insanın kafasından geçen düşüncelerdir bunlar kah olur kah olmaz ona kalsa deli gibi bebek olmasını hayal ediyoruz neden olmuyor
şimdi diceksinizki senin işin yokmu kafamızı bulandırıyorsun aforoz edeceksiniz beni :)))
hele tuanay ellerine sağlık ne kadar faydalı şeyler hazırlamış göndermiş ama ben umudumu yitirdim yaşadıklarıma karşı kızgınlığım had safhada heralde önce bu kızgınlıktan ve sorgulamadan kafamı kurtarmalıyım aslında vaktim olsa terapiye giderdim çünkü önümdeki tüp bebek tedavisinin başarısız olacağına yumurtaların gelişmeyeceğine okadar eminimki çünkü hiç aksi durum olmadıki hep birşeyler ters gitti o yüzden olumlu bir şey istesemde düşünemiyorum ama düşündüğüm için değilde zaten sürekli böyle şeyler yaşadığım için aklıma gelenin bu olduğuna inanıyorum evet özlemim hemfikiriz kim ne derse desin bildiğimizi okuyoruz
evet tuanay yardım et bize terapi yap meditasyona inanıyorum bende bizim işyerinde akşamları kursu var raiki plates falan yapıyorlar ama geç saate kalmak istemediğim için katılmıyorum belki faydası olurdu ama bu yoğunlukta bana lüks böyle şeyler

çok konuştum ben ders çalışayım bugün bütün gün ingilizce çalışacağım akşamüzeri temizlik harika bir gün beni bekliyor ben nasıl olumlu olayım hieaaaağğğğ[/QUOTE]

ya burpum umutsuz başlamaktansa hiç başlama tatlım ya ben başaracağım de hem bak o kadar kür yapıyorsun ki inşlallah faydası olur... olmadı diye hep olmayacak değil ya hem sen aşılamada hamişte kaldın bunu neden es geçiyorsun tatlım... olumlu düşün ve olumlu çağrışımlar yap lütfen olacak bak emin ol... inansanda inanmasanda dualarım seninle:===

ne güzel anlatmışsın benimde demek istediklerim tam da bunlardı işte.... ve ben burpun çok güçlü olduğuna çok ama çok inanıyorum....:lepi:

hey allahım ya olsunda kaç tane oluyorsa olsun hem soruyorlar sanırım kaç tane yerleştirelim diye.... inşallah hepsi bomba gibi çıkacak sen hiç takma kafana... güzel düşün yolarım saçını başınıaklinialirimsmile

tabi ya ben başaracağım şahsen çok az kaldı dermişim:))) inanıyorum ya gelecek yaramaz...:ecrin_bebek::CüvCüv:

ben akaşam gezmeye gideceğim yokum yani...

tuanaycım dersi kaçıracağım çok üzgünüm...

Kızlar,hepinize mrehaba.Umarım sizlerle paylaşmış olduğum bilgilerden hoşlanmışsınızdır.Ama sadece pozitif düşünelim,destek olalım demekle olmuyor.O yüzden şu ana kadar oluşmuş olan kalıplaşmış düşüncelerimizi ve olumsuz imajinasyonlarımızı bir anda pohh diye yok edelim,unutalım demle de olmuyor.Ciddi bir çaba gerektiriyor.Eğer gerçekten uygulayabilirsek,eminim hayatımızda gerçekten önemli ve olumlu değişimler meydana gelecek.Ama ilk şart tabi ki istekli olmak ve gerçekten uygulamak.Deneyelim,ne kaybederiz ki,belki de çok şey kazanırız değil mi???Şimdi bugün kü dersi erken veriyorum.ışte ikinci dersimiz;

ders 2: gerçekten etkili onaylama teknikleri sırları

onaylamalar yüzyıllardır
Başarılı insanlar tarafından kullanılmıştır.

onaylamalar bir çok normal insanlara hayatlarında mükemmel sonuçlara ulaşmalarına yardımcı olmuştur.

onaylamalar bir çok
Başarısızlığı Başarıya dönüştürmüştür.
insanlığın gelişim tarihinde bir çok mucize yaratmışlardır.

her nasılsa onaylamaları kullanan bir çok kişide onun çalışmadığı görmüştür.
neden bu durumlarda işe yaramamıştır?.

bu insanlar onaylama tekniklerini kullanırken hangi öğeleri eksik yapmışlardır?
bu soruları sürekli kendime sorup cevaplarını aradım.
sonuç olarak hiçbir kitap bu sorunun cevabını verememiştir.
belli bir durum için bir kitap bazı ipuçları veriyor fakat diğerleri için vermiyor.
başka kitaplar başka durumlar için ipuçları veriyor.
ben test ederek etkisiz olanları ayıkladım.
sadece etkili sır teknikleri bıraktım.

onaylamanın amacı

size bu etkili teknikleri vermeden once onaylamaların gerçek amacını anlamanız gerekiyor.
basitçe ifade edersek onaylamaların amacı emirleri biliçli zihinden bilinçaltı zihne vermektir.
bilinçaltı zihnin her şeyi doğru olarak kabul etme gibi bir yeteneği vardır.
neyi ele alırsa alsın onu gerçeğe dönüştürür.
onaylamanın amacı mesajı bilinçaltı zihne geçirmek ve mesajın doğru olduğunu inandırmaktır.
öyleyse bu bizi etkili onaylamanın ilk elemanına götürür..

1. onaylama bilinçaltı zihin tarafından mutlaka inanılır olmalıdır.

insanların kullandığı bir çok onaylama ilk aşamada
Başarısız olur.
çünkü bilinçaltına realist olmayan mesajlar vermeye eğilimli olup pozitif cevaplar bekleriz.
eğer iflas etmişseniz ve kendinize yılda 100 000 dolar kazanacağım derseniz bu sizin zihniniz tarafından kabul edilebilir mi?
eğer obez denecek şekilde şişmansanız ben çok çekiciyim derseniz zihniniz buna inanırmı ?
şüpheliyim .

eğer iflas etmişseniz ve yılda 100 bin dolar kazanmak istiyorsanız yada şişmansınız ama çekici olmak istiyorsanız...
ne yapmalısınız...
ben en iyi yolun seçiyorum ile biten onaylamalar olduğunu buldum..

yılda100 000 dolar kazanıyorum demek yerine yılda 100 000 dolar kazanmayı seçiyorum deyin

ben çekiciyim demek yerine.

ben insanların beni çekici bulduklarını hissetmeyi seçiyorum

farkı hissettiniz mi?

2. bilinçaltı zihin kanıt arar...

bir onaylamanın bilinçaltına gidebilmesi için milyonlarca kez tekrarlanması gerektiği konusunda yanlış bir anlama vardır.
bu gerekli bir doğru değildir. onaylamalarımız yerleştirmek için tekrarlama metodunu kullanabiliriz.

fakat daha kolay bir yolu vardır. o da kanıtladığınız anda onaylamanızı ifade edin..
bir çok insan fakirlik içindedir. çünkü para ile
acıyı birleştirmişlerdir.
ne zaman para harcasalar hemen borçlarını paralarını düşünürler..
bu durumda otomatik olarak
acıya neden olur.
bu sizin paraya iliştirdiğiniz sizi zengin veya fakir yapan bu duygudur

bunu kendi avantajınıza nasıl döndürürsünüz ?
para harcarken acı hissetmek yerine para harcarken zevk hissetsek zevkle para harcamayı bağdaştırsak ne olur?
bir dahaki sefere alışverişe çıktığınızda ödemek için paranızı veya kredi kartınız çıkardığınızda kendinize her zaman harcadığımdan
daha fazla param var deyin bu doğrudur çünkü bilinçaltı zihniniz kanıtı görür.
parayı harcadıktan sonra cebinizde paranız veya kredi kartınızda limit varsa bu onaylama doğrudur.
öyleyse bilinçaltı zihniniz buna inanır..

birinci ve ikinci metodu birbiri ile kaynaştırıp şöyle bir onaylama yapabiliriz.

her zaman harcadığımdan daha fazla param olduğunu hissetmeyi seçiyorum.

nasıl hissettiğinize bakın . bunun için defalarca onaylama yapmanıza gerek yok birkaç kez tekrarlamanız
ve gerçek hayatta kanıtlanması bilinçaltınızın buna inanmasını sağlayacaktır.

. onaylama duygularınız tetiklemelidir.

a bilinçaltı zihin için bir gerçekte o kelimelerle konuşmaz .
onunla sadece duygularla veya hislerle iletişim kurabilirisiniz .
duygularınız tetiklemek için 2 metod vardır.

birinci metod duyguları kapsayan kelimeler kullanmaktır.
neşe, zevkli, rahat, hoş gibi sözcükler etkili şekilde iş görür.

ikinci metod ise imajinasyonu kullanmaktır onaylmalarınızda belirttiğiniz durumları çoktan gerçekleşmiş gibi vizualize edin.
kendinizi o durumda görün ve o duyguları hissedin.

4.onaylama mutlaka 3 p metoduna uymalıdır.

3 p metodu
positif, şimdiki zaman ,kişisel (positive-present- personel)

onaylamalar mutlaka olumlu olarak belirtilmelidir.
ben şişman değilim demek yerine slim olmayı seçiyorum deyin.
bunun nedeni şudur zihin ben şişman değilimin anlamını bilmeden once şişmanın anlamının ne olduğunu düşünür .
o zaman bildirim kaçınılmaz bir şekilde şişmanlık hissine götürür..

onaylamalar mutlaka şimdiki zamanda olmalıdır.
birçok kitap bunu belirtmiştir. ancak ben buna biraz genişleterek inanırım.
benim lüks bir arabam var derseniz zihniniz buna inanmaz.
bunu burada belirtmemin nedeni bunu birinci teknikle birleştirirseniz daha iyi çalışır.
şimdi şöyle deyin

lüks bir araba sahibi olmayı seçiyorum. zihniniz bunu gerçekleştirmek için elinden gelenin en iyisini yapacaktır.

onaylamalar mutlaka kişisel olmalıdır.
bilinçaltınız sadece sizin için çalışır.
eğer ann beni seviyor derseniz bu etkili olmaz çünkü ann üzerinde hiçbir kontrolünüz yoktur.
şimdi şöyle deyin ann’nin beni gerçekten sevdiğini hissetmeyi seçiyorum deyin .
bu sefer sizin kontrolünüzdedir .çünkü duygularınız kontrol edebilirsiniz.

5.
kişisel gelişim onaylamaları mutlaka kıyaslamalı ifade edilmelidir

ben kendime güvenliyim demek yerin gittikçe daha fazla kendime
güvenli oluyorum demek kadar etkili değildir.

daha da iyi bir onaylama ise “gittikçe kendime daha fazla
güvenli olmayı seçiyorum “ demektir.

kıyaslamayı kullanmanın nedeni ise sizin ne kadar kendinize
güvenli olacağınız sınırı yoktur.
aksi halde zihniniz sizin yeterince kendine
güvenli olduğunu düşünür.
ve daha fazla bir şey yapmaya gerek duymaz.

onaylamalarla ilgili araştırmalarım sonucunda bu 5 tekniğin çok etkili olduğunu gördüm
bu 5 tekniği kullanırsanız sonuçların şaşırtıcı olacağı konusunda size garanti veririm .
bu tekniklerden bir ikisini kullansanız bile onaylamalarınızın daha etkili olduğunu göreceksiniz.

tuanay canım dersi erkene alman benim açından iyi oldu:))) okudum ve bende bebeğimi artık hissetmeyi seçiyorum.... çünkü onu artık hissetmek istiyorum ve buna çok az kaldı bunu da hissediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…