allah kabul etsin bende okudum benimkinide kabul etsin inşalllah... kaldı 38 hadi bakalım... evet benimkide 98 tane doğru demekki....:Saruboceq::CüvCüv:
denizicm sen nasıl kıpır kıpır sındır simdi ben olsam heyecandan catlarım yaa
burda yerimde duramıyorum.yumurtalar saklanabilirse sakla az bir fiyat farkı oluyormus ama bence atlama bu durumu doktora sor
bu gerceklerle yüzleşmek içimi acıttı.ama iyi de oldu.
bazen cocuk aglaması duysam aman olmasa daha mı iyi diyorum sanırım bu yuzden olmuyor
basıma gelen hastalıkların hep hayalini kurardım ben ve sonra da aynılarını yasardım manyakca gelebilir ama inanın böyle.aynı şekilde düşüncemle yendiğim şeylerde oldu bi anlatsam size agzınız acık kalır
yaa ben ne yapmısım kendime böyle hayret bişey ya
Allahım nasıl bir beynimiz var bizim.
düşünce gücüyle tedavi diye bi kitap okumustum yıllar önce onu bulsam iyi olucak galiba
günaydın şekerler...
burp um kolay gelsin iyi çalısmalar sana
yazdıklarına asla karsı cıkamam yasadıkların öyle agır seylerdiki belki bizler kaldıramazdık.
isyanların yakarışların negatif düşüncelerin o kadar normal ki...
keşke yardım alabilsen eminim çok iyi gelirdi.
sen güçlüsün zaten ama yardımla daha kolay atlatabilirdin.
önce dibe vurmak gerektiğine inanırım ben anacak sonra yeniden güçlenerek çıkabiliriz...
herşey istediğin gibi olsun...
ya sorma temizlik heyecanı sabahtan beri mavoldum eğilemiyorum karnım kasıklarım çok ağrıyor işkence oldu bugün bu temizlik hadi dedim bugün yapayım bir daha uzun süre kendim yapamam annem ben yaparım diyor ben şimdi dipten bir geçeyimde yazık kadın sonra yorulmasın akşam çatlatma iğnesini oldum çok ağrı yaptı gece..allahım artık sonuçlansında beklemeye geçelim..
canım eşimde dondurma konusunda aynı şeyi söyledi fakat herşey yarın konuşulur ama ben yeterli olacağını sanmıyorum iki yumurtalıktan çıksaydı 12 tane falan o zaman belki ama 6 taneden mutlaka en az 1-2 tanesi kalitesiz olabilir ya da döllenmeyebilir ne bileyim işte ilerisini düşünemiyorum artık..allahım bir tane verirse ikinciyi zaten düşünmeyiz ama iki tane verirse başımızla beraber hemde süper olur ama üçüz olursa allah yardım etsin:)))
aaa bir açtım ki herkeste bir olumsuzluk havası
tamam oynayacak havamız yok ama hep böyle olmak ta işe yaramıyor..
burpcum senin yaşadıkların o kadar ağır ki herkesin kaldırabileceği şeyler değil üstüne birde hayat koşuşturmacası ama belkide rahat düşünebilmek için hayatındaki bazı şeylerden vazgeçmek gerekebilir mesela çocuk olduğunda iş nasıl olur diyorsun daha şimdiden bunları düşünüyorsun bu daha baştan bir olumsuzluk sonra hiç yumurtam oluşmayacak mi..haklısın herşeyi pozitif düşünemeyecek kadar negatiflik yaşadın..inşallah bunların hepsi geçecek
ben buna inanıyorum
neden mi?
kendimi bildiğim yaştan itibaren yani 5-6 falan evveliyatı da vardır eminim hiç mutlu büyümedim hep hayatımın böyle geçeceğini düşündüm kendimi hep dışarı attım üniversitede bir çıktım ve evlenene kadar izmire dönmedim ta ki eşimle tanışıp nişanlanınca artık başka şehirde tek başıma yaşamamı istemedi...hep mücadele ettim uğraştım ama hep hayırlısını istedim eşimle tanıştık ee tabi aşk var sevgi son safhada hep evlilik konusunda kendime hayırlısı ise olsun dedim...küçükkende büyüyene kadar hep şey derdim hani sorunlu yetişenler ben evlenmeyeceğim der ya ben aksine evleneceğim ve benim çok mutlu bir yuvam olacak....
yani eşimi tanıyana dek hayatımı olumsuz mutsuz geçirdim ama hep mutluluğu hayal ettim ve gerçekleşti.
seninde hayatında hayal ettiğin çocuk dışında herşey olmuş
çoğumuz ortak yönleri zaten bunlar..
harika bir eşimiz
düzenli gelirimiz evimiz arabamız var
fakat çocuğumuz yok hayatta malesef her şey dört dörtlük değil..Allah ta bizi böyle sınıyor malesef
yoklukla parasızlıkla kötü bir evlilikle değil de bununla ama inşallah bu sınavı geçeriz..
günaydın şekerler...
burp um kolay gelsin iyi çalısmalar sana
yazdıklarına asla karsı cıkamam yasadıkların öyle agır seylerdiki belki bizler kaldıramazdık.
isyanların yakarışların negatif düşüncelerin o kadar normal ki...
keşke yardım alabilsen eminim çok iyi gelirdi.
sen güçlüsün zaten ama yardımla daha kolay atlatabilirdin.
önce dibe vurmak gerektiğine inanırım ben anacak sonra yeniden güçlenerek çıkabiliriz...
herşey istediğin gibi olsun...
evet özlemcim o kadar birbirimize benziyoruz ki infertilite sorunumuz bile varrrr
amin canım hepimizinkini kabul etsin..
ya sorma temizlik heyecanı sabahtan beri mavoldum eğilemiyorum karnım kasıklarım çok ağrıyor işkence oldu bugün bu temizlik hadi dedim bugün yapayım bir daha uzun süre kendim yapamam annem ben yaparım diyor ben şimdi dipten bir geçeyimde yazık kadın sonra yorulmasın akşam çatlatma iğnesini oldum çok ağrı yaptı gece..allahım artık sonuçlansında beklemeye geçelim..
canım eşimde dondurma konusunda aynı şeyi söyledi fakat herşey yarın konuşulur ama ben yeterli olacağını sanmıyorum iki yumurtalıktan çıksaydı 12 tane falan o zaman belki ama 6 taneden mutlaka en az 1-2 tanesi kalitesiz olabilir ya da döllenmeyebilir ne bileyim işte ilerisini düşünemiyorum artık..allahım bir tane verirse ikinciyi zaten düşünmeyiz ama iki tane verirse başımızla beraber hemde süper olur ama üçüz olursa allah yardım etsin:)))
olumsuz düşünmek yok bebingle özlem dediğiniz gibi çok fazla ortak yönümüz olduğu için burdayız kimse aynı olamaz ama aynı kafa yapısına sahip olabilir..inşallah şu 1 sene içerisinde hepimiz bunu başaracağız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?