- Konu Sahibi ozlem5723
-
- #2.361
kzılar söylemeyi unuttum bende başladım meryem suresine dün ilkini yatmadan önce okudum birazdan ikinciyi okuyacağım indirdim yazıcıdan çıkarttım 98 tane değil mi yanlışlık olmasın..
canım 40 olacak 98 değil
benim kaldı 37:))
selam kızlar...
bugun cok yogundum yine gezmeklere gittim.aslında cok sevmiyorum ev gezmelerini helede yasları benden büyükse ama kayınvalideminde gönlü olsun diyorum arada gidiyorum.
2 kapı yaptık dunyanın pastasını yedim simdi hareket bile edemiyorum....
arabada giderken esimin aynı dönem evlendiği kuzeninin hamile oldugunu öğrendim.birdebire içimde isyanlar koptu anlatamam size.bagıra bagıra aglamka istedim.nedenn ben diye cığlık atmak istedim ama tuttum kendimi tabi cünki hiçkimse hiçbirseyi bilmiyor.soranlarada istemediğimi söyledim.halbuki nasılda içim acıdı söylerken...kusura bakmayın canınızı sıktım ama paylaşmaya ihtiyacım vardı
yoğurt çorbası yaptım
miiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssss gibi kokuyo nane
acıktım çoook çıktım ben görüşürüz
selam kızlar...
bugun cok yogundum yine gezmeklere gittim.aslında cok sevmiyorum ev gezmelerini helede yasları benden büyükse ama kayınvalideminde gönlü olsun diyorum arada gidiyorum.
arabada giderken esimin aynı dönem evlendiği kuzeninin hamile oldugunu öğrendim.birdebire içimde isyanlar koptu anlatamam size.bagıra bagıra aglamka istedim.nedenn ben diye cığlık atmak istedim ama tuttum kendimi tabi cünki hiçkimse hiçbirseyi bilmiyor.soranlarada istemediğimi söyledim.halbuki nasılda içim acıdı söylerken...kusura bakmayın canınızı sıktım ama paylaşmaya ihtiyacım vardı
canım benim yaa..üzülmelütfen,hele isyan hiç etme.bende senin gibi çevremdeki herkese istemiyorum dedim hep..aslında hiçde önemli değil kim neyi nasıl düşündüğü,ben eğerki çok taksaydım milleti eminim bebeğim benim yanımda olmazdı,stres çok etkiliyor.hiçde takmıyorum kimseyi,taksam böyle bir topikde kendi adım ve soyadımla herşeyi açık açık konuşmazdım bence sende öyle ol çevreni çok önemseme.
ummadığın bir zaanda gelecek bebeğin emin ol,hiç düşünmediğin bir anda senin olucak güzel düşün çok dua et..opuyorumnanaktan
özlemcim ben varım burdayıııııımmm!!!
selam kızlar...
kızlar suçlamayın kendinizi bebek sahibi olabilen hatunlar bizden daha olumlu daha maharetli değil her insanın kafasından geçen düşüncelerdir bunlar kah olur kah olmaz ona kalsa deli gibi bebek olmasını hayal ediyoruz neden olmuyor
şimdi diceksinizki senin işin yokmu kafamızı bulandırıyorsun aforoz edeceksiniz beni :)))
hele tuanay ellerine sağlık ne kadar faydalı şeyler hazırlamış göndermiş ama ben umudumu yitirdim yaşadıklarıma karşı kızgınlığım had safhada heralde önce bu kızgınlıktan ve sorgulamadan kafamı kurtarmalıyım aslında vaktim olsa terapiye giderdim çünkü önümdeki tüp bebek tedavisinin başarısız olacağına yumurtaların gelişmeyeceğine okadar eminimki çünkü hiç aksi durum olmadıki hep birşeyler ters gitti o yüzden olumlu bir şey istesemde düşünemiyorum ama düşündüğüm için değilde zaten sürekli böyle şeyler yaşadığım için aklıma gelenin bu olduğuna inanıyorum evet özlemim hemfikiriz kim ne derse desin bildiğimizi okuyoruz
evet tuanay yardım et bize terapi yap meditasyona inanıyorum bende bizim işyerinde akşamları kursu var raiki plates falan yapıyorlar ama geç saate kalmak istemediğim için katılmıyorum belki faydası olurdu ama bu yoğunlukta bana lüks böyle şeyler
çok konuştum ben ders çalışayım bugün bütün gün ingilizce çalışacağım akşamüzeri temizlik harika bir gün beni bekliyor ben nasıl olumlu olayım hieaaaağğğğ
ne güzel anlatmışsın benimde demek istediklerim tam da bunlardı işte.... ve ben burpun çok güçlü olduğuna çok ama çok inanıyorum....:lepi:
ben akaşam gezmeye gideceğim yokum yani...
canım benim çıkmam lazım ... hazırlanacağımmmmm
aaa hoşgeldin canım ya nasılsın bakalım? kızımızı öp benim için ve fısılda özlem teyzesine de arkadaş getirsin ......:CüvCüv:kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?