Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kzılar söylemeyi unuttum bende başladım meryem suresine dün ilkini yatmadan önce okudum birazdan ikinciyi okuyacağım indirdim yazıcıdan çıkarttım 98 tane değil mi yanlışlık olmasın..

canım 40 olacak 98 değil
benim kaldı 37:))

ooooohhhh hepimiz pozitif iz haaaa
tuanay ben okuyamadım acele girdim yemek yicez bi ara uzun uzun okuyacağım ama çok inanıyorum pozitif düşünmenin gücüne
öptüm herkesleri işim vaaar yinee
yemek
bulaşık
keyif kahvesi:))
meryem suresi
yaprak dökümü

oooooooooooofffffffffffffffffff şu tatil gellsin artık yaaaaaa yoruldum tatil gelsin annemin yanına gidip yatmak istiyorum
dönünce de bebek için yorulmak istiyorum

yoğurt çorbası yaptım
miiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssss gibi kokuyo nane
acıktım çoook çıktım ben görüşürüz

selam kızlar...
bugun cok yogundum yine gezmeklere gittim.aslında cok sevmiyorum ev gezmelerini helede yasları benden büyükse ama kayınvalideminde gönlü olsun diyorum arada gidiyorum.
2 kapı yaptık dunyanın pastasını yedim simdi hareket bile edemiyorum....
arabada giderken esimin aynı dönem evlendiği kuzeninin hamile oldugunu öğrendim.birdebire içimde isyanlar koptu anlatamam size.bagıra bagıra aglamka istedim.nedenn ben diye cığlık atmak istedim ama tuttum kendimi tabi cünki hiçkimse hiçbirseyi bilmiyor.soranlarada istemediğimi söyledim.halbuki nasılda içim acıdı söylerken...kusura bakmayın canınızı sıktım ama paylaşmaya ihtiyacım vardı

canım benim yaa..üzülmelütfen,hele isyan hiç etme.bende senin gibi çevremdeki herkese istemiyorum dedim hep..aslında hiçde önemli değil kim neyi nasıl düşündüğü,ben eğerki çok taksaydım milleti eminim bebeğim benim yanımda olmazdı,stres çok etkiliyor.hiçde takmıyorum kimseyi,taksam böyle bir topikde kendi adım ve soyadımla herşeyi açık açık konuşmazdım bence sende öyle ol çevreni çok önemseme.

ummadığın bir zaanda gelecek bebeğin emin ol,hiç düşünmediğin bir anda senin olucak güzel düşün çok dua et..opuyorumnanaktan

yoğurt çorbası yaptım
miiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssss gibi kokuyo nane
acıktım çoook çıktım ben görüşürüz

oyyyy ben çok severimmmmm... geliyorum mavi hazır ol ... ısrar etme valla gelirim:)))

sokak terliği seni...:))) gez ama tut canım şu boğazını ya yoksa sende ben gibi istediğin yere yuvarlanarak gideceksin demedi deme:))

o haberler benide isyan ettiriyor ama yok artık sabredeceğim ve sıranın bana da gelmesini bekleyeceğim uslu bir kız olacağım... artık umut etmekten ve dilemekten başka çarem yok... ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun ne diyeyim:Saruboceq:

aferin kız sana ... aldın yıldızlı pekiyiyi...

canım benim çıkmam lazım ... hazırlanacağımmmmm

tuanaycım bizim bu kısırköyde umut var ama sonuç yok bende bir an önce hepimizin hamile kalmasını topiğimizin hamile muhabbetleri ile dolacak olmasını hissetmeyi seçiyorum

ooo benim yıllanmış yalanım artık kimseleri inandıramadığım gözbebeklerimden okunan yalanım en son dekanımıza drumu açıkladığımda bana zaten çocuk düşünmüyormusun diye sorduğumda gözlerinin içinden okumuştum bu konuda yaralı olduğunu demişti
seni bizden başkası anlayamaz arkadaşım

ya burpum umutsuz başlamaktansa hiç başlama tatlım ya ben başaracağım de hem bak o kadar kür yapıyorsun ki inşlallah faydası olur... olmadı diye hep olmayacak değil ya hem sen aşılamada hamişte kaldın bunu neden es geçiyorsun tatlım... olumlu düşün ve olumlu çağrışımlar yap lütfen olacak bak emin ol... inansanda inanmasanda dualarım seninle:===[/QUOTE]

dimi özlem bir alay kür yapıyorum üzerinede tüp bebek o aşılamada nasıl tuttuğuna ben bile inanamıyorum inşallah bu seferki kimyasal yada bir kaç aylık düşük olmazda alırım kucağıma

ne güzel anlatmışsın benimde demek istediklerim tam da bunlardı işte.... ve ben burpun çok güçlü olduğuna çok ama çok inanıyorum....:lepi:

canlarımsınız benim

ben akaşam gezmeye gideceğim yokum yani...

canım benim çıkmam lazım ... hazırlanacağımmmmm

sokak terliği seniiiiii :)))) pon ponlu terlik hemde

semracım çıtır anne nasılsın

özlem gel cenım hala var
yarına da bırakıyorum bi de öğlen yemeğine
gel ısıtıym sana da
ben soğuk da bayılıyorum
ben de ekmekği azaltıyorum çok kilo aldım kürtaj ilaç derken şiştim yüzüğüm bile zor oluyo bazen olmuyo doğum kontrol hapı beni şişirdi

haaa bu arada geçen cuma dan beri sigara içmiyorum
niye beni tebrik etmiyosunuz

şimdi tv de izliyorum mersin de çöpe bebek bırakmışlar
morarmış yavrum
vicdansız insanlar ya nasıl atar insan polisler almış kucağına
isyan etmek istemiyorum ama bunlar olurken bize yazık değil mi yaaaaaaaa
yine de şükür halimize

aaa hoşgeldin canım ya nasılsın bakalım? kızımızı öp benim için ve fısılda özlem teyzesine de arkadaş getirsin ......:CüvCüv:kaydirigubbakcemile

canım benim tamam söylicem yatmadan önce 10 dk falan konuşuyorum onunla bu defa senide söylicem.sözzz..

burpcum canım ben iyiyim bol bol şişiyorum işte napalım..sende iyiysin gördüğüm kadarıyla(diş problemin dışında)diş çok berbat bişey ben hiç prablem yaşamadım dişten ama bu gebelikde hepsi çıktı sabah dişlerim kanayarak uyanıyrm iğğğğrenççç...

semraa canım bişi sorucam sana ya
bi sebebi yok ama merak ettim
canım sen neden aşılama yaptırmıştın doktor 6 ay bekleyin olur falan demiş ya merak ettim sorun neydi ki aşılama yaptınız
acaba normal yolla tekrar hamile kalmazsam aşılama mı yapsak diyorum ,
gerçi erkek kısırlığında pek etkili olmuyo aşılama diyolar ama
aammmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn
niye sorun yapıyosam
gelecek sanki bebeğim ya
yaklaştım sanki
ya da
kafayı sıyırıyorum

nursim sen nasılsın
biliyomusun benim babam da polis:))))

ii akşamlar kızlar.,iiyim canım aşılamama az kaldı gün sayıyorum ama bu defa çok heyecanlı değilim inş rahatlık bana bebişimi getirir.çok güzel meslek insanlara yardımcı olmak çok güzel işe gelince inan kendi sıkıntılarımı unutuyorum ne sıkıntısı olan insanlar var halimize şükrediyorum sonra dert varsa çareside var diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…