Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizcim korkutmayayım seni ama asıl sen ağrıyı yarın gör şaka şaka okadar olmasa bile tuvalete gidip gelmek sıkıntı olmuştu bana adım attıkça yumurtaların alındığını hissettiriyordu bana ben yinede kendini yorma keşke temizlik yapmasaydın diyorum canım bırak dağınık kalsın yorma kendini :)) seni çok iyi anlıyorum bende dayanamıyordum ama eşim bana çok kızıyordu kendisi yalap şalap yapıyordu iyice kızdırıyordu beni ya bana izin ver yada adam gibi yap diyordum
çatlatma iğnesini vuranın eli ağırdır muhtemelen becerememiştir kasa denk getirmiştir bana owirtel vermişlerdi bir keresinde allaam ne güzel di aynı lucrin gibi kendinden enjektörlü bir iğne idi karnımdan yapıvermiştim ama sonrasında gene kalçadan vermişlerdi
ya deniz bana bak adam gibi döllensin şu embriyoların vallahi burada öyle bir hal aldıkki artık benim senin farketmiyor o yüzden teselli falan veremem inanki çökerim çünkü kendim gibi hissediyorum resmen eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile senin sevincin bizim sevincimiz ama eskisi gibi teselli olabilirmiyiz bilemiyorum cümleten dağılırız heralde o yüzden aman gözünü seveyim 6 tane yumurtan var benimkinin 3 katı şansın var demek oluyor bunlardan 6 sıda döllensin mümkünse ve 3 ünü dondursunlar 3 üde 8 hücreli blast embriyo olsun transferden sonra annelerine tutunsun ikizin olsun inşallah valla kendim için istiyorsam namerdim opuyorumnanaktan

ya ben şimdiden tahmin ediyorum o ağrıyı kasıklarım çok kötü içimden birşeyler ayrılıyor sanki dayancaz artık napalım...
canım söyedikelrin inşallah gerçek olur..

canım denizcim kesinlikle hiç bir şey dört dörtlük değil insan pek çok şeye katlanıyor ama bebek olmaması ağır geliyor çünkü bu doğamızda var diğer her şey öyle yada bu şekilde elde edilebilir hallolabilir katlanılır şeyler ama bebek olmadımı olmuyor ve bu çoook uzun ve zahmetli süreçlere yayılıyor birde üzerine çevrende bu imkanı zahmetsizce elde edenleri görünce kahroluş ikiye katlanıyor başarısızlık hissine ben pek alışkın değilim belki kaldıramadığım nokta da bu

hepimizin hakkı bu anne olmak bu heyecanı benimle yaşadınız umarım size olumsuzluk teşkil etmem ve birazda olsa umut ve sevinç verebilirim

denizcim zorluklar yerini mutlu bir yuvaya bırakmış ve inşallah bu yuvan ömür boyu seni mutlu edecek başarıları ile gururlandıracak mükemmelliği ve ışıltısı ile hayrı ile ailenize neşe katacak bir evlat nasip olur sana inşallah şu an o evlat hatta çatlamak üzere yarın babasının spermi ile buluşacak ve bir iki gün sonra her ne olursa olsun içine evladın yerleştirilecek allah sonunu güzel nasip eder inşallah[/QUOTE]

amin inşallah...

bakalım belkide dediğiniz gibi olur ve dondurma imkanım olur bir saeferlik de oılsa güzel güzel döllensin veletler..sen saçımı başımı yolcanda ben zaman yaklaştıkça ya olmazsayı aklıma getirmeye başladım neden acaba...stres bastı

canım kıyamam sen yine aynı zamanda evlendiğin kişilerden haber alıyorsun ben daha eylülde evlenip hamile olan var çevremde..çok zor gerçekten insanlara laf anlatmak mahallede de herkes anneme soruyor o da istemiyorlar diyormuş hep birde akrabalarla mahalle ilk geçirdiğim ameliyatı biliyorlar ve hep şüpheyle bakıyorlar olmuyor mu acaba diye..

size söylemedim üzülmeyelim diye eniştem öldüğünde cenaze için gidince halam inşallah benim gibi olmazsın dedi..çocuğu yokta belki bahsetmişimdir daha önce..çok üzüldüm ama belli edemiyorsun malesef..
yaşadıklarımız gerçekten çok zor ama dayanmak zorundayız bebingcim sende vakit ayır başla meryem suresine içinin az da olsa rahatladığını göreceksin...

aminnn.....

tebrike diyorum seni arkadaşım..inşallah bir daha başlamazsın..

hayırlısı olsun canım inşallah son olur ve bebişine kavuşursun..

ben duamı okuyup yavaş yavaş yatmaya hazırlanıyorum belim kasıklarım çok ağrıyor benim için dua edin görüşürüz...

evet deniz 98 ayet yanlış anlamışım
çok rahatlatıyo beni özellikle rabbine ibadet etmede sabırlı ol diyo sonlara doğru çok etkileniyorum
inşallah kabul olacak dualarımız

kıslar merhaba bende aşılama yaptırıcam ama sans cok dusuk degılmı

ponponlu terlik ha çok güldüm ya... yani kokoş muyum?

burpum inanmak başarmanın yarısıdır önce inanacaksın ve başarmak için mücadele edeceksin .. dedin ya millet gibi beleşe yapamıyoruz işte:)))

hoşgeldin melisesracım hayırlı olur inş aşılaman sonuçta normal ilişkideki şansın gibi düşün ama kaliteli sprmler yumurtalığa yakın yere bırakılıyo ve bu şekilde hamilelik sağlanıyo aşılama olmadan da tüp bebeğe geçilmiyo çok önemli bi sorunun yoksa...

geliyorum ya bende soğuk severim ne güzel olur yarpuz da yakşıyor kayınvalidem nane yerine kullanıyor o da güzel oluyor öyle de dene :)))
benm yüzüğüm artık olmuyor(

tebrik ederim arkadaşım ya aferin sana.... başarılarının devamını da dilerim...

canım benim o cehennemliklerde öyle sınanıyor işte....

canım benim şimdiden çok teşekkür ederim inşallah kabul olur ne çok istiyorum bir bilsen.... :Saruboceq:

olacak inşallah herşey hayırlısıyla. rahat olman çok iyi hep böyle devam et olur mu?opuyorumnanaktan

hayır fıstığım ya ne olur rahat bırak kendini... tamam zor biliyorum ama başka şeylerle meşgul ol lütfen.... valla yolarım aklinialirimsmile

hoşbulduk canım ben 1 kere tup bebek denedım ve ılk denemede tuttu ama 2.5 aylıkken kalbı durdu bebegımın doktorum aşılama yapalım dedı bu sefer bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…