tabi ya ben başaracağım şahsen çok az kaldı dermişim:))) inanıyorum ya gelecek yaramaz...:ecrin_bebek::CüvCüv:
hey allahım ya olsunda kaç tane oluyorsa olsun hem soruyorlar sanırım kaç tane yerleştirelim diye.... inşallah hepsi bomba gibi çıkacak sen hiç takma kafana... güzel düşün yolarım saçını başınıaklinialirimsmile
canım 40 olacak 98 değil
benim kaldı 37:))
selam kızlar...
bugun cok yogundum yine gezmeklere gittim.aslında cok sevmiyorum ev gezmelerini helede yasları benden büyükse ama kayınvalideminde gönlü olsun diyorum arada gidiyorum.
2 kapı yaptık dunyanın pastasını yedim simdi hareket bile edemiyorum....
arabada giderken esimin aynı dönem evlendiği kuzeninin hamile oldugunu öğrendim.birdebire içimde isyanlar koptu anlatamam size.bagıra bagıra aglamka istedim.nedenn ben diye cığlık atmak istedim ama tuttum kendimi tabi cünki hiçkimse hiçbirseyi bilmiyor.soranlarada istemediğimi söyledim.halbuki nasılda içim acıdı söylerken...kusura bakmayın canınızı sıktım ama paylaşmaya ihtiyacım vardı
sokak terliği seni...:))) gez ama tut canım şu boğazını ya yoksa sende ben gibi istediğin yere yuvarlanarak gideceksin demedi deme:))
o haberler benide isyan ettiriyor ama yok artık sabredeceğim ve sıranın bana da gelmesini bekleyeceğim uslu bir kız olacağım... Artık umut etmekten ve dilemekten başka çarem yok... Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun ne diyeyim:saruboceq:
özlem gel cenım hala var
yarına da bırakıyorum bi de öğlen yemeğine
gel ısıtıym sana da
ben soğuk da bayılıyorum
ben de ekmekği azaltıyorum çok kilo aldım kürtaj ilaç derken şiştim yüzüğüm bile zor oluyo bazen olmuyo doğum kontrol hapı beni şişirdi
haaa bu arada geçen cuma dan beri sigara içmiyorum
niye beni tebrik etmiyosunuz
ii akşamlar kızlar.,iiyim canım aşılamama az kaldı gün sayıyorum ama bu defa çok heyecanlı değilim inş rahatlık bana bebişimi getirir.çok güzel meslek insanlara yardımcı olmak çok güzel işe gelince inan kendi sıkıntılarımı unutuyorum ne sıkıntısı olan insanlar var halimize şükrediyorum sonra dert varsa çareside var diye....
özlem gel cenım hala var
yarına da bırakıyorum bi de öğlen yemeğine
gel ısıtıym sana da
ben soğuk da bayılıyorum
ben de ekmekği azaltıyorum çok kilo aldım kürtaj ilaç derken şiştim yüzüğüm bile zor oluyo bazen olmuyo doğum kontrol hapı beni şişirdi
haaa bu arada geçen cuma dan beri sigara içmiyorum
niye beni tebrik etmiyosunuz
şimdi tv de izliyorum mersin de çöpe bebek bırakmışlar
morarmış yavrum
vicdansız insanlar ya nasıl atar insan polisler almış kucağına
isyan etmek istemiyorum ama bunlar olurken bize yazık değil mi yaaaaaaaa
yine de şükür halimize
canım benim tamam söylicem yatmadan önce 10 dk falan konuşuyorum onunla bu defa senide söylicem.sözzz..
burpcum canım ben iyiyim bol bol şişiyorum işte napalım..sende iyiysin gördüğüm kadarıyla(diş problemin dışında)diş çok berbat bişey ben hiç prablem yaşamadım dişten ama bu gebelikde hepsi çıktı sabah dişlerim kanayarak uyanıyrm iğğğğrenççç...
ii akşamlar kızlar.,iiyim canım aşılamama az kaldı gün sayıyorum ama bu defa çok heyecanlı değilim inş rahatlık bana bebişimi getirir.çok güzel meslek insanlara yardımcı olmak çok güzel işe gelince inan kendi sıkıntılarımı unutuyorum ne sıkıntısı olan insanlar var halimize şükrediyorum sonra dert varsa çareside var diye....
bakalım belkide dediğiniz gibi olur ve dondurma imkanım olur bir saeferlik de oılsa güzel güzel döllensin veletler..sen saçımı başımı yolcanda ben zaman yaklaştıkça ya olmazsayı aklıma getirmeye başladım neden acaba...stres bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?