Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ya çoğu zaman içimiz sızlayarak bakıyoruz ... bende yeni hamile olan arkadaşıma gittim... arayan tebrik eden onun adına seviniyorum ama kendimede içim parçalanıyor ... ne yapayım sadece diliyorum inşallah bekletmez rabbim... evet meryem suresini anlayarak okumak benide çok rahatlattı arapçasını okusam bu kadar hissedemezdim belki de.... bebing sende biter bitmez başla çok faydasını göreceksin... şahsen ben daha pozitif bakıyorum ve artık geleceğine inanıyorum:CüvCüv:

kıslar merhaba bende aşılama yaptırıcam ama sans cok dusuk degılmı

hoşgeldin canım... şans normal ilişki ile aynı tek aavantajı yıkanmış kaliteli spermler... hem olmaz diye birşey yok ilk aşılamada bir çok kişi var hamile kalan ... umudunu kaybetme ve güçlü ol....

hoşbulduk canım ben 1 kere tup bebek denedım ve ılk denemede tuttu ama 2.5 aylıkken kalbı durdu bebegımın doktorum aşılama yapalım dedı bu sefer bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

canım ya çok üzüldüm bende 3 aylık kaybettim ... benimki doğal yoldan olmuştu ama bozulmuş gebeblik teşhisi konuldu ve kürtaj oldum üstünden 1 yıl geçti hala bir değişiklik yok... umutlarım tükenmişti ama yeni yılla yeniden yeşerdi inşallah tekrar kurumazlar :Saruboceq: yoksa düşünmek dahi istemiyorum.... gel bebeğim geeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

bi kere vakitsizlikten değil reglim bitmedi ondan okuyamıyorum sureyiiii
hiç tembellik etmem ben

hemen kutlama yapmalıyız mavi sigarayı bıraktı aferin arkadasımkaydirigubbakcemile5

ben yine sokak terliği oldum özlemi kıskandım gexmye gittim simdi geldim.
mide fesatı geciriyorum cok fenayım

denizcim bol sans dualarımız seninle arkadasım

semracım sagol canım destegin için.böyle haberler alınca ister istemez bunalıyorsun sonra siddeti azalıyor tabiii.günler geciyor karnın buyuyor ne guzel canım saglıkla dogsun inşallah

hoşgeldin canım... şans normal ilişki ile aynı tek aavantajı yıkanmış kaliteli spermler... hem olmaz diye birşey yok ilk aşılamada bir çok kişi var hamile kalan ... umudunu kaybetme ve güçlü ol....

hoşbulduk canın haklısın hakkımızda hayırlısı olsun

tuanayım bugun kü dersi kafam almadı inşallah yarın tekrar okuyacam masaüstüne dosya actım oraya alıyorum dersleri daha sık okuyabiliyim diye

benım bebegımınde kesesı acılmıstı 4ay oldu hala unutamadım ALLAH kımseye yasatmasın cok zor ıhsallah en kısa zamanda gelır melegın canım

melisersra cok uzuldum inşallah en yakın zamanda saglıkla gelir bebeğin.

ben yine sokak terliği oldum özlemi kıskandım gexmye gittim simdi geldim.
mide fesatı geciriyorum cok fenayım

denizcim bol sans dualarımız seninle arkadasım

sen varya bu şekerlerin en fenasısın ha .... ve çoooooooooooooooook tatlısın... az ye diye sanki dünde uyarmıştım seni:)) yok yok sen yuvarlanmaya meyillisin çözdüm ben seni:))

benım bebegımınde kesesı acılmıstı 4ay oldu hala unutamadım ALLAH kımseye yasatmasın cok zor ıhsallah en kısa zamanda gelır melegın canım

ALLAH bir daha yaşatmasın 1 yıldır ne yaşadığımı bir ben bilirim(( tamam herkes yanında sana destek ama hiçbir söz o acıyı dindirmeye yetmiyorki içinde kopan fırtınadan kimsenin haberi olmuyor... gülüyor eğlenir sanıyorlar ama öyle yapmak zorunda kaldığından kimsenin haberi yok ruhları bile duymuyor... ve sen BEN GÜÇLÜYÜM oyununu oynamak zorunda bırakılıyorsun ve zamanla bu oyun seni daha çok acıtıyor ... düşüp düşüp kalkıyorsun ama ne fayda güç azalıyor.... ben bu oyundan çıkmak istiyorum diyorsun ama sen çıkmayı tercih bile edemiyorsun((

neyse canlarım ben çıkıyorum herkese iyi geceler tatlı rüyalar... birazdan dualarım sizlerle olacak.....

aminn canımm
dedıklerıne aynen katılıyorum ama bızımde ımtıhanımız bu demekkı hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…