O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
- #2.401
canım kıyamam sen yine aynı zamanda evlendiğin kişilerden haber alıyorsun ben daha eylülde evlenip hamile olan var çevremde..çok zor gerçekten insanlara laf anlatmak mahallede de herkes anneme soruyor o da istemiyorlar diyormuş hep birde akrabalarla mahalle ilk geçirdiğim ameliyatı biliyorlar ve hep şüpheyle bakıyorlar olmuyor mu acaba diye..
size söylemedim üzülmeyelim diye eniştem öldüğünde cenaze için gidince halam inşallah benim gibi olmazsın dedi..çocuğu yokta belki bahsetmişimdir daha önce..çok üzüldüm ama belli edemiyorsun malesef..
yaşadıklarımız gerçekten çok zor ama dayanmak zorundayız bebingcim sende vakit ayır başla meryem suresine içinin az da olsa rahatladığını göreceksin...
ben duamı okuyup yavaş yavaş yatmaya hazırlanıyorum belim kasıklarım çok ağrıyor benim için dua edin görüşürüz...
evet deniz 98 ayet yanlış anlamışım
çok rahatlatıyo beni özellikle rabbine ibadet etmede sabırlı ol diyo sonlara doğru çok etkileniyorum
inşallah kabul olacak dualarımız
kıslar merhaba bende aşılama yaptırıcam ama sans cok dusuk degılmı
hoşbulduk canım ben 1 kere tup bebek denedım ve ılk denemede tuttu ama 2.5 aylıkken kalbı durdu bebegımın doktorum aşılama yapalım dedı bu sefer bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
hoşgeldin canım... şans normal ilişki ile aynı tek aavantajı yıkanmış kaliteli spermler... hem olmaz diye birşey yok ilk aşılamada bir çok kişi var hamile kalan ... umudunu kaybetme ve güçlü ol....
canım ya çok üzüldüm bende 3 aylık kaybettim ... benimki doğal yoldan olmuştu ama bozulmuş gebeblik teşhisi konuldu ve kürtaj oldum üstünden 1 yıl geçti hala bir değişiklik yok... umutlarım tükenmişti ama yeni yılla yeniden yeşerdi inşallah tekrar kurumazlar :Saruboceq: yoksa düşünmek dahi istemiyorum.... gel bebeğim geeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ben yine sokak terliği oldum özlemi kıskandım gexmye gittim simdi geldim.
mide fesatı geciriyorum cok fenayım
denizcim bol sans dualarımız seninle arkadasım
benım bebegımınde kesesı acılmıstı 4ay oldu hala unutamadım ALLAH kımseye yasatmasın cok zor ıhsallah en kısa zamanda gelır melegın canım
ALLAH bir daha yaşatmasın 1 yıldır ne yaşadığımı bir ben bilirim(( tamam herkes yanında sana destek ama hiçbir söz o acıyı dindirmeye yetmiyorki içinde kopan fırtınadan kimsenin haberi olmuyor... gülüyor eğlenir sanıyorlar ama öyle yapmak zorunda kaldığından kimsenin haberi yok ruhları bile duymuyor... ve sen BEN GÜÇLÜYÜM oyununu oynamak zorunda bırakılıyorsun ve zamanla bu oyun seni daha çok acıtıyor ... düşüp düşüp kalkıyorsun ama ne fayda güç azalıyor.... ben bu oyundan çıkmak istiyorum diyorsun ama sen çıkmayı tercih bile edemiyorsun ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?