Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mavişim aslında bi test yap rahatlat içini derim ben.

semracım cıtır hamile seni.ilgi istermiş.aman da aman.koçisine nazlan biraz sen..

kızlar 12 kasım da regl olmuştum ben.zamanım geldi yani...
heyecan basladı....
sürekli sorguluyorum zaten kendimi vücudumu....
bunun bi sonu yok sanırım....

burpcum hayvanlarla birlikte olmamak lazım demişsin.niye merak ettim valla.sanki hamileyim de.bende bi alem oldum artık...

bebing,cnm,seni unutmam mümkün değil,çünkü seni çok seviyorumyerimseniben

Bebing cnm yaa,keşke şu an hamile olsan.Ne çok sevinirim.Neyse öğreniriz zaten 2-3 gün içinde.

Ben de pasta istiyorum.Ben çilekli pastayı ve de çikolatalı pastayı severim.Çikolatalı antep krokanlı favorimdir.Haberin olsun bebingcim.

çankırı da (((((((((malesef
hi sevmiyodum burayı 2 yıl bitti 3.yılımız alıştım artık ama yine de iyi bi yer değil pek bişi
yok o yüzden tatiller de anneme kaçıyorum istanbul a:))))

hadi canım bende çankırıdayım:))) bizimde 2. yılımız ama ben hiç sevemedim burayı

mavişim aslında bi test yap rahatlat içini derim ben.

yeniden o stresi yaşamak istemiyorum ya çok saçma düşünüyorum aslında hamile olamam
ama o içimdeki şüphe gitmiyo cumartesi taşınıyoruz o stresi bi atlatıym da bakarım ama kürtajdan sonra adet gecikmesi normalmiş
benimki kuruntu işte

çoğu özellik doğru aslında :) ancak özgüvenim biraz fazlaca eşimde bu yüzden beni uyarır kendine ne kadar da güveniyorsun diye....

aslında tarihler hakikaten önemli benim için 1985 kardeşimin doğum yılı(1 kardeşim var)
1994 liseye başladığım tarih önemli çünkü üniversiteden bile keyifliydi benim için..
2003 mesleğe başladığım atandığım yıl
2008 de tayin peşindeydik eşim üniversitede öğretim görevlisi idi ve kurum değiştirmek istiyordu bir şekilde başardık ve buraya alışmak çok zor oldu...
2009 içime yöneldim çünkü bebişim gitti inzivaya çekildim
2010 da bakalım nasıl gelecek sence ne demek istemiş tuanaycım....
bu arada çok teşekkür ederim canımın içiiiiiiiiiiiiiiii

ooooo pastaları çok leziz olacak desene...

özlemcim beni çok sev bak ben temmuz doğumluyum...

ben seni zaten çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum....opuyorumnanaktan biliyor musun bebişim olsaydı temmuzda doğmuş olacaktı senin gibi....

burpcum hayvanlarla birlikte olmamak lazım demişsin.niye merak ettim valla.sanki hamileyim de.bende bi alem oldum artık...

canım kedi köpek tüyü kana geçerse toksoplazma diye bir hastalığa ve sonucunda düşüğe sebep oluyor..... inşallah kalırsında tatlım ya dinle sen vücudunu......

Ben de pasta istiyorum.Ben çilekli pastayı ve de çikolatalı pastayı severim.Çikolatalı antep krokanlı favorimdir.Haberin olsun bebingcim.

çikolatalı herşeyi bende çok severimmmmmmmm

aaaaaaaaaaaay ne güzel sinop yazıyodu
görüşürüz artık bi gün hangi okuldasın?????

evet ya sinopluyum o nedenle memleketimin adı geçsin istedim :) dedimya burayı hiç sevmedim.... bende ankara ya kaçıyorum annemlere:) ... sen kime gidiyorsun ilhan beye mi?

evet ya sinopluyum o nedenle memleketimin adı geçsin istedim :) dedimya burayı hiç sevmedim.... bende ankara ya kaçıyorum annemlere:) ... sen kime gidiyorsun ilhan beye mi?

:))))))))))))))))))))
evet canım ilhan beye gittim kötü anılarım oldu(((
sanırım sen de ona gidiyosun çok iyi dediler gittim ama malesef sonu gelmedi(((
nasıl sevindim burdan birini bulunca
sınıf öğretmeni misin bi de hangi okuldasın?????????
inşallah aynı dönem hamile kalırız da karınlarımızı tokuştururuz:)))))))))))))

bebing canım ben seni msnye ekledim adını bilmediğimden şaşırdım önce:) sende ekle ben yine özlemi kullanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…