çankırı da(((((((((malesef
hi sevmiyodum burayı 2 yıl bitti 3.yılımız alıştım artık ama yine de iyi bi yer değil pek bişi
yok o yüzden tatiller de anneme kaçıyorum istanbul a:))))
mavişim aslında bi test yap rahatlat içini derim ben.
hadi canım bende çankırıdayım:))) bizimde 2. yılımız ama ben hiç sevemedim burayı
Canım öncelikle en temel özelliklerinden bahsedeyim;Öncelikle organize etmek senin için çok önemli.Herşeyi organize etmeye bayılıyorsun,ama bu senin doğanda var.İyimser,canlı, neşeli,samimi,dürüst bir insansın.Ciddi bir insansın.Hayvanseverliğin en önemli özelliklerinden.Herşeyini planlamaya bayılıyorsun.Sessiz ama talepkar bir yapın var.Başkaları senin şişkin bir egoya sahip olduğunu sanabilir,ama senin yapın böyle.Bir işi en iyi şekilde yapmak çok önemli.Ayrıntıları görmeden bile projenin sonunu görebilecek sezgisel bir yeteneğin,kıvrak bir zekan var.Son derece dürüstsün.Senin için hayatta en önemli şeyler duygular.
Yakın arkadaşlarına ve ailene karşı ise,nazik davranmaya çalışan,dışa dönük ve mizahi yeteneği gelişmiş,analitik ve entellektüel yönü gelişmiş bir kişilik özellikleri sergiliyorsun.Konuşkan ve mantıklısın.
Gelelim kendine bile ititraf edemediğin ya da sadece kendine sakladığın özelliklere,değişken ruh halini,zama zaman mantıksız düşüncelerini,ağzı sıkı ve ağırbaşlılığını kendine saklıyorsun.
Yaşamdaki en büyük alman gereken dersin ise,özgüvenini geliştir.Güvensizsin.Tam tersi gibi davransan da güven sorunu yaşıyorsun.Bunu aşman gerekiyor.Takıntılısın.Hesapçı davranmaktan da vazgeçmelisin.Buyurganlığını ortadan kaldırırsan,senin için işler daha kolay yürüyecek.Bir de kendini kurban gibi hissetmekten vazgeç.Bu derslere dikkat et.Bunları aşman pek çok sorunu kökünden halletmen demek.
aslında tarihler hakikaten önemli benim için 1985 kardeşimin doğum yılı(1 kardeşim var)Öslem,şimdi sana vereceğim tarihlere çok dikkat.Bu tarihlerde hayatında hep yeni başlangıçlar,yer değişiklikleri,iş, yada farklı alanlarda hep önemli olaylar oldu.Hayatında iz bırakan olaylar dizisi söz konusu;
1985
1994
2003
Dikkat et.2008 yılı senin için çok fazla ders içeren,sancılı bir yıl oldu.Ders alman gereken bir yıl oldu.
2009 yılında dikkatin daha çok içine ve öğrenmeye yöneldi.Kendi içinde ki resmi,geçen yıllardan daha ayrıntılı bir şekilde keşfetmeye başladın.Herşey daha ruhsal bir anlam taşıdı.Bir şekilde,inziva alanlarında,geçmiş yıllarda,işinle ilgili yapman gerekenler konusunda,aklında yeterince net olmayan konular bir anlamda netleşmeye başladı.
2010 da ise,2009 da edindiğin dersler üzerinde düşünmye başlayacak ve artık pekçok şeyin yerli yerine oturacağını göreceksin.Bu yıl tadilat var evde.Yııllardır yapmayı planladığın şeylerin,yavaş yavaş oluşmaya başladığını göreceksin.
2012 en önemli yılın olacak.
ne guzel sayfaları doldurmusuunuz.okumak cok guzel oluyorda sonra ne yazacagımı bilemiyorum.
pastaları dun birini ananeme birini kayınvalideme yaptım.cok severim mutfakta olmayı epeydir yapmamısım hamlamısım valla ondan yoruldum.sizlerede yaparım.çocuklarınıza doğum gunu pastası yapar yollarım
özlemcim beni çok sev bak ben temmuz doğumluyum...
burpcum hayvanlarla birlikte olmamak lazım demişsin.niye merak ettim valla.sanki hamileyim de.bende bi alem oldum artık...
Ben de pasta istiyorum.Ben çilekli pastayı ve de çikolatalı pastayı severim.Çikolatalı antep krokanlı favorimdir.Haberin olsun bebingcim.
aaaaaaaaaaaay ne güzel sinop yazıyodu
görüşürüz artık bi gün hangi okuldasın?????
evet ya sinopluyum o nedenle memleketimin adı geçsin istedim :) dedimya burayı hiç sevmedim.... bende ankara ya kaçıyorum annemlere:) ... sen kime gidiyorsun ilhan beye mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?