O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
:))))))))))))))))))))
evet canım ilhan beye gittim kötü anılarım oldu(((
sanırım sen de ona gidiyosun çok iyi dediler gittim ama malesef sonu gelmedi(((
nasıl sevindim burdan birini bulunca
sınıf öğretmeni misin bi de hangi okuldasın?????????
inşallah aynı dönem hamile kalırız da karınlarımızı tokuştururuz:)))))))))))))
çok utandım valla(((((((((((((((
hamile kalınca bırakmıştım sigareyı
doktor kürtaj deyince ona sarıldım eşim de çok kızıyo bunaltma beni oyalanıyorum diyorum ses çıkaramıyo aşkım üstelik o içmiyo
denicem yeni yılda bırakmayı
bugün kürtajdan sonra 28.günüm adet yok(içime kurt düşüyo hamilemiyim diye saçma biliyorum ama panik işte:))))))))))))))))))
ben de 27 yaşındayım
2.5 yıllık evliyim
biz de korunduk 1.5 yıl hatta bi keresinde bi kaza yaşadık:))))))))))) tam korunamadık koşa koşa gittim ertesigün hapı aldım hemen olacakmış gibi((((
canlarım yazılarını yanıtladım ama budün canım çok sıkkın anlatmıştım ya 3-4 aylık bir köpişimiz var diye bugün komşumuz gezsin diye bırakmış caninin biri ezmiş minik paşamı yazarken bile boğazım düğümleniyor ne çabuk allışmışım meğer ben ona ... çok üzgünüm ve tarifi mümkün değil... paşa gitti işte tutunacak bir o vardı o da bıraktı hemde minicikti ada... hafta sonu onunla oynamak bütün yorgunluğumu alırdı canım ya çok üzdün beni...
hoşbulduk:))
bebek istiyorum istemez miyim ama daha yeni kürtaj oldum kan pıhtılaşma testi yaptırıcam yine gider diye korkuyorum ve geçen hafta antibiyotik aldım hafta sonu ev temizledim çamaşır suyu yağ çözücü ve bir sürü kimyasal
korkuyorum es kaza yine hamile olurum da o da gider diye şubata kadar korunalım diyoruz ama şubat olmasa da bu ay çok erken kürtaj çok yeni
ondan çok korkuyorum kendimi yine hamile gibi hissediyorum psikolojiktir biliyorum ama atamıyorum içimden
benim de aşılamamı mehmet akif bey yaptı tutmayınca gitmedim bi daha adamın ne suçu varsa:))
aşılamamda terslik oldu 36 saat sonra yapılmadı falan filan bişiler işte ben de istemedim bi daha gitmeyi
ilhan bey e gittim bi daha hamile kalıym da kemal bey varmış yanlış bilmiyosam adını devlet hastanesinde ama özel muaynehanesine gidicem
sınıf öğretmeniyim cumhuriyetteyim ben sen nerdesin??????çok merak ettim
ben kaçtım kızlar yatıyorum
bu arada adet gibiyim habercileri geldi biraz rahatladım sanki geliyo gibi:)))))))))))))))))
oooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çektim güzelce
ilk defa hamile olmadığıma seviniyorum
Allah ın gücüne gitmesin inşallah 2010 un ilk aylarında gelsin miniğim
iii geceler herkese
canım peki birşey soracağımyanlış anlamazsan kürtaj olup yeni kendini toparlarken korunmadınız mı bence hatayı ilk orda yapmışsınız ufakta olsa operasyon gibi birşey o..ben laparaskopi oldum da doktor eşimi çağırmış 1 ay yok demiş ondan sonrası da eşin kendini iyi hissederse demiş..bence siz de dikkat etmeliydiniz ama bence hamile değilsindir düzenin bozuldu çünkü yumurtlama zamanın falan kaymıştır yani umarım öyledir..bu ay gelmesin bebiş sonra gelsin inşallah...
kızlar öncelikle şu şehit haberlerini sizinle paylaşmak istiyorum içim yandı vallaha sıvasız evde fakirlikten zaten ölen gencecik delikanlı askerden ona verdikleri 129 liranın 100 lirasını ailesine yolladığını izledim insanın gerçekten inanası gelmiyor allah hepsine rahmet eylesin şehitlerimizin.
amin allah ailesine sabır versin ne olacak halimiz bilmiyorum..
benimde sol yumurtalığım nanay nedense oradaki rezervlerim az ve orada fazla yumurta oluşmuyor ve bana hep bir ameliyat geçirip geçirmediğimi soruyorlar halbuki hiç bir nedeni yok bilinen kendiliğinden bizim bilmediğimiz bir nedenden işlevini azaltmış tedaviden önce sağ yumurtalıklarımızla şerefe yapar öyle başlarız seninle :))) umarım iki taraftada başarılı yumoşlar gelişir. Kısa protokol en kolay protokol daha az iğne yemiş oluyorsun ve daha çok yumurta geliştirebiliyorlarmış. Hadi hayırlısı tatlım.
inşallah canım bizimkiler sağ taraftan gelicek galiba aman gelsinde nasıl gelirse gelsin..
canım benim bir kadın en az kocası kadar askerdir allah yardımcın olsun tatlım gerçekten özveri isteyen bir meslek eşinin mesleği ve ailendede çok asker varmış ne bayramları ne seyranları var bunu biliyorum allah kolaylık versin ve onları başımızdan eksik etmesin.
sağol canım malesef öyle evlendiğimizden beri 6 .bayramı geride bıraktık ve ilk bayramda berberdik ondada eşimin memleketine gitmiştik..daha kendi evimde hiç bayram geçiremedim eşimle yılbaşı desen geçen sene evdeydi allahtan da inşallah bu senede izinli olurda valla sıkıldım artık bişeyler yapalım tamda tedavi öncesi...:))
ne guzel sayfaları doldurmusuunuz.okumak cok guzel oluyorda sonra ne yazacagımı bilemiyorum.
pastaları dun birini ananeme birini kayınvalideme yaptım.cok severim mutfakta olmayı epeydir yapmamısım hamlamısım valla ondan yoruldum.sizlerede yaparım.çocuklarınıza doğum gunu pastası yapar yollarım
senin ve hepimizinkini inşallah...
özlemcim beni çok sev bak ben temmuz doğumluyum...
bendeeeeeeeeeeee..hemde 15 i yıllardan da 1982...günlerden perşembe:)) abarttım galiba ama doğru saatte sabah 7.30..:))))
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi gecelerr.... hepinize tatlı rüyalar..
amin allahım herkezin gönlüne göre versin....:Saruboceq:
iyi geceler canım allah rahatlık versin..
benim yengeç oluyor burcumu çok seviyorum beeen:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?