Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım bebişimi alan oydu ve benimde hiç iyi anılarım olmadı malesef:) muayenesi çok acı veriyordu ve oturamıyordum bile birde herşeyi bilmiş tavrı ve hastaya yaklaşımı hoşuma gitmedi ve onu bıraktım ... psikolojimi bozanda odur zaten çok kızıyorum ona ...derken ankara da belgin polata gittim ve çok tatlı bir kadındı çokta mennun kaldım... ama sonra arkadaşlar ya orası olmaz hamile kalırsan zor olur dediler öyle oluncada bende mehmet akif beyi tercih ettim ve çok mennun kaldım... hala ona gidiyorum muayenesini anlamıyorum bile eli çok hafif gerçekten çok memnunum ve tavsiye ederim çünkü kimsenın memnun olmadığını kendi çevremden de biliyorum yolunu değiştiren mehmet akif beye gidiyor:) evet branşım sınıf öğretmenliği ya seninki sen hangi okuldasın ... aynı dönemde hamiş kalsak çok güzel olur.....

benim de aşılamamı mehmet akif bey yaptı tutmayınca gitmedim bi daha adamın ne suçu varsa:))
aşılamamda terslik oldu 36 saat sonra yapılmadı falan filan bişiler işte ben de istemedim bi daha gitmeyi
ilhan bey e gittim bi daha hamile kalıym da kemal bey varmış yanlış bilmiyosam adını devlet hastanesinde ama özel muaynehanesine gidicem
sınıf öğretmeniyim cumhuriyetteyim ben sen nerdesin??????çok merak ettim

ben kaçtım kızlar yatıyorum
bu arada adet gibiyim habercileri geldi biraz rahatladım sanki geliyo gibi:)))))))))))))))))
oooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çektim güzelce
ilk defa hamile olmadığıma seviniyorum
Allah ın gücüne gitmesin inşallah 2010 un ilk aylarında gelsin miniğim
iii geceler herkese

canım aynı durumdayız bende 27 yaşındayım 2.5 yıl oldu evleneli ve bizde 1.5 yıl korunduk ne salakça ama...ve en kötüsü bende uzun süre sigara içtim tedavi için azalttım ama şimdi tek tük içiyorum yinede...

canım ya kıyamam insanın sevdiklerini kaybetmesi çok kötü ya off gene başlıcam ağlamaya((

canım peki birşey soracağımyanlış anlamazsan kürtaj olup yeni kendini toparlarken korunmadınız mı bence hatayı ilk orda yapmışsınız ufakta olsa operasyon gibi birşey o..ben laparaskopi oldum da doktor eşimi çağırmış 1 ay yok demiş ondan sonrası da eşin kendini iyi hissederse demiş..bence siz de dikkat etmeliydiniz ama bence hamile değilsindir düzenin bozuldu çünkü yumurtlama zamanın falan kaymıştır yani umarım öyledir..bu ay gelmesin bebiş sonra gelsin inşallah...

canım bende 1 aşılama yaptırdım ona benimde gittiğimde yumiş çatlamıştı ama yinede yaptı hesaplarına göre ve tutan arkadaşlarımda var üstelik... ben çatlatma iğnesini bile olamadım valla... kemal diribaşı diyorsun onun adını duydum elazığlıymış sanırım benim eşimde elazığlı ordan biliyorum onuda tabi yanlış bilmiyorsam... bende belgin hanıma özele gittim ankarada.... ben ilk geldiğimizde tansaş açıldıya onun arka tarafında makine mühendisleri odası var süslü püslü bir ev ikizler inşaatın yaptığı orda oturduk ... önünde cumhuriyet parkı vardı bilirsin değil mi o tarafı? şimdi ise eşimin işi dolayısıyla ilçeye taşındık eşim veteriner hekim ve biz şu an lojmanda oturuyoruz... bende kızılırmakta görev yapıyorum.... bugün domuz gribi için aşılamaya geldiler sizede yaptılar mı? cumhuriyet ne tarafta ki ismini duydum ama nerede olduğunu bilmiyorum...

hadi bakalım inşallah... ismin neydi bu arada canım...nerelisin?

evet bu iyi hissedebilme safhası rahimin kendini toparlamasından daha uzun sürüyor bence...

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi gecelerr.... hepinize tatlı rüyalar..

valla süper olur hep beraber kutlarız sanal parti yaparız bizde:)))

bendeeeeeeeeeeee..hemde 15 i yıllardan da 1982...günlerden perşembe:)) abarttım galiba ama doğru saatte sabah 7.30..:))))

ya burdada herkes ya aralıkta ya da temmuzda doğmuş burçlarınızda aynı mı? ben ve mavi farklı bizimle aynı olan yok mu? ben şubat o haziran yanlış hatırlamıyorsam...

amin allahım herkezin gönlüne göre versin....:Saruboceq:

canım sen ne zamandır uğraşıyorsun ... neler yaşadın bu aşamada kısaca anlatır mısın ? ve en önemlisi kaç yaşındasın gerçi bayanlara yaş sorulmaz ama:)))

benim yengeç oluyor burcumu çok seviyorum beeen:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…