O
ozlem5723
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ozlem5723
-
yengeçleri temiz ama dağınık ve ailesine düşkün diye bilirim doğru mu? bende o zeki kovalardanım :)))opuyorumnanaktan
iyi geceler kizlar yeni yil sizlere mtluluklar güzellikler getirsin insallah gönlünüzden kalbinizden gecenler gerceklessin opuyorumnanaktan
canım sen ne zamandır uğraşıyorsun ... neler yaşadın bu aşamada kısaca anlatır mısın ? ve en önemlisi kaç yaşındasın gerçi bayanlara yaş sorulmaz ama:)))
selam kızlar belki hatırlarsınız bende 9 eylülde 1. aşılamamı yaptırmıştım tutmadı geçen ay 2. aşılama için rapor çıkartıcaktık adetin 3. günü gittim 4 cmlik yine kist oluşmuş daha önce laporoskopiyle yine soldan kist alınmıştı insan bir umutla dra gidiyo ama aksilikle karşılaşınca çok üzülüyo artık üzülmesek yeni yılla beraber bebişlerde gelse hatta çifter çifter ne güzel olur
artık bu süreçte 2. senem dolmak üzere 5 yıllık evliyim
bende ilk 3 sene korundum hemen olcakmış gibi şimdi nasıl pişmanım bir bilseniz.....
denizcim bende yengecim çok da memnunum aynen.valla çok guldum tc no nu vermediğine.bende korkuya kapılıyorum tanıdık biri cıkacak diye.kendi ailemden baska kimseler bilmiyor.hatta istemiyorum sanıyorlar ve cok kızıyorlar bana biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?