Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi atlattın misafirleri denizcim.benimde evdeyken hep annem toplardı ondan dagınıktım.iş basa dustu sıyırdım

ne güzel bebek mağazan olmasıı...mutlaka danışırım hatta o zamana kadar inşallah seninde haberini almış olurum sonra bende sana fikir veririm...İNNŞAAALLLAAAAHHH!!!Bizim okulumuz biraz kalabalık bir okul.3 bin kişi normal mevcudu,bide bu yıl lisede geldi misafir okul olarak valaa çok yoruluyoruz.ben işime çok dikkat edrim sağlıklı şeyler satmaya özen gösteririm.bende seviyorum meyve ondan satıyoruz))kiralar evet çok.iyi okul kantinleri genelde böyle.napalım işte mecburen çevirmeye çalışıyoruz çarkı..

canım ya sana katılmıyorum ankara yı ben çooooooooooooooooooook seviyorum...

oooo ukalalık son derecede... bak şimdi sende gör zekiyimdir efendim pek güzelimdir bendeki cazibe kimsede yoktur muhabbet etmek steyenler için vazgeçilmezimdir odak zaten bana eşittir ama ne yapayım tatlım doğamda varr:) sanırım sorunu çok iyi aydınlattım dimi:)opuyorumnanaktan ama gerçekten öyleeee

ayy tabi ya çalışmak biter mi hiç yap yap nereye kadar iş bitmez ara vermek en doğrusu...

canım ya geçmiş olsun çok üzüldüm..bende 12 haftalık kaybettim 1 yıl önce .... benim yaşımda 29 inşallah bu yıl başarırız...opuyorumnanaktan

alemsin sen ya okurken çok güldüm:) evet hemen hemen hepimiz korunmuşuz ve sonuç buysa doğru bir tespit.....

sende yengeçtin değil mi? benim kuzende öyle ama arkasında dolaşıyoruz valla:) bende hatta tanıyor muyum acaba diye düşündüm valla....
hele şu son yazdığın varya koptum yani bu arada sen nerede yaşıyorsun canım ya merak ettim....opuyorumnanaktan

valla senden bir süpriz bekliyorum ben artık....kaydirigubbakcemile5

misafirler gitti ama sen hala yoksun yoksa temizlik mi yapıyorsun:)

burp valla polislere haber vereceğim haberin olsun ha...

ya bu gece neden kimse yok... herkes gezmeye mi gitti...

ooooooo kimleri görüyorum yeşimim gelmiş hoş gelmiş ya..... bak aşağıda görüyorum sakın kaçma ha... hepimiz çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook özledik seni...

kızlar ben geldim aranıza 2 aydan sonra yeni tedaviye start verdim c.tesi kontrolüm var inşallah allah herkesin gönlüne göre verir...umarım hepiniz iyisinizdir canlarım öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın..opuyorumnanaktan

kızlar ben geldim aranıza 2 aydan sonra yeni tedaviye start verdim c.tesi kontrolüm var inşallah allah herkesin gönlüne göre verir...umarım hepiniz iyisinizdir canlarım öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın..opuyorumnanaktan

özlemim kaçar mıyım ya aman sorunlar üst üste geldi biara netim yoktu ondan gelemedim aranıza bende sizleri çok özledim...

özlemim ben seni ekledim msn ye nerde yasadıgımı ordan söyliyim.herkes tanıcak bu gidişle...
ah bi süpriz bende yapmak istiyorum ama ne biliyim karısık bi durum ümitlenmek için çok erken...

ys cim hosgeldin.çok özledik seni.yeni tedavin hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…