semracım iyiyim canım sen uyuyorsun simdi.tatlı uykular.
benim bebek magazam var.bebek alısverişinde danısabilirsin....
ne guzel kantin sizinki meyve ceviz iflan hiç biz öyle kantinler görmedik.kirasıda cok mus yaaaaa
denizi ondan çok seviyorum herhalde...kızlar ne anlatıcam size eşim birşey duymuş ankara gatada prosedür daha azmış falan diye geçen msn de demez mi gelince ankaraya tayin isteyelim mi diye şoka girdim 1.kayınvalidem orda onlarla aynı şehirde yaşamaya dayanamam izmirden bile daynamıyorum 2.si deniz yok orda 3.de ankara çok soğuk benim izmirde ağustos ayında bile mokum donuyor :)))
şoka girdim nasıl tepki verdiysem korkma ya tamam dedi ben uğraşırım dedim prosedürle..çünkü işin içine sağlık girince hemen çıkartırlar izmirde kalalım diye dilekçe verdik benim raporlarla kabul edildi..
kızlar tanıdık biri okursa yandık valla doğum tarihleri falan bir kütüğümle T.C nomu yazmadım:))))
aksine desem dağınıklığa tahammülüm yok ama şey değilim temizlik yapmam gerekiyorsa ve bir şey çıktıysa neden yapamadım diye kendimi kasmam ama dağınıklık aslaa...eşim kızıyor artık banyodaki tarak bile düzgün durucak o derece yani...eşimle kurduğum aileye kadar aileme hiç düşkün olmadım aksine hep kaçtım bekarken hep başka şehirlerde hatta ülkede çalıştım 1.5 sene Kıbrısta yaşadım sırf kaçmak için o derece yani:)))) tek başıma yaşadım..ama şimdi dersen evet aileme düşkünüm evimde huzurlu ve mutlu bir yuvam olduğu için düşkünüm...
hayatımdaki tek dostum onunda kova ve çok iyi bilirim ukala,zeki,genelde güzel ,güzel olmasa bile mutlaka bir çekicilik vardır ,muhabbeti dinlenir ,bir ortama girdiği zaman ilgi odağı ister istmez o oluverir ,kendisi birşey yapmaz doğasında vardır bu..sende öyle misin?
iyi geceler kizlar yeni yil sizlere mtluluklar güzellikler getirsin insallah gönlünüzden kalbinizden gecenler gerceklessin opuyorumnanaktan
herkese iyi geceler kızlar...yarın çok işim var sabahtan pazara gidicem öğleden sonra misafirim gelicek...( ya utanıyorum aslında o kadar çalışan var ben hala işim var diyorum ) napalım çalıştığım şirket battı iyikide batmış yoksa geçen sene ocak ayında nasıl ee artık çocuk yapalım derdik...evlen borç öde herşeyi kendimiz yaptığımız için araba al onu öde..açıkcası 1 sene nasıl geçti çalışmadan anlamadım ocaktan bu zamana kadar hastanelerde geçti ömrüm..artık umrumdada değil açıkcası tek olsunda ondan sonra hayat akışını getirir zaten..
canım saol ben bebek için ugraşıyorm...2 yıl önce 25 haftalık bebegimi kayybettim...
sonra yasmin kuulandım..2 ayy önce bıraktım şimdi bekjliyorum....yaşımmı soormuuun özlem 29 yŞ,tanıştıgıma sewindim................
bu evliliğinin ilk yılarında deli gibi korunan biz salaklar cok aferdersiniz sonra avucumuzu yalıyoruz.ben bu işten böyle anladım artıkkkk
özlemcim acayip derli toplu titizim ben deli olurum ufacık dağınıklığa hastalık yani.sonradan biraz böyle oldum.çocukken dağınıktım.üniversitede sapıttım.hala öyleyim...
siz maviyle aynı okuldan cıkıcaksınız sandım cok guldum kendi kendime.bi ben yalnız kaldım valla.yasadıgım sehirde bi ben gebe kalamıyorum heralde.
sanal partiye gerek yok kargoyla yollarım pastalarınızı ben sizin...bende hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmm
kızlar bugunde hasta olmadım agrım var ama sürekli olmuşum hisside..
idrar testi mi yapsam.aman değilimdir sonra uzulurum yine..
denizcim kayınvalide işi zor.istemediğin bir yere tasınma daha cok stres olursun.gerek yok yani.insan gercekten eşini sevince evine daha düşkün oluyor...
valla bende kazayla oldu dicem inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?