kızlar ben geldim aranıza 2 aydan sonra yeni tedaviye start verdim c.tesi kontrolüm var inşallah allah herkesin gönlüne göre verir...umarım hepiniz iyisinizdir canlarım öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın..opuyorumnanaktan
özlemim ben seni ekledim msn ye nerde yasadıgımı ordan söyliyim.herkes tanıcak bu gidişle...
ah bi süpriz bende yapmak istiyorum ama ne biliyim karısık bi durum ümitlenmek için çok erken...
arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.çok yakın bir arkadasım yeni evine tasındı.ne alıcagımı bilemiyorum.bana yardım edin.işten cıkınca gezdim durdum alışveriş merkezine gitmeyen ben oraya bile gittim.ama bulamıyorummmm
özlemcim oyuzden geciktim.
tuanay burp nerlerdesiniz....
ceza vericez size...
bu deniz kesin temizlik yapıyor
arkdaşlr mrb yeni topik uğur getirsin herkese, ben giremiyorum hamileliğim çok zor geçiyor bu aralar özlem burp deniz bebing inş bu ayı atlamazsınız yeni yıla bebişlerinizin güzel haberleriyle girersiniz
canım ya sana katılmıyorum ankara yı ben çooooooooooooooooooook seviyorum...
misafirler gitti ama sen hala yoksun yoksa temizlik mi yapıyorsun:)
bu deniz kesin temizlik yapıyor
arkdaşlr mrb yeni topik uğur getirsin herkese, ben giremiyorum hamileliğim çok zor geçiyor bu aralar özlem burp deniz bebing inş bu ayı atlamazsınız yeni yıla bebişlerinizin güzel haberleriyle girersiniz
kızlar ben geldim aranıza 2 aydan sonra yeni tedaviye start verdim c.tesi kontrolüm var inşallah allah herkesin gönlüne göre verir...umarım hepiniz iyisinizdir canlarım öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın..opuyorumnanaktan
arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.çok yakın bir arkadasım yeni evine tasındı.ne alıcagımı bilemiyorum.bana yardım edin.işten cıkınca gezdim durdum alışveriş merkezine gitmeyen ben oraya bile gittim.ama bulamıyorummmm
özlemcim oyuzden geciktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?