Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.çok yakın bir arkadasım yeni evine tasındı.ne alıcagımı bilemiyorum.bana yardım edin.işten cıkınca gezdim durdum alışveriş merkezine gitmeyen ben oraya bile gittim.ama bulamıyorummmm
özlemcim oyuzden geciktim.

semracım okulun biraz kalabalıkmış lise niye misafiriliğe geldi.hangi semtte sizin okul merak ettim.sağlıklı seyler sattıığın için teşekkür ederim sana.ne güzel.keşşke her okul böle oolsa

arkdaşlr mrb yeni topik uğur getirsin herkese, ben giremiyorum hamileliğim çok zor geçiyor bu aralar özlem burp deniz bebing inş bu ayı atlamazsınız yeni yıla bebişlerinizin güzel haberleriyle girersiniz

hoşgeldin canımm....opuyorumnanaktan

özlemim ben seni ekledim msn ye nerde yasadıgımı ordan söyliyim.herkes tanıcak bu gidişle...
ah bi süpriz bende yapmak istiyorum ama ne biliyim karısık bi durum ümitlenmek için çok erken...

desene meşhur olmak istemiyorum diye.... tamam canım oradan görüşürüz... dur bekleyelim bakalım biraz... inşallah kazayla olan birşeyler vardır:):ecrin_bebek:

ay evet ya insan karar veremiyor bunu alsam nasıl olur diye dolanıp dururum bende valla kimse bana o kadar özenle seçilmiş şeyler getirmedi ama:) ben dolaşırım işte...

arkdaşlr mrb yeni topik uğur getirsin herkese, ben giremiyorum hamileliğim çok zor geçiyor bu aralar özlem burp deniz bebing inş bu ayı atlamazsınız yeni yıla bebişlerinizin güzel haberleriyle girersiniz

boncuğum ya sana çok kızdık bizi bıraktın diye haberin olsun ama hamilelik çok geçerli bir bahane olduğu için ben affettim ama diğerlerini bilemem:))) ben ocakta olacağım kısmetse dua et hamilelerin duası kabul olur derler... burpta şubatta tedaviye başlayacak ... deniz eşini bekliyor bebing bebiş bekleyecek böyle giderse:) tuanay genelde kayıp diyeceğim bana kızacak:) semra bebiş büyütüyor...sen neler yaptın görüşmeyeli...

yok ya bugün hiç rastlaşamadık kimseyle...

canım ya sana katılmıyorum ankara yı ben çooooooooooooooooooook seviyorum...

canım ya bende üniversiteden bir takıntı ankaraya 2 saat bir yerde okudum çok giderdim ama hiç ısınamadım sonra şansa bak ki ankaralı biriyle evlendim..haziranda bile yorganla yattım yaww ben soğuktan ölürüm orda:)))bir de trafini hiç sevmiyorum kimin nerden çıkacağı belli olmuyor...başka şehir de okudum başka şehirde çalıştım ama ankaraya hiç ısınamadım:)) ha üstüne birde kayınvalide fobisi fazla geliyor yani:))

misafirler gitti ama sen hala yoksun yoksa temizlik mi yapıyorsun:)

tatlım eşim sağ olsun nette bırakmadı ki birde yakınlara yıldırım düşmüş hat gitti geldi deli etti..sonra toparlayabildim anca geldim valla...

canım olsun ya arada habersiz bırakma bizi yeter..kendine dikkat bebişin sağlığı da ve tabiki senin sağlığında sorun olmasında..:))

canım inşallah allah gönlüne göre versin sıkma kendini biraz akışına bırak inan herşey güzel olucak..

çok yakın bir dostunsa eğer güzel şık bir çerçeveli bir resim yaptırabilirsin belki senin ve onun olduğu ya da ortak bir paylaşımınızı yansıtan. yani ne kadar yakın bilmiyorum ama ben yakın bir arkadaşım için resim çizdirmiştim...ama özlemcim sana katılıyorum hiçbir zaman kayda değer karşılık görmezsin insanları fazla önemsediğini gösterince sen önemsiz oluveriyorsun nedense...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…