Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ben szi hiç bırakırmıym benim uğurm bu topik yani eski topik kaydirigubbakcemile3 ben bu aralar çok yoğunum yeğenimin düğünü var onunla uğraşıyorum birde bu miyde bulantları derken günlerin nasıl geçtiğini anlayamıyorum şu sorunlarım bitse umarım bir an önce biterde kutulurum çok zormuş yaa yediğimi zor tutuyorum 10 dkika miydemde kalmıyo öyle kötü ki inş szler hamile kadığınzda böyle problemler yaşamazsınız

canım ya kıyamam demek zorluyor bebiş seni inşallah en kısa zamanda biter ..yazdın mı bilmiyorum belki aklımda kalmadı ne kadar oldu 3 ay bitti mi?inşallah yaz bebişi olucak:))

bende kaçtım kızlar sıcak yatağım beni bekliyor yalnızda yatılmıyor yawww...:))

yok yok tek sorun kayınvalide gibi:) diğerleri aşılır hani...

tatlım eşim sağ olsun nette bırakmadı ki birde yakınlara yıldırım düşmüş hat gitti geldi deli etti..sonra toparlayabildim anca geldim valla...

olsun sen özlem giderdin ya ona bak....opuyorumnanaktan

evet ya ben herzaman tamda senin dediğini kastederim ... ben yakıştıramam ama o yakıştırır... yani kim ne kadar değer hak ediyorsa onu vereceksin değerinden fazla verince ben neymişim ya oluyor değmezzzzzzzz

canım ya kıyamam demek zorluyor bebiş seni inşallah en kısa zamanda biter ..yazdın mı bilmiyorum belki aklımda kalmadı ne kadar oldu 3 ay bitti mi?inşallah yaz bebişi olucak:))

canım daha 10 haftalığız ve haziranda dğucak allahım kısmet ederse

seni çok iyi anlıyorum canım ama yinede dikkat etmeye çalış çok zor biliyorum ama... inşallah dua et bize canım ya.... ne kadar oldu şimdi...

boncuk cum cok sevindim yeniden yazmana ikiz olduğu için daha agır yasıyorsun heralde ama 2 haftaya gecicek bi sabah uyandıgında gune super baslıcaksın.bizide pek yalnız bırakma özlüyoruz.hamileliğini takip etmek istiyoruz.

canım ya geçmiş olsun çok üzüldüm..bende 12 haftalık kaybettim 1 yıl önce .... benim yaşımda 29 inşallah bu yıl başarırız...opuyorumnanaktan

inşallahhh özlem kısmetttttt
aalahım inşaşlahh bu yıll olmasda 2010 ilk ayı olssaakaydirigubbakcemile3ü
sanada çok ğeçmiş olsunnn :gitme:çok üzülldüm bende sana....
aynı yaşta olmamızda çok iyiiiikaydirigubbakcemile5

özlemcim bayagı kendine güvenin var senin süpersin yaaa keşke bende olabilsem.

denizcim izmirde cok yagmur yagıyomus di mi altyazı gördüm....
bende siyaset meydanı izliyorum...malum domuz gribi.çok guzel anlatıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…