bencede temizlik yapıyor bu kesin kesin... ama eşimle görüşeceğimde demişti:)
boncuğum ya sana çok kızdık bizi bıraktın diye haberin olsun ama hamilelik çok geçerli bir bahane olduğu için ben affettim ama diğerlerini bilemem:))) ben ocakta olacağım kısmetse dua et hamilelerin duası kabul olur derler... burpta şubatta tedaviye başlayacak ... deniz eşini bekliyor bebing bebiş bekleyecek böyle giderse:) tuanay genelde kayıp diyeceğim bana kızacak:) semra bebiş büyütüyor...sen neler yaptın görüşmeyeli...
canım ben szi hiç bırakırmıym benim uğurm bu topik yani eski topik kaydirigubbakcemile3 ben bu aralar çok yoğunum yeğenimin düğünü var onunla uğraşıyorum birde bu miyde bulantları derken günlerin nasıl geçtiğini anlayamıyorum şu sorunlarım bitse umarım bir an önce biterde kutulurum çok zormuş yaa yediğimi zor tutuyorum 10 dkika miydemde kalmıyo öyle kötü ki inş szler hamile kadığınzda böyle problemler yaşamazsınız
canım ya bende üniversiteden bir takıntı ankaraya 2 saat bir yerde okudum çok giderdim ama hiç ısınamadım sonra şansa bak ki ankaralı biriyle evlendim..haziranda bile yorganla yattım yaww ben soğuktan ölürüm orda:)))bir de trafini hiç sevmiyorum kimin nerden çıkacağı belli olmuyor...başka şehir de okudum başka şehirde çalıştım ama ankaraya hiç ısınamadım:)) ha üstüne birde kayınvalide fobisi fazla geliyor yani:))
tatlım eşim sağ olsun nette bırakmadı ki birde yakınlara yıldırım düşmüş hat gitti geldi deli etti..sonra toparlayabildim anca geldim valla...
çok yakın bir dostunsa eğer güzel şık bir çerçeveli bir resim yaptırabilirsin belki senin ve onun olduğu ya da ortak bir paylaşımınızı yansıtan. yani ne kadar yakın bilmiyorum ama ben yakın bir arkadaşım için resim çizdirmiştim...ama özlemcim sana katılıyorum hiçbir zaman kayda değer karşılık görmezsin insanları fazla önemsediğini gösterince sen önemsiz oluveriyorsun nedense...
aynen canım ..valla sinir oldum birde hatlar git gel oda miç oldu yani görüşemedik sayılır...(((
canım ya kıyamam demek zorluyor bebiş seni inşallah en kısa zamanda biter ..yazdın mı bilmiyorum belki aklımda kalmadı ne kadar oldu 3 ay bitti mi?inşallah yaz bebişi olucak:))
canım ben szi hiç bırakırmıym benim uğurm bu topik yani eski topik kaydirigubbakcemile3 ben bu aralar çok yoğunum yeğenimin düğünü var onunla uğraşıyorum birde bu miyde bulantları derken günlerin nasıl geçtiğini anlayamıyorum şu sorunlarım bitse umarım bir an önce biterde kutulurum çok zormuş yaa yediğimi zor tutuyorum 10 dkika miydemde kalmıyo öyle kötü ki inş szler hamile kadığınzda böyle problemler yaşamazsınız
canım ya geçmiş olsun çok üzüldüm..bende 12 haftalık kaybettim 1 yıl önce .... benim yaşımda 29 inşallah bu yıl başarırız...opuyorumnanaktan
selam melis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?