evet canım ya bebek gibi baktık valla .. veterinerlik kesinlikle bayan mesleği değil ne akla hizmet seçerler anlamam ....
ah canım hemde askerliğin en zor dalı hem denizci hem asker allah kolaylık versin canım sanada onu fena şekilde şımartmak kalıyor :)))))
öyle olucak valla zaten böyle gitsin gelsin şımarıyor bişey olsun ben evimden uzaktayım deyip sıyrılıyor...az kaldı az:)))
öyle mi valla biz çıkarken onun böyle bir hatası olmuştu o gün bu gündür söylemez ha ben mi ona hayranım tabiki...
merhaba arkadaşlar, bende yeni yılda yeni başlangıçlar yapmak istiyorum ,, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ,, nasip olursa ocak ayında aşılamam olacak ,, bu benim 5. denemem olacak,, 1 düşük 1 kürtaj ve erken doğumum var 1,5 yıl önce 4. aşılamamla hamileydim 34 haftalık erken doğum yaptım ve oğlumu kaybettim ,,Tarifsiz acılar yaşadım ve hala yaşamktayım ,, ama hayat devam ediyor , bazen dibe vurmadan yükselemiyormuş insan bunu anladım ,, inş. 2010 bizim yılımız olur ,,Rabbim tüm dileyenlere tüm evlat hasretiyle yananlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.:Saruboceq:
selam kızlarrr.beni özlediğinize cok senidim.eşim sehir dısında aksam ananeme gittim orda da net yok.giremedim.ama vınnn aldım artık heryerden baglanıcam ve sizi yalnız bırakmıcam.
şekerler cok iyiyim.artık alıstık gercekten cok acıtmıyor canımı.sabahtan beri kostuturuyorum aklımda sizde.simdi hepiniz yoğunsunuz ama sayfa ihmale gelmez ona göre.kulkalarınızı cekerim sonra...
evet canım az kaldı cuma gelicekti ama yolculukla ilgili bir aksilik çıkmış cumartesi öğlen kavuşucaz eğer yine bir aksilik çıkmazsa tabiki...evet denizi seviyor ama yinede zor ben gördüm çalıştığı yeri denizi bile görmüyorlar yerin altında kapalı gibisin..
programımı yaptım gün gün işlerimi halledicem sizide ihmal etmek yok:))ama cumartesi pazar ihmal edersem kulak çekmek yok tamam mı:))
doğru söylüyosun tatlım çook zor..iş açısından değil ama gecesi gündüzü yok çalışma sattleri çok uzun yani özel sektör olunca ben hep özelde çalıştığım için insanlıktan çıkıyorsun...
bu erkeklerin hepsi böyle tatlım benimki güzele bakmak sevap diyor..ya baksam nolcak bakmasam nolcak benim gönlüm sende diyor ama insanı gıcık ediyor.:))
özlemcim okuldan gelmedin miiiii
valla beleşten bi güzel haber olsa iyi olcaktı ama napalım hayırlısı diyelim....
iyiki varsınız..
amanın cok sakat konu bu kıskançlık meseleleri.ben var acayip kıskanırdım eşimi flört ederken.gözünü acamazdı.sonradan rahatladım yaaa.valla ben öyle bakmam ünlü filan begenmem hiç kimseyi eşimde begensede belli etsin istemem.deli olurum deliii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?