Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım ya bebek gibi baktık valla .. veterinerlik kesinlikle bayan mesleği değil ne akla hizmet seçerler anlamam ....

doğru söylüyosun tatlım çook zor..iş açısından değil ama gecesi gündüzü yok çalışma sattleri çok uzun yani özel sektör olunca ben hep özelde çalıştığım için insanlıktan çıkıyorsun...

öyle mi valla biz çıkarken onun böyle bir hatası olmuştu o gün bu gündür söylemez ha ben mi ona hayranım tabiki...

bu erkeklerin hepsi böyle tatlım benimki güzele bakmak sevap diyor..ya baksam nolcak bakmasam nolcak benim gönlüm sende diyor ama insanı gıcık ediyor.:))

amanın cok sakat konu bu kıskançlık meseleleri.ben var acayip kıskanırdım eşimi flört ederken.gözünü acamazdı.sonradan rahatladım yaaa.valla ben öyle bakmam ünlü filan begenmem hiç kimseyi eşimde begensede belli etsin istemem.deli olurum deliii.

denizcim yerin altında daha zor.Allah yardımcısı olsun.....
aksamadan gelsin inşaallah sen iki gün iziznlisin rahatca ihmal edebilirsin....
ama sonra geri dön bizi de cok özletme...

tuanaycım sesini duymak cok guzeldi.keşke dedim yanımda böyle bir arkadasım olsa.cok daha rahat gecirirdim bu süreci.cok sagol aradıgın için.iyi ki vaarsın.şaaşkınlıktan konusamadım zaten.

özlemcim okuldan gelmedin miiiii
valla beleşten bi güzel haber olsa iyi olcaktı ama napalım hayırlısı diyelim....
iyiki varsınız..

merhaba arkadaşlar, bende yeni yılda yeni başlangıçlar yapmak istiyorum ,, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ,, nasip olursa ocak ayında aşılamam olacak ,, bu benim 5. denemem olacak,, 1 düşük 1 kürtaj ve erken doğumum var 1,5 yıl önce 4. aşılamamla hamileydim 34 haftalık erken doğum yaptım ve oğlumu kaybettim ,,Tarifsiz acılar yaşadım ve hala yaşamktayım ,, ama hayat devam ediyor , bazen dibe vurmadan yükselemiyormuş insan bunu anladım ,, inş. 2010 bizim yılımız olur ,,Rabbim tüm dileyenlere tüm evlat hasretiyle yananlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.:Saruboceq:

özlenen aramıza hoşgeldin..
inşallah 2010 hepimize güzellikler getirir.yasadıkların gercekten cok acı.inşallah bundan sonra cok guzellikler seninle olur...

canım benim çok geçmiş olsun.çok üzüldüm,ama inşallah sende kavuşucaksın melegine birgün ainşallah.bizim sayfamızda biz arkadaştan öteyiz.gerçi çok kalabalık değiliz ama..yetiyoruz birbirimize..bu sayfadaki tüm kardeşlerim adına HOŞGELDİN sayfamıza...

canım benim iyi olmana çooook sevindim.... yoğun ol boşver bu ara herkes yoğun bende temizlik yaptım bugün şimdi heryerim ağrıyor sıcak bir duç iyi gelecek sanırım:) deniz de bende missss gibi oturuyoruz şimdilik nankör bu ev işleri....
burpcum seninde ayrı bir heyecanın vardır şimdi ne güzel uzun zamandır böyle kıpırtılar yaşamadım 23 nisanlarda sınıfım çıkacakken bendede garip bir sevinç heyecan ve gurur olurdu eminim sende öylesindir şimdi....:kedi:

ayyyy ne güzel az kaldı ..... hallet işlerinide eşin gelince ona daha fazla zaman ayır.... yazık özlemiştir seni....

doğru canım ya özelin saaatide olmuyor hele o koku yokmu beni öldürüyor....

bu erkeklerin hepsi böyle tatlım benimki güzele bakmak sevap diyor..ya baksam nolcak bakmasam nolcak benim gönlüm sende diyor ama insanı gıcık ediyor.:))

valla ben o gün ne dediysem artık böyle şeyler diyemiyor.....

oooooooooooo herkes değil ama sayfaya tesrifler baslamış.aksam nete giricem ona göre dünki gibi bo bırakmıcam haberiniz olsun.....

özlemcim okuldan gelmedin miiiii
valla beleşten bi güzel haber olsa iyi olcaktı ama napalım hayırlısı diyelim....
iyiki varsınız..

geldim tatlım ama oturmadan işe başladım ancak bitti.... beleş bebek yapamayız biz en paalısından yapcaz:) sende iyiki varsın....opuyorumnanaktan

özlemcim ne güzel mis gibi oturun.mutlulukla kirletin evinizi....
dusunu al ayaklarını uzat.....keyfini cıkar...

semracım valla su bebişin cinsiyeti belli olsunda ufak tefek alısverişlere basla artık...
cok guzel oluyor o kısmı...

bende istemem ünlü beğendiğimde yok ay benim aşkım bir tane ya ne yapayım ben onları.. allah ağzımızın tadını bozmasın arkadaşlar...:Saruboceq:

belli mi olur simdi denizciğim belki bi bu kadar ayrılıktan sonra bi haber patlatıveririr diyecem ama ilaç içiyordu di mi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…