merhaba arkadaşlar, bende yeni yılda yeni başlangıçlar yapmak istiyorum ,, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ,, nasip olursa ocak ayında aşılamam olacak ,, bu benim 5. denemem olacak,, 1 düşük 1 kürtaj ve erken doğumum var 1,5 yıl önce 4. aşılamamla hamileydim 34 haftalık erken doğum yaptım ve oğlumu kaybettim ,,Tarifsiz acılar yaşadım ve hala yaşamktayım ,, ama hayat devam ediyor , bazen dibe vurmadan yükselemiyormuş insan bunu anladım ,, inş. 2010 bizim yılımız olur ,,Rabbim tüm dileyenlere tüm evlat hasretiyle yananlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.:Saruboceq:
özlemcim ne güzel mis gibi oturun.mutlulukla kirletin evinizi....
dusunu al ayaklarını uzat.....keyfini cıkar...
semracım valla su bebişin cinsiyeti belli olsunda ufak tefek alısverişlere basla artık...
cok guzel oluyor o kısmı...
sayfamızı okuyan farklı arkadaslar var.ama aramıza katılmıyorlar.niye ki
onlar yeni başlangıclar yapmak istemiyorlar mı
burp cum ne kadar guzel bi duygudur eserlerini sergilemek.kolay gelsin arkadasım...
belki bi gün bizde geliriz...
semracım valla su bebişin cinsiyeti belli olsunda ufak tefek alısverişlere basla artık...
cok guzel oluyor o kısmı...
özlenen aramıza hoşgeldin..
inşallah 2010 hepimize güzellikler getirir.yasadıkların gercekten cok acı.inşallah bundan sonra cok guzellikler seninle olur...
canım benim çok geçmiş olsun.çok üzüldüm,ama inşallah sende kavuşucaksın melegine birgün ainşallah.bizim sayfamızda biz arkadaştan öteyiz.gerçi çok kalabalık değiliz ama..yetiyoruz birbirimize..bu sayfadaki tüm kardeşlerim adına HOŞGELDİN sayfamıza...
aramıza hoşgeldin canım... çok zor dönemler geçirdin muhakkak ne acılar çektin kim bilir bizde hep yaşadık buna benzer şeyleri.. ama artık bu kötü sayfayı kapatıp yeni yıla yeni umutlarla girelim diyoruz... inşallah bu yıl sana da bize de çooooooooooooooooooooooooook uğurlu gelir.... opuyorumnanaktan
özlem özelden attım mesaj canım
deniz35 canım yazdıkların için tşkler ama eşimi ikna edemiyorum tüp bebeğe yoksa yaptıracak kadar paramız var çok şükür.ama yaşım 21 olduğu için ve 8 aydır istediğimiz için tüp bebeğe olumlu bakmıyo.geçen aşılamada 450 lik gonalf ve 23 tane menogon kullanmıştım ve 3 yumurtam zor büyümüştü ilk tedavimdi.şimdi 15 tane oldum iğne yarın kontrolüm var muhtemelen ideal büyüklüğü gelmiştir drum hızlı büyüyo dedi.10 tane yumurta vardı en son.bakalım yarın ne dicek.burpcum ve özlemcim hepiniz yazdıklarınızda haklısınız ama böyle işler tekk başına karar verilmiyo malesef ben biran önce olsun istiyorum herşeye varım ama eşim tüp bebeğin lafını bile ettirmiyo.aşılamada olmayacak çünkü drum sana aşılamaya gerek yok dedi eşimin sperm değerleri iyi olduğu için.ve bu ay senden çok umutluyum dedi bakalım yarın ne diyecek.hepinizi çok seviyorum yarın gelişmeleri yazarım...iyi geceler
herkesin kaçıncı aşılaması acaba ya da denemeyenlerde varmı ,,sanırım aramızda birde hamile var,,Rabbim sağlıcakla tamamına ermeyi nasip etsin inş..
belli mi olur simdi denizciğim belki bi bu kadar ayrılıktan sonra bi haber patlatıveririr diyecem ama ilaç içiyordu di mi????
ayyyy ne güzel az kaldı ..... hallet işlerinide eşin gelince ona daha fazla zaman ayır.... yazık özlemiştir seni....
bende istemem ünlü beğendiğimde yok ay benim aşkım bir tane ya ne yapayım ben onları.. allah ağzımızın tadını bozmasın arkadaşlar...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?