merhaba arkadaşlar, bende yeni yılda yeni başlangıçlar yapmak istiyorum ,, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ,, nasip olursa ocak ayında aşılamam olacak ,, bu benim 5. denemem olacak,, 1 düşük 1 kürtaj ve erken doğumum var 1,5 yıl önce 4. aşılamamla hamileydim 34 haftalık erken doğum yaptım ve oğlumu kaybettim ,,Tarifsiz acılar yaşadım ve hala yaşamktayım ,, ama hayat devam ediyor , bazen dibe vurmadan yükselemiyormuş insan bunu anladım ,, inş. 2010 bizim yılımız olur ,,Rabbim tüm dileyenlere tüm evlat hasretiyle yananlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.:Saruboceq:
simdilik bana musade kızlar dukkannı kapatıcam.eşim yarın gelicek cok özledim yaaaa.deniz kızacak bana aama.biz sürekli birlikte oldugumuzdan işte evde böyle zor oldu...
evet canım bende sabırsızlanıyorum ama daha ççoookkk var...bugün bişeylere baktım hepsi çookk güzel,alıcaktım eşim cinsiyeti belli olmadan almamı istemiyor,ben hep kız kıyafetlerine cici cici ayakabılarına bakıyorum,bakıyoruuuuuuuummm içim gidiyor..ablamla eşim herşeyime karışıyolarr alsam nolurkii..ama bu hafta sonu onlardan gizli gidip bişeyler alıcam,burda bi topik var ordaki bir arkadaşın bebeğine bişey almayı düşünüyorum yılbaşı çekilişi yaptık.ne alsama karar veremedim,ona baktığım zaman benimkinede alıcam.
deniz35 canım yazdıkların için tşkler ama eşimi ikna edemiyorum tüp bebeğe yoksa yaptıracak kadar paramız var çok şükür.ama yaşım 21 olduğu için ve 8 aydır istediğimiz için tüp bebeğe olumlu bakmıyo.geçen aşılamada 450 lik gonalf ve 23 tane menogon kullanmıştım ve 3 yumurtam zor büyümüştü ilk tedavimdi.şimdi 15 tane oldum iğne yarın kontrolüm var muhtemelen ideal büyüklüğü gelmiştir drum hızlı büyüyo dedi.10 tane yumurta vardı en son.bakalım yarın ne dicek.burpcum ve özlemcim hepiniz yazdıklarınızda haklısınız ama böyle işler tekk başına karar verilmiyo malesef ben biran önce olsun istiyorum herşeye varım ama eşim tüp bebeğin lafını bile ettirmiyo.aşılamada olmayacak çünkü drum sana aşılamaya gerek yok dedi eşimin sperm değerleri iyi olduğu için.ve bu ay senden çok umutluyum dedi bakalım yarın ne diyecek.hepinizi çok seviyorum yarın gelişmeleri yazarım...iyi geceler
herkesin kaçıncı aşılaması acaba ya da denemeyenlerde varmı ,,sanırım aramızda birde hamile var,,Rabbim sağlıcakla tamamına ermeyi nasip etsin inş..
canım benim iyi olmana çooook sevindim.... yoğun ol boşver bu ara herkes yoğun bende temizlik yaptım bugün şimdi heryerim ağrıyor sıcak bir duç iyi gelecek sanırım:) deniz de bende missss gibi oturuyoruz şimdiliknankör bu ev işleri....
burpcum seninde ayrı bir heyecanın vardır şimdi ne güzel uzun zamandır böyle kıpırtılar yaşamadım 23 nisanlarda sınıfım çıkacakken bendede garip bir sevinç heyecan ve gurur olurdu eminim sende öylesindir şimdi....:kedi:
yaşadıkların çok zor birde biz neler yaşadık diyoruz ama bu yükleri bile bazen kaldırmakta zorlanıyoruz ama bak hala güçlüsün bizede bunu gösterdiğin için çok teşekkürler...inşallah allah ım sana bu yeni yılda bir bbeiş nasip etsin...
peki hiç araştırma yapıldı mı neden düşükler erken doğumlar oluyor siye:?
canım bende klomenle 2 aşılama geçirdim ama aşılamadan sayılmıyormuş bende anlamadım:)) ocak ayında tüp bebk olucak inşallah hepimiz pozitif sonuçları alıcaz...
amin canım cümlemize..oğlumu kaybettikten sonra araştırmalar yapıldı ,, bende heterezigot çıktı yani kanda pıhtılaşma ama doktorum erken doğum sebebimi buna bağlamadı ,çünkü oğlumun gelişimi çok iiidi ,, 2800gram doğdu ,ciğerleri gelişmemişti ,24 gün yaşadı meleğim.bu ayın sonunda da kromozom testi sonuçlarım çıkacak inş. artık sonuçlara göre yola devam edeceğiz,,
klomenle aşılamadan sayılırmı sayılmazmı bilmiyorum ama bendede sonuç negatif olmuştu ,, benim aşılamalarım puregon ve ovitrelle yle oldu,,sadece 3. aşılamamda klomen kullandık o da tutmadı ,,bende puregon ve ovitrelle daha etkili oluyor, yine aşılama olunca bunları kullanıcam inş.
.inş. tüp bebekte bebişlerine kavuşursun canımm:1hug:
bebingcim keşke yakın olsaydık ya ben gelip senden almak isterdim bebiş alışverişini ne güzel olurdu...
kızlar geçen arkadaşım geldi demiştim ya istanbuldan yani aslında izmirli de orda çalışıyor bizim derdimiz çocuk o da kendine uygun biriyle evlenip yuva kurmak istiyor..aynı yaştayız özlemcim senin burcundan olan bahsettiğim dostum..çok üzülüyorum mesleği var güzel zeki ama bir türlü kısmet olmuyor gerçekten çok talihsiz..hatta ben üzülünce beni teselli ediyor bak ben daha evlenemdim ki çocuğum olsun benim durumum daha vahim diye..hayat herkese her açıdan adil değil işte..allaha şükür hepimizin mutlu bir yuvası maddi açıdan geliri ve en önemlisi manevi açıdan yüreğimiz temiz insanlarız ama bir yanımız eksik hep..kiminde kaç tane çocuğu var eşiyle mutlu değil şiddet dayak maddi sıkıntılar herkesin hayatında birşeyleri eksik etrafımda hayatında herşeyi düzgün çok az kişi var hatta yok bile diyebilirim..
gene başladım olumsuzluklara ama yok herşey yoluna girecek inşallah hepimzi için..
ewet çok haklısın canım ,,her şekilde şükredecek çok şeyimiz var..bize şer gibi görünen şeyde mutlaka bir hayır varmışş ,,inş. 2010 bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder..
canım başın sağ olsun allah sabır versin..kaç yaşındasın canım bir mahsuru yoksa bizde öyle yaş sorma takıntısı vardır yanlış anlama:))yaşadıkların gerçekten çok zor anlamak için yaşamak lazım tabiki allahım kimseye yaşatmasın
ben bu kan pıhtılaşması olup ta düşük yapan sonra tedavi görünce sağlıklı doğum yapan çok okudum özellikle KK da..bu bir teselli değil ama en azından hamile kalmanla ilgili bir sorun yok anladığım kadarıyla..biz daha hamile kalamıyoruz ki ileride başımıza neler gelicek neler yaşayacağız onu bile bilmiyoruz...
benim raporum olmadığı için klomenle yapalım dediler sonrada rapor zamanı yaklaışnca raporda geçersiz klomenle aşılama dediler..yani tüp ebbek yaptırmak istedim raporlu iğneli 2 aşılama olması şart dediler bende aşılamyla vakit kaybetmek istemiyorum çünkü 2 ameliyat geçirdim biride açık çukuluata kisti hastasıyım ve bu illet sürekli çıkıyor onun için acilen tüp bebk olması lazımdı yoksa belki aşılama iğneli olsaydı olurdu...amaaaan artık olasılıklardan sıkıldık önümüze bakıcaz..ağzına sağlık tatlım bebişlerine demişsin birde değil:)))allahım hayırlsıını versin inşallah..
kızlar şu anda acayip bir şok içerisindeyim...yaşadığım duygu heyecan ya da eskiye dönüş değil eşimi çok ama çok seviyorum hayatta herşeyden çok desem doğru ama az önce facebooktan ne öğrendim biliyormusunuz bundan 8 yıl önce bir ilişkim vardı 3-4 sene gel gitlerle yaşadık ayrı şehirlerdeydik hiç bir arada olamadık ve ben bu zor günlerimde yanında ağladığım herşeyimi anlattığım ve üstüne üstük beraber olduğum kişi bu arkadaşımı sevmiyor sürekli arkasından hareketlerini çocukluklarını eleştiryordu..sonra biz olamayacağına karar verdik ve bitirdik 3 yıl falan kimse olmadı hayatımda ta ki eşime aşık olana dek ve bomba bu anlattığım 2 şahış evlenmiş...biri anlatsa dizi hikayesi derdim yemin ediyorum herşey anlattığım gibi şoktayım şu anda...
aa demek böyle şeyler sadece filmlerde olmuyormuş,Yaşadığn şoku tahmin edebiliyorum ,arkadaşın sevmiyorum derken içten içe duygular besliyordu belkide zamanla sevmeye başladı ,, neyse yaşananlar geçmişte kalmış Allah onlarıda mutlu etsin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?