Aşılama Yeni yıl-Yeni umutlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem5723
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yaşadıkların çok zor birde biz neler yaşadık diyoruz ama bu yükleri bile bazen kaldırmakta zorlanıyoruz ama bak hala güçlüsün bizede bunu gösterdiğin için çok teşekkürler...inşallah allah ım sana bu yeni yılda bir bbeiş nasip etsin...
peki hiç araştırma yapıldı mı neden düşükler erken doğumlar oluyor siye:?

simdilik bana musade kızlar dukkannı kapatıcam.eşim yarın gelicek cok özledim yaaaa.deniz kızacak bana aama.biz sürekli birlikte oldugumuzdan işte evde böyle zor oldu...

niye kızayım tatlım ama seninkide zor be sürekli yanında:))şaka tatlım insan hayatındaki düzene alışıpta değiştiği zaman boşluğa düşüyor...onun için seni anlarım bir gün bile insanı üzer:)))

yaaa çok güzel bende istiyorum alışveriş yapmak ama ne zaman ya:)))canım bakma sen bana heyecan basıyor sen anlatırken bile inşallah bir belli olsun cinsiyeti daha önünde çok vakit var ama çok istersen ortak şeyler al ..yani hem erkeğe hem kıza uyan kıyafetler falan..

inşallah canım ya tabiki sen ve eşin bir karar vericeksiniz..inşallah son olur ve bu ay güzel haberini alırız belkide 2010 un ilk bebiş haberini sen verirsin..arkandan da biz geliriz..

herkesin kaçıncı aşılaması acaba ya da denemeyenlerde varmı ,,sanırım aramızda birde hamile var,,Rabbim sağlıcakla tamamına ermeyi nasip etsin inş..

canım bende klomenle 2 aşılama geçirdim ama aşılamadan sayılmıyormuş bende anlamadım:)) ocak ayında tüp bebk olucak inşallah hepimiz pozitif sonuçları alıcaz...

ben misler gibi tam kokamadım daha çamaşırhaneye döndü ev dışarıda asamıyorum..2 gündür yıkadım pakladım yarın temizlik herşey yerli yerine:))bugünde nasıl yağmur havada kapalı.

amin canım cümlemize..oğlumu kaybettikten sonra araştırmalar yapıldı ,, bende heterezigot çıktı yani kanda pıhtılaşma ama doktorum erken doğum sebebimi buna bağlamadı ,çünkü oğlumun gelişimi çok iiidi ,, 2800gram doğdu ,ciğerleri gelişmemişti ,24 gün yaşadı meleğim.bu ayın sonunda da kromozom testi sonuçlarım çıkacak inş. artık sonuçlara göre yola devam edeceğiz,,

bebingcim keşke yakın olsaydık ya ben gelip senden almak isterdim bebiş alışverişini ne güzel olurdu...
kızlar geçen arkadaşım geldi demiştim ya istanbuldan yani aslında izmirli de orda çalışıyor bizim derdimiz çocuk o da kendine uygun biriyle evlenip yuva kurmak istiyor..aynı yaştayız özlemcim senin burcundan olan bahsettiğim dostum..çok üzülüyorum mesleği var güzel zeki ama bir türlü kısmet olmuyor gerçekten çok talihsiz..hatta ben üzülünce beni teselli ediyor bak ben daha evlenemdim ki çocuğum olsun benim durumum daha vahim diye..hayat herkese her açıdan adil değil işte..allaha şükür hepimizin mutlu bir yuvası maddi açıdan geliri ve en önemlisi manevi açıdan yüreğimiz temiz insanlarız ama bir yanımız eksik hep..kiminde kaç tane çocuğu var eşiyle mutlu değil şiddet dayak maddi sıkıntılar herkesin hayatında birşeyleri eksik etrafımda hayatında herşeyi düzgün çok az kişi var hatta yok bile diyebilirim..
gene başladım olumsuzluklara ama yok herşey yoluna girecek inşallah hepimzi için..

canım bende klomenle 2 aşılama geçirdim ama aşılamadan sayılmıyormuş bende anlamadım:)) ocak ayında tüp bebk olucak inşallah hepimiz pozitif sonuçları alıcaz...

klomenle aşılamadan sayılırmı sayılmazmı bilmiyorum ama bendede sonuç negatif olmuştu ,, benim aşılamalarım puregon ve ovitrelle yle oldu,,sadece 3. aşılamamda klomen kullandık o da tutmadı ,,bende puregon ve ovitrelle daha etkili oluyor, yine aşılama olunca bunları kullanıcam inş.
.inş. tüp bebekte bebişlerine kavuşursun canımm:1hug:

canım başın sağ olsun allah sabır versin..kaç yaşındasın canım bir mahsuru yoksa bizde öyle yaş sorma takıntısı vardır yanlış anlama:))yaşadıkların gerçekten çok zor anlamak için yaşamak lazım tabiki allahım kimseye yaşatmasın
ben bu kan pıhtılaşması olup ta düşük yapan sonra tedavi görünce sağlıklı doğum yapan çok okudum özellikle KK da..bu bir teselli değil ama en azından hamile kalmanla ilgili bir sorun yok anladığım kadarıyla..biz daha hamile kalamıyoruz ki ileride başımıza neler gelicek neler yaşayacağız onu bile bilmiyoruz...

benim raporum olmadığı için klomenle yapalım dediler sonrada rapor zamanı yaklaışnca raporda geçersiz klomenle aşılama dediler..yani tüp ebbek yaptırmak istedim raporlu iğneli 2 aşılama olması şart dediler bende aşılamyla vakit kaybetmek istemiyorum çünkü 2 ameliyat geçirdim biride açık çukuluata kisti hastasıyım ve bu illet sürekli çıkıyor onun için acilen tüp bebk olması lazımdı yoksa belki aşılama iğneli olsaydı olurdu...amaaaan artık olasılıklardan sıkıldık önümüze bakıcaz..ağzına sağlık tatlım bebişlerine demişsin birde değil:)))allahım hayırlsıını versin inşallah..

ewet çok haklısın canım ,,her şekilde şükredecek çok şeyimiz var..Bize şer gibi görünen şeyde mutlaka bir hayır varmışş ,,inş. 2010 bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder..

sağol canım Allah razı olsun 26 yaşındayım 7 buçuk yıllık evliyim,,,
evet canım aynı durumda olupta evlat sahibi olanlar var doktorum bana hamile kaldıktan sonra göbekten kan sulandırıcı iğnelere başlatacak , yoğurdu üfleyerek yiyecez artık dedi , gerekirse sürekli hastanede yatman gerekecekmiş kontrol amaçlı ,korkuyorum içimde korkularım çok ama korkununda hiçbirşeye faydası yok ,, neden korktuysam başıma geldi zaten , artık daha cesarteli yürümeye karar verdim ,, zaten alnımızda ne yazıyorsa onu yaşıyoruz,,evet seninde dediğin gibi en azından aşılamayla hamile kalabiliyorum bu da güzel tabi hamile kalmakla herşey bitmiyor koskoca 9 ay çok uzun bir süre , ne diyim Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş.

aaa evet bebişler demişim:)) Allahım çifter çifter versin inş. hepimize ,hım 2 ameliyat olmuşsunn ,,haklısın canım vakit kaybetmeden harekete geçmelisin..Tüp bebekte şansın daha yüksek inş. herşey gönlüne göre olur..

kızlar şu anda acayip bir şok içerisindeyim...yaşadığım duygu heyecan ya da eskiye dönüş değil eşimi çok ama çok seviyorum hayatta herşeyden çok desem doğru ama az önce facebooktan ne öğrendim biliyormusunuz bundan 8 yıl önce bir ilişkim vardı 3-4 sene gel gitlerle yaşadık ayrı şehirlerdeydik hiç bir arada olamadık ve ben bu zor günlerimde yanında ağladığım herşeyimi anlattığım ve üstüne üstük beraber olduğum kişi bu arkadaşımı sevmiyor sürekli arkasından hareketlerini çocukluklarını eleştiryordu..sonra biz olamayacağına karar verdik ve bitirdik 3 yıl falan kimse olmadı hayatımda ta ki eşime aşık olana dek ve bomba bu anlattığım 2 şahış evlenmiş...biri anlatsa dizi hikayesi derdim yemin ediyorum herşey anlattığım gibi şoktayım şu anda...

aa demek böyle şeyler sadece filmlerde olmuyormuş,Yaşadığn şoku tahmin edebiliyorum ,arkadaşın sevmiyorum derken içten içe duygular besliyordu belkide zamanla sevmeye başladı ,, neyse yaşananlar geçmişte kalmış Allah onlarıda mutlu etsin inş..

amin inşallah..ama en acısı ne biliyormusunuz kızlar 20 yaşında açık olan ilk ameliyatı olduğumda bu şahısla birlikteydim ve kızkardeşi de arkdaşımdı bazı şeyleri nasıl bir ameliyat geirdiğimi kardeşiyle tam olarak bahsetmiştim cahillik işte ve ondan sonra ne olduysa oldu o zamana kadar uzaktan idare edebilirken ilişkiyi idare edemez olduk..sonra anladım ki korkusu çocuk sahibi olamamaktı tek erkek çocuktu birde...sırf bu psikoloji ile hayatıma kimseyi sokamadım ve eşimle tanıştıktan 2 ay sonra herşeyi anlattım erken diyeceksiniz ama bitecekse o zaman biticekti neden buysa...ama o bana bitmiş hayatımı armağan etti yıkılmış duygularımı geri verdi...ne bileyim öyle aklıma geldi anlatmak istedim birde şunu düşündüm acaba beni nasıl konuşuyorlar salak çok aşıktı falan diye mi...çok acı insan arkadaşlarını tanıyamıyor işte ama iyiki bilmeden de olsa arkadaşım dediğim insanla uzun zaman önce bağımı koparmışım...

selam kızlar.....nasılsınız bakalım bugun...
keyifleriniz yerinde olsun inşallah....

semracım sen kimseyi takma kafana canın ne istiyorsa onu yap....
özel zamanlar yasıyorsun kiymetini bil....
sarı yeşil turuncu kırmızı gibi ortak renklerde birkaç sey alabilirsin.gönlünce gez dolaş agırlaştıkca daha zor olucak senin için.birkaç parca almaktan birşey olmaz.sadece kız yada erkege özel alma sonra üzülürsün...

denizcim teşşeekür ederim bende sana elimden geldiğüince ürünlerin kullanışlılığı ve kalitesi hakkında bilgi veririm bebişlerin olunca....bazen cok gereksiz alışverişler yapılıyor yazık oluyor paralara.özellikle bizim gibi uğrasanlar cıldırıyorlar alışveriş yaparken.valla ben bile kendimi tutamayabilirim.
yıllarca eşimden uzakta oldugum için böyle sürekli birlikte olmak hosuma gidiyor ama bu sürede biticek o kendi işlerine ağırlık vericek artık.yola cıktı sağ salim gelir inşallah.
eşiinin gelmesine cok az kaldı fıstıgım..hadi bakalım bende heyecanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…